Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (1 μέλη και 163 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.106
Πόντοι
10.411
shit.jpg
Χάνεις τον χρόνο σου

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ο χρονος ξανα βρισκεται. Ο σεβασμος που εχουν χασει αυτοι δεν τον ξανα παιρνουν πισω ποτε!

μιλησε ο μιστερ μαλακας μαιντανος του μπου για σεβασμο, που γελαει μαζι σου και ο λιλας

Να κατέβουμε στην Αγιά Σοφιά όλοι οι αεκτζηδες από δω με πανό. Bourdela AEK fan club!

η ενα πανο με το zebu και ενα αεροπλανοφορο στον πατο του να λεει "καλως τα γλυκα μας τα αγορακια"

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Τηλέφωνο, λένε, στο MEGA για βόμβα στην γηπεδάρα μας....χαχα, πόσο πονάει που έχουμε το πιο γαμάτο γήπεδο
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΓΑΜΑΕΙ ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Τηλέφωνο, λένε, στο MEGA για βόμβα στην γηπεδάρα μας....χαχα, πόσο πονάει που έχουμε το πιο γαμάτο γήπεδο
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΓΑΜΑΕΙ ...
Ποιο μέλος του μπου να ήταν?:coffee::coffee::coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.417
Πόντοι
28.246
Μπα, δε νομίζω.
Μπορεί να γκρινιάζει αλλά δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Σωστα. Εγω χρησιμοποιω αλλες μεθοδους. Σαν αυτες του Μακη που φωναζει τον Ηλια με την Μπουλντοζα. (Ηλια, ριχτο) :sunglasses::grin:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Σωστα. Εγω χρησιμοποιω αλλες μεθοδους. Σαν αυτες του Μακη που φωναζει τον Ηλια με την Μπουλντοζα. (Ηλια, ριχτο) :sunglasses::grin:
Ε ναι. Λογικό να σκέφτεσαι σαν να είναι όλα λυομενα. Το ρίχνεις με μπουλντόζα, τα ξαναχτίζεις σε 2 μέρες με τους οικοδόμους της 7.
Ποιο μέλος του μπου να ήταν?:coffee::coffee::coffee:
Πάντως είναι γαύρος και όχι Βαζελος. Αυτοί έσκασαν με το γήπεδο περισσότερο από όλους τους άλλους.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.417
Πόντοι
28.246
Ε ναι. Λογικό να σκέφτεσαι σαν να είναι όλα λυομενα. Το ρίχνεις με μπουλντόζα, τα ξαναχτίζεις σε 2 μέρες με τους οικοδόμους της 7.
Δεν πας να χτισεις εσυ ενα τετοιο γηπεδο με μεταλλικη κατασκευη; Και μαλιστα απο την αρχη μεταλλικο. Οχι το μισο τσιμεντο.

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Δεν πας να χτισεις εσυ ενα τετοιο γηπεδο με μεταλλικη κατασκευη; Και μαλιστα απο την αρχη μεταλλικο. Οχι το μισο τσιμεντο.

Φίλε Ζεμπού, πρέπει να το ξεπεράσεις το φετινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ γιατί του χρόνου έρχεται και 2ο σερί. Διαφορετικά θα ζήσεις πολλά χρόνια με μετατραυματικό στρες.

Ίσως αν πείσεις τον αξιότιμο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, τον κύριο Βαγγέλη, να έρθει να μας απονείμει την κούπα, να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις μας και να ηρεμήσεις κι εσύ. Είσαι καλεσμένος μας αύριο. Έχουμε και γαμάτα κοψίδια για πριν τον αγώνα και ωραία μπαράκια για μετά. Όλα κερασμένα από τον Καπετάνιο. Να σε περιμένουμε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.417
Πόντοι
28.246
Φίλε Ζεμπού, πρέπει να το ξεπεράσεις το φετινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ γιατί του χρόνου έρχεται και 2ο σερί. Διαφορετικά θα ζήσεις πολλά χρόνια με μετατραυματικό στρες.

Ίσως αν πείσεις τον αξιότιμο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, τον κύριο Βαγγέλη, να έρθει να μας απονείμει την κούπα, να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις μας και να ηρεμήσεις κι εσύ. Είσαι καλεσμένος μας αύριο. Έχουμε και γαμάτα κοψίδια για πριν τον αγώνα και ωραία μπαράκια για μετά. Όλα κερασμένα από τον Καπετάνιο. Να σε περιμένουμε;
Καταρχην δεν ειμαστε φιλοι. Τους διαλλεγω με μεγαλη προσοχη τους φιλους μου ακομα και μη Ολυμπιακους.

Τον κομπλεξισμο τον βγαζεις εσυ. Θελεις και αποδειξη; Εσυ ερχεσαι και μου κουνιεσαι οτι εχεις πιο δυνατο γηπεδο σε κατασκευη. Στα αρχιδια μου. Σου απανταω σχετικα με ο,τι μου εγραψες και εσυ μου κουνιεσαι για το πρωταθλημα που θα σηκωσεις. Παλι στα αρχιδια μου. Αλλα λογια.... Βαζελοφερνεις, να το κοιταξεις.

Την προσκληση και το κερασμα σου βαλτα στον κωλο σου λοιπον. Ασε που αν ερθω εγω, ενας γαυρος, θα σου θυμησω με την παρουσια μου και μονο, τα γαμησια που σου εχει κανει εκει μεσα ο Ολυμπιακος και ως Νικος Γκουμας και ως opap arena.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Καταρχην δεν ειμαστε φιλοι. Τους δισλλεγω με μεγαλη προσοχη τους φιλους μου ακομα και μη Ολυμπιακους.

Τον κομπλεξισμο τον βγαζεις εσυ. Θελεις και αποδειξη; Εσυ ερχεσαι και μου κουνιεσσι οτι εχεις πιο δυνατο γηπεδο σε κατασκευη. Στα αρχιδια μου. Σου απανταω σχετικα με ο,τι μου εγραψες και εσυ μου κουνιεσσι για το πρωταθλημα που θα σηκωσεις. Παλι στα αρχιδια μου. Αλλα λογια.... Βαζελοφερνεις, να το κοιταξεις.

Την προσκληση και το κερασμα σου βαλτα στον κωλο σου λοιπον. Ασε που αν ερθω εγω, ενας γαυρος, θα σου θυμησω με την παρουσια μου και μονο τα γαμησια που σου εχει κανει εκει μεσα ο Ολυμπιακος και ως Νικος Γκουμας και ως opap arena.
Καλέ μου φίλε Ζεμπου, έχεις αρρωστήσει από την πίκρα και από την ενωσίτικη ψωλάρα στον κώλο σου, στον κώλο του κακομαθημένου ΟΣΦΠ και στον κώλο του ειδώλου σου, του κυρίου Βαγγέλη.

Εγώ σου προσφέρω την ενωσίτικη παραδοσιακή φιλοξενία και πιστεύω ότι έτσι σύντομα θα ξανακοιμηθείς αντί να σου τρέχουν σάλια σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό.

Αν δεν θέλεις, κάτσε να παρακολουθήσεις την πούτσα που θα φάτε από τους γαύρους του βορρά. Εγώ για το καλό σου το είπα και επειδή σε συμπαθώ πολύ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.417
Πόντοι
28.246
Καλέ μου φίλε Ζεμπου, έχεις αρρωστήσει από την πίκρα και από την ενωσίτικη ψωλάρα στον κώλο σου, στον κώλο του κακομαθημένου ΟΣΦΠ και στον κώλο του ειδώλου σου, του κυρίου Βαγγέλη.

Εγώ σου προσφέρω την ενωσίτικη παραδοσιακή φιλοξενία και πιστεύω ότι έτσι σύντομα θα ξανακοιμηθείς αντί να σου τρέχουν σάλια σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό.

Αν δεν θέλεις, κάτσε να παρακολουθήσεις την πούτσα που θα φάτε από τους γαύρους του βορρά. Εγώ για το καλό σου το είπα και επειδή σε συμπαθώ πολύ.
Θα επιμεινω στην αρχικη μου αποφαση. Ασε που απο μικρος δεν μου αρεσε να μπαινω σε κοτετσια. Καπως ετσι βγαινεις, και κοιτα πως μπαινεις εκει μεσα. Δεν μου ταιριαζει.

Ετσι βγαινεις.

Και ετσι μπαινεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Θα επιμεινω στην αρχη μου αποφαση. Ασε που απο μικρος δεν μου αρεσε να μπαινω σε κοτετσια. Καπως ετσι βγαινεις, και κοιτα πως μπαινεις εκει μεσα. Δεν μου ταιριαζει.

Ετσι βγαινεις.

Και ετσι μπαινεις.

Πολύ αστείο και πολύ έξυπνο το ποστ σου! Σίγουρα μιλάω με έναν επιστήμονα της 7. Θα ήθελα να γίνουμε φίλοι. Πάντως αν θέλεις να νιώσεις πως είναι η ζωή, είσαι καλεσμένος μου στη Ν.Φιλαδέλφεια την Κυριακή.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.417
Πόντοι
28.246
Πολύ αστείο και πολύ έξυπνο το ποστ σου! Σίγουρα μιλάω με έναν επιστήμονα της 7. Θα ήθελα να γίνουμε φίλοι. Πάντως αν θέλεις να νιώσεις πως είναι η ζωή, είσαι καλεσμένος μου στη Ν.Φιλαδέλφεια την Κυριακή.
Απο την ημερα που γεννηθηκα μεχρι και σημερα ζω την καλυτερη ζωη. 80 κουπες μονο στο ποδοσφαιρο εχω σηκωσει. 80 (ογδοντα) Δεν εχω αναγκη απο... κατι απο ζωη που ζειτε εσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Απο την ημερα που γεννηθηκα μεχρι και σημερα ζω την καλυτερη ζωη. 80 κουπες μονο στο ποδοσφαιρο εχω σηκωσει. 80 (ογδοντα) Δεν εχω αναγκη απο... κατι απο ζωη που ζειτε εσεις.
Ρε συ μην είσαι τόσο απαρηγόρητος. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος που σας γάμησε η ΑΕΚ και ο λαός της. Να σου στείλω κάπου έστω πολίτικα μπακλαβαδάκια να γλυκαθείς λίγο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom