Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Δώσε μου εσύ την αφορμή και ξανά έρχομαι εγώ...
λίγο που σε είδα εδώ ,
είσαι ίνδαλμα, εξολοθρευτής, σοφός, πολέμαρχος !!!!!!
δε θα πας πουθενά,εδώ θα μείνεις !!!! είναι απαίτησις !!!!!!!!!!:headbaning1:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.401
Πόντοι
28.246
Τώρα εγώ να πιστέψω ότι αυτό το ομορφόπαιδο ο Μιλτιάδης είναι γιος του μπουχέσα δίπλα?

Φήμες λένε ότι η κυρία Μαρινάκη έφαγε κάποτε κρεμπιε από κάποιον με σχολή οδηγών από την Νίκαια...:rolleyes:
Από τότε ο μπουχέσας αριστερά στην φωτογραφία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το κέρατο και διατηρεί τρομερό μίσος προς τον βιολογικό μπαμπά του Μιλτιάδη.
Και που να δεις τι ακούγεται για τον Γιωργάκη τον Μελισσανίδη. Ότι η μάνα του, άκου τώρα, γκαστρωθηκε σε παρτουζα και τον έπιασε τον γιο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Είναι οι 10 πληγές του Φαραώ....

Bugs Insects GIF by The Guardian

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Ρε τοσο μικρουλα που το '57 που ο Ολυμπιακος πανηγυριζε το 13το πρωταθλημα του το αεκακι ειχε μολις δυο το φουκαριαρικο Φτασαμε στο 2023 για να τα κανετε 13.
Το σύστημα αποφάσισε τη δεκαετία του 90 ( για διάφορους λόγους- άρτος και θεάματα- ο Οσφπ έχει τον περισσότερο κόσμο, τον οποίο ήθελαν " ευχαριστημένο") ότι ο Οσφπ πρέπει να είναι σχεδόν μόνιμος πρωταθλητής. Έπεσε χρήμα, φτιάχτηκε ομάδα ( και παράγκα) και η συνέχεια είναι γνωστή
Μέχρι τον Σώκρατες τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Καπετανιο. Πριν λίγο μίλαγα με έναν αεκτζη. Όχι δήθεν, πραγματικό αεκτζη. Είχα μια κουβέντα σχετικά με τον οτι ο νιάου θα την δώσει την ΑΕΚ μετά από έναν χρόνο. Ποιον μετά από έναν χρόνο μου λέει. Κάτσε μην την δώσει από φέτος γιατί μιλάει με Άραβες... Να μην ξημέρωσω καπετάνιο αυτό μου είπε.
Αυτό ακούστηκε και στο ράδιο - Εντάξει αναμενόμενο

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Και που να δεις τι ακούγεται για τον Γιωργάκη τον Μελισσανίδη. Ότι η μάνα του, άκου τώρα, γκαστρωθηκε σε παρτουζα και τον έπιασε τον γιο.
Ο Γιωργάκης μια χαρά του μοιάζει του λαθρέμπορα...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Ο ROB ευχαριστεί κάποιον θεό που τους άφησα ήσυχους. Κάποια στιγμή θα παρακαλάς ΟΛΟΥΣ του θεούς και δαίμονες να μην ξανά γράψω στο νήμα της Κούλας. Έχεις τον λόγο μου.
Ρε ψυχούλα zebu έχεις χάσει τον ύπνο σου με την ΑΕΚ φέτος... γιατί ρε αγάπη μου?
Ξέχνα τα και πέσε να ηρεμήσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.401
Πόντοι
28.246
Μέχρι τον Σώκρατες τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα
Εποχη Κοκκαλη και Βαζελοι, Αεκτσηδες φωναζατε οτι επι εποχη Βαρδινογιαννη, πηρε και η αεκ πρωταθλημα, πηρε και η Λαρισα πρωταθλημα, με τον πουστη του Κοκκαλη δεν πηρε κανενας τιποτα.
Καλος ο Κοκκαλης τωρα.

Ε, λοιπον. Επι εποχη Μαρινακη, πηρε και ο Παοκ πρωταθλημα, πηρε και η αεκ (για να μην εχει παραπονο και ο ματριξ) πρωταθλημα (2 κιολας)
Καποια στιγμη θα τον βγάλατε και αυτον καλο. Υπομονη.

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Εποχη Κοκκαλη και Βαζελοι, Αεκτσηδες φωναζατε οτι επι εποχη Βαρδινογιαννη, πηρε και η αεκ πρωταθλημα, πηρε και η Λαρισα πρωταθλημα, με τον πουστη του Κοκκαλη δεν πηρε κανενας τιποτα.
Καλος ο Κοκκαλης τωρα.

Ε, λοιπον. Επι εποχη Μαρινακη, πηρε και ο Παοκ πρωταθλημα, πηρε και η αεκ (για να μην εχει παραπονο και ο ματριξ) πρωταθλημα (2 κιολας)
Καποια στιγμη θα τον βγάλατε και αυτον καλο. Υπομονη.
Εννοώ ότι μέχρι που ανέλαβε ο Σωκράτης ήταν τα πράγματα ισορροπημένα
Από τον Σωκράτη και μετά έγειρε η πλάστιγγα
Έπεσε χρήμα στον Ολυμπιακό γιατί έχει τους περισσότερους οπαδούς
Αν τους πιο πολλούς τους είχε ο Παναθηναϊκός, ο Σωκράτης θα είχε αγοράσει τον Παναθηναϊκό
Θα λέγαμε τώρα για τα πολλά πρωταθλήματα του Παο και ότι η παράγκα εξυπηρέτησε τον Παο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.401
Πόντοι
28.246
Εννοώ ότι μέχρι που ανέλαβε ο Σωκράτης ήταν τα πράγματα ισορροπημένα
Από τον Σωκράτη και μετά έγειρε η πλάστιγγα
Έπεσε χρήμα στον Ολυμπιακό γιατί έχει τους περισσότερους οπαδούς
Αν τους πιο πολλούς τους είχε ο Παναθηναϊκός, ο Σωκράτης θα είχε αγοράσει τον Παναθηναϊκό
Θα λέγαμε τώρα για τα πολλά πρωταθλήματα του Παο και ότι η παράγκα εξυπηρέτησε τον Παο
Τι ειπες για τον Παναθηναικο; Οτι εχει λιγοτερο λαο απο τον Ολυμπιακο. Η αεκ εχει λιγοτερο λαο και απο τον παναθηναικο. Γιατι ντραπηκες να το γραψεις και αυτο; Κοντολογις, και οι δυο μαζι εναν Ολυμπιακό δεν κανετε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Γάμησε όλο το πολιτικό καί αθλητικό κατεστημένο για να το πάρει ή ΑΕΚ

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Mολις αρπαξαμε το πρωτο απο τον αρη λεω εδω ειμαστε παλιιιι.Ευτυχως το γυρισαμε γρηγορα

γαμησετα. κανεις δεν ηξερε τι θα συμβει.

οχι ρε παιδια, τους φαγαμε για πλακα στο πρωταθλημα οταν ειχαν και λογο να παιξουν, τωρα επειζαν μισοι και εμεις πηγαιναμε για πρωταθλημα. και 2-0 να πηγαινει η 2-2 θα κερδιζαμε οπως τον ολυμπιακο στην εδρα μας το 2018 που το πηραμε.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
μεταξυ μας τυπε...ο παλέτας σας το εδωσε... για ποιο εμφραγμα μιλας?:coffee:

οπως το έδωσε και στον Παναθηναΐκό... για πλει-οφ μιλάμε παντα....

αν ο ΑΡΗΣ επαιζε στα ισα,δεν περνουσες...ωστοσο παλι θα το επαιρνες,αφου εχασαν οι αλλοι στο Φαληρο....:confused::confused:
ο ιδιος παλετας που τον καναμε γιογιο τον οκτωβριο και εβαζε το σιαμπανη μεχρι να παιξει με την ΑΕΚ????

Εγινε ξαφνικα ενας καριολης και σαδιστης καλος. Στο χωριο μου λενε οτι το κριαρι αρνι δεν γινεται. Αλλα παίρνει η αεκ πρωτσθλημα οποτε καλος ο Ολυμπιακος.

Αρχη ητανε και το 2018 που το πηρες παλι αλλα εκανες πεντε χρονια να ξανα παρεις. Βεβαια, θα μου πεις τωρα, ο αλλος παλευει δεκατρια να ξανα παρει και ακομα δεν πηρε.
Αλλο το 2018 με οακα και αλλο το 2023 με Αγια Σοφια και τους αλλους στα χαλια που εισαστε και τον χοντρο στο νοτιγχαμ

Τωρα εχεις μεγαλυτερο φοβο.

Με 450 το κομματι, 25,000 δισρκειας που θα πουλησεις σιγουρα γιατι η καβλα ειναι μεγαλη με το γηπεδο και με το πρωταθλημα και την προοπτικη του CL μεγαλωνει. Κανε την σουμα με αυτα τα δεδομενα. Αν βγεις τσου λου θα σου αφησει 5000 ελευθερα εισιτηρια και θα στα πουλαει στον θεσμο με 80 το κομματι. Κανε την σουμα για καθε παιχνίδι και τρια συνολικα το λιγοτερο εντος εδρας. Θελεις στην χειροτερη να βγεις κονφερενς; Τα 25 000 διαρκειας με τις ίδιες τιμες ισχυουν. Στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα κατεβει η τιμη στα 40. (Εδω στο εβαλε με τον Ατρομητο τοσο) κανε παλι την σουμα και με αυτο το σεναριο. Ποσα βγαζει ο Τιγρης;

Εχει πουλησει και κανα Λιβαι σε καλη τιμη. Βαλτα και αυτα μεσα.

Η κοσμος ξεκαβλωνει, λογω χορτασης και δεν αγοραζει τοσα διαρκειας από την μεθεπομενη χρονια και ο Τιγρης σαν αλλος Κοκκαλης, τα ιδια μυαλα εχουν σε τετοια ζητημα, ο,τι ηταν να βγαλει το εβγαλε,πουλάει για κανα πενηνταρι την αεκ.

Φατε το, το σανο, αλλα τουλαχιστον μασηστε το πρωτα μην πνιγειτε...
Εισαι ξεφτερι μονο που ο Μελισσανιδης δεν περιμενε να βγαλει απο την ΑΕΚ, χασουρα ειχε η ομαδα τις περισσοτερες χρονιες. Ασε την μπαλα δεν το χεις

Είσαι ο κύριος Βαγγέλης; Εάν ναι, να σε ακούσω. Εάν όχι, δεν με νοιάζει ποιος είσαι φίλε μου. Ας είσαι και ο Αλέφαντος

κανας αιπιστειμονας θα ειναι με πουτσιντι
Γάμησε όλο το πολιτικό καί αθλητικό κατεστημένο για να το πάρει ή ΑΕΚ
γαμησε ολωνων τις σουφρες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.401
Πόντοι
28.246
Αλλο το 2018 με οακα και αλλο το 2023 με Αγια Σοφια και τους αλλους στα χαλια που εισαστε και τον χοντρο στο νοτιγχαμ
Στο Νοτιγχαμ. Αν το ξεχασεις ποτε αυτο το ποστ θα στο θυμίσω εγω. Η μαλλον θα στο βαλω στο σημειο του σωματος σου που κλανεις.

Εισαι ξεφτερι μονο που ο Μελισσανιδης δεν περιμενε να βγαλει απο την ΑΕΚ, χασουρα ειχε η ομαδα τις περισσοτερες χρονιες. Ασε την μπαλα δεν το χεις
Ενω εσυ εισαι αστερι, που μολις ειδες πρωτη φορα μπάλα την περασες για βομβα. Ο Μελισσανιδης δε, ειχε τοση χασουρα που εβαλε και απο την τσεπη του, γι αυτο του φωναζατε μεχρι περυσι πουλα και φυγε.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Στο Νοτιγχαμ. Αν το ξεχασεις ποτε αυτο το ποστ θα στο θυμίσω εγω. Η μαλλον θα στο βαλω στο σημειο του σωματος σου που κλανεις.

Ενω εσυ εισαι αστερι, που μολις ειδες πρωτη φορα μπάλα την περασες για βομβα. Ο Μελισσανιδης δε ειχε τοση χασουρα που εβαλε και απο την τσεπη του, γι αυτο του φωναζατε μεχρι περυσι πουλα και φυγε.
τι θες εσυ εδω ρε μουνι ;; ηρθες να μπαχαλέψεις ;;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.401
Πόντοι
28.246
τι θες εσυ εδω ρε μουνι ;; ηρθες να μπαχαλέψεις ;;
Εγω κυριος ημουνα αλλα τα παιδακια θελανε να με τσιγκλισουν. Ας προσεχαν.

Ο τελικος θα γινει στο Ελμπασαν. Γνωμη σου. :2funny:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

Ενω εσυ εισαι αστερι, που μολις ειδες πρωτη φορα μπάλα την περασες για βομβα. Ο Μελισσανιδης δε, ειχε τοση χασουρα που εβαλε και απο την τσεπη του, γι αυτο του φωναζατε μεχρι περυσι πουλα και φυγε.

το νοτιγχαμ βαλτο στον πατο σου, δεν ηξερα οτι θελει κεφαλαιο Ν και τωρα που θα σωθει η νοτιγχαμ παλι στην φαπα θα εισαι του χρονου

Φωναζανε οι ασχετοι ΔΕΝ φωναζαμε γενικα μπουλημ και εγω ρποσωπικα ποτε δεν φωναξα. και ναι ειχε ελλειμα η παε τις περισσοτερες χρονιες

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Εγω κυριος ημουνα αλλα τα παιδακια θελανε να με τσιγκλισουν. Ας προσεχαν.

Ο τελικος θα γινει στο Ελμπασαν. Γνωμη σου. :2funny:

αν του χρονου επρασετε στον τελικο θα τον κανουμε στον ναυσταθμο στην Σουδα να νιωθετε σαν στο σπιτι σας τρουμπακια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.401
Πόντοι
28.246
το νοτιγχαμ βαλτο στον πατο σου, δεν ηξερα οτι θελει κεφαλαιο Ν και τωρα που θα σωθει η νοτιγχαμ παλι στην φαπα θα εισαι του χρονου

Φωναζανε οι ασχετοι ΔΕΝ φωναζαμε γενικα μπουλημ και εγω ρποσωπικα ποτε δεν φωναξα. και ναι ειχε ελλειμα η παε τις περισσοτερες χρονιες
Απο ολα οσα σου εγραψα καταλαβες οτι η ενσταση ηταν στο κεφαλαιο Ν.

αν του χρονου επρασετε στον τελικο θα τον κανουμε στον ναυσταθμο στην Σουδα να νιωθετε σαν στο σπιτι σας τρουμπακια
Σε τι γλωσσα γραφεις; Αν καταλαβα καλα λες "περασετε" Και την τελευταια φορα που σμιξαμε σε τελικο κυπελλου ο Ολυμπιακος το σηκωσε. Την φωτο σας την εβαλα δυο σελιδες πριν που την κραταει την κουπα μαζι με τον γιο του.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Απο ολα οσα σου εγραψα καταλαβες οτι η ενσταση ηταν στο κεφαλαιο Ν.

Σε τι γλωσσα γραφεις; Αν καταλαβα καλα λες "περασετε" Και την τελευταια φορα που σμιξαμε σε τελικο κυπελλου ο Ολυμπιακος το σηκωσε. Την φωτο σας την εβαλα δυο σελιδες πριν που την κραταει την κουπα μαζι με τον γιο του.

Αυτο που το παιζεις και λόγιος και δεν ξερεις σε τι γλώσσα γράφω να το κοιτάξεις, η πολλη αλαζονεία βλάπτει στην σουφρα μακροπρόθεσμα.

Εγώ σου είπα στην Σούδα ή σε αεροπλανοφορο που είπε και ο μπεος για να νιώθετε σαν το σπίτι σας με τον αμερικανικό στόλο δίπλα σας, σαν την τρουμπα ένα πράγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom