Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.106
- Πόντοι
- 10.411
Χάνεις τον χρόνο σου
Χάνεις τον χρόνο σου
Ο χρονος ξανα βρισκεται. Ο σεβασμος που εχουν χασει αυτοι δεν τον ξανα παιρνουν πισω ποτε!Χάνεις τον χρόνο σου
Χάνεις τον χρόνο σου
Ο χρονος ξανα βρισκεται. Ο σεβασμος που εχουν χασει αυτοι δεν τον ξανα παιρνουν πισω ποτε!
Να κατέβουμε στην Αγιά Σοφιά όλοι οι αεκτζηδες από δω με πανό. Bourdela AEK fan club!
Ποιο μέλος του μπου να ήταν?Τηλέφωνο, λένε, στο MEGA για βόμβα στην γηπεδάρα μας....χαχα, πόσο πονάει που έχουμε το πιο γαμάτο γήπεδο
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΓΑΜΑΕΙ ...
Ποιο μέλος του μπου να ήταν?
Μπα, δε νομίζω.
Σωστα. Εγω χρησιμοποιω αλλες μεθοδους. Σαν αυτες του Μακη που φωναζει τον Ηλια με την Μπουλντοζα. (Ηλια, ριχτο)Μπα, δε νομίζω.
Μπορεί να γκρινιάζει αλλά δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Ε ναι. Λογικό να σκέφτεσαι σαν να είναι όλα λυομενα. Το ρίχνεις με μπουλντόζα, τα ξαναχτίζεις σε 2 μέρες με τους οικοδόμους της 7.Σωστα. Εγω χρησιμοποιω αλλες μεθοδους. Σαν αυτες του Μακη που φωναζει τον Ηλια με την Μπουλντοζα. (Ηλια, ριχτο)
Πάντως είναι γαύρος και όχι Βαζελος. Αυτοί έσκασαν με το γήπεδο περισσότερο από όλους τους άλλους.Ποιο μέλος του μπου να ήταν?
Δεν πας να χτισεις εσυ ενα τετοιο γηπεδο με μεταλλικη κατασκευη; Και μαλιστα απο την αρχη μεταλλικο. Οχι το μισο τσιμεντο.Ε ναι. Λογικό να σκέφτεσαι σαν να είναι όλα λυομενα. Το ρίχνεις με μπουλντόζα, τα ξαναχτίζεις σε 2 μέρες με τους οικοδόμους της 7.
Φίλε Ζεμπού, πρέπει να το ξεπεράσεις το φετινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ γιατί του χρόνου έρχεται και 2ο σερί. Διαφορετικά θα ζήσεις πολλά χρόνια με μετατραυματικό στρες.Δεν πας να χτισεις εσυ ενα τετοιο γηπεδο με μεταλλικη κατασκευη; Και μαλιστα απο την αρχη μεταλλικο. Οχι το μισο τσιμεντο.
Καταρχην δεν ειμαστε φιλοι. Τους διαλλεγω με μεγαλη προσοχη τους φιλους μου ακομα και μη Ολυμπιακους.Φίλε Ζεμπού, πρέπει να το ξεπεράσεις το φετινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ γιατί του χρόνου έρχεται και 2ο σερί. Διαφορετικά θα ζήσεις πολλά χρόνια με μετατραυματικό στρες.
Ίσως αν πείσεις τον αξιότιμο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, τον κύριο Βαγγέλη, να έρθει να μας απονείμει την κούπα, να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις μας και να ηρεμήσεις κι εσύ. Είσαι καλεσμένος μας αύριο. Έχουμε και γαμάτα κοψίδια για πριν τον αγώνα και ωραία μπαράκια για μετά. Όλα κερασμένα από τον Καπετάνιο. Να σε περιμένουμε;
Καλέ μου φίλε Ζεμπου, έχεις αρρωστήσει από την πίκρα και από την ενωσίτικη ψωλάρα στον κώλο σου, στον κώλο του κακομαθημένου ΟΣΦΠ και στον κώλο του ειδώλου σου, του κυρίου Βαγγέλη.Καταρχην δεν ειμαστε φιλοι. Τους δισλλεγω με μεγαλη προσοχη τους φιλους μου ακομα και μη Ολυμπιακους.
Τον κομπλεξισμο τον βγαζεις εσυ. Θελεις και αποδειξη; Εσυ ερχεσαι και μου κουνιεσσι οτι εχεις πιο δυνατο γηπεδο σε κατασκευη. Στα αρχιδια μου. Σου απανταω σχετικα με ο,τι μου εγραψες και εσυ μου κουνιεσσι για το πρωταθλημα που θα σηκωσεις. Παλι στα αρχιδια μου. Αλλα λογια.... Βαζελοφερνεις, να το κοιταξεις.
Την προσκληση και το κερασμα σου βαλτα στον κωλο σου λοιπον. Ασε που αν ερθω εγω, ενας γαυρος, θα σου θυμησω με την παρουσια μου και μονο τα γαμησια που σου εχει κανει εκει μεσα ο Ολυμπιακος και ως Νικος Γκουμας και ως opap arena.
Θα επιμεινω στην αρχικη μου αποφαση. Ασε που απο μικρος δεν μου αρεσε να μπαινω σε κοτετσια. Καπως ετσι βγαινεις, και κοιτα πως μπαινεις εκει μεσα. Δεν μου ταιριαζει.Καλέ μου φίλε Ζεμπου, έχεις αρρωστήσει από την πίκρα και από την ενωσίτικη ψωλάρα στον κώλο σου, στον κώλο του κακομαθημένου ΟΣΦΠ και στον κώλο του ειδώλου σου, του κυρίου Βαγγέλη.
Εγώ σου προσφέρω την ενωσίτικη παραδοσιακή φιλοξενία και πιστεύω ότι έτσι σύντομα θα ξανακοιμηθείς αντί να σου τρέχουν σάλια σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό.
Αν δεν θέλεις, κάτσε να παρακολουθήσεις την πούτσα που θα φάτε από τους γαύρους του βορρά. Εγώ για το καλό σου το είπα και επειδή σε συμπαθώ πολύ.
Πολύ αστείο και πολύ έξυπνο το ποστ σου! Σίγουρα μιλάω με έναν επιστήμονα της 7. Θα ήθελα να γίνουμε φίλοι. Πάντως αν θέλεις να νιώσεις πως είναι η ζωή, είσαι καλεσμένος μου στη Ν.Φιλαδέλφεια την Κυριακή.Θα επιμεινω στην αρχη μου αποφαση. Ασε που απο μικρος δεν μου αρεσε να μπαινω σε κοτετσια. Καπως ετσι βγαινεις, και κοιτα πως μπαινεις εκει μεσα. Δεν μου ταιριαζει.
Ετσι βγαινεις.
Και ετσι μπαινεις.
Απο την ημερα που γεννηθηκα μεχρι και σημερα ζω την καλυτερη ζωη. 80 κουπες μονο στο ποδοσφαιρο εχω σηκωσει. 80 (ογδοντα) Δεν εχω αναγκη απο... κατι απο ζωη που ζειτε εσεις.Πολύ αστείο και πολύ έξυπνο το ποστ σου! Σίγουρα μιλάω με έναν επιστήμονα της 7. Θα ήθελα να γίνουμε φίλοι. Πάντως αν θέλεις να νιώσεις πως είναι η ζωή, είσαι καλεσμένος μου στη Ν.Φιλαδέλφεια την Κυριακή.
Θειο, υπαγω. Την καλημερα μου!Μπα, δε νομίζω.
Μπορεί να γκρινιάζει αλλά δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Ρε συ μην είσαι τόσο απαρηγόρητος. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος που σας γάμησε η ΑΕΚ και ο λαός της. Να σου στείλω κάπου έστω πολίτικα μπακλαβαδάκια να γλυκαθείς λίγο;Απο την ημερα που γεννηθηκα μεχρι και σημερα ζω την καλυτερη ζωη. 80 κουπες μονο στο ποδοσφαιρο εχω σηκωσει. 80 (ογδοντα) Δεν εχω αναγκη απο... κατι απο ζωη που ζειτε εσεις.