Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μπορεί ο πράσινος θίασος να πάρει διπλό στο τσαντίρι του κόκκινου θίασου και να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα? Αυτό θα ήταν το πιο όμορφο σενάριο πλέον για μένα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ να πάρει διπλό ο ΠΑΟ στον γαύρο,έγινε κάτι;θα περάσει αέρα ο γαύρος απο την Ξάνθη(αλήθεια ο Λεμονής θα κατεβάσει τις ενδεκάδες κ των 2 ομάδων;)κ τελείωσε το πρωτάθλημα.

Επισκέπτης
Κ να πάρει διπλό ο ΠΑΟ στον γαύρο,έγινε κάτι;θα περάσει αέρα ο γαύρος απο την Ξάνθη(αλήθεια ο Λεμονής θα κατεβάσει τις ενδεκάδες κ των 2 ομάδων;)κ τελείωσε το πρωτάθλημα.

Καλημέρα και από μένα.

Ο θείος Σωκράτης το έκανε πάλι το θαύμα του.....

Μεγάλη μαλαγάνα ο θείος..Πάλι κατάφερε μέσω του Λεμονή να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και επιπλέον με το παρασκήνιό του να αποσυντονίσει μια ομάδα που ήταν σοβαρή απειλή γι΄αυτόν (μιλάω για την Ξάνθη),αμέσως την επόμενη αγωνιστική....Θυμάστε ότι με την ανάλογη προπαγάνδα, είχε πάρει μόνος του τον Βάζελο στο περίφημο μάτς της Ριζούπολης, πριν κάν ξεκινήσει το ματς.

Που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελικά εγώ πιστεύω ότι ο  θείος είναι ο εκπρόσωπος του θεού επί της Γης.

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να δούμε πότε θα έρθει η ιερή στιγμή που θα αγοράσουμε το διαρκείας μας στο καινούριο μας γήπεδο. :'( :'( :'(

Δυστυχώς αγαπητέ μου θα περιμένουμε κι άλλο ακόμα.
Και οι λόγοι είναι δύο.
1ον ... Δεν σκοπεύει ο ''κοντός'' σε καμμία περίπτωση να το κάνει στα ''ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ'' της ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.
και ...
2ον ... Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι αντιρησσίες για το γήπεδο (αυτοί δηλαδή που θέλουμε ΜΟΝΟ Ν.Φ.) είμαστε σε ηλικιακό επίπεδο απο 30 έως 35 ετών και συνυπολογίσει ότι μπορεί στην αρχή να είμασταν 10.000 , μετά απο 3 χρόνια όμως γίναμε 5.000 θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ...
... Περιμένοντας ακόμα 2 χρονάκια ο ''κοντός'' θα έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό ο αριθμός αυτών που θέλουν το γήπεδο ΜΟΝΟ στη Ν.Φ. που και στο ΡΕΝΤΗ να το κάνει η ''Κ@υλ@'' μας θα είναι τέτοια που θα συμφωνήσουμε αμμαχητοί.

Αυτό που αντιμετωπίζεται ώς ύψιστο πρόβλημα στις τάξης των φιλάθλων της Αγαπημένης μας ΑΕΚ είναι η στάση που ακολουθεί για να περιορίσει σημαντικά την δράση της ORIGINAL.
Ποιας Original ?
Αυτης που σε κάθε δύσκολη στιγμή, όχι μόνο της ποδοσφαιρικής, άλλα οποιασδήποτε ομάδας με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο μπλουζάκι .... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ.
Αυτής που έβγαλε πολλές φορές απο δύσκολα μονοπάτια την ΑΕΚ και την ενίσχυσε με τα μέλη της σε βαθμό που να μην αισθάνεται ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ.

Εγω προσωπικά δεν είμαι ΚΑΤΑ του ''κοντού'' και με βρίσκει σύμφωνο στο να φτιάξουμε την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε.
Είμαι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ όμως στον τρόπο που έχει επιλέξει να το κάνει .

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ! ! !

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Γειά σας συνΧάνουμα!!!! Τι έκανε πάλι αυτός ο Λεμονής ρε σεις? Τόσο ξευτίλας για τα λεφτά του θείου? Όλα τα λεφτά η ανακοίνωση της Ξάνθης!!!

Μπα, ταγμένος στρατιώτης είναι και ο Λάιμ. Του 'πανε και έτρεξε. Ολυμπιακάρας.
Όσο για την Ξάνθη και δη τον Πανόπουλο... γνωστό τσιράκι από τότε που κουβάλαγε τις σακούλες με τα λ7 του "μεγάλου" όπως τον έλεγε... Σκόνη στα μάτια του κόσμου ρίχνει, αυτός κονόμησε μια χαρά για άλλη μια φορά ο γκάνγκστερ....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι ρε συ αλλά τι φταίει η ομάδα και ο κόσμος της Ξάνθης? Τώρα που πάει καλά την αφήνει στα κρύα του λουτρού..............ΝΤΡΟΠΗ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ναι ρε συ αλλά τι φταίει η ομάδα και ο κόσμος της Ξάνθης? Τώρα που πάει καλά την αφήνει στα κρύα του λουτρού..............ΝΤΡΟΠΗ

Ο Τακης ως γνωστον ειναι αρρωστος γαβρος.
Αυτη η ενεργεια του, δειχνει κακο επαγγελματισμο και ισως του στοιχισει στο μελλον.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα έρθει στο ΟΑΚΑ δεν θα έρθει.Θα φάει μπαλλάκια κ για την Ξάνθη κ για τον γαύρο.Πάντως κ αυτός ο (Ψ)όλιντ στον λαιμό μου κάθοταν.Ας πάρει το μπλοκάκι του κ να παέι να γράψει καμμιά παραγγελία στα Βλάχικα στην Βάρη.

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλά μην ξεχνάτε τα 8 εκ. ευρώ που πρέπει να πάρει σαν αποζημίωση το φαινόμενο Σόλιντα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την επόμενη αγωνιστική παίζει ο Γαύρος με την Ξάνθη στα Πηγάδια!!! Θέλω να δω με τι μούτρα θα κάτσει στον πάγκο του Γαύρου το πουλητάρι.............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είναι κ πολύ δύσκολο.Από Ιούδες το Ελληνικό ποδόσφαιρο...μπόλικους.Οι Ξανθιώτες θέλω να δω με τι πάθος θα παίξουνε.κανονικά πρέπει να φάνε σίδερα.Κανονικά...Λέω...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μπηκε και ενας originaliστας και τον αγνοήσαμε

Λοιπον ο προδρος γιορταζει σημερα χρονια του πολλά.
  Υπαρχουν όπως εχω ξανπει 25000 αεκτζηδες που δεν πάνε γήπεδο. Ο Θεμις αυτους παει να τραβήξει και χεστηκε για την οριτζιναλ (ποσοι ειναι 1000?). Η οποια πραγματικα βοηθάει την ομαδα αλλα την εχει πηδήξει ουκ ολίγες φορες (πηγαν περσι και πλακωθηκαν με τους περιστεριωτες χωρις καν΄να λόγο).

Στο Οακα 3-4 χρόνια μας βλέπω αφου επιμενω οτι Ο αεκτζης ειναι καλοπερασακιας θελει παρκιν, καρεκλίτσα και τα ρέστα και δεν θα τρέχει στου διαολου τη μανα να δει μπαλλα ου στη Φιλαδελφεια μεσα στην κίνηση (Στα λιοσια εχουμε λαο για αυτο και πήγαινε καποιος κόσμος)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα πολυαγαπημένα μου αδέρφια,ξαδέρφια κ ''εχθροι''.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλημερα Νταρκ και λοιποι φιλοι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σήμερα φίλοι μου σας γράφω για τελευταία φορά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στους φιλους μας!!!!
γιατι ρε dark για τελευταια φορα?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και εγω το ιδιο  :( ...
Απ'του χρονου παλι...

Stories