Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.042
- Πόντοι
- 10.411
Εδώ θα είμαστε να τα λέμεΌπως είπα του χρόνου θζ έχει φρέσκα κουλούρια θα δούμε
Εδώ θα είμαστε να τα λέμεΌπως είπα του χρόνου θζ έχει φρέσκα κουλούρια θα δούμε
Ρε ΜΠΟΥΣΤΗ η πουτσες είναι αμέτρητες που ρωταγες ποτέ άρχιζει το Κόνφερενς καραγκιοζακο
Αυτος νομιζει οτι θα μας βουλώσει το στομα και δεν θα του ριξουμε τρολια. Εβαλε τον χαμενο τελικο στο Καουνας στο τσεπακι για να το εχει καβατζα αν γινει καμια στραβη στον τελικο με την Κουλα και νομιζει οτι θα μας σταματησει. Ποιος; Η κοτα της Τουμπας που μπηκε και δε μπηκε στο νημα τους χτες.Ρε ΜΠΟΥΣΤΗ η πουτσες είναι αμέτρητες που ρωταγες ποτέ άρχιζει το Κόνφερενς καραγκιοζακο
Μιλάμε για κότα πολυτελείας δε ξέρει από πού του έρχονται η ψωλιες, μπαλλα μπάσκετ βόλλεϋΑυτος νομιζει οτι θα μας βουλώσει το στομα και δεν θα του ριξουμε τρολια. Εβαλε τον χαμενο τελικο στο Καουνας στο τσεπακι για να το εχει καβατζα αν γινει καμια στραβη στον τελικο με την Κουλα και νομιζει οτι θα μας σταματησει. Ποιος; Η κοτα της Τουμπας που μπηκε και δε μπηκε στο νημα τους χτες.
Χάντμπολ????Μιλάμε για κότα πολυτελείας δε ξέρει από πού του έρχονται η ψωλιες, μπαλλα μπάσκετ βόλλεϋ
Οχι και πολυτελειας.Μιλάμε για κότα πολυτελείας δε ξέρει από πού του έρχονται η ψωλιες, μπαλλα μπάσκετ βόλλεϋ
Ναι μαν ευχαριστώΧάντμπολ????
Τώρα το έχασα ... μιλάμε στο νήμα της χανουμας ένας αεκτζης δύο ολυμπιακοί για έναν παοκτζηΟχι και πολυτελειας.
Πιο χαμηλα και απο φτηνη πουτανα ειναι ο συγκεκριμενος.
Εκεί είστε καλύτεροι.Χάντμπολ????
Καυλαντα φίλε μην αγχώνεσαιΤώρα το έχασα ... μιλάμε στο νήμα της χανουμας ένας αεκτζης δύο ολυμπιακοί για έναν παοκτζη
Κάτσε μη βιάζεσαι και πέρσυ το πήραμε και φέτος το κύπελλο,και το πρωτάθλημα 2+1 η ΑΕΚ μέχρι στιγμηςΕκεί είστε καλύτεροι.
Γενικώς μιλάωΚάτσε μη βιάζεσαι και πέρσυ το πήραμε και φέτος το κύπελλο,και το πρωτάθλημα 2+1 η ΑΕΚ μέχρι στιγμης
Και αορισταΓενικώς μιλάω
Το έχουν περισσότερο σε αυτό το άθλημα,παρά εμείςΚαι αοριστα
οταν μιλαμε με παοκτζηδες μεχρι και στο σκακι θα το γυρισουμε μπας και βρουν τιτλο να δικαιολογησουν την οπαδικη υπαρξη τουςΩχ το γυρίσαμε στο χάντμπολ τώρα?
Εγώ το έχω προλάβει το δεύτερο ντάμπλ της ΑΕΚ και όπως έχω πει εκεί που ήταν παλιά η σκεπαστή ήταν η σιδερένια πόρτα και στο βάθος η εκκλησίαΈχεις προλάβει αυτό? Τότε έχεις προλάβει ίσως και το δεύτερο νταμπλ της αεκ