Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (7 μέλη και 75 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ʼξια!!! Μας συγκίνησες και μας κράτησες όλη την νύχτα στο πόδι!

Η Μίλαν(που τόσο την είχα σε υπόλυψη από το ιστορικό 94) αφού τα κανόνισε και έπεσε μόνο η Γιούβε, μπήκε από το παραθυράκι στο Τσάμπιονς και ιδού.

Δεν πειράζει! Το ματς θα μείνει στις μνήμες μας.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλυτερα ετσι για την ΑΕΚ... Τί θελατε δηλαδη? Να συνεχισει στο Τσ.Λ. να παιξει με καμια Μπαρτσελονα, Τσελσι κλπ κ να μαζευει μπαλακια? Ενω ετσι , παει ΟΥΕΦΑ κ θα εχει πολυ καλυτερη τυχη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
΄Οσο κ αν πικράθηκα χθες με μια πιο ξεκάθαρη σκέψη ,συμφωνώ με αυτό που λέει ο germaon.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Θα τους πιάσει στο μπίρι μπίρι ο Προφέσορ και θα βγουν γαμ...ντας. Ο άνθρωπος είναι μορφή και πολυτέλεια για την Ελλάδα. Εξωτικός, προστατέψτε τον!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Νομίζω το πιο σωστό που γράφτηκε ήταν ότι ανεξάρτητα από το τι θα έκανε η Μίλαν (λες και το χθεσινό περιμέναμε/τε για να μάθουμε τι λαμόγια είναι οι "μεγάλοι" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου), εάν κέρδιζε η ΑΕΚ, απλά θα γελάγαμε με τους μακαρονάδες...και οι συμπατριώτες ΑΕΚτζήδες ακόμη θα ήταν μεθυσμένοι.

Πάντως, φαίνεται πως κάτι γίνεται στην ΑΕΚ και είναι θετικό. ʼντε και καλή συνέχεια.

[πικραμένος βάζελος]

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Θα πω κάτι και εγώ αν και απέχω από τα οπαδικά-ποδοσφαιρικά λόγω προσωπικοτητας. Η ΑΕΚ για μένα έχει κατορθώσει τρία πράγματα που καμιά άλλη ομάδα δε θα μπορέσει να το κάνει ποτέ στην Ελλάδα:
1) τη σέβονται και την εκτιμούν όλοι (οι μη πορωμένοι τουλάχιστον) οπαδοί όλων των άλλων ομάδων εφόσον τουλάχιστον δεν υποπέπτει σε αμαρτίες των "μεγάλων" αλλά πάντως παραμένει γνήσια συμπάθεια σε όλα τα φύλα και όλες τις ηλικίες.
2) παραμένει η ομάδα της ελλάδας που σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται έχει υλικό (από παίκτες μέχρι προπονητή) που παθιάζονται για τη φανέλα και το όνομά της πράγμα εξαιρετικά σπάνιο (ποιος μισθοφόρος παίκτης σε άλλες ομάδες ζει τέτοια παιχνίδια όπως ο Σορεντίνο ή ο Τσιρίλο) και αυτό ισχύει χρόνια τώρα από την εποχή του Οκόνσκι, Νίλσεν, Σαβέβφσκι...και ίσως και άλλους που δε θυμάμαι. Χαρακτηριστική η περίπτωση Μπατίστα που φεύγοντας άλλαξε νοοτροπία και ξαναερχόμενος έγινε πάλι ΑΕΚΤΖΗΣ. Ακόμα και παίκτες όπως ο Μητρόπουλος ή ο Σαραβάκος που πήγαν να πάρουν σύνταξη ουσιαστικά στην ΑΕΚ έπαιξαν λες και ήταν από τα τσικό της...πράγμα εξαιρετικά σπάνιο και όμορφο.
3) και βασικό είναι μια ομάδα που ουσιαστικά είναι και η μόνη ίσως παγκοσμίως που τιμά το σήμα της αν και για μένα έπρεπε να είχε το φοίνικα (το μυθικό πουλί). Εκεί που λες ότι έχει καεί και έμειναν οι στάχτες εκεί σου ξεπετάγεται μέσα από απίθανα προβλήματα και διαπρέπει εντός και εκτός Ελλάδας. Στόφα μεγάλης ομάδας.
Θα συμπληρώσω και ένα ακόμα ως έξτρα που μου αρέσει. Οι περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δουλεύουν πια με μικρούς παίκτες, άγνωστους ή από τα τσικό-ακαδημίες και με προπονητή-τεχνικό που κάθετε σειρά ετών στον πάγκο έστω και αν τα πρώτα χρόνια δεν φαίνονται αποτελέσματα. Πιστεύω πως η ΑΕΚ μέσα στην ιστορία της το έχει κάνει περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα ακόμα και σε πολύ δύσκολες φάσεις της ύπαρξης της ή πιέσεις λαϊκών μαζών. Και αυτό είναι στόφα μεγάλης ομάδας...
Όσο για τη ρουφιάνα την ιταλιάνα αν και έπρεπε να το περιμένουν μη ξεχνάτε ότι χάσατε οι περισσότεροι το βασικότερο...αυτοί (ιταλοί - γάλλοι καλά το έκαναν) οι Βέλγοι όμως για τι σκατά έπαιζαν σα λυσσασμένοι χτες και πανηγύριζαν τα γκολ τους λες και πήγαν τελικό Champions League και ενώ έβλεπαν στο μάτριξ του γηπέδου ότι στο 2-2 (δε μιλάω για το το 0-1 στη μίλαν) η Μίλαν το έδωσε με 0-2 το παιχνίδι στους Γάλλους? Δε μπορούσαν να αφήσουν (λέμε τώρα) και αυτοί αφού ήταν εκτός από όλα να πει ένα γκολ και κανένας δε θα τους έλεγε τίποτα με την απόδοση και τις ευκαιρίες (βλέπε σουτ Λάκη, Τόζερ για το 2-3) στα τελευταία λεπτά? Αυτοί προσπαθούσαν να βάλουν και άλλο γκολ μην τυχόν και γίνει στραβή. Αρα ή τα έπιασαν από τους Γάλλους ή τους έδωσαν οδηγίες από το Διευθυντήριο...Σε καμιά περίπτωση πάντως δε με έπεισαν ότι έπαιξαν για την ιστορία της ομάδας κάτι μολούκοι και κάτι κογκολέζοι ή αργεντίνοι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Χθες  ολη η Ελλαδα ηταν με την Αεκ.
Αυτο ηταν το πιο σημαντικο απο ολα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μ'αρέσεις iwcg.Εγραψες πράματα πέρα για πέρα αληθινά που αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα όταν εκφράζονται από απλό φίλο του ποδοσφαίρου,μη ενταγμένο κάπου.Όσο για το πάθος των Βέλγων,πότε οι Έλληνες ήμασταν αρεστοί στους Ευρωπαίους,ώστε να μας αφήσουν;Εξάλλου αν το θες κ έτσι ουσιαστικά οι Βέλγοι είναι γαλάτικο φύλο.Βέλγιο-Γαλλία είναι σαν να λέμε Ελλάδα-Κύπρος στην κυριολεξία.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Α.Ε.Κ.
Παιδια,στο ποδοσφαιρο ολα γινονται.Μπραβο στους παιχτες που το παλεψαν μεχρι τελους.Αυτη ειναι νοοτροπια νικητη.
Ολε,ΑΕΚ ολε,ολε
Δε σταματω να τραγουδω ποτε

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μπράβο ρε ξαδέλφια ..,, για την μεγάλη σας νίκη.. γιατί στην πραγματικότητα νίκη ήταν...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα!!!!!
μπραβο στην ΑΕΚΑΡΑ μας!!!
μαγκες μην μασατε αυτο που εκανε η μιλαν το κανουν ΟΛΕΣ οι ομαδες και η αεκ και ο ολυμπιακος και ο παο!!!!!
ξεχασατε περισυ που ο οσφπ εχανε στο 20 απο τον λεβαδιακο με σκοπο να πεσει ο οφη?ο παοκ απο την καλαμαρια για να πεσει ο αρης?
και πολλα αλλα.....
απλως καλο ειναι οπου μπορουμε εμεις να μην βασιζομαστε σε αλλους.
η ΑΕΚΑΡΑ χθες ειταν απιστευτη και με γεμισε σαν οπαδο της!!!!!!
thanks william!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Mε τους φίλους της ΑΕΚ μπορώ να κάνω ότι πλάκα θέλω και θέλουν.

Στο Αστείο κωλογλύφτη άνανδρο βουτυροκωλόπαιδο που απαντάει σε ποστάκι μου, δεν απευθύνω το λόγο, ούτε, φυσικά, απαντώ.

Το ίδιο ισχύει για όλους που φοράνε παντελόνια μόνο επειδή είναι μόδα!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Mε τους φίλους της ΑΕΚ μπορώ να κάνω ότι πλάκα θέλω και θέλουν.

Στο Αστείο κωλογλύφτη άνανδρο βουτυροκωλόπαιδο που απαντάει σε ποστάκι μου, δεν απευθύνω το λόγο, ούτε, φυσικά, απαντώ.

Το ίδιο ισχύει για όλους που φοράνε παντελόνια μόνο επειδή είναι μόδα!

Σε καλό σου, πάλι ευθυμίσαμε...

Βέβαια, αφού κατά δήλωση σου δεν μου απαντάς, γιατί μπήκες στον κόπο να γράψεις το προηγούμενο; Μάλλον για να μας δείξεις τις καινούργιες λέξεις και ατάκες που έμαθες σήμερα.

Ευχαριστούμε για την προσπάθεια.
Τώρα σάλτα και γαμήσου και άδειασε μας την γωνιά.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Συνεχίζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Τη γωνιά που τον πηδάει ο γκόμενος της μαμάς του, δεν την έπιασα....

Και όσο κι'αν μου τρίβεται, ΔΕΝ θα τον γαμήσω....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi:RUFIANO RUFIANO MILANEZE-PUTA PUTA MILAN-Μακάρι να σας δούμε στα τέταρτα της Ιταλίας χιλιοξεφτιλισμένες κουφάλες :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ-ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Συνεχίζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Η ποιότητα του καθενός φαίνεται από τα γραφόμενα του.
Στο έχω ξαναπεί, τα σκατά, όσο και να τα κρύψεις, στο τέλος επιπλέουν.

Κάποιος πέταξε εδώ μια προστυχιά. Δικαίωμα του.
Βλέπω όμως, ότι εσύ συνεχίζεις να την αναμασάς, λες και είναι το απόσταγμα της λογοτεχνίας ή της επιστήμης. Λες και εσύ περνιέσαι για μάγκας, όταν το μόνο που κάνεις είναι να επαναλαμβάνεις τις χειρότερες στιγμές άλλων.

Πράγματα που λένε καθήκια (ή αστείοι) δεν με αγγίζουν.
Στο έχω ξαναγράψει, το γράφω και αλλού.
Συνεπώς τζάμπα το κάνεις. Εκτός και αν το έχεις ως χόμπυ, ηδονίζεσαι έτσι ή γενικά χαίρεσαι με τις μαλακίες που λες. Οπότε πάω πάσο.

Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να μου κλάσεις μια μάντρα. Αν δεν θες να χαραμίζεις τον κόπο σου, καλύτερα πέστην να σε κανένα βλάκα που μπορεί και να επιρρεαστεί από τα λεγόμενα σου. Όπως πρόσφατα είδαμε, μέχρι εκεί μπορείς. Μόνο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Συνεχίζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Χασοδίκη της κακιάς ώρας, Get A Life!

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
καλησπερα!!!!!
μπραβο στην ΑΕΚΑΡΑ μας!!!
μαγκες μην μασατε αυτο που εκανε η μιλαν το κανουν ΟΛΕΣ οι ομαδες και η αεκ και ο ολυμπιακος και ο παο!!!!!
ξεχασατε περισυ που ο οσφπ εχανε στο 20 απο τον λεβαδιακο με σκοπο να πεσει ο οφη?ο παοκ απο την καλαμαρια για να πεσει ο αρης?
και πολλα αλλα.....
απλως καλο ειναι οπου μπορουμε εμεις να μην βασιζομαστε σε αλλους.
η ΑΕΚΑΡΑ χθες ειταν απιστευτη και με γεμισε σαν οπαδο της!!!!!!
thanks william!!

Και η Γιουβε γιατι δεν το έκανε με τον ΟΣΦΠ πριν 3 χρόνια(στο 7-0 θυμίζω)?Απλά η συγκεκριμένη ομάδα(Μιλαν) έχει κανει την πουτάνα πολλές φορές την τελευταία αγωνιστική σε αγώνες Ch.L. και κάποτε θα το βρει μπροστά της-ελπίζω απο την ΑΕΚ.

Κρίμα για χτες πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom