You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πως να γεμίσει το οποιοδήποτε γήπεδο όταν θες τουλάχιστον μια 50αρού το άτομο για να πας γήπεδο? Να είμαστε λίγο ρεαλιστές(-Να κυνηγάμε το αδύνατο, που θα έλεγε και κάποιος αδικοχαμένος) και όταν η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο έχει ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Παρί. Έτσι όπως έχει καταντήσει το πράγμα, είναι πολυτέλεια για πολύ κόσμο το γήπεδο και είναι βέβαια κρίμα γιατί την υγεία που βγαίνει στο γήπεδο δεν πρέπει κανείς να την χάνει. Έτσι θα αγαπήσει και ο μικρός το ποδόσφαιρο, την ατμόσφαιρα, θα ξεκολλήσει από τον καναπέ. Πως όμως όταν δεν τα βγάζεις πέρα καλά καλά και έχεις από πάνω και κάτι ρεζίλες και σου λένε ότι ο μέσος όρος χρημάτων που ξοδεύει μια οικογένεια στο σούπερ μάρκετ την εβδομάδα είναι 31 ευρώ(!!!) Ναι, και με άλλα 100 ευρώ κάνω διακοπές στο χιονοδρομικό μετά.... Δύσκολοι καιροί παιδιά. Την καλημέρα μου.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σε εμάς το εισιτήριο κυμαίνεται στα 15-20 ευρώ.Αλλά για να στο πάω πιο μακριά,εδώ δεν έρχονται τα διαρκείας(20.100).Με το δεδομένο ότι κόβει η ΑΕΚ 15.000 σε κάθε ματς κ υπολογίζοντας ότι τα 2000-3000 είναι κανονικά εισιτήρια,που είναι οι υπόλοιποι 9.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας;Τέσπα αυτοί χάνουν,γιατί κ πλήρωσαν κ δεν απολαμβάνουν,αυτό που πραγματικά αξίζει.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτοί όντως χάνουνε. Δεν λέω Dark μόνο το εισητήριο βέβαια. Βάζω όλα τα έξοδα, βενζίνες, τσιγάρα, αναψυκτικά, το ένα το άλλο, όπως στο σινεμά, έχει το εισητήριο 8 ευρώ και αφού τελειώσει η ταινία βλέπεις ότι έχεις χαλάσει 20αρικο χαλαρά. Ε και όσο να ναι ο άλλος το σκέφτεται γιατί δεν έχει και πολλές επιλογές.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όντως,πήγα σινεμά την Παρασκευή(είδα το ERAGON- μαλακία) κ χάλασα 25 ευρώ.ΕΛΕΟΣ.Οπότε αποφάσισα σπιτάκι μου με το dvd μου.Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ όμως δεν έχει κόστος για μένα.Όσο πάει.
Όντως,πήγα σινεμά την Παρασκευή(είδα το ERAGON- μαλακία) κ χάλασα 25 ευρώ.ΕΛΕΟΣ.Οπότε αποφάσισα σπιτάκι μου με το dvd μου.Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ όμως δεν έχει κόστος για μένα.Όσο πάει.
για φάρμακο προτείνω ένα μουνάκι γάλακτος...
Επισκέπτης
Mεγάλο θέμα ανοίγουμε παίδες σχετικά με τα γηπεδικά....
Λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε βγεί και παραπέρα των Ελληνικών συνόρων και έχουμε δει τι ανέσεις έχουν τα γήπεδα αυτά...Και το πόσο προσβάσιμα ή πολιτισμένα είναι.
Καταρχήν 3 σαιζόν που έχω διαρκείας της ΑΕΚάρας μας στο ΟΑΚΑ, είμαι τυχερός που δεν έχω κολήσει ακόμη κανένα παράσημο μέσα στις τουαλέτες του. Υπόψην ότι πριν 29 μήνες είχαμε Τελετή Έναρξης και Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων στον ίδιο χώρο. Κανονικά αυτές οι τουαλέτες θέλουν σφράγισμα (...).ʼσε που για να πάς τουαλέτα πρέπει να βγείς εκτός γηπέδου ! Όπως επίσης και για το Βar (αν κ τώρα ξαναείδα του πλανόδιους στα 3-4 τελευταία παιχνίδια) ! Μιλάμε για Παγκόσμια πρωτοπορία ! Νομίζω (από ότι πήραν τα αυτιά μου πως αυτός θα είναι η τελευταία μεγάλη οργάνωση που δινει η UEFA στην Ελλάδα, μια και το ΟΑΚΑ αρχίζει να γίνεται παλιόμοδίτικο σε σχέση με τα υπόλοιπα Ευρωπαικά γήπεδα. Στην Αμερική κ στην Ευρώπη, πάς στο WC, ακόμη κ μετά την λήξη του αγώνα και υπάρχουν καθαρίστριες που κρατούν τις τουαλέτες σε «ανθρώπινο» κ αξιοπρεπές περιβάλλον (με τα καλαθάκια αδειανά κ ρολό-χαρτί άφθονο στις τουαλέτες μέσα).
Τώρα όσο για την προσέλευση των οπαδών μας, θα σας θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια με τον Εργοτέλη κ με 5° C, είχαμε 41.000 κόσμο, με τους Κρασσάδες, Μπούρμπους, Κόντηδες και λοιπές δυνάμεις. Φέτος στο αντίστοιχο μάτς, με το ζόρι είχαμε 14.000 (Σαββάτο 21:00 βράδυ - ώρα που δεν σε προτρέπει για γήπεδο, ας είμαστε ρεαλιστές). Τι φταίει ; Για μένα προσωπικά 3 είναι οι σημαντικότεροι λόγοι :
Πρώτον το ακριβό εισιτήριο. Δεν μπορείς να παίζεις με τον Ιωνικό και να έχεις 40 ευρώ το εισιτήριο στην 9. Δηλαδή ρε φίλε 40 ? για να δείς τον Νατσούρα ; Στην ίδια θύρα με την Μίλαν είχε 50 ευράκια και έβλεπες τους μισούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Και με τον γάβρο κ τον βάζελο κάπου στα 50 ευρώ θα έχει το εισιτήριο στην ίδια θύρα. Δηλαδή αυτός που θα πάει με τον γιό του θα πρέπει να πληρώσει κάπου στα 40+20 για μάτς με Πανιώνιους, Ιωνικούς κπλ, και 50 + 30 για C.L. και τα ντέρμπυ. Απλά με 80 ευρώ, ο κάθε οικογενιάρχης έχει 3 μήνες συνδρομή στο SuperSport και την αράζει στο σπίτι με τον πιτσιρικά κ είναι άνετος...Σου λέει που να τρέχω τώρα... Πριν 2 χρόνια το εισιτήριο για την αντίστοιχη θύρα σε αντίστοιχο μάτς, είχε 25 ευράκια μάγκες κ το γήπεδο 40.000 κόσμο, με 17.000 διαρκείας πουλημένα. ʼσε που πρόπερσι, πήγαιναν κ πολλοί για να δούν το ΟΑΚΑ ανακαινισμένο (υπήρχε το δέλεαρ) αλλά κ η συσπείρωση λόγω της κρίσης στην ομάδα.
Δεύτερον, θεωρώ ότι αν τα ματς γίνονταν κ διαφορετική μέρα ή ώρα τότε θα είχαμε ένα 25% επιπλέον προσέλευση κόσμου, τουλάχιστον και από τους κατόχους διαρκείας. Οι τακτικοί του γηπέδου θα συμφωνήσουν ότι αν τα παιχνίδια τις Κυριακές στο ΟΑΚΑ ξεκινούσαν στις 17:00 ή το αργότερο στις 18:00, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Θυμηθείται ότι στο μάτς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ημέρα Σαββάτο όταν ξεκίνησε το παιχνίδι στις 15:00 (αντιεμπορική ώρα) το γήπεδο είχε μέσα με το ζόρι 10.000 και μετά από ένα τέταρτο υπήρχαν μέσα 15.000 τουλάχιστον. Θυσιάζονται οι live θεατές στο βωμό της τηλεοπτικής κάλυψης.
Κ τέλος σας θυμίζω τα «εσωκομματικά μας» : Τα αδέρφια μας από την Original, που τώρα που η ομάδα έχει στρώσει, έχουν βαλθεί να διχάσουν τον κόσμο με το γηπεδικό, τον Κορυδαλλό, κλπ θέματα, που μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα. Η απουσία τους φέτος είναι αισθητή και καταγεγραμένη σε κάποια μάτς.
Λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε βγεί και παραπέρα των Ελληνικών συνόρων και έχουμε δει τι ανέσεις έχουν τα γήπεδα αυτά...Και το πόσο προσβάσιμα ή πολιτισμένα είναι.
Καταρχήν 3 σαιζόν που έχω διαρκείας της ΑΕΚάρας μας στο ΟΑΚΑ, είμαι τυχερός που δεν έχω κολήσει ακόμη κανένα παράσημο μέσα στις τουαλέτες του. Υπόψην ότι πριν 29 μήνες είχαμε Τελετή Έναρξης και Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων στον ίδιο χώρο. Κανονικά αυτές οι τουαλέτες θέλουν σφράγισμα (...).ʼσε που για να πάς τουαλέτα πρέπει να βγείς εκτός γηπέδου ! Όπως επίσης και για το Βar (αν κ τώρα ξαναείδα του πλανόδιους στα 3-4 τελευταία παιχνίδια) ! Μιλάμε για Παγκόσμια πρωτοπορία ! Νομίζω (από ότι πήραν τα αυτιά μου πως αυτός θα είναι η τελευταία μεγάλη οργάνωση που δινει η UEFA στην Ελλάδα, μια και το ΟΑΚΑ αρχίζει να γίνεται παλιόμοδίτικο σε σχέση με τα υπόλοιπα Ευρωπαικά γήπεδα. Στην Αμερική κ στην Ευρώπη, πάς στο WC, ακόμη κ μετά την λήξη του αγώνα και υπάρχουν καθαρίστριες που κρατούν τις τουαλέτες σε «ανθρώπινο» κ αξιοπρεπές περιβάλλον (με τα καλαθάκια αδειανά κ ρολό-χαρτί άφθονο στις τουαλέτες μέσα).
Τώρα όσο για την προσέλευση των οπαδών μας, θα σας θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια με τον Εργοτέλη κ με 5° C, είχαμε 41.000 κόσμο, με τους Κρασσάδες, Μπούρμπους, Κόντηδες και λοιπές δυνάμεις. Φέτος στο αντίστοιχο μάτς, με το ζόρι είχαμε 14.000 (Σαββάτο 21:00 βράδυ - ώρα που δεν σε προτρέπει για γήπεδο, ας είμαστε ρεαλιστές). Τι φταίει ; Για μένα προσωπικά 3 είναι οι σημαντικότεροι λόγοι :
Πρώτον το ακριβό εισιτήριο. Δεν μπορείς να παίζεις με τον Ιωνικό και να έχεις 40 ευρώ το εισιτήριο στην 9. Δηλαδή ρε φίλε 40 ? για να δείς τον Νατσούρα ; Στην ίδια θύρα με την Μίλαν είχε 50 ευράκια και έβλεπες τους μισούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Και με τον γάβρο κ τον βάζελο κάπου στα 50 ευρώ θα έχει το εισιτήριο στην ίδια θύρα. Δηλαδή αυτός που θα πάει με τον γιό του θα πρέπει να πληρώσει κάπου στα 40+20 για μάτς με Πανιώνιους, Ιωνικούς κπλ, και 50 + 30 για C.L. και τα ντέρμπυ. Απλά με 80 ευρώ, ο κάθε οικογενιάρχης έχει 3 μήνες συνδρομή στο SuperSport και την αράζει στο σπίτι με τον πιτσιρικά κ είναι άνετος...Σου λέει που να τρέχω τώρα... Πριν 2 χρόνια το εισιτήριο για την αντίστοιχη θύρα σε αντίστοιχο μάτς, είχε 25 ευράκια μάγκες κ το γήπεδο 40.000 κόσμο, με 17.000 διαρκείας πουλημένα. ʼσε που πρόπερσι, πήγαιναν κ πολλοί για να δούν το ΟΑΚΑ ανακαινισμένο (υπήρχε το δέλεαρ) αλλά κ η συσπείρωση λόγω της κρίσης στην ομάδα.
Δεύτερον, θεωρώ ότι αν τα ματς γίνονταν κ διαφορετική μέρα ή ώρα τότε θα είχαμε ένα 25% επιπλέον προσέλευση κόσμου, τουλάχιστον και από τους κατόχους διαρκείας. Οι τακτικοί του γηπέδου θα συμφωνήσουν ότι αν τα παιχνίδια τις Κυριακές στο ΟΑΚΑ ξεκινούσαν στις 17:00 ή το αργότερο στις 18:00, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Θυμηθείται ότι στο μάτς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ημέρα Σαββάτο όταν ξεκίνησε το παιχνίδι στις 15:00 (αντιεμπορική ώρα) το γήπεδο είχε μέσα με το ζόρι 10.000 και μετά από ένα τέταρτο υπήρχαν μέσα 15.000 τουλάχιστον. Θυσιάζονται οι live θεατές στο βωμό της τηλεοπτικής κάλυψης.
Κ τέλος σας θυμίζω τα «εσωκομματικά μας» : Τα αδέρφια μας από την Original, που τώρα που η ομάδα έχει στρώσει, έχουν βαλθεί να διχάσουν τον κόσμο με το γηπεδικό, τον Κορυδαλλό, κλπ θέματα, που μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα. Η απουσία τους φέτος είναι αισθητή και καταγεγραμένη σε κάποια μάτς.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδελφέ Σταύρε 2 ενστάσεις:
1ον) τα ''άδερφια'' μας της ορίτζιναλ πιο πολύ από τον απλό κόσμο έχουν διώξει,παρά ότι έχουν πάψει να ερχονται απο μόνοι τους.Ξέρω πολλούς μη ενταγμένους σε κλαμπ Αεκτζήδες που δεν έρχονται εξαιτίας των καμωμάτων της Ορίτζιναλ.
2ον)Συμφωνώ με αυτά που λες για το κόστος του συμβατικού εισιτηρίου που λες,αλλά δώσε μου μια λογική εξήγηση για το που είναι τα 9.000 κατά κανόνα από τα εισιτήρια διαρκείας,που λείπουν σε κάθε ματς τύπου Κέρκυρας,Εργοτέλη κ.λ.π.
Υ.Γ.:Το ματς με την Κέρκυρα είχε πολύ πλάκα.όλοι ήρθαν κατά τις 3.15 που μας είχε πετάξει το μπαλάκι η Κέρκυρα,είδαν στο μάτριξ το 0-1 κ έβριζαν.
1ον) τα ''άδερφια'' μας της ορίτζιναλ πιο πολύ από τον απλό κόσμο έχουν διώξει,παρά ότι έχουν πάψει να ερχονται απο μόνοι τους.Ξέρω πολλούς μη ενταγμένους σε κλαμπ Αεκτζήδες που δεν έρχονται εξαιτίας των καμωμάτων της Ορίτζιναλ.
2ον)Συμφωνώ με αυτά που λες για το κόστος του συμβατικού εισιτηρίου που λες,αλλά δώσε μου μια λογική εξήγηση για το που είναι τα 9.000 κατά κανόνα από τα εισιτήρια διαρκείας,που λείπουν σε κάθε ματς τύπου Κέρκυρας,Εργοτέλη κ.λ.π.
Υ.Γ.:Το ματς με την Κέρκυρα είχε πολύ πλάκα.όλοι ήρθαν κατά τις 3.15 που μας είχε πετάξει το μπαλάκι η Κέρκυρα,είδαν στο μάτριξ το 0-1 κ έβριζαν.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Στην προ Ντεμη εποχη ειχα παει στη λεοφωρο με την Αντερλεχτ στο πεταλο απεναντι απο την οριτζιναλ, στο τσακ δεν με εδειραν αφου με περασαν για βάζελο (?) με το που τρωμε γκολ αρχισε η γκρινια για τον πριγκιπα. την επομενη χρονια εναντιον της Αλαβεζ ολο το γήπεδο αρχισε τα ουστ αφου με πονεσε το στομαχι μου. (εννοω οτι πολλοι δεν το ήθελαν απλα η οριτζιναλ μας τα ζάλισε)
την 1η χρονια του ντεμη η οριτζιναλ εγτιαξε γαμω τα κλίματα με χέρια και λοιπα και πάλι ο κοσμος αρχισε να πηγαινει αφου νικήσαμε το βάζελο. εναντιον του Εργοτελη πηγαιναμε για πρωτάθλημα.
Με λίγα λόγια η Οριτζιναλ καλως η κακως δίνει ένα παλμο στην κερκίδα. Ο Αθηναιος Αεκτζης εχει γινει λίγο βάζελος παει στα ευρωπαικα παιχνίδια, στα ντερπι και οταν παει καλα η ομάδα. στην βορεια ελλαδα εχει τον κόσμο τον καλό η Αεκ
(το εισητηριο δεν ειναι τοσο ακριβο αλλα το ΟΑΚΑ ειναι γιγαντιαιο και βλεπεις το μισο γήπεδο ή σαν να εισαι απο ελικόπτερο)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ που είμαι Πειραιώτης δηλαδή είμαι λιγότερο Αεκτζής ''Βάζελος'';
Μάλλον γιατί τα τελευταία 2 χρόνια έχω χάσει 2 ματς μεσα στο ΟΑΚΑ
Μάλλον γιατί τα τελευταία 2 χρόνια έχω χάσει 2 ματς μεσα στο ΟΑΚΑ
Επισκέπτης
Αδελφέ Σταύρε 2 ενστάσεις:
Συμφωνούμε στο 1ο :
αυτό ήθελα κ γω να γράψω, αλλά επειδή ήδη είχα γράψει αρκετά δεν ήθελα να το κουράσω περισσότερο..Αυτό εννοούσα με τη λέξη " .... να διχάσουν τον κόσμο..." , απλά εσύ το καταγράφεις καλύτερα στην σωστή του διάσταση και σε ευχαριστώ πραγματικά γι΄αυτό.
Για το 2ο : νομίζω ότι το περιγράφω στο δεύτερο λόγο εκεί που κάνω αναφέρω "για 25% επιπλέον προσέλευση κόσμου" Θα καταλάβεις γιατί ακόμη κ τα διαρκείας "απέχουν" κατά μία έννοια ... Βάλε που και πολλά είναι στην επαρχία (π.χ. αυτά της Θ.13) λόγω ειδικής εμπορικής πολιτικής στους (επαρχιώτες) κατόχους τους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδερφέ Σταύρο που έχεις διαρκείας;
Επισκέπτης
Αδερφέ Σταύρο που έχεις διαρκείας;
Στην 9 εδώ κ 2 χρόνια κ στην 11 το 2004-2005.
Το έχω (νομίζω) ξανααναφέρει εδω μέσα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν το θυμάμαι αδερφέ.80 σελίδες post γίναμε.Εγώ στην 4.Του χρόνου λέω να μετακινηθώ πιο κέντρο.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Tελος πάντων ειναι 25-35000 Αεκτζηδες που για να πάνε γήπεδο πρεπει να γίναι κατι συνταρακτικο. φταιει και που μας δείχνει συνέχεια το Supersport οποτε ο αλλος δεν βλεπει την ομαδα να πωρωθει .
(πριν εννουσα Αιτχοβεν)
(πριν εννουσα Αιτχοβεν)
Επισκέπτης
Εγώ στην 4.Του χρόνου λέω να μετακινηθώ πιο κέντρο.
...και καλά θα κάνεις, γιατί βλέπεις τα κ στα δύο τέρματα το ίδιο κ όχι μονοπλευρα το ματς !
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να δούμε πότε θα έρθει η ιερή στιγμή που θα αγοράσουμε το διαρκείας μας στο καινούριο μας γήπεδο. :'( :'( :'(
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλό απόγευμα σε όλους.
Επισκέπτης
Να δούμε πότε θα έρθει η ιερή στιγμή που θα αγοράσουμε το διαρκείας μας στο καινούριο μας γήπεδο. :'( :'( :'(
Πλάκα-πλάκα πόσα μέλη από τα 22.000 του Bourdela.com, λέτε να είναι στα 20.700 διαρκείας του Ο.Α.Κ.Α. ?
Φανταστείτε στο νέο μας γήπεδο (...όποτε κ όπου κ όταν...) να πάμε όλα αυτά τα μέλη κ να κλείσουμε θέσεις δίπλα-δίπλα, και μετά από τους αγώνες να φεύγουμε για μια "ομαδική ενωσίτικη τσάρκα", για συναδελφική κατάθεση σε χρήμα κ σπέρμα ;
Έρε πήδοι που θα πέφτουν μετά από τα μάτς με τους βαζελογάβρους !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις