You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Πάντως θα γούσταρα πολύ σε ημιτελικά ή σε τελικό ΟΥΕΦΑ Α.Ε.Κ.-ΠΑΟ.Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον.
Υ.Γ.:Κ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ...
Ναι Ναι Ναι.. θα είναι το μάτς της χρονιάς..
Υ.Γ.:Κ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ...
Αμήν!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βρε κόψτε την έπαρση, που μου πιστέψατε οτι το όνομα της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερο απ' αυτό του ʼγιαξ στην Ευρώπη γενικά!
Τελικά, αυτή η έπαρσή σας είναι που μου τη σπάει σε σας, περισσότερο απο κάθε άλλο!
Αγόραρε,δεν είπε κανείς ότι η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη από ότι ο ΑΓΙΑΞ.Ούτε στην Ελλάδα δεν είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη.Ο ΠΑΟ το έχει προφανώς.Οπότε cool,δεν έχουμε καμμιά έπαρση κ ούτε υπνοβατούμε.Απλώς σου ξαναλέω ότι με τα χάλια που έχει ο ʼγιαξ,ενδεχομένως κ ο ΠΑΟΚ αν τον συναντούσε στην Ευρώπη να τον απέκλειε.
την τεταρτη το βραδυ ολοι ηταν με την ΑΕΚ αυτο μονο ο μεγαλος ΑΡΗΣ του γκαλη το εχει πετυχει!!!
κατι λεει αυτο...
Aυτό που λες φίλε είναι το πολύ σημαντικό..
Εγώ δεν στεναχωρήθηκα απλώς, τσαντίστηκα που η ΑΕΚ αποκλείστηκε. Αρχικά λόγω αυτών των κωλοξεφτιλισμένων Μιλανέζων, που δεν φτάνει που τόσα χρόνια πάνε μπροστά με τα λεφτά του νούμερου του Σίλβιο και παίζουν την χειρότερη μπάλα στην υφήλιο, δεν μπορούν καν να κουνήσουν λίγο τα πόδια τους να ανταποκριθούν λίγο στα φήμη τους , τα κουρέλια.. προχθές η μπριγιαντίνη στα μαλλιά του Μαλντίνι ήταν πιο δραστήρια από την επιθετική γραμμή της κωλοΜίλαν.
Κατά δεύτερον, αν και πολύ άρρωστος βάζελος, εγώ έχω τον απεριόριστο σεβασμό για την προσπάθεια που κάνει ο Ντέμης και τον τρόπο που έχει χτιστεί η ΑΕΚ αυτή.. όχι σαν εμάς που με το διπλάσιο μπάτζετ προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο και μετά μας φταίνε η φυσική κατάσταση και η περίοδος προσαργμογής..
alfa και sxsite γιατι τσακωνεστε?
Σωστή απορία!
Καλο απόγευμα. Απλά δεν μιλάω στο άτομο και επιμένει να προκαλεί. Συγγνώμη, δεν πρόκειται να αναφερθώ καθόλου στο άτομο εδώ ξανά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βαζελάκο δεν θα ξεχάσω ποτέ πως πανηγύριζα το γκολ του Βαζέχα στο ʼμστερνταμ επί του ʼγιαξ.Πραγματικά σαν να το χε βάλει η ΑΕΚ.Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν αισθάνθηκα έτσι
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σωστή απορία!
Καλο απόγευμα. Απλά δεν μιλάω στο άτομο και επιμένει να προκαλεί. Συγγνώμη, δεν πρόκειται να αναφερθώ καθόλου στο άτομο εδώ ξανά.
Έτσι μπράβο γιατί θα σου έστελνα εξώδικο κ μήνυση μαζί.Να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο πιο πολυγραμμένο oπαδικό post του site.
Βαζελάκο δεν θα ξεχάσω ποτέ πως πανηγύριζα το γκολ του Βαζέχα στο ʼμστερνταμ επί του ʼγιαξ.Πραγματικά σαν να το χε βάλει η ΑΕΚ.Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν αισθάνθηκα έτσι
Σωστός!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όπως βέβαια ότι αισθάνθηκα τον ΠΑΟ σαν τον ΑΡΗ στο μπάσκετ,στην πορεία σας στο πρωταθλητριών το '86 νομίζωβ όταν σας απέκλεισε τελικά η Μπριζ,με τις κωλοαποκρούσεις του Μήνου.Βέβαια είχε πιάσει τον κώλο του στα ματς με τη Γιούβε.
Έτσι μπράβο γιατί θα σου έστελνα εξώδικο κ μήνυση μαζί.Να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο πιο πολυγραμμένο oπαδικό post του site.
Κοίτα να δεις DARK.
Αφού κοιτάξεις τα ακόλουθα posts (www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=816.msg46212#msg46212]1[/url] www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=816.msg46367#msg46367]2[/url] www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=816.msg46385#msg46385]3[/url] www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=816.msg46393#msg46393]4[/url] www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=816.msg46400#msg46400]5[/url]), αν πιστεύεις ότι εγώ είμαι ο κύριος υπαίτιος της όλης ιστορίας, τότε θα ζητήσω ο ίδιος την διαγραφή τους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βλέπω ότι δέχτηκες ανευ λόγου υβριστική επίθεση απο τον alfa.Δεν ξέρω αν έχει κάτι μαζί σου από παλιά,αλλά βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίνει οι καημένες οι μαμάδες μας.Ειρήνη αδέλφια κ ρίχτε κανά οπαδικό να την πούμε μεταξύ μας,γιατί κοντεύω να κοιμηθώ από την βαρεμάρα.
Υ.Γ.:ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΣΚΑ Κ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ
Υ.Γ.:ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΣΚΑ Κ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά μούτσε ασχολήσου με την ομαδούλα σου αύριο που θα φάτε καινούρια πιπούλα κ άστα τα παιδιά.Να σου πω ρε,αληθεύει ότι αύριο θα κατεβείτε με γάντια του μποξ να παίξετε.Γιατί τώρα τελευταία,οι φήμες λένε ότι μιας κ οι παίχτες σας δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά στο ποδόσφαιρο,αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μποξ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλό μεσημέρι κ καλό Σ/Κ σε όλους,αδέρφια ,ξαδέρφια & εχθρούς κ παιδιά χαλαρά για να κάνουμε την πλακίτσα μας είμαστε εδώ μέσα.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Καλά μούτσε ασχολήσου με την ομαδούλα σου αύριο που θα φάτε καινούρια πιπούλα κ άστα τα παιδιά.Να σου πω ρε,αληθεύει ότι αύριο θα κατεβείτε με γάντια του μποξ να παίξετε.Γιατί τώρα τελευταία,οι φήμες λένε ότι μιας κ οι παίχτες σας δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά στο ποδόσφαιρο,αποφάσισαν να ασχοληθούν με το μποξ.
Πρωτη και στην πυγμαχια!!!!!
Για την πιπουλα εχεις καμια πληροφορια ή ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματη
Η ομαδα αυριο θα κερασει σπερμα
Το νου σου στη Ξανθηηηηηηηηηηηηηη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις