Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.414
Πόντοι
456
εσυ εφτασες μετα απο χιλια χρονια τον αρη και εγω ειμαι ισοδυναμος τους με 10 παραπανω πρωταθληματα, καινουργιο γηπεδο, κλπ, κλπ?

θα φυγει ο ρωσοποντιος και θα πατε απατοι παλι, οπως το 90 που δεν υπηρχατε σαν ομαδα και το παιζατε μπασκετικοι :tooth: :tooth: :tooth:

τυπε τον αρη τον εχω αφησει ετη φωτος κι εσενα σε εχω περασει προ πολλου , δεν με απασχολεις καθολου και σε υποστηριζω κι αμα λαχει σε σχεση με γαυροβαζελο

αμα φυγει ο ρωσος περιμενει ο Μυστακιδης Θεσσαλονικιος με 3,5 δισ. στην Αγγλια

εδω θα'μαστε και θα τα δουμε

αντε καλο καλοκαιρι στη Νεα Φιλαδελφεια !

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Είναι υπερήφανοι οι γαύροι που έχουν τους πιο πολλούς τίτλους...
Που για να πάρουν το κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης είχαν 2 τερματοφύλακες (ο ένας ήταν ο Μανιάτης ) :2funny:
Πόσα κύπελλα και πόσα πρωταθλήματα πήραν έτσι....τι να πρωτοθυμηθούμε...
Να τους χαίρεστε τέτοιους τίτλους βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πιο καρυδάτο κύπελλο από το χθεσινό δεν υπάρχει....
Αν υπήρχε δικαιοσύνη, η ιστορία θα ήταν γραμμένη αλλιώς...

Άδικος κόπος να κάνετε παράθεση γαυράκια, δεν πρόκειται να ασχοληθώ....

ΝΑΙ ΝΑΙ σωστά μίλησε η ομάδα της μεζούρας με το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα της ιστορία της αυτό του 2018 !!!!!!!!!
:jerking2:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
ΝΑΙ ΝΑΙ σωστά μίλησε η ομάδα της μεζούρας με το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα της ιστορία της αυτό του 2018 !!!!!!!!!
:jerking2:

μεζουρα θελει ο γιατρος για να μην σας κανει στενη συρραφη και πονατε του χρονου:rockon::rockon:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
μεζουρα θελει ο γιατρος για να μην σας κανει στενη συρραφη και πονατε του χρονου:rockon::rockon:

Κάτι μου λέει πως συρραφή θα χρειαστείτε τον Αύγουστο στα προκριματικά του C.L. όντας νταμπλούχοι...
:rockon::rockon::rockon::rockon:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
τυπε τον αρη τον εχω αφησει ετη φωτος κι εσενα σε εχω περασει προ πολλου , δεν με απασχολεις καθολου και σε υποστηριζω κι αμα λαχει σε σχεση με γαυροβαζελο

ναι ο μυστακιδης για εσας τα εχει τα δισεκατομμυρια. περιμενε ερχεται οπως ειχε ερθει ο πριγκιπας του παναθηναικου :headbang::headbang::headbang:

το ερωτημα ειναι αφου περιμενει, γιατι δεν δινει 50 μυρια, φραγκοδιφραγκα δλδ για αυτον στον σαββιδη να παρει την παε μια ωρα αρχυτερα, οπως γραφοταν απο το 2021 αλλα περιμενει ???

οι αραβες και οι αγγλοι που αγορασαν αγγλικες κλπ ομαδες παντως δεν περιμεναν, αυτο γιατι περιμενει :think::think::think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.910
Πόντοι
28.246
GIF-6904862d6bd45a57274c9e3a026de3a7.gif

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Κάτι μου λέει πως συρραφή θα χρειαστείτε τον Αύγουστο στα προκριματικά του C.L. όντας νταμπλούχοι...
:rockon::rockon::rockon::rockon:

στα προκριματικα του CL, 2 ομαδες τρομαζουν μονο, γαλατα σαραι και δυναμο ζαγκρεμπ. αλλα και με αυτες να πεσουμε θα το παλεψουμε
για europa θα ειναι πιο ευκολ υποθετω τα πραγματα, αλλα ειναι πολυ νωρις να δουμε αντιπαλους

παντως για συρραφη δεν παμε σιγουρα, ετσι οπως παιζει η ομαδα

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.414
Πόντοι
456
ναι ο μυστακιδης για εσας τα εχει τα δισεκατομμυρια. περιμενε ερχεται οπως ειχε ερθει ο πριγκιπας του παναθηναικου :headbang::headbang::headbang:

το ερωτημα ειναι αφου περιμενει, γιατι δεν δινει 50 μυρια, φραγκοδιφραγκα δλδ για αυτον στον σαββιδη να παρει την παε μια ωρα αρχυτερα, οπως γραφοταν απο το 2021 αλλα περιμενει ???

οι αραβες και οι αγγλοι που αγορασαν αγγλικες κλπ ομαδες παντως δεν περιμεναν, αυτο γιατι περιμενει :think::think::think:

κι ο Σαββιδης περιμενε

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου 2012, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ύστερα από διαπραγματεύσεις πολλών μηνών. Ο ίδιος, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ΠΑΟΚ από την άνοιξη του 2006, αλλά τελικά εκείνη την περίοδο, οι συζητήσεις για την εξαγορά του συλλόγου δεν ευδοκίμησαν. Τον Μάιο του 2015, τρία χρόνια μετά την αγορά της ΠΑΕ, προχώρησε σε εφάπαξ αποπληρωμή των χρεών της προς το δημόσιο, που αποτέλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του συλλόγου στη σύγχρονη ιστορία του.

αμα παρει μπουλο ο Σαββιδης θα αναλαβει

τα καλυτερα ερχονται και για μας αυτο ειναι το μονο σιγουρο !

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.910
Πόντοι
28.246

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
στα προκριματικα του CL, 2 ομαδες τρομαζουν μονο, γαλατα σαραι και δυναμο ζαγκρεμπ. αλλα και με αυτες να πεσουμε θα το παλεψουμε
για europa θα ειναι πιο ευκολ υποθετω τα πραγματα, αλλα ειναι πολυ νωρις να δουμε αντιπαλους

παντως για συρραφη δεν παμε σιγουρα, ετσι οπως παιζει η ομαδα

Άποψή μου καθαρά ποδοσφαιρική δίχως καζούρα.. προτιμότερο να παίξετε ομίλους Europa να μαζέψετε κάνα βαθμό πρώτα για την κατάταξη της ομάδας σας και ύστερα της χώρας μας αντί να τις μετράτε στους ομίλους του C.L. και στο τέλος να φύγετε με 0 βαθμούς!!!!
Διότι όπως και να το κάνουμε ομάδα με Ντέμη, Τσιάρτα, Κασάπη, Ζαγοράκη, Καψή κτλ. ΔΕΝ έχετε αντικειμενικά...
ΟΧΙ μόνο εσείς καμιά ελληνική ομάδα την δεδομένη χρονική περίοδο.. σε λίγα χρόνια εάν αλλάξουν τα πράγματα καλά να μαστε τα συζητάμε...

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.414
Πόντοι
456
Άποψή μου καθαρά ποδοσφαιρική δίχως καζούρα.. προτιμότερο να παίξετε ομίλους Europa να μαζέψετε κάνα βαθμό πρώτα για την κατάταξη της ομάδας σας και ύστερα της χώρας μας αντί να τις μετράτε στους ομίλους του C.L. και στο τέλος να φύγετε με 0 βαθμούς!!!!
Διότι όπως και να το κάνουμε ομάδα με Ντέμη, Τσιάρτα, Κασάπη, Ζαγοράκη, Καψή κτλ. ΔΕΝ έχετε αντικειμενικά...
ΟΧΙ μόνο εσείς καμιά ελληνική ομάδα την δεδομένη χρονική περίοδο.. σε λίγα χρόνια εάν αλλάξουν τα πράγματα καλά να μαστε τα συζητάμε...

ναι καλα.... αν παρουν τα φραγκα θα παρουν και καλυτερους παιχτες αργοτερα χεστηκαν για την καταταξη

• Like
Αντιδράσεις: msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
ναι καλα.... αν παρουν τα φραγκα θα παρουν και καλυτερους παιχτες αργοτερα χεστηκαν για την καταταξη

Αυτό κοιτάνε οι Έλληνες τα φράγκα γι'αυτό ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να πάει μπροστά το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο....
Η ομάδα της χάρτινης στο τότε ρόστερ κόντρα στην Ρεάλ είχε 11 Έλληνες στην αποστολή!!!!!
Ο γαύρος το 1998 που έφτασε στα προημιτελικά του θεσμού εάν δεν απατώμαι είχε 17 Έλληνες στην αποστολή!!!!!!!!!!!!
Ο βάζελος το 1996 που έφτασε ημιτελικά είχε 18 Έλληνες στην αποστολή.... τον ίδιο αριθμό και στο ρόστερ της ομάδας του 2002
Ο ΠΑΟΚ το 1997 κόντρα στην Άρσεναλ το 95% ήταν Έλληνες!!!!!
* Τί να συζητάμε σήμερα λοιπόν που ψάχνουμε Ελληνόπουλο με το κιάλι... περιμένουμε ύστερα από τους μισθοφόρους ξένους (με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια) να παίξουν για την φανέλα της ομάδας μας.....

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.711
Πόντοι
216
Αυτό κοιτάνε οι Έλληνες τα φράγκα γι'αυτό ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να πάει μπροστά το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο....
Η ομάδα της χάρτινης στο τότε ρόστερ κόντρα στην Ρεάλ είχε 11 Έλληνες στην αποστολή!!!!!
Ο γαύρος το 1998 που έφτασε στα προημιτελικά του θεσμού εάν δεν απατώμαι είχε 17 Έλληνες στην αποστολή!!!!!!!!!!!!
Ο βάζελος το 1996 που έφτασε ημιτελικά είχε 18 Έλληνες στην αποστολή.... τον ίδιο αριθμό και στο ρόστερ της ομάδας του 2002
Ο ΠΑΟΚ το 1997 κόντρα στην Άρσεναλ το 95% ήταν Έλληνες!!!!!
* Τί να συζητάμε σήμερα λοιπόν που ψάχνουμε Ελληνόπουλο με το κιάλι... περιμένουμε ύστερα από τους μισθοφόρους ξένους (με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια) να παίξουν για την φανέλα της ομάδας μας.....
Είμαστε κοντά 30 χρόνια από αυτά που αναφέρεις.. το ποδόσφαιρο, τα οικονομικά μεγέθη και οι ομάδες έχουν αλλάξει ριζικά.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Είμαστε κοντά 30 χρόνια από αυτά που αναφέρεις.. το ποδόσφαιρο, τα οικονομικά μεγέθη και οι ομάδες έχουν αλλάξει ριζικά.

Σωστά είμαστε ακόμα 30 χρόνια πίσω...
Τα πάντα αλλάζουν, εξελίσσονται.. ο καρμίρης ο Έλληνας εκεί σταθερός στην ανάπτυξη...

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Σωστά είμαστε ακόμα 30 χρόνια πίσω...
Τα πάντα αλλάζουν, εξελίσσονται.. ο καρμίρης ο Έλληνας εκεί σταθερός στην ανάπτυξη...

Οι ομάδες είχαν Έλληνες γιατί δεν υπήρχε νόμος μποσμαν. Αυτο γινόταν παντού και δνε γίνεται σχεδόν πουθενά πλέον τουλάχιστον από ομάδες που πάνε καλά.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
κι ο Σαββιδης περιμενε

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου 2012, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ύστερα από διαπραγματεύσεις πολλών μηνών. Ο ίδιος, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ΠΑΟΚ από την άνοιξη του 2006, αλλά τελικά εκείνη την περίοδο, οι συζητήσεις για την εξαγορά του συλλόγου δεν ευδοκίμησαν. Τον Μάιο του 2015, τρία χρόνια μετά την αγορά της ΠΑΕ, προχώρησε σε εφάπαξ αποπληρωμή των χρεών της προς το δημόσιο, που αποτέλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του συλλόγου στη σύγχρονη ιστορία του.

αμα παρει μπουλο ο Σαββιδης θα αναλαβει

τα καλυτερα ερχονται και για μας αυτο ειναι το μονο σιγουρο !

Ο Σαββίδης δεν είχε 3 δις και ισωςπερίμενε μια λύση στα χρέη υποθετω
Ο μυστακιδβςεχει 3 δις και δε χρειάζεται να περιμένει για χρέη κλπ, δίνει 50-100 και την περνάει αλλα δεν

Το "άμα πάρει μπούλο ο σαββιδης θα αναλάβει" δεν ειναι επιχείρημα εκτός αν στο έχει πει προσωπικά

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
Την προηγουμενη φορα μου ειχες πει οτι κανω σαν μπεμπης. Ξανα σκεψου οτι μου ειπες οτι εισαι αυτος που με εχει κερδισει περισσότερες φορες απο τους άλλους μεσα στην εδρα μου. Στατιστικα που μετραει ενα δεκαχρονος δηλαδη. Σαν παιδακι μιλας σαν παιδακι σου απανταω. Απλα επρεπε να στο θυμησω.

Οσο αναφορα τωρα αυτό μου παρεθεσες δεν μπορει ρε κοκοβικο να μου μετρας νικες και να εχεις την απαιτηση να αφαιρεσω τιτλους. Και σου ξανα λεω αν εσεις αφαιρειτε τους δικους σας στα αρχιδια μας!
Σου είχα πει ότι είσαι μπέμπης όχι επειδή ψάχνουμε τα στατιστικά των ομάδων μας σε ποδοσφαιρική συζήτηση αλλά επειδή εσύ έψαχνες να δεις πόσα ποστ έχω κάνει εγώ στο νήμα σας... Ήταν ξεκάθαρο και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το βρεις.... Μην κάνεις διαρκώς κωλοτουμπες. Φέτος η ΑΕΚ σας στέρησε και τους 2 τίτλους. Πάρτο απόφαση και προχώρα. Φάγατε κιτρινόμαυρες ψωλές φέτος. Τι να κάνουμε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.910
Πόντοι
28.246
Σου είχα πει ότι είσαι μπέμπης όχι επειδή ψάχνουμε τα στατιστικά των ομάδων μας σε ποδοσφαιρική συζήτηση αλλά επειδή εσύ έψαχνες να δεις πόσα ποστ έχω κάνει εγώ στο νήμα σας... Ήταν ξεκάθαρο και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το βρεις.... Μην κάνεις διαρκώς κωλοτουμπες. Φέτος η ΑΕΚ σας στέρησε και τους 2 τίτλους. Πάρτο απόφαση και προχώρα. Φάγατε κιτρινόμαυρες ψωλές φέτος. Τι να κάνουμε;
Τις κουπες τις πηρε η αεκ και να τις χαιρεστε. Αποφαση το ειχα παρει απο τοτε που σε γαμησα μεσα στην αγια σοφια οτι πρωταθλημα δεν παιρνω φετος και ο,τι ωρα θελεις στο δειχνω κιολας που το εγραψα στο γαυρονημα οτι κυνηγαω την δευτερη θεση. Ψωλες δεν μου εριξες. Οσες μου εριξες σου εριξα. Και την μια την εριξες καλπικα το δεχεσαι ή οχι.
Δεν εχω μαθει να κανω κωλοτουμπες. Μενει να δουμε εσενα...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.106
Πόντοι
2.536
Τις κουπες τις πηρε η αεκ και να τις χαιρεστε. Αποφαση το ειχα παρει απο τοτε που σε γαμησα μεσα στην αγια σοφια οτι πρωταθλημα δεν παιρνω φετος και ο,τι ωρα θελεις στο δειχνω κιολας που το εγραψα στο γαυρονημα οτι κυνηγαω την δευτερη θεση. Ψωλες δεν μου εριξες. Οσες μου εριξες σου εριξα. Και την μια την εριξες καλπικα το δεχεσαι ή οχι.
Δεν εχω μαθει να κανω κωλοτουμπες. Μενει να δουμε εσενα...
Όχι εντάξει. Αν είχες γράψει ότι κυνηγάτε την 2η θέση, με κάλυψες. Κρίμα που δεν τα καταφέρατε και ήρθατε τρίτοι. Του χρόνου σας εύχομαι να έρθετε 2οι.

Υ.γ. την πρώτη ήττα στο λυόμενο από την ΑΕΚ δεν την είχατε ή θυμάμαι λάθος ; Δεν το λέω με σιγουριά. Αν θες το επιβεβαιώνεις.

εγώ χρωστάω να ψάξω απο ποια ομάδα αποκλείστηκε περισσότερες φορές η ομάδα σου στο κύπελλο Ελλάδας. Όταν το βρω θα στο πω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.992
Πόντοι
2.356

ειναι που δεν γινατε παοκ για τους τιτλους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom