Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
εγώ σου μέτρησα 7 στο νήμα του Ολυμπιακού. Και κανένα από τα 7 ποστ δεν είναι χαλαρο. Κωλοτουμπες, καπετάνιε; Και σε ένα από αυτα έτρεμε το φιλοκαρδι σου μην κάνω και χάσω από τον βαζελο. Συγγνώμη.... το ειχες δεδομένο ότι θα κάτσω να χάσω.
Καλώς τον κι ας άργησε. Βλέπω σου αρέσει να την μετράς στους αεκτζήδες. Θα το κάνεις συχνά από εδώ και πέρα.

Τώρα σοβαρά. Εσύ εδώ είσαι πιο πολύ από εμάς.

Φίλε έχασες φέτος και πρωτάθλημα και κύπελλο από την ΑΕΚΑΡΑ. Τι να κάνουμε τώρα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Καλώς τον κι ας άργησε. Βλέπω σου αρέσει να την μετράς στους αεκτζήδες. Θα το κάνεις συχνά από εδώ και πέρα.

Τώρα σοβαρά. Εσύ εδώ είσαι πιο πολύ από εμάς.

Φίλε έχασες φέτος και πρωτάθλημα και κύπελλο από την ΑΕΚΑΡΑ. Τι να κάνουμε τώρα;
Δεν μου λες Καπετανιε. Η ερωτηση δεν ειναι οπαδικη. Στο λεω μην μου απαντησεις παλι αλλα γι αλλα.

Πως εισαι σιγουρος για την ηλικια μου και με αποκαλεις «παιδι» Και μαλιστα και καλο. Που ξερεις κιολας οτι ειμαι καλος και οχι κανενα μουνοπανο;

Σου ξανα λεω η ερωτηση ειναι σοβαρη και οχι οπαδικη, μην μπερδευτεις στην απαντηση σου.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Δεν μου λες Καπετανιε. Η ερωτηση δεν ειναι οπαδικη. Στο λεω μην μου απαντησεις παλι αλλα γι αλλα.

Πως εισαι σιγουρος για την ηλικια μου και με αποκαλεις «παιδι» Και μαλιστα και καλο. Που ξερεις κιολας οτι ειμαι καλος και οχι κανενα μουνοπανο;

Σου ξανα λεω η ερωτηση ειναι σοβαρη και οχι οπαδικη, μην μπερδευτεις στην απαντηση σου.
Το υποθέτω. Ξέρω γω ; Κάνεις μερικά πράγματα που θα έκανε ένας μπέμπης. Μετράς μηνύματα, ποσταρεις σκατά και τέτοια. Είναι αδύνατο να σου κρατήσω κακία. Μιλάω σοβαρότατα.

Επίσης σπάω την πλάκα μου εδώ. Σε λίγο θα μπαρκαρω και θα έρθω για να πανηγυρίσω το επόμενο. Μην στενοχωριέσαι.

Άσε που πια πιστεύω ότι είσαι κρυφοαεκτζής.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Το υποθέτω. Ξέρω γω ; Κάνεις μερικά πράγματα που θα έκανε ένας μπέμπης. Μετράς μηνύματα, ποσταρεις σκατά και τέτοια. Είναι αδύνατο να σου κρατήσω κακία. Μιλάω σοβαρότατα.

Επίσης σπάω την πλάκα μου εδώ. Σε λίγο θα μπαρκαρω και θα έρθω για να πανηγυρίσω το επόμενο. Μην στενοχωριέσαι.

Άσε που πια πιστεύω ότι είσαι κρυφοαεκτζής.
Το ιδιο κανεις και εσυ Καπετανιε. Κοιτας κατασκευες γηπεδου, πανηγυριζεις ενα πρωταθλημα και χαλαλι σου, και το πανηγυριζεις (δικαιολογημενα) γιατι δεν εχεις και πολλα, και δεν προσπαθω να σου τη σπασω τωρα, αλλα κανεις σαν καποιον που ξανα γαμησε μετα απο δεκα χρονια στην φυλακη. Σου μιλανε σοβαρα και οχι οπαδικα για να στην σπασουν και αμεσως να βγεις να τον παρηγορησεις γιατι εσυ το βλεπεις οπαδικα απο τη χαρα σου.

Τα φαινομενα απατουν για το τι πιστευεις. Στο αν ειμαι καλος ή οχι.

Οσο για το τι πιστευεις εσυ. Χιλιες φορες να μου τελειωνε το νημα της ζωης μου στην κουνια ακομα παρα να γινομουνα αεκτζης. Ευτυχως γεννηθηκα απο αρχιδια ΓΑΥΡΟΥ!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Το ιδιο κανεις και εσυ Καπετανιε. Κοιτας κατασκευες γηπεδου, πανηγυριζεις ενα πρωταθλημα και χαλαλι σου, και το πανηγυριζεις (δικαιολογημενα) γιατι δεν εχεις και πολλα, και δεν προσπαθω να σου τη σπασω τωρα, αλλα κανεις σαν καποιον που ξανα γαμησε μετα απο δεκα χρονια στην φυλακη. Σου μιλανε σοβαρα και οχι οπαδικα για να στην σπασουν και αμεσως να βγεις να τον παρηγορησεις γιατι εσυ το βλεπεις οπαδικα απο τη χαρα σου.

Οσο για το τι πιστευεις εσυ. Χιλιες φορες να μου τελειωνε το νημα της ζωης μου στην κουνια ακομα παρα μα γινομουνα αεκτζης. Ευτυχως γεννηθηκα απο αρχιδια ΓΑΥΡΟΥ!
Με συγκίνησες μπαγάσα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
εγώ σου μέτρησα 7 στο νήμα του Ολυμπιακού. Και κανένα από τα 7 ποστ δεν είναι χαλαρο. Κωλοτουμπες, καπετάνιε; Και σε ένα από αυτα έτρεμε το φιλοκαρδι σου μην κάνω και χάσω από τον βαζελο. Συγγνώμη.... το ειχες δεδομένο ότι θα κάτσω να χάσω.
καλα να το σηκωνε ο βαζελος μεσα στο μπουρδελακι σας θα ειχε αλλη ηδονη για αυτους! και ποιος την ακουγε μετα την εφτα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
καλα να το σηκωνε ο βαζελος μεσα στο μπουρδελακι σας θα ειχε αλλη ηδονη για αυτους! και ποιος την ακουγε μετα την εφτα!
Σε συτους τα ελεγα ολη την χρονια. Δεν εχετε ομαδα και δεν την βαζετε την πουτανα στα δυχτια χωρις πεναλτι. Η βαθμολογικη σας θεση ειναι πλασματικη. Αυτοι εβλεπαν οτι ειναι ομαδαρα οπως εσυ, οτι εισαι πλεον η μελλουσα μονιμη πρωταθλητρια. Απο την Περασμενη Κυριακη ηρθαν στα ισια τους και τους θυμησα πολλα, αλλα ενας δυο βγηκαν να μιλησουν.
Επισης οπως και ο Καπετανιος, ετσι και ενας βαζελος εκει μεσα μου εβαζε ολη την χρονια συνεργεια καθαρισμου να καθαρισουν τα κλαματα μου απο το νημα. Την περασμενη Κυριακη παλι, μολις τον καλεσα να ερθει να τα πουμε, κιοτεψε. Ακομα κρυβεται.

Καπως ετσι θα κρυφτειτε και εσεις.... Γιατι το καλαμι οταν το καβαλας πολυ σου μπαινει και στον κωλο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
Σε συτους τα ελεγα ολη την χρονια. Δεν εχετε ομαδα και δεν την βαζετε την πουτανα στα δυχτια χωρις πεναλτι. Η βαθμολογικη σας θεση ειναι πλασματικη. Αυτοι εβλεπαν οτι ειναι ομαδαρα οπως εσυ, οτι εισαι πλεον η μελλουσα μονιμη πρωταθλητρια. Απο την Περασμενη Κυριακη ηρθαν στα ισια τους και τους θυμησα πολλα, αλλα ενας δυο βγηκαν να μιλησουν.
Επισης οπως και ο Καπετανιος, ετσι και ενας βαζελος εκει μεσα μου εβαζε ολη την χρονια συνεργεια καθαρισμου να καθαρισουν τα κλαματα μου απο το νημα. Την περασμενη Κυριακη παλι, μολις τον καλεσα να ερθει να τα πουμε, κιοτεψε. Ακομα κρυβεται.

Καπως ετσι θα κρυφτειτε και εσεις.... Γιατι το καλαμι οταν το καβαλας πολυ σου μπαινει και στον κωλο.
σας χρωσταει η μοιρα λοιπον να σας βαλουμε το καλαμι εκει που ειπες για αρκετο καιρο!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Μη μου πεις τι φλώρικα είναι αυτά. Έχουμε γιορτή σήμερα!
Αυτά τα ακούνε στο λιμάνι οι λελέδες που έχουν έναν γκέι για έμβλημα στην μπλούζα ρε Ρίο. Τι είναι αυτά που βάζεις;

Όταν ολοκληρώσω την σκληρή σου εκπαίδευση και γίνεις ενωσίτης, θα τα βλέπεις αυτά και θα γελάς.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Περαστικά , περαστικά από τον Τάκη τον γαμιά, τραγουδούσαν τότε....
Ημουν στην 28 ψηλά..Στο γκολ εφυγα απο τα ψηλά και βρεθηκα κιγκλίδωμα..Χαθηκα με το φίλο μου-δεν ειχαμε κινητα τότε-και εφυγα πορεία μετα το ματς στη Φιλαδε΄λφεια με άλλους 200 τρελους.Γυρισα σπίτι ξημερώματα,αφωνος αλλά ευτυχισμένος!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Και αφού κάνουμε μια μικρή αναδρομή...ο Ολυμπιακός τότε με Ντέταρι και όλοι την αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου ελέω κοσκοτα ....και Τράπεζας Κρήτης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom