Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ότι και να λέτε μάγκες εμένα αυτό που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το εξής:

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δικαίωμα συμετοχής στο στοίχημα και ήδη έχει φέρει δύο (μπορεί και τρείς) φορές το ίδιο αποτέλεσμα.

Διπλό Ημίχρονο - ʼσσο Τελικό.

Φυσικά στο εξωτερικό παίζεται έτσι ???

Όσο για την ΑΕΚ . . . μόνο όποιος την παρακολουθούσε πολύ στην αρχή μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι τυχαίος ο τρόπος που αγωνίζεται.

Γιάννης

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
λογω της δουλειας μου σου λεω με βεβαιοτητα οτι δεν υπαρχη επαγγελματιας αθλητης που δεν ντοπαρετε!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατι για τον παο.
ο ρομερο μηπως παιζει σε λαθος θεση?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε!!!
στην προετοιμασια εβγαζε ματια!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
BEN JOHNSON:Όταν τον είδα να τρέχει(στη Σεούλ νομίζω ή στην Ρώμη σε παγκόσμιο;)παρόλο που ήμουν μικρός ,είπα ότι κάτι έχει πάρει για να τρέχει έτσι.Τελικά έτσι ήταν. 9.79 σε 100άρι 20 χρόνια πριν, από ότι υπολόγιζαν οι ειδικοί ότι θα σπάσει το φράγμα των 9.80.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Να σου πω, νομίζω πως με τις μαλακίες του ο σωφέρ έχει Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη και Ρομέρο 2ους επιθετικούς. Δεν έχει 1ο...

Βλέπεις ο Κωνσταντίνου "δεν το έπαιρνε το κορίτσι" και γι' αυτό τον έκανε δώρο στον ακατονόμαστο... Ο Μάντζιος πρέπει να δυναμώσει και να μάθει ότι τη μπάλα τη δίνουνε. Υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης. Τώρα τι γίνεται είναι το θέμα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα μωρή ΑΕΚΑΡΑ το χιλιαρίσαμε το θρεντάκι.Το χιλιοστό μήνυμα το έστειλε ο alfa(φίλος, μη Αεκτζής όμως).Το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' είναι το πιο πολυδιαβασμένο,πολυγραμμένο κ πιο διάσημο thread του bourdela.com.ʼντε να το εκατομμυριαρίσουμε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ελα μωρή ΑΕΚΑΡΑ το χιλιαρίσαμε το θρεντάκι.Το χιλιοστό μήνυμα το έστειλε ο alfa(φίλος, μη Αεκτζής όμως).Το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'' είναι το πιο πολυδιαβασμένο,πολυγραμμένο κ πιο διάσημο thread του bourdela.com.ʼντε να το εκατομμυριαρίσουμε.

Μέρα....!

Τώρα το είδα! ʼντε και 10.000!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

bravo στον dark για το ομορφο τρεντ που εφτιαξε για την ΑΕΚΑΡΑ μας και για τους φιλους μας!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ που έχουμε καταφέρει να το κρατήσουμε σε ήπιους τόνους κ να μην κλειδωθεί κ να είναι το βασικό οπαδικό βήμα όλων των οπαδών ανεξαρτήτου ομάδας,σε σύγκριση με άλλα thread που ξεχάστηκαν γρήγορα ή που εννοίοτε τα θυμούνται.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Κ που έχουμε καταφέρει να το κρατήσουμε σε ήπιους τόνους κ να μην κλειδωθεί κ να είναι το βασικό οπαδικό βήμα όλων των οπαδών ανεξαρτήτου ομάδας,σε σύγκριση με άλλα thread που ξεχάστηκαν γρήγορα ή που εννοίοτε τα θυμούνται.

εχε χαρη που λειπει ο αδελφος <monimo sex>... Αλλιως θα σου λεγα αν εκλεινε ή οχι!!!  ;)  :2funny:

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχήν και μόνο ότι το συγκεκριμένο thread έχει φτάσει ώς εδώ λέει πολλά.
Χρόνια τώρα όλοι οι υποδέλοιποι λένε ότι ασχολούνται όλοι μαζί τους και στην τελική όλοι με την ΑΕΚ ασχολούνται.

Και κάτι άλλο για μερικούς που ξεχνάνε εύκολα τις ευρωπαικές πορείες.

Η ΑΕΚ κατάφερε σε 2 μόλις χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο C.L. να αποδείξει ποιά είναι και να την αποδεχτούν οι υπόλοιποι ευρωπαικοί σύλλογοι με τον απαραίτητο σεβασμό.

Ο Θρύνος σε 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια το μόνο που κατάφερε είναι να επιζητούν ΟΛΟΙ οι ευρωπαικοί σύλλογοι την συμετοχή του στο C.L. και φυσικά την κλήρωσή του μαζί τους για να εξασφαλίσουν με σιγουριά απο 2 έως 6 πόντους.
Τώρα αν μερικοί πιστεύουν ότι αυτό είναι επιτυχία ...

No comments

Επισκέπτης
να τι απεδειξε ο γαυρος

Συνημμένα

• xxx sex osfp poutana kolos mouni fuck ass tits greece greek anal.jpg
    xxx sex osfp poutana kolos mouni fuck ass tits greece greek anal.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 39

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ότι και να λέτε μάγκες εμένα αυτό που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το εξής:

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δικαίωμα συμετοχής στο στοίχημα και ήδη έχει φέρει δύο (μπορεί και τρείς) φορές το ίδιο αποτέλεσμα.

Διπλό Ημίχρονο - ʼσσο Τελικό.

Φυσικά στο εξωτερικό παίζεται έτσι ???

Συμφωνω. Ομαδες σαν τον Αρη και το Αιγαλεω εχουν αναγκη απο χρημα. Η ανατροπη 2 ημιχρονο 1 τελικο ή και το αντιθετο πληρωνουν αρκετα καλα.
Βαλτε μεσα σε αυτα τα υποπτα και τον παοκ που εχασε(για να μην πω αλλη λεξη)  το ματσακι 0-3.
Μην ξεχναμε οτι μεσα στη βδομαδα οφειλει να καταθεσει 300000ε για  τα χρηματα της εγγυητικης.
Να πως βγαινουν τα λεφτα.

Υ.Γ Ας ειναι καλα το στοιχημα$$$

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εχε χαρη που λειπει ο αδελφος <monimo sex>... Αλλιως θα σου λεγα αν εκλεινε ή οχι!!!  ;)   :2funny:

Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω κάνει την ίδια σκέψη μούτσε.Ευτυχώς που αποπαδοποιήθηκε.Θα έπεσε κατσάδα.Αλλιώς θα μανουριαζόμασταν όλη μέρα με τον monimo

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια.. κρίμα για την ισοπαλία με την Ξάνθη.. όσο για μας .. μου φαίνετε ότι σύντομα θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα μας..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτι ήξερε ο Ντέμης που φώναζε να μην μπουν οι ελληνικές ομάδες στο στοίχημα. ;) :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom