kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.292
- Πόντοι
- 2.356
Κάτσε μήπως δεν ξανά πετάξει καινο Οδυσσέας και κόβει βόλτες κανένας Άραβας με καμήλα στο γήπεδο.ΠΟΣΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΓΑΜΑΕΙ !!!
Σίτι,Παρί και έτσι φάση?Κάτσε μήπως δεν ξανά πετάξει καινο Οδυσσέας και κόβει βόλτες κανένας Άραβας με καμήλα στο γήπεδο.
Έχει και πολύ μεγάλα αρχιδια και αυτός και ο Ολυμπιακός. Από αυτά τα αρχιδια κρεμοτανε ολόκληρο το τοσοδουλι αεκακι μπας και σηκώσει πρωτάθλημα.μεγαλος μπαλαδορος!
Εντάξει Ζεμπού, το έπιασα. Του χρόνου θα βάλουμε πεοκουλούρα για να πονέσετε λιγότερο και να μην υστεριάζετε ποστάροντας Βαγγέλα. Σε αγαπάμε Ζεμπού και σου ευχόμαστε να έρθεις τέταρτος γιατί στο Κονφερενς μπορεί να φτάσεις και ως τους 16!Κάτσε μήπως δεν ξανά πετάξει καινο Οδυσσέας και κόβει βόλτες κανένας Άραβας με καμήλα στο γήπεδο.
Όταν θα μου μιλάς για το πόσο πολύ πονάει το γαμησι της ΑΕΚ, να ξανά δεις αυτό που έγραψα στον κατσαπλια από ποιανού τα αρχιδια κρεμοσασταν την Κυριακή. Γιατί Τετάρτη είχα πρωταθλητή αυτόν και Κυριακή έβγαλα εσένα. Ξανά σκέψου το όταν θα μου λες εμένα ή σε Ολυμπιακό γενικά για γαμησια.Εντάξει Ζεμπού, το έπιασα. Του χρόνου θα βάλουμε πεοκουλούρα για να πονέσετε λιγότερο και να μην υστεριάζετε ποστάροντας Βαγγέλα. Σε αγαπάμε Ζεμπού και σου ευχόμαστε να έρθεις τέταρτος γιατί στο Κονφερενς μπορεί να φτάσεις και ως τους 16!
Ναι βρε Ζεμπού, μην εξάπτεσαι και πάθεις εγκεφαλικό που η ΑΕΚ γάμησε την κωλάρα του Μαρινάκη και του οσφπ. Δεν γάμησε την δικιά σου. Εσύ είσαι ένας απλός και αγνός ερυθρόλευκος οπαδός που αλλάζει ακόμα και ομάδα αν του πει ο κύριος Βαγγέλης.Όταν θα μου μιλάς για το πόσο πολύ πονάει το γαμησι της ΑΕΚ, να ξανά δεις αυτό που έγραψα στον κατσαπλια από ποιανού τα αρχιδια κρεμοσασταν την Κυριακή. Γιατί Τετάρτη είχα πρωταθλητή αυτόν και Κυριακή έβγαλα εσένα. Ξανά σκέψου το όταν θα μου λες εμένα ή σε Ολυμπιακό γενικά για γαμησια.
Άντε τσουτσουνακια.
Για να αναλάβει τέτοιος επιχειρηματίας ομάδα ποδοσφαίρου θα πρέπει να του βγάζει τουλάχιστον 100 εκ τον χρόνο η ομάδα. Η ΑΕΚ θα του δίνει κάνα δεκαπενταρι τον χρόνο λόγω γηπέδου. Για έσοδα από τσου Λου δεν έχει καθε χρόνο 40αρι γιατί δεν ξέρεις και αν παίξεις. Άρα αν υπάρχει Άραβας ή είναι κανένα Φτωχαδακι χωρίς πολλά λεφτά Αραβας ή είναι μαλακίες.Σίτι,Παρί και έτσι φάση?
Όταν θα μου μιλάς για το πόσο πολύ πονάει το γαμησι της ΑΕΚ, να ξανά δεις αυτό που έγραψα στον κατσαπλια από ποιανού τα αρχιδια κρεμοσασταν την Κυριακή. Γιατί Τετάρτη είχα πρωταθλητή αυτόν και Κυριακή έβγαλα εσένα. Ξανά σκέψου το όταν θα μου λες εμένα ή σε Ολυμπιακό γενικά για γαμησια.
Άντε τσουτσουνακια.
Ρε ψυχούλα σκέψου εσύ με τόσο κόμπλεξ που κουβαλας με την ΑΕΚ που πάντα την γράφεις εσκεμμένα με μικρά γράμματα ως αεκ, άρχισες και την γράφεις σωστά με κεφαλαία ΑΕΚ!Καπετανιο. Πριν λίγο μίλαγα με έναν αεκτζη. Όχι δήθεν, πραγματικό αεκτζη. Είχα μια κουβέντα σχετικά με τον οτι ο νιάου θα την δώσει την ΑΕΚ μετά από έναν χρόνο. Ποιον μετά από έναν χρόνο μου λέει. Κάτσε μην την δώσει από φέτος γιατί μιλάει με Άραβες... Να μην ξημέρωσω καπετάνιο αυτό μου είπε.
Δεν γίνεται όμως να μην σας γλεντήσω τωρα. Αν τελικά την πάρουν Άραβες, σκεφτήκατε ότι τον ατσάλινο δικέφαλο αετό στον προαύλιο χώρο μπορεί να τον αλλάξουν με δικεφαλη καμήλα;
Καπετάνιε, αυτά θα τα βρεις μπροστά σου..... επιβεβαίωσε μου ένα πράγμα μόνο. Έχεις καταλάβει με ποιον μιλας όταν το κάνεις μαζί μου ή πρέπει να ξανά συστηθω; Μόνο αυτό. Αν έχω συστηθεί σωστά.Ναι βρε Ζεμπού, μην εξάπτεσαι και πάθεις εγκεφαλικό που η ΑΕΚ γάμησε την κωλάρα του Μαρινάκη και του οσφπ. Δεν γάμησε την δικιά σου. Εσύ είσαι ένας απλός και αγνός ερυθρόλευκος οπαδός που αλλάζει ακόμα και ομάδα αν του πει ο κύριος Βαγγέλης.
Πω ρε μαλάκα τι ζόρι τραβάς?Καπετάνιε, αυτά θα τα βρεις μπροστά σου..... επιβεβαίωσε μου ένα πράγμα μόνο. Έχεις καταλάβει με ποιον μιλας όταν το κάνεις μαζί μου ή πρέπει να ξανά συστηθω; Μόνο αυτό. Αν έχω συστηθεί σωστά.
Δεν φταίω εγω. Ο αυτόματος διορθωτής του πληκτρολογίου φταίει. Δεν το πρόσεξα κιόλας. Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί ώστε να γίνω η αιτία να σε ξεγελάσω ότι έχεις μεγάλη ομάδα.Ρε ψυχούλα σκέψου εσύ με τόσο κόμπλεξ που κουβαλας με την ΑΕΚ που πάντα την γράφεις εσκεμμένα με μικρά γράμματα ως αεκ, άρχισες και την γράφεις σωστά με κεφαλαία ΑΕΚ!
Να το κοιτάξεις αυτό ψυχούλα.
Είσαι ο κύριος Βαγγέλης; Εάν ναι, να σε ακούσω. Εάν όχι, δεν με νοιάζει ποιος είσαι φίλε μου. Ας είσαι και ο ΑλέφαντοςΚαπετάνιε, αυτά θα τα βρεις μπροστά σου..... επιβεβαίωσε μου ένα πράγμα μόνο. Έχεις καταλάβει με ποιον μιλας όταν το κάνεις μαζί μου ή πρέπει να ξανά συστηθω; Μόνο αυτό. Αν έχω συστηθεί σωστά.
δεν ειχες και πολλες επιλογες τυπε. το εδινες σε εμενα η στον αιωνιο.Όταν θα μου μιλάς για το πόσο πολύ πονάει το γαμησι της ΑΕΚ, να ξανά δεις αυτό που έγραψα στον κατσαπλια από ποιανού τα αρχιδια κρεμοσασταν την Κυριακή. Γιατί Τετάρτη είχα πρωταθλητή αυτόν και Κυριακή έβγαλα εσένα. Ξανά σκέψου το όταν θα μου λες εμένα ή σε Ολυμπιακό γενικά για γαμησια.
Άντε τσουτσουνακια.
δόξα τω Βούδα μιά χαρά κατσικώθηκε εδώ
Δώσε μου εσύ την αφορμή και ξανά έρχομαι εγώ...δόξα τω Βούδα μιά χαρά κατσικώθηκε εδώ
Τώρα εγώ να πιστέψω ότι αυτό το ομορφόπαιδο ο Μιλτιάδης είναι γιος του μπουχέσα δίπλα?Σας έλειψε βλέπω ο κύριος Βαγγέλης.
Ο ROB ευχαριστεί κάποιον θεό που τους άφησα ήσυχους. Κάποια στιγμή θα παρακαλάς ΟΛΟΥΣ του θεούς και δαίμονες να μην ξανά γράψω στο νήμα της Κούλας. Έχεις τον λόγο μου.Είσαι ο κύριος Βαγγέλης; Εάν ναι, να σε ακούσω. Εάν όχι, δεν με νοιάζει ποιος είσαι φίλε μου. Ας είσαι και ο Αλέφαντος