Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε,αν δεν γράψω εγώ κανείς ΑΕΚΤΖΗΣ δεν γράφει στο θρεντάκι μας;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!
ελα μην γκρινιαζεις!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σε αναμονή την Παρασκευή του μισθού.. θα γίνει και πάλι μία κατάθεση στην Μουνα Μπανκ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενώ εγώ σαν καλός λογιστάκος,τα πληρωσα κ τα 2 μαζί.

Επισκέπτης
Το όνομα του φίλε Dark, θα παραπέμπει σε περιεργους συνειρμούς, δηλαδή Scarpi-Scalp και έτσι το παληκάρι (αν με το καλό έρθει) φάει κανένα μούφα γκόλ, θα παίζει πολύ γέλιο ...

Εν πάση περιπτώση Sore δεν θα είναι ..

Τώρα μπορείται να μου πείτε γιατί χάθηκε ο Τοροσίδης, χανούμι από τα γενοφάσκια του ;

Μήπως ο  "κοντός" ξέρει κάτι για τον παίχτη κ δικαιωθεί στο πέρασμα του χρόνου ή έχουμε άλλη (ξένη) λύση πιό οικονομική ;

Πάντως όπως και να έχει, ο Πανόπουλος πάλι τα "τσίμπησε" ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.ʼκουσα χθες τις δηλώσεις του σωφέρ για την ομάδα του κ τα χάλια της & εμμέσως πλην σαφώς καταφέρθηκε εναντίον της ΑΕΚ ,λέγοντας για τα χρέη που της χαρίστηκαν.Καλά ο σωφεράκος,δεν μπορεί να δει τα χάλια της ομάδας του κ να ασχοληθεί μόνο με αυτά.Φαίνεται ότι δεν μπορεί να χωνέψει ότι από εκεί που κυνηγούσε έναν(Ολυμπιακό) έχει να κυνηγάει τώρα 2.Γιατί εμφανέστατα ούτε στις 2 πρώτες μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος ,δεν ανήκει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ.ʼντε παλληκαρά μου,να διορθώσεις τα δικά σου χάλια & άσε την υγεία να πάει εμπρός.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους.Άκουσα χθες τις δηλώσεις του σωφέρ για την ομάδα του κ τα χάλια της & εμμέσως πλην σαφώς καταφέρθηκε εναντίον της ΑΕΚ ,λέγοντας για τα χρέη που της χαρίστηκαν.Καλά ο σωφεράκος,δεν μπορεί να δει τα χάλια της ομάδας του κ να ασχοληθεί μόνο με αυτά.Φαίνεται ότι δεν μπορεί να χωνέψει ότι από εκεί που κυνηγούσε έναν(Ολυμπιακό) έχει να κυνηγάει τώρα 2.Γιατί εμφανέστατα ούτε στις 2 πρώτες μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος ,δεν ανήκει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ.Άντε παλληκαρά μου,να διορθώσεις τα δικά σου χάλια & άσε την υγεία να πάει εμπρός.
Καλημερα Νταρκ.
Οι δηλωσεις του Τζιγγερ δεν αντιπροσωπευουν ουτε στο ελαχιστο το πνευμα των Παναθηναικων οπαδων.
Και αυτο δεν ισχυει μονο για την συγκεκριμενη του δηλωση, αλλα για τις περισσοτερες!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντα μου άρεσες,γιατί φαίνεσαι ότι είσαι οπαδός με επίπεδο.Παρεπιπτόντως χθσ ήθελα να περάσετε,για να μην είναι όλα τόσο εύκολα για τον γαύρο,αφού θα έμενε αυτός κ τα παραρτήματα του(ΠΑΟΚ,Ξάνθη)για το κύπελλο.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Πάντα μου άρεσες,γιατί φαίνεσαι ότι είσαι οπαδός με επίπεδο.Παρεπιπτόντως χθσ ήθελα να περάσετε,για να μην είναι όλα τόσο εύκολα για τον γαύρο,αφού θα έμενε αυτός κ τα παραρτήματα του(ΠΑΟΚ,Ξάνθη)για το κύπελλο.
Με τιμας με τα λογια σου.
Χθες το ματσακι ηταν αλλη μια σουπιτσα ( απ τις πολλες που μας εχει προσφερει τελευταια ο Παναθηναικος)
Χθες ομως ηταν και  πενθιμη μερα για την Παναθηναικη οικογενεια και ειδικα για την ΘΥΡΑ 13 οχι τοσο για τα χαλια της ομαδας αλλα οσο για το χαμο ενος  μεγαλου μαχητη της ζωης, καλου ανθρωπου και πανω απ'ολα αδελφικου φιλου για ολους οσους τον ηξεραν.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλημερα Νταρκ.
Οι δηλωσεις του Τζιγγερ δεν αντιπροσωπευουν ουτε στο ελαχιστο το πνευμα των Παναθηναικων οπαδων.
Και αυτο δεν ισχυει μονο για την συγκεκριμενη του δηλωση, αλλα για τις περισσοτερες!

Καλημέρα!

+1

Στα αγγλικά έρχεται πιο όμορφα η ερώτηση με την αυτονόητη (για την περίπτωση του σωφέρ) απάντηση:

"Are you here with the solution, or are you a part of the problem?"

Πρόκειται για τον κλασικό τρόπο σκέψης για επίλυση προβλημάτων. Στην περίπτωσή μας ο σ. είναι "THE PROBLEM" !!!  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom