Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους,καλή εβδομάδα.Η ΑΕΚΑΡΑ για άλλη μια φορά έδειξε το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει φέτος κ θα κάνουμε ήσηχες γιορτές.Πάντως εγώ έχω απογοητευτεί με τον Αεκτζή οπαδό.Είναι κρίμα να μην έρχονται με ιδανικές συνθήκες να βλέπουν αυτήν την ομάδα.ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.Οσο για τα υπόλοιπα ματς ήταν απόλυτα φυσιολογικά,αν εξαιρέσεις την μίνι έκπληξη της Καλαμαριάς επί της Λάρισας.

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους!!
Καλημερα ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.929
Πόντοι
12.056
Καλημερα και απο εμενα,,,
Μεγαλη υποθεση που επιτελους εχουμε βρει τον δρομο προς τα δυχτια  :dancing: :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα και καλη εβδομαδα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στους φιλους μας!!!!
για οσους πηγαν γηπεδο χθες θα συμφωνησουν οτι ολα τα λεφτα ειταν ο εκφωνητης!!τον παπασταθοπουλο τον ειπε σωτηρη.....
dark σορρυ δεν μπορεσα να ερθω στο ραντεβου (ειχα ερθει με την δικια μου στο ματσ και κατσαμε στα επισημα)θα σου στειλω πμ!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
απαραδεκτοι οι αεκτζηδες!!μετα απο την αντερλεχτ επρεπε να ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο,σκεφτητε ποτε θα την ξαναδουμε στο οακα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους φίλους κ να μου απαντήσετε ειλικρεινα.Με τι κριτήρια έβγαλαν τον Βασσάρα παλι καλύτερο διαιτητή για το 2006 στην γιορτή του ΠΣΑΤ;Απορώ με κάποια πράγματα.Πραγματικά απορώ.ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά ΑΝΙΚΑΝΟΣ.Ο καλύτερος κατ'εμέ είναι ο Κασναφέρης(αν κ γαύρος) κ ο Τερροβίτσας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους φίλους κ να μου απαντήσετε ειλικρεινα.Με τι κριτήρια έβγαλαν τον Βασσάρα παλι καλύτερο διαιτητή για το 2006 στην γιορτή του ΠΣΑΤ;Απορώ με κάποια πράγματα.Πραγματικά απορώ.ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά ΑΝΙΚΑΝΟΣ.Ο καλύτερος κατ'εμέ είναι ο Κασναφέρης(αν κ γαύρος) κ ο Τερροβίτσας.
[/quote

και να φανταστεις οτι ψηφισαν οι ποδοσφαιριστες.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάλλον είναι θέμα δημοσιών σχέσεων.Δεν είναι τυχαίο ότι μου έχει βγει κ στην εκπομπή της Βίκυ Φλέσσα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark εχεις 777 ποστ αλαξε το γρηγορα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για 162 μηνύματα είμαστε το Νο2 post του forum πίσω από τα ''μασατζαζίδικα που γαμάς''.Έλα τα χανούμια να γράφουμε πιο πολλά στο θρεντάκι μας.

Ασχετο:Νίκο με την παρέα μου ψηνόμαστε να πάμε Παρίσι(εάν βέβαια είναι ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα του 1ου μάτς).Το σκέφτεσαι;αν είναι να πάμε παρέα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Για 162 μηνύματα είμαστε το Νο2 post του forum πίσω από τα ''μασατζαζίδικα που γαμάς''.Έλα τα χανούμια να γράφουμε πιο πολλά στο θρεντάκι μας.

Ασχετο:Νίκο με την παρέα μου ψηνόμαστε να πάμε Παρίσι(εάν βέβαια είναι ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα του 1ου μάτς).Το σκέφτεσαι;αν είναι να πάμε παρέα.
ναι φιλε !!!και εγω το θελω θα παω  να βγαλω ταυτοτητα γιατι δεν εχω διαβατηριο και αν μπορεσω μεσα ειμαι!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μα που είναι ο φίλος μούτσος;Κάπου τον είδα εδώ γύρω να κυκλοφορεί με ένα κεσεδάκι ''ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ''.

Επισκέπτης

Καλά παίδες έτσι κ περάσουμε την "Παρί" κ περάσει κ η Ντυναμό την Μπενφίκα, μας βλέπω να στήνουμε εκδρομή του Bourdela.com στο Βουκουρέστι με τους απανταχού ενωσίτες του site....

Για δουλέψτε το λίγο στο μυαλλό σας ....

Έρε πάρτυ που έχει να γίνει στο Βουκουρέστι... λέω να πάρουμε μαζί μας για "οδηγό" την πράσινη απελπισία του ΣπόρFM, τον Θαναηλάκη, που όταν πάει Βουκουρέστι πάντα χάνει το αεροπλάνο της επιστροφής.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιζεις με τον πονο μας ρε νταρκ...

Συγνώμη φιλαράκι μου καλό.πάντως το γιαουρτάκι να είναι light γιατί πλησιάζουν γιορτές κ όσο νάναι θα τα πάρετε τα κιλάκια σας.

Α ρε κ είχαμε ακόμα τον monimo sex να ασχολείται,θα ρίχναμε πολλά γέλια.Μπουρδέτο,παστιτσάδα κ.λ.π.,κ.λ.π.

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Θα μαι κι εγώ με την παρέα μου μέσα!!
Να κανονίσουμε να βρεθούμε αν είναι!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και μια ντουζίνα κλούβια αυγά... Θα γράψουμε βιβλίο "Οι πίκρες μας με τον ΠΑΟ" δέκα τόμους θα βγει... Ή αλλιώς "Δεν θα σηκώσετε κεφάλι ποτέ ποτέ"

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα μαι κι εγώ με την παρέα μου μέσα!!
Να κανονίσουμε να βρεθούμε αν είναι!!

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :ak: :crazy: :uzi: :crazy: :< :crazy: :humpleg: :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom