Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μακάρι να προκριθείτε ρε παλικάρια (ειδικά μετά τα χτεσινά του γάβρου, που με τα μυαλά που έχει δεν θα προκριθεί ΠΟΤΕ), αλλά είσαστε λίγο περίεργοι, να με συγχωρείτε. Κερδίσατε μια φορά τη Μίλαν επειδή κοιμήθηκε ο Θεός και άνοιξε το φάρδος του Σορεντίνο και νομίζετε οτι γίνατε κι εγώ δεν ξέρω τι. Θα συνιστούσα ηρεμία, οι κακές μέρες που κινδυνεύατε με υποβιαβασμό (λόγω πτώχευσης) δεν είναι τόσο μακρυά πια. Δε λέω, καλή ομάδα σας έχει φτιάξει ο Φερέρ, δεν είναι όμως και σαν τις ομάδες του μακαρίτη του Μπάρλου.
Και εμείς (οι Παναθηναϊκοί) τι θα έπρεπε να πούμε τότε, όταν έχουμε πολλάκις ξεφτιλίσει ομάδες σαν τη Μίλαν και έχουμε την ιστορία που όλοι ξέρουν στην Ευρώπη;
Φιλικά πάντα, και ξαναλέω: μακάρι να προκριθειτε!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Συντρόφια καλημερα... και χρονια πολλα στους Νικους!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα !!!!!
κριμα για τον γαυρο χθες αλλα ισως να ειναι καλιτερα μπας και αλλαξουν μυαλα διοτι αμα ειχαν κερδισει χθες θα ειχανε θαψει τα προβληματα που εχουν!!βεβαια αμα παρουν το πρωταθλημα παλι ολα τα προβληματα θα λυθουν......
και κατι ασχημo:

Στη Σαχτάρ ξέσπασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μέτά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μερίδα οπαδών των «ερυθρολεύκων» πέταξε βόμβα μολότοφ σε πούλμαν χορηγών της ουκρανικής ομάδας, πριν επέμβουν τα ΜΑΤ και τους σταματήσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

«Παρατράγουδα» σημειώθηκαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ένας οπαδοός πέταξε ένα κέρμα και έναν αναπτήρα, ένα από αυτά τα αντικείμενα βρήκαν στο κεφάλι και τραυμάτισαν τον φροντιστή της Σαχτάρ. Πάντως, ο οπαδός αυτός συννελήφθη και απομακρύνθηκε από το γήπεδο.

απο το
FORZA ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
οτι κα να γινει το βραδυ η aekara στη καρδια μας!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
nik30 χρόνια πολλά ρε,αντε κ σήμερα η αρρώστια σου επιφυλάσσει μεγάλο δώρο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιο είναι το αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ''ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ''.Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
καλο αλλα μην τους πειραζεις ρε dark!!!!!αμαρτια...
αν και πρεπει να τα εχουν παρει στο κρανιο  με τον κοκκαλη!!!

Ναι ρε συ!  Έλεος!

Χωρίς Σημίτη, Αττικάρχη Τσιρώνη, Παπουτσέλη, Καζναφέρη, Μποροβήλο, Τσαγγαράκη, Τσίκινη, Τεροβίτσα, Ζωγράφο, Γκαγκάτση, Παπαδάκο, Ευθυμιάδη,.....................................
και τόσες άλλες ελλείψεις, που να πάνε!

ΑΔΙΚΙΑ! ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ρε συ!  Έλεος!

Χωρίς Σημίτη, Αττικάρχη Τσιρώνη, Παπουτσέλη, Καζναφέρη, Μποροβήλο, Τσαγγαράκη, Τσίκινη, Τεροβίτσα, Ζωγράφο, Γκαγκάτση, Παπαδάκο, Ευθυμιάδη,.....................................
και τόσες άλλες ελλείψεις, που να πάνε!

ΑΔΙΚΙΑ! ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ!

τωρα να σου πω οτι εχεις αδικο δεν μπορω γιατι εχεις δικιο!!!
αλλα ειναι καποια παιδια εδω μεσα που ειναι σωστα και ειναι λιγο ασχημο πανω στη πικρα τους να τους πειραζουμε!!!
ευχομαι να καταλαβενουν οτι κανουμε πλακιτσα!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
τωρα να σου πω οτι εχεις αδικο δεν μπορω γιατι εχεις δικιο!!!
αλλα ειναι καποια παιδια εδω μεσα που ειναι σωστα και ειναι λιγο ασχημο πανω στη νπικρα να τους πειραζουμε!!!
ευχομαι να καταλαβενουν οτι κανουμε πλακιτσα!!!

Σωστός! Αυτοί όμως μας έκαναν πλάκα τη Δευτέρα, σήμερα σειρά μας!

Υπάρχουν όμως και κάτι πάρα πολύ μαλάκες που φουσκώνουν σαν παγώνια με τα όργια που γίνονται εδώ υπέρ του σημιτοκοκκαλικού κατασκευάσματος, είναι ιδιαίτερα αλαζόνες και προκλητικοί και (νομίζω τουλάχιστον) πρέπει να την ακούνε που και που!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστός! Αυτοί όμως μας έκαναν πλάκα τη Δευτέρα, σήμερα σειρά μας!

Υπάρχουν όμως και κάτι πάρα πολύ μαλάκες που φουσκώνουν σαν παγώνια με τα όργια που γίνονται εδώ υπέρ του σημιτοκοκκαλικού κατασκευάσματος, είναι ιδιαίτερα αλαζόνες και προκλητικοί και (νομίζω τουλάχιστον) πρέπει να την ακούνε που και που!

ʼσε τον φτωχό στην μοίρα του...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

[/quote]

και σε αυτο συμφωνω μαζι σου!!

παντως το ποδοσφαιρο ειναι απιστευτο αθλημα!!!χασαμε απο το χαιδαρι και μετα παλευουμε για προκριση στους 16 του ch.l.!!!
καλα το λεω εγω αυτη δεν ειναι ομαδα ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α,Ανίατη κιόλας.Ξέρω τι σου λέω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom