Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλα να περασετε οτι και να κανετε!!!

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα αδερφια!
Καλημερα ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!
Να μαστε καλα και να τα ξαναπουμε με τον καινουριο χρονο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼκουσα σήμερα στον SPOR-FM ότι αν προσληφθεί ο Λεμονής, δεν θα κάτσει λέει στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Ξάνθη ,για ευνόητους λόγους. :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με τιμας με τα λογια σου.
Χθες το ματσακι ηταν αλλη μια σουπιτσα ( απ τις πολλες που μας εχει προσφερει τελευταια ο Παναθηναικος)
Χθες ομως ηταν και  πενθιμη μερα για την Παναθηναικη οικογενεια και ειδικα για την ΘΥΡΑ 13 οχι τοσο για τα χαλια της ομαδας αλλα οσο για το χαμο ενος  μεγαλου μαχητη της ζωης, καλου ανθρωπου και πανω απ'ολα αδελφικου φιλου για ολους οσους τον ηξεραν.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Μούτσε,εννοείς τον Βαγγέλη;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μούτσε από που ήταν ο ΤΕXAS γιατί έφαγα φλασιά.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ηλικια το παλικαρι?

Ηταν 39 ετων και εφυγε απροσμενα απο εμφραγμα.
Το πιο ασχημο ομως ηταν οτι εφυγε στην καλυτερη φαση της ζωης του αφηνοντας πισω του 2 γιους 5 ετων και 9 μηνων.
Οσον αφορα τον ιδιο οτι και να πω θα ειναι λιγο!!!!
Ηταν ΠΑΛΙΚΑΡΙ με ολη τη σημασια της λεξης.
Ειχε αρχες και ηθος.
Το Σεπτεμβρη ειχα παει στα βαφτισια του γιου του. Αμεσως μετα τη βαπτιση ο πατηρ της εκκλησιας εβγαλε ενα μινι λογο
για τον Βαγγελη λεγοντας οτι ειναι παραδειγμα προς μιμηση αυτος ο ανθρωπος.
Οσοι τον γνωρισανε δεν εχουν να πουν κατι κακο γι'αυτο τον ανθρωπο.
Ειχε κερδισει τον σεβασμο ολων λογο του χαρακτηρα του και της δυναμης της ψυχης του.
Περασε δυσκολιες στη ζωη του, αλλα τις ξεπερασε και βγηκε νικητης.
Ηταν ατομο που μπορουσες να εμπιστευτεις και που ηξερες οτι δεν θα σε προδωσει.
Παλιοτερα οταν ηταν μικροτερος και εβραζε το αιμα του ηταν λιγακι ζωηρος...οι παλιοι και <<γνωστοι>> ολυμπιακοι και αεκτζηδες τον ξεραν καλα!!!!....αλλα ακομα και αυτοι μονο καλα λογια θα'χουν πουν.
Ο Βαγγελης δεν εκανε πισω ποτε και σε τιποτα!!!!!
Πιστευω οτι οσοι των γνωρισαν θα συμφωνησουν μαζι μου.
Εγω προσωπικα ευχαριστω το θεο που γνωρισα εναν ανθρωπο σαν και αυτον.

Μούτσε από που ήταν ο ΤΕXAS γιατί έφαγα φλασιά.

απ το Γκυζη ηταν αλλα δουλευε μεχρι και πριν 3 μηνες στον πειραια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω ότι κατάλαβα ποιον λες.Τον ήξερα εξ ακοής κ οπτικώς.Αιωνία του η μνήμη.Μέχρι κ ο Γκότζος στον SPOR-FM τον ανέφερε. :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κωφίδης,προπονητής στην Ξάνθη.Πολύ μου αρέσει αυτός ο προπονητής.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους... τελευταία καλημέρα για φέτος.. θα τα ξαναπούμε του χρόνου πάλι.. με υγεία και χαρά και καλό μ..ι στον π..ο μας... χεχεχε.. είμαι πορνόγερος πανάθεμα με..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
RIP.

Εννοείται πως οι οπαδοί της Ξάνθης, οι παίκτες και λοιποί δεν φταίνει σε τίποτα να εκτίθενται εξαιτίας των παιχνιδιών του θείου με τον πανό. Να δω με ποιο τρόπο θα εκδηλώσουν-αν το κάνουν- την δυσφορία τους.

Όσο για τον θείο χο χο χο, αληθινά πιστεύεις ότι θα πληρωθεί καμία αποζημίωση? Πρώτον θα ανακοινωθεί ο Λάιμ στις 8 Γενάρη οπότε ισχύει το 6μηνο για το συμβόλαιο και 2ον θα του δώσει άδεια επ'αόριστον όπως έκανε με τον Μπιγκόν... Νόμιζε ο Σόλιντ ότι εδώ είναι Νορβηγία ή Βέλγιο? Με τον Λούβαρη έχει να λέει, αν πει τπτ, θα του σπάσουν τα πόδια. Κάτσε καλά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Νορβηγός το φυσάει κ δεν το κρυώνει ότι απολύθηκε για να φέρουν τον,υποδεέστερο κατά την γνώμη του,Λεμονή. :grin: :grin: :grin:

Αλλά εδώ είναι το Ελλάντα...

Ευτυχώς θα μπορούσε να ήταν κ χειρότερα...αν είχαν πάρει τον Αλέφαντο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και τον Αμανατίδη υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, τον Μύρτσο γυμναστή και τον Γκώνια βοηθό...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι Ντέμης  και Ίβιτς το έκαναν το θαύμα τόυς.Τα τσίμπησαν τα ''πιπινάκια'' τους επιθετικούληδες.Έτσι ρε μάγκες ,πάρτε πιτσιρίκια να γίνουν ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ κ άσε τους άλλους να παίρνουν τα ΚΑ.ΠΗ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ʼντε σε καλό να μας μπει!!!

Έχω και μια εμπιστευτική πληροφορία, εντός των ημερών γεννιέται ο Χριστός!!! Μην με ρωτήσετε που το 'μαθα...

Καλές γιορτές και υγεία!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου,ξάδερφε κ αγαπημένοι ''εχθροί'' ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω.
Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτως ομάδας,ομάδας αίματος,πολιτικών πεποιθήσεων,  σεξουαλικών προτιμήσεων καλές γιορτές,να χαίρεστε τους δικούς σας,με υγεία-ΒΑΖΕΛΕ Χ.σε σένα αναφέρομαι κυρίως, κ ότι επιθυμείτε να το πάθετε.

Επειδή είναι τελευταία φορά που τα λέμε για φέτος,θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου κρατήσατε καλή παρέα τα πρωινά κ συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους με αυτά που έγραψα.Τους περισσότερους αν κ δεν σας έχω δει ποτέ σας αισθάνομαι δικούς μου ανθρώπους.Εσας που σας έχω δει,σας αισθάνομαι ακόμα πιο πολύ δικούς μου ανθρώπους.

Ειδικά στις ευχές μου θέλω να αναφερθώ στους εξής:
*στον ΑΔΕΡΦΟ Νίκο,πραγματικά μας εύχομαι να πάρει η ΑΡΡΩΣΤΙΑ το πρωτάθλημα.
*στον αδερφό-συνχάνουμο-συναεκτζή-συνάδελφο κ φίλο WILLIAMS να κάνει πολλά χανουμάκια κ να γεμίζει μια κερκίδα με τα παιδιά του μόνος του...Κ να μην χάνεται-χάθηκες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
*στον ΑΔΕΡΦΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑ εύχομαι τα ίδια όπως κ στον Νίκο
*στον ΑΔΕΡΦΟ sonyP900 να μεγαλώσει η κόρη του κ να φωνάζει επιτέλους:''BRUNO-BRUNO''.
*ΣΤΟΝ ξάδελφο-αδερφό τέρας,να βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του κ να αρχίσει να πρωταγωνιστεί πάλι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο - κ επί του προσωπικού να κάνει πολλές καταθέσεις στην mouna-bank.
*στον αγαπημένο ''εχθρό'' μούτσο,ότι καλύτερο επί του προσωπικού κ η ΠΑΝΑΘΑ να μην βρει ποτέ τον δρόμο της-τουλάχιστον να γαμάει τους γαύρους.
*στον WARHOL-εύχομαι PEACE μεταξύ μας κ ότι όλοι ήμασταν ΑΡΗΣ στην επι Γκάλη εποχή-προσωπικά έκλαψα όταν αποκλείστηκε απο την Τρέισερ σε κάποιο απο τα πολλά φάιναλ-φορ που έπαιξε
*για το τέλος αφήνω κάποιον ξεχωριστό για μένα ,ο οποίος δεν έχει γράψει ποτέ post κ ούτε θα σας πω το ψευδώνυμο του,απλά λέω ότι είναι ο πιο μεγάλος ΒΑΖΕΛΑΣ κ ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ κ που θέλω να του πω ότι μου ΛΕΙΠΕΙ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ
:grouphug:
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΡΕΕΕ.Για το τέλος θέλω να πω:

[move][size=10pt]Α.Ε.Κ. ΓΕΡΑ - ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/size][/move]

Α

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά και σε σένα DARK!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom