Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.292
Πόντοι
2.356
Σας έλειψε βλέπω ο κύριος Βαγγέλης.

119131409_169720548061523_7923747403796198195_n.jpg
μεγαλος μπαλαδορος!
vaggelis-marinakis-olympiacos-aek-mpala-24-04-2023.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
μεγαλος μπαλαδορος!
vaggelis-marinakis-olympiacos-aek-mpala-24-04-2023.jpg
Έχει και πολύ μεγάλα αρχιδια και αυτός και ο Ολυμπιακός. Από αυτά τα αρχιδια κρεμοτανε ολόκληρο το τοσοδουλι αεκακι μπας και σηκώσει πρωτάθλημα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Κάτσε μήπως δεν ξανά πετάξει καινο Οδυσσέας και κόβει βόλτες κανένας Άραβας με καμήλα στο γήπεδο.
Εντάξει Ζεμπού, το έπιασα. Του χρόνου θα βάλουμε πεοκουλούρα για να πονέσετε λιγότερο και να μην υστεριάζετε ποστάροντας Βαγγέλα. Σε αγαπάμε Ζεμπού και σου ευχόμαστε να έρθεις τέταρτος γιατί στο Κονφερενς μπορεί να φτάσεις και ως τους 16!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Άστο Ζέμπου.
Γεννάνε και τα κοκόρια τους.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Εντάξει Ζεμπού, το έπιασα. Του χρόνου θα βάλουμε πεοκουλούρα για να πονέσετε λιγότερο και να μην υστεριάζετε ποστάροντας Βαγγέλα. Σε αγαπάμε Ζεμπού και σου ευχόμαστε να έρθεις τέταρτος γιατί στο Κονφερενς μπορεί να φτάσεις και ως τους 16!
Όταν θα μου μιλάς για το πόσο πολύ πονάει το γαμησι της ΑΕΚ, να ξανά δεις αυτό που έγραψα στον κατσαπλια από ποιανού τα αρχιδια κρεμοσασταν την Κυριακή. Γιατί Τετάρτη είχα πρωταθλητή αυτόν και Κυριακή έβγαλα εσένα. Ξανά σκέψου το όταν θα μου λες εμένα ή σε Ολυμπιακό γενικά για γαμησια.
Άντε τσουτσουνακια.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Όταν θα μου μιλάς για το πόσο πολύ πονάει το γαμησι της ΑΕΚ, να ξανά δεις αυτό που έγραψα στον κατσαπλια από ποιανού τα αρχιδια κρεμοσασταν την Κυριακή. Γιατί Τετάρτη είχα πρωταθλητή αυτόν και Κυριακή έβγαλα εσένα. Ξανά σκέψου το όταν θα μου λες εμένα ή σε Ολυμπιακό γενικά για γαμησια.
Άντε τσουτσουνακια.
Ναι βρε Ζεμπού, μην εξάπτεσαι και πάθεις εγκεφαλικό που η ΑΕΚ γάμησε την κωλάρα του Μαρινάκη και του οσφπ. Δεν γάμησε την δικιά σου. Εσύ είσαι ένας απλός και αγνός ερυθρόλευκος οπαδός που αλλάζει ακόμα και ομάδα αν του πει ο κύριος Βαγγέλης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Σίτι,Παρί και έτσι φάση?
Για να αναλάβει τέτοιος επιχειρηματίας ομάδα ποδοσφαίρου θα πρέπει να του βγάζει τουλάχιστον 100 εκ τον χρόνο η ομάδα. Η ΑΕΚ θα του δίνει κάνα δεκαπενταρι τον χρόνο λόγω γηπέδου. Για έσοδα από τσου Λου δεν έχει καθε χρόνο 40αρι γιατί δεν ξέρεις και αν παίξεις. Άρα αν υπάρχει Άραβας ή είναι κανένα Φτωχαδακι χωρίς πολλά λεφτά Αραβας ή είναι μαλακίες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Άντε τσουτσουνακια.
images (11).jpeg

Καλά λέει ο @ROB. C τελικά....

:tooth:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Καπετανιο. Πριν λίγο μίλαγα με έναν αεκτζη. Όχι δήθεν, πραγματικό αεκτζη. Είχα μια κουβέντα σχετικά με τον οτι ο νιάου θα την δώσει την ΑΕΚ μετά από έναν χρόνο. Ποιον μετά από έναν χρόνο μου λέει. Κάτσε μην την δώσει από φέτος γιατί μιλάει με Άραβες... Να μην ξημέρωσω καπετάνιο αυτό μου είπε.

Δεν γίνεται όμως να μην σας γλεντήσω τωρα. Αν τελικά την πάρουν Άραβες, σκεφτήκατε ότι τον ατσάλινο δικέφαλο αετό στον προαύλιο χώρο μπορεί να τον αλλάξουν με δικεφαλη καμήλα; :2funny:
Ρε ψυχούλα σκέψου εσύ με τόσο κόμπλεξ που κουβαλας με την ΑΕΚ που πάντα την γράφεις εσκεμμένα με μικρά γράμματα ως αεκ, άρχισες και την γράφεις σωστά με κεφαλαία ΑΕΚ! :headbang2:
Να το κοιτάξεις αυτό ψυχούλα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Ναι βρε Ζεμπού, μην εξάπτεσαι και πάθεις εγκεφαλικό που η ΑΕΚ γάμησε την κωλάρα του Μαρινάκη και του οσφπ. Δεν γάμησε την δικιά σου. Εσύ είσαι ένας απλός και αγνός ερυθρόλευκος οπαδός που αλλάζει ακόμα και ομάδα αν του πει ο κύριος Βαγγέλης.
Καπετάνιε, αυτά θα τα βρεις μπροστά σου..... επιβεβαίωσε μου ένα πράγμα μόνο. Έχεις καταλάβει με ποιον μιλας όταν το κάνεις μαζί μου ή πρέπει να ξανά συστηθω; Μόνο αυτό. Αν έχω συστηθεί σωστά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Καπετάνιε, αυτά θα τα βρεις μπροστά σου..... επιβεβαίωσε μου ένα πράγμα μόνο. Έχεις καταλάβει με ποιον μιλας όταν το κάνεις μαζί μου ή πρέπει να ξανά συστηθω; Μόνο αυτό. Αν έχω συστηθεί σωστά.
Πω ρε μαλάκα τι ζόρι τραβάς?
Άσε τους ανθρώπους να το χαρούνε....
Τόσο καιρό εξαφανισμένοι ήταν,δεν ενοχλούσαν κανέναν.

Και όπως σε βλέπω με καναν Ρεμπρόφ από Νοέμβρη θα το πάρει η Αεκ....

:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Ρε ψυχούλα σκέψου εσύ με τόσο κόμπλεξ που κουβαλας με την ΑΕΚ που πάντα την γράφεις εσκεμμένα με μικρά γράμματα ως αεκ, άρχισες και την γράφεις σωστά με κεφαλαία ΑΕΚ! :headbang2:
Να το κοιτάξεις αυτό ψυχούλα.
Δεν φταίω εγω. Ο αυτόματος διορθωτής του πληκτρολογίου φταίει. Δεν το πρόσεξα κιόλας. Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί ώστε να γίνω η αιτία να σε ξεγελάσω ότι έχεις μεγάλη ομάδα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.592
Πόντοι
2.536
Είσαι ο κύριος Βαγγέλης; Εάν ναι, να σε ακούσω. Εάν όχι, δεν με νοιάζει ποιος είσαι φίλε μου. Ας είσαι και ο Αλέφαντος

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.292
Πόντοι
2.356
Άντε τσουτσουνακια.
δεν ειχες και πολλες επιλογες τυπε. το εδινες σε εμενα η στον αιωνιο.
επειδη επαιξες παντελονατα σου αξιζουν μπραβο. το πρωταθλημα δε το δινεις πουθενα. το πηρε ο καλυτερος.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Σας έλειψε βλέπω ο κύριος Βαγγέλης.

119131409_169720548061523_7923747403796198195_n.jpg
Τώρα εγώ να πιστέψω ότι αυτό το ομορφόπαιδο ο Μιλτιάδης είναι γιος του μπουχέσα δίπλα?

Φήμες λένε ότι η κυρία Μαρινάκη έφαγε κάποτε κρεμπιε από κάποιον με σχολή οδηγών από την Νίκαια...:rolleyes:
Από τότε ο μπουχέσας αριστερά στην φωτογραφία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το κέρατο και διατηρεί τρομερό μίσος προς τον βιολογικό μπαμπά του Μιλτιάδη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.400
Πόντοι
28.246
Είσαι ο κύριος Βαγγέλης; Εάν ναι, να σε ακούσω. Εάν όχι, δεν με νοιάζει ποιος είσαι φίλε μου. Ας είσαι και ο Αλέφαντος
Ο ROB ευχαριστεί κάποιον θεό που τους άφησα ήσυχους. Κάποια στιγμή θα παρακαλάς ΟΛΟΥΣ του θεούς και δαίμονες να μην ξανά γράψω στο νήμα της Κούλας. Έχεις τον λόγο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom