Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Κάτι ήξερε ο Ντέμης που φώναζε να μην μπουν οι ελληνικές ομάδες στο στοίχημα. ;) :rolleyes:

Υπαρχει και το ξενο νταρκ.
Και πληρωνει και καλυτερα!!!
Σιγα μην το επαιξε στον οπαπ το ματς ο παοκ  ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Κάτι ήξερε ο Ντέμης που φώναζε να μην μπουν οι ελληνικές ομάδες στο στοίχημα. ;) :rolleyes:

κάπως πρέπει να ξελασπωσουμε και μείς.. και δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον κώλο μας.. οπότε πουλάμε που και που κανένα αγώνα..

πενία τέχνας κατεργάζεται  ;) ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Το σκορ 0-3 δίνει πάνω απο 10 απόδοση. Απο 30000? να παίξανε, βγαλανε τα χρηματα για την εγγυητική.

Και σίγουρα όχι στον ΟΠΑΠ.

Επισκέπτης
καλημέρα ξαδέλφια.. κρίμα για την ισοπαλία με την Ξάνθη.. όσο για μας .. μου φαίνετε ότι σύντομα θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα μας..

μακαρι να το λυσετε εστω και με λαδια..........ο δυνατος ΠΑΟΚ θα ανεβασει παρα πολυ το πρεστιζ του πρωταθληματος γιατι οπως καταλαβαινετε το πρωταθλημα ξεκινησε χθες.......τωρα ο ΠΑΟ παει κερκυρα.....μετα η ΑΕΚ παει τουμπα και ο γαυρος(εμεις) παμε ξανθη οπου δεν νομιζω οτι θα φυγουμε με 3 βαθμους(το πολυ πολυ να παρουμε ενα ποντο..) μετα παει ο βαζελος ξανθη(αλλη ηττα εκει) και ο γαυρος παει τουμπα(θα περασουν ολοι περιπατο μου φαινεται εκτος του ΠΑΟ) μετα ειναι το ντερμπι οπου θα κρινει πολλα αναλογα με τη διαφορα που θα εχουν η ΑΕΚ απο τον ΟΣΦΠ....μαλλον και φετος παει προς το λιμανι (δυστυχως)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξάδελφε θα πουλήσετε κ το ματς εναντίον μας σε 2 αγωνιστικές ή θα λυσσάξετε πάλι;κ όταν έρθουν οι γαύροι θα κερδίζετε 3-0 στο ημίχρονο κ μετά από σούπερ-ουαου-διαπλανητική -διαγαλαξιακή μπάλλα θα σας κερδίσουν με 3-4,με σούπερ γκολ-κεφαλια ψαράκι του Ανατολάκη, στο 97΄; :rolleyes:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ξάδελφε θα πουλήσετε κ το ματς εναντίον μας σε 2 αγωνιστικές ή θα λυσσάξετε πάλι;κ όταν έρθουν οι γαύροι θα κερδίζετε 3-0 στο ημίχρονο κ μετά από σούπερ-ουαου-διαπλανητική -διαγαλαξιακή μπάλλα θα σας κερδίσουν με 3-4,με σούπερ γκολ-κεφαλια ψαράκι του Ανατολάκη, στο 97΄; :rolleyes:

που να ξέρω ρε ξάδελφε?? αμα ήξερα θα είχα λύσει και γω τα οικονομικά μου προβλήματα :)

Επισκέπτης

οχι στο 97"....οι σωστες πονηρες ανατροπες γινονται σε κανονικο χρονο......βλεπε 62' 77' 89".......and the superleague must go on...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τωρα ο ΠΑΟ παει κερκυρα.....

Για να δούμε- θα ξεσκιστεί όπως ο αρης που θυμάται να παιζει μονο με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

ο γαυρος(εμεις) παμε ξανθη οπου δεν νομιζω οτι θα φυγουμε με 3 βαθμους(το πολυ πολυ να παρουμε ενα ποντο..) μετα παει ο βαζελος ξανθη(αλλη ηττα εκει)

Θα σας το δώσει ο Τάκαρος. Εμείς θα έχουμε πρόβλημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ερώτηση προς γαύρους:δεν είδα κάποιον σας να μου σχολιάσει τις δηλωσάρες εναντίον σας ,του Μέγα-Σάββα;

Επισκέπτης
Ερώτηση προς γαύρους:δεν είδα κάποιον σας να μου σχολιάσει τις δηλωσάρες εναντίον σας ,του Μέγα-Σάββα;

τι περιμενες να πει ο σαββας?αν και αυτα που ειπε σωστα ειναι σε γενικες γραμμες.....στο κατω κατω πας στο γηπεδο για να περασεις λιγο ευχαριστα την ωρα σου και οχι για να ταυτιστεις με την ιδεολογια της καθε ομαδας και των οπαδων της που ειναι πληρωμενοι μισθοφοροι οι επικεφαλεις τους.....οποτε γιατι να ερθεις στο γηπεδο....για να γιουχαρεις?μαλακια δεν ειναι?ετσι και αλλιως δεν προκειται να αλλαξει και τιποτα..20 χρονια τωρα ολο γιουχες ακουμε στα γηπεδα...εχει αλλαξει κατι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τι περιμενες να πει ο σαββας?αν και αυτα που ειπε σωστα ειναι σε γενικες γραμμες.....στο κατω κατω πας στο γηπεδο για να περασεις λιγο ευχαριστα την ωρα σου και οχι για να ταυτιστεις με την ιδεολογια της καθε ομαδας και των οπαδων της που ειναι πληρωμενοι μισθοφοροι οι επικεφαλεις τους.....οποτε γιατι να ερθεις στο γηπεδο....για να γιουχαρεις?μαλακια δεν ειναι?ετσι και αλλιως δεν προκειται να αλλαξει και τιποτα..20 χρονια τωρα ολο γιουχες ακουμε στα γηπεδα...εχει αλλαξει κατι?

+1

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι είναι, ειδικά όταν σε έχουν στην "ασυλία" τόσα χρόνια, σε τσούζει η γιούχα!!
Και πού είστε ακόμα!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' είναι το πιο πολυδιαβασμένο,πολυγραμμένο κ πιο διάσημο thread του bourdela.com.

Όχι ακριβώς. Είναι και το "Μασατζίδικα που γαμάς".
Αλλά κοντεύετε να το προσπεράσετε.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βλέπω πάντως ότι φέτος αρχίσαμε νέα καραμέλα. Με τα στημένα ματς.

Σε λίγο θα μας πούνε ότι μας πούλησε το ματς και το παράρτημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλοι(ανεξαρτήτου ομάδος).Χανουμάκια μου σας βλέπω λίγο νωθρά & πεσμένα.Δεν υπάρχει λόγος να είστε έτσι.ʼντε να ανεβαίνουμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραίο το γήπεδο της βαζέλας.Φαίνεται κ πιστεύω να είναι καλύτερο από το λυώμενο του γαύρου.ʼντε να δω πότε θα γίνει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ(παππούς θα είμαι,θα έχω πεθάνει,δεν ξέρω μέχρι τότε).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!
dark ποτε παιζουμε με πανιωνιο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Νίκο.
Κυριακή στις 7.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
:tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom