moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Α.Ε.Κ.- ΠΑΟ φετινός τελικός Ουέφα.Θυμηθείτε με.Εδώ είμαστε. ;) ;) ;)
καλα ετσι οπως παιξαμε χθες και με την ζουλντε βαρεγκεν να κληρωθουμε μας βλεπω να τα αρπαζουμε...
Οπως ειπε και ο Δομαζος, ο Παναθηναικος θελει 5 παιχτες (2 καλους πλαγιους μπακ, 1 σεντερμπακ, 1 κεντροο και ενα επιθετικο ευρωπαικης κλασης.)
Αν θελουμε να κανουμε τη διαφορα στην Ευρωπη...
Αρχίσαμε επαναλήψεις των X-FILES dark???????? ;)
Αρχίσαμε επαναλήψεις των X-FILES dark???????? ;)
Οπως ειπε και ο Δομαζος, ο Παναθηναικος θελει 5 παιχτες (2 καλους πλαγιους μπακ, 1 σεντερμπακ, 1 κεντροο και ενα επιθετικο ευρωπαικης κλασης.)
Αν θελουμε να κανουμε τη διαφορα στην Ευρωπη...
Ρε σεις έχασε η Μπόκα το πρωτάθλημα στην Αργεντινή από την Εστουντιάντες;
Βλέπω να ξαναπαθαίνει ψυχολογικά τώρα ο Μαραντόνα καθότι θερμός υποστηρικτής της Μπόκα.
Ρε σεις έχασε η Μπόκα το πρωτάθλημα στην Αργεντινή από την Εστουντιάντες;
μιας που μιλαμε για ΑΕΚ εδω (και εγω ΑΕΚ ειμαι) κανει ρε παιδια αυτος ο καπετανος για την ομαδα μας?τι λετε για τον ντελιμπασιτς?
τι παιχτες πιστευεται οτι χρειαζομαστε?
μιας που μιλαμε για ΑΕΚ εδω (και εγω ΑΕΚ ειμαι) κανει ρε παιδια αυτος ο καπετανος για την ομαδα μας?τι λετε για τον ντελιμπασιτς?
τι παιχτες πιστευεται οτι χρειαζομαστε?
Συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αδελφοποίησης με τη Μπόκα Τζούνιορς έχει ξεκινήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Η συνεργασία των δύο συλλόγων που έχουν κοινό σημείο την παρουσία τους πλησίον μεγάλων λιμανιών της Ελλάδας και της Αργεντινής αντίστοιχα, θα αφορά στους τομείς των μελών, των ακαδημιών, της αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, της εμπορικής πολιτικής-sponsoring και του πολιτισμού. Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι η συνεργασία με τη Μπόκα Τζούνιορς να αποτελέσει μόνο την αρχή των συμφωνιών με άλλες ομάδες μεγάλων λιμανιών του κόσμου.