Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Να διαβασεις τα ποστ του Καπετανιου για τα στατιστικά που βαζει οτι η κουλα ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες νικες εις βαρος του Ολυμπιακου στην εδρα του απο τους αλλους.
Ο αλλος βλεπει ευρωπαϊκό να ερχεται. Σαν τον Καρεμπε σε εμας καθε χρονο. Το καταλαβε τωρα ο ζαβος @dem ή οχι;

βρε μποζο και οι ιδιοι το λεγατε για ευρωπαικο μαζι με τον χονδρεμπορα σας

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.111
Πόντοι
2.536
Καπετανιε, και σου εχω κανει την χαρη και δεν εχω συμπεριλαβει και τα νταμπλ και κινδυνευω να τα ακουσω απο τους γαυρους. Αν τα βάλω και αυτα μεσα παρα εναν χρονο λιγοτερο βγαινουν ολα μαζι οσο ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ. 98.
Είσαι απογοητευτικά χαζός ρε Ζεμπουλινο. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνομαι για να μιλάω μαζί σου.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606
Σε άλλα νέα/παραλειπόμενα, είχαμε 2 προσαγωγές λέει σε τελικό που έγινε χωρίς οπαδούς...:confused::confused::new_shocked::2funny::2funny::2funny::2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Έχεις προλάβει αυτό? Τότε έχεις προλάβει ίσως και το δεύτερο νταμπλ της αεκ :rockon:
trolei-palia.jpeg
Τι γαματο τρολλευ ηταν αυτο ρε...Τι μου θυμισες ρε μπαγασακο να σαι καλα..Μεχρι και συνθημα ειχαμε βγαλει οταν βγηκε το 11 και το τραγουδαγαμε στους αγωνες του Παγκρατιου στο μπασκετ:rockon::rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.843
Πόντοι
2.606
Τι γαματο τρολλευ ηταν αυτο ρε...Τι μου θυμισες ρε μπαγασακο να σαι καλα..Μεχρι και συνθημα ειχαμε βγαλει οταν βγηκε το 11 και το τραγουδαγαμε στους αγωνες του Παγκρατιου στο μπασκετ:rockon::rockon:
τυπε πως και δε μου ειπες οτι με το τρολλευ πηγατε μετα το νταμπλ το δευτερο για τσουρεκια στο λιντο στη χρεμωνιδου :confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Στο ανοιχτό δίπλα στο προφήτη Ηλία

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
τυπε πως και δε μου ειπες οτι με το τρολλευ πηγατε μετα το νταμπλ το δευτερο για τσουρεκια στο λιντο στη χρεμωνιδου :confused:
Και η ουρά για τσουρέκι μέχρι την Φιλολάου

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Αρχιδια τσουρεκι ποτε δε μου αρεσε...ΚΩΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:rockon:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.789
Πόντοι
5.396
Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.
Τόσο πρωτογνωρο για κάποιους από εμάς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε!

FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!

υ.γ. Μετά το αυτοτρολάρισμα του Ρότα με το MVP, μπορώ να πω κοντρόλ δεν το έχει αλλά από χιουμορ 10!
Σε ένα παλιό αεκτζίδικο σύμπαν θα τον είχαμε κρεμάσει...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.910
Πόντοι
28.246
Είσαι απογοητευτικά χαζός ρε Ζεμπουλινο. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνομαι για να μιλάω μαζί σου.
Την προηγουμενη φορα μου ειχες πει οτι κανω σαν μπεμπης. Ξανα σκεψου οτι μου ειπες οτι εισαι αυτος που με εχει κερδισει περισσότερες φορες απο τους άλλους μεσα στην εδρα μου. Στατιστικα που μετραει ενα δεκαχρονος δηλαδη. Σαν παιδακι μιλας σαν παιδακι σου απανταω. Απλα επρεπε να στο θυμησω.

Οσο αναφορα τωρα αυτό μου παρεθεσες δεν μπορει ρε κοκοβικο να μου μετρας νικες και να εχεις την απαιτηση να αφαιρεσω τιτλους. Και σου ξανα λεω αν εσεις αφαιρειτε τους δικους σας στα αρχιδια μας!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.
Τόσο πρωτογνωρο για κάποιους από εμάς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε!

FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!

υ.γ. Μετά το αυτοτρολάρισμα του Ρότα με το MVP, μπορώ να πω κοντρόλ δεν το έχει αλλά από χιουμορ 10!
Σε ένα παλιό αεκτζίδικο σύμπαν θα τον είχαμε κρεμάσει...
Απο τοτε που ο μπασταρδος μας γκρεμισε τη στρουγκα τελειωσαμε και σαν ομαδα....Τωρα ομως θα περασουμε ομορφαααα..

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.414
Πόντοι
456
Απο τοτε που ο μπασταρδος μας γκρεμισε τη στρουγκα τελειωσαμε και σαν ομαδα....Τωρα ομως θα περασουμε ομορφαααα..

2-3 χρονια το πολυ για παραπανω δεν ειστε.... ειστε το ισοδυναμο του αρη πλεον

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Τελευταία τροποποίηση:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.414
Πόντοι
456
Μην ψηνεσαι παλικαρι..Εδω που ειμαι δε θα φτασεις ποτε και το ξερεις:hi:

δεν σε βλεπω καν τυπε.... κιτρινομαυρη ομαδα γειτονιας εισαι κι εσυ !

γ' εθνικη 6% στα πιτσιρικια ο τζανετακος του μελλοντος εισαι

αν νομιζεις οτι η Σαλονικα θα μεινει στην απ'εξω οπως παλια θα ξυπνησεις αποτομα

κατσε και θα δεις !

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
δεν σε βλεπω καν τυπε.... κιτρινομαυρη ομαδα γειτονιας εισαι κι εσυ !

γ' εθνικη 6% στα πιτσιρικια ο τζανετακος του μελλοντος εισαι

αν νομιζεις οτι η Σαλονικα θα μεινει στην απ'εξω οπως παλια θα ξυπνησεις αποτομα

κατσε και θα δεις !
Πως να με δεις εκει που ειμαι αφου δεν μπορεις λεμεεε!!!Αλλα οκ θα περιμενω να δω λοιπον αφου ετσι λες εσυ:confused::confused:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
2-3 χρονια το πολυ για παραπανω δεν ειστε.... ειστε το ισοδυναμο του αρη πλεον

εσυ εφτασες μετα απο χιλια χρονια τον αρη και εγω ειμαι ισοδυναμος τους με 10 παραπανω πρωταθληματα, καινουργιο γηπεδο, κλπ, κλπ?

θα φυγει ο ρωσοποντιος και θα πατε απατοι παλι, οπως το 90 που δεν υπηρχατε σαν ομαδα και το παιζατε μπασκετικοι :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom