Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.096
- Πόντοι
- 28.246
Δεν θυμαμαι ποιος μου ματωσε το Καραισκακη σοβαρα. Ψαξτο εσυ. Για το ματωμα που σου εκανα εγω εκει μεσα οσο το πανηγυρισα το πανηγυρισα δεν θα το κανω και αφισα. Ας το κανει ο πρωτσθλητης και το to10 η κανενας Τσουκαλας.Όχι εντάξει. Αν είχες γράψει ότι κυνηγάτε την 2η θέση, με κάλυψες. Κρίμα που δεν τα καταφέρατε και ήρθατε τρίτοι. Του χρόνου σας εύχομαι να έρθετε 2οι.
Υ.γ. την πρώτη ήττα στο λυόμενο από την ΑΕΚ δεν την είχατε ή θυμάμαι λάθος ; Δεν το λέω με σιγουριά. Αν θες το επιβεβαιώνεις.
εγώ χρωστάω να ψάξω απο ποια ομάδα αποκλείστηκε περισσότερες φορές η ομάδα σου στο κύπελλο Ελλάδας. Όταν το βρω θα στο πω
Μπεμπης, καπετανιε (γιατι μου ξεφυγε να σου απαντησω πριν) δεν ειναι αυτος που ψαχνει γιατι οποιος ψαχνει βρισκει και τριβει στα μουτρα του αλλου οπως θα σου τριψω τωρα οτι και καλα οι αεκτζηδες μετρανε μονο πρωταθληματα και κύπελλα που πηγες να μου κάνεις ψαλιδι στις κουπες. Το επισημο σαητ της αεκ δεν ειναι στο λινκ; Για κοιτα τι τιτλους μετραει το επισημο σαητ της ομαδας σου, που μου ηθελες να σου κανω και ψαλιδι.
ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ THC A.E.K. < Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ | AEK F.C. Official Web Site
AEK F.C. Official Web Site. Μάθε εδώ όλα τα νέα της ομάδας, στατιστικά για αγώνες & παίκτες, videos και φωτογραφίες.
www.aekfc.gr
Μπεμπης λοιπον ειναι αυτος που μετραει ποσες φορες κερδισε περισσοτερες απο τους αλλους εναν μισητο αντιπαλο στην εδρα του. Σας τα λεει η ΩΡΑ κανενα σαητ κανενας Τσακιρης για να πουλησει σανο γιατι αυτη ειναι η δουλεια του και εσεις πανω στη καβλα σας το τρωτε αμασητο. Και εμας πουλανε ο μηχανισμος υποστηριξης του γαυρου αλλα τουλαχιστον το μασαμε πρωτα μην πνιγουμε, η δεν το πλησιαζουμε. Χορτασαμε βλεπεις.... Χεστηκα λοιπον και αν εισαι αυτος πουμε σπεκλεισε περισσοτερες φορες απο το κυπελλο. Αν δεν εισαι εσυ ειναι αλλος. Και καπου αλλου ειμαι εγω περισσότερα απο αλλον Κουπες μετραω ομως, και οχι νικες. Εσυ μετρα αν εισαι πιο γαμιας μου απο αλλον στο κυπελλο.