You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλή η κλήρωση για μας.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Για την Αεκ πιστευω ειναι καλη η κληρωση αν αναλογιστει κανεις το θηριο που λεγεται Σεββιλη.
Για την Παναθα δεν ειναι και τοσο καλη κληρωση, γιατι υπηρχαν πολυ πιο ευκολες ομαδες.
Εχει και κατι αραπακια μπροστα η λανς...ΦΩΤΙΑ
Για την Παναθα δεν ειναι και τοσο καλη κληρωση, γιατι υπηρχαν πολυ πιο ευκολες ομαδες.
Εχει και κατι αραπακια μπροστα η λανς...ΦΩΤΙΑ
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Θα ...καθαρίσει ο Γκούμας ρε συ... και ο ...Κώτσιος...
Μιλάει ο Μπρούνο τώρα, πολύ σοβαρό τον ακούω...
Ωχ παναια μου.... Καλή επιτυχία παίδες...
Μιλάει ο Μπρούνο τώρα, πολύ σοβαρό τον ακούω...
Ωχ παναια μου.... Καλή επιτυχία παίδες...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αν κράταγε και τον Σόρε, θα είχε μια πολύ καλή βάση στην μία γραμμή.
Αν φύγει ο κίπερ, πως αναπληρώνεται? (Αν έχετε καμιά πληροφορία-άκουσα για Μάλαρτζ-παίζει κάτι τέτοιο? )
Αν φύγει ο κίπερ, πως αναπληρώνεται? (Αν έχετε καμιά πληροφορία-άκουσα για Μάλαρτζ-παίζει κάτι τέτοιο? )
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα βρούμε άλλον Ιταλό πορτιέρο.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Βλέπω να προχωράμε με Χιώτη μέχρι καλοκαίρι αλλά κάτι μπορεί να παίξει και με Φερναντέζ του ΠΑΟΚ.
Αχ τον Φερναντέζ μαζί με Ηλιάδη τους ήθελα στα πράσινα... Μόνο στον ακατανόμαστο μην καταλήξουν... Ο Φερναντέζ είναι τρομερή επένδυση.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όταν έχω ώρα θα σας γράψω,πως ο Φερναντέζ έπιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ.Έχει τρομερά γέλια.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
15 Φλεβάρη με τά Γαλλάκια στο ΟΑΚΑ και μετά ΟΛΟΙ στο Παρίσι για πρόκριση και το βράδυ στο LIDO και στην Μονμάρτη για τα επινίκια
[size=10pt][size=10pt]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!![/[/size][/size]color]
[size=10pt][size=10pt]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!![/[/size][/size]color]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Σιγά μην πάμε με παρέα του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι.Έχει κάτι Βαλεντίνες εκεί.....
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
Αν και οι κληρώσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος, θέλω να πιστεύω ότι η Χανούμα ήταν αρκετά τυχερή. Η Παρίσα, αν και έχει πίσω της μια ενδιαφέρουσα ιστορία, απέχει πολύ από το να θεωρηθεί η ομάδα - φόβητρο. Το αντίθετο μάλιστα: έχει να κερδίσει επίσημο αγώνα από τις 28/10.
Δεν ξέρω πως θα την βρείτε το Φλεβάρη (ο προπονητής είναι υπ' ατμόν), αλλά πιστεύω ότι έχει αρκετά καλές πιθανότητες να περάσετε. Μην σας πω και τον επόμενο γύρο, γιατί ούτε η Μπενφίκα ούτε η Ντιναμό είναι κάτι το εξαιρετικό. Απλά, λιώστε τους στο ΟΑΚΑ, για να έχει Moulin Rouge στο Παρίσι (και όχι Pere Lachaise).
Δεν ξέρω πως θα την βρείτε το Φλεβάρη (ο προπονητής είναι υπ' ατμόν), αλλά πιστεύω ότι έχει αρκετά καλές πιθανότητες να περάσετε. Μην σας πω και τον επόμενο γύρο, γιατί ούτε η Μπενφίκα ούτε η Ντιναμό είναι κάτι το εξαιρετικό. Απλά, λιώστε τους στο ΟΑΚΑ, για να έχει Moulin Rouge στο Παρίσι (και όχι Pere Lachaise).
Επισκέπτης
γαμηστε τους ακροδεξιους της παρι!!!!!!!!
Επισκέπτης
Kαλησπέρα συναγωνιστές "ενωσίτες" κ μη....
Σήμερα η ομάδα κεντούσε, ειδικά στο Β΄ ημίχρονο....
Κρίμα που μόνο 15.000 πιστοί βρέθηκαν στο γήπεδο, για να δούν τα πιτσιρίκια του Φερέρ, το πώς παίζεται το τόπι κ πόσο απλό είναι το άθλημα...
Κρίμα γιατί εγώ προσωπικά περίμενα πάνω από 25.000 χανούμια στο Ο.Α.Κ.Α.
Εγώ προσωπικά αφού ήμουν παρών στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του 2006, λέω να είμαι κ παρών στο πρώτο του 2007, εκεί πάνω στα καρντάσια του Βορρά... Εξάλλου έχω να θυμηθώ και κάτι παλιούς φίλους από τα παλιά όπως έχω ξαναπεί εδώ σε αυτό το thread...
Σήμερα η ομάδα κεντούσε, ειδικά στο Β΄ ημίχρονο....
Κρίμα που μόνο 15.000 πιστοί βρέθηκαν στο γήπεδο, για να δούν τα πιτσιρίκια του Φερέρ, το πώς παίζεται το τόπι κ πόσο απλό είναι το άθλημα...
Κρίμα γιατί εγώ προσωπικά περίμενα πάνω από 25.000 χανούμια στο Ο.Α.Κ.Α.
Εγώ προσωπικά αφού ήμουν παρών στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του 2006, λέω να είμαι κ παρών στο πρώτο του 2007, εκεί πάνω στα καρντάσια του Βορρά... Εξάλλου έχω να θυμηθώ και κάτι παλιούς φίλους από τα παλιά όπως έχω ξαναπεί εδώ σε αυτό το thread...
Επισκέπτης
Έρχεται η ώρα που οι βαζελόγαυροι θα μυρίσουν την κλανιά μας ......
Μεθάνιο στα μούτρα τους λοιπόν και σπίρτο ......
Μεθάνιο στα μούτρα τους λοιπόν και σπίρτο ......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις