Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Οπως ειπε και ο Δομαζος, ο Παναθηναικος θελει 5 παιχτες (2 καλους πλαγιους μπακ, 1 σεντερμπακ, 1 κεντροο και ενα επιθετικο ευρωπαικης κλασης.)
Αν θελουμε να κανουμε τη διαφορα στην Ευρωπη...

Επιπέδου Βίκτορ όλοι τους. Και ειδικά τα μπακ. Έβλεπα εχθές την Εστουδιάντες. Πω πω λύσσα τα σκυλιά τα αργεντίνικα. Τέτοιους θέλει, μαχητές.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Οπως ειπε και ο Δομαζος, ο Παναθηναικος θελει 5 παιχτες (2 καλους πλαγιους μπακ, 1 σεντερμπακ, 1 κεντροο και ενα επιθετικο ευρωπαικης κλασης.)
Αν θελουμε να κανουμε τη διαφορα στην Ευρωπη...

+1

Καλημέρα σε όλους!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις έχασε η Μπόκα το πρωτάθλημα στην Αργεντινή από την Εστουντιάντες;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Βλέπω να ξαναπαθαίνει ψυχολογικά τώρα ο Μαραντόνα καθότι θερμός υποστηρικτής της Μπόκα.

ναι και να ξαναρίχνεται στην κόκα.. μετά ξαναρχίζει την μπάλλα και ο κόκκαλης τον φέρνει στο λιμάνι..μαζί με ένα τσουβάλι κόκα για τους δύσκολους αγώνες ..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε σεις έχασε η Μπόκα το πρωτάθλημα στην Αργεντινή από την Εστουντιάντες;

Έτσι έτσι... Από 1-0 της το έκαναν οι φοιτητές, 1-2, κηδεία κανονική. Ο Σιμεόνε δεν κρατιότανε. Ο δε Βερόν έκανε τα δικά του στον αγώνα, μια λάθος πάσα δεν έδωσε, όλες ακριβείας... ʼρπα την κωλομπόκα... Τι ατμόσφαιρα, τι ματσάρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από ατμόσφαιρα ξέρουμε κ στην Ελλάδα:απλά θυμίζω την Ριζούπολη.Έμοιαζε με το Βιετνάμ.Αλλά κατά τον Μέγα Αμανατίδη(καλά αυτόν τον φάγανε;),στη Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα. :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αδελφοποίησης με τη Μπόκα Τζούνιορς έχει ξεκινήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Η συνεργασία των δύο συλλόγων που έχουν κοινό σημείο την παρουσία τους πλησίον μεγάλων λιμανιών της Ελλάδας και της Αργεντινής αντίστοιχα, θα αφορά στους τομείς των μελών, των ακαδημιών, της αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, της εμπορικής πολιτικής-sponsoring και του πολιτισμού. Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι η συνεργασία με τη Μπόκα Τζούνιορς να αποτελέσει μόνο την αρχή των συμφωνιών με άλλες ομάδες μεγάλων λιμανιών του κόσμου.

ʼρα δεν είναι τυχαίο ότι σε κρίσιμο παιχνίδι ενάντια στην Εστουντιάντες,η Μπόκα δεν κατάφερε να κερδίσει.Κάτι μου θυμίζει αυτό από εδώ από την χώρα μας,για μια ομάδα που στα κρίσιμα ματς κάτι παθαίνει

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μιας που μιλαμε για ΑΕΚ εδω (και εγω ΑΕΚ ειμαι) κανει ρε παιδια αυτος ο καπετανος για την ομαδα μας?τι λετε για τον ντελιμπασιτς?
τι παιχτες πιστευεται οτι χρειαζομαστε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μιας που μιλαμε για ΑΕΚ εδω (και εγω ΑΕΚ ειμαι) κανει ρε παιδια αυτος ο καπετανος για την ομαδα μας?τι λετε για τον ντελιμπασιτς?

Τώρα είπε ο Σαμπράκος στον SportFm ότι μάλλον θα παίξει ο Καπετάνος με Πανιώνιο. ΚΑτά 90% φεύγει ο Σόρε τον Γενάρη για την Τζένοα..............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Δεν τους βλέπω για πολύ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αδελφοποίησης με τη Μπόκα Τζούνιορς έχει ξεκινήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Η συνεργασία των δύο συλλόγων που έχουν κοινό σημείο την παρουσία τους πλησίον μεγάλων λιμανιών της Ελλάδας και της Αργεντινής αντίστοιχα, θα αφορά στους τομείς των μελών, των ακαδημιών, της αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, της εμπορικής πολιτικής-sponsoring και του πολιτισμού. Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι η συνεργασία με τη Μπόκα Τζούνιορς να αποτελέσει μόνο την αρχή των συμφωνιών με άλλες ομάδες μεγάλων λιμανιών του κόσμου.

Όλοι  River παιδιά...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έξω και ο Ντελίμπασιτς για 1 μήνα λόγω τραυματισμού.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά την απώλεια.Έχουμε Λεωνίδα να καθαρίσει.

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Για να καθαρισει κανα μηλο καλος ειναι

Stories

Νέο!

Stories