Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
Ρε συ μην είσαι τόσο απαρηγόρητος. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος που σας γάμησε η ΑΕΚ και ο λαός της. Να σου στείλω κάπου έστω πολίτικα μπακλαβαδάκια να γλυκαθείς λίγο;
Μπορείς να τα στείλεις σε μένα μιας και ο Ζebu μου φαίνεται λίγο ακατάδεκτος; Και εγώ γαύρος είμαι.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Μπορείς να τα στείλεις σε μένα μιας και ο Ζebu μου φαίνεται λίγο ακατάδεκτος; Και εγώ γαύρος είμαι.
Εσένα, σκυλάκι, θα σε κεράσω από κοντά, ωραία αλλαντικά. Δεν κάνει να τρώνε μπακλαβάδες οι σκύλοι.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
Εσένα, σκυλάκι, θα σε κεράσω από κοντά, ωραία αλλαντικά. Δεν κάνει να τρώνε μπακλαβάδες οι σκύλοι.
cute dog GIF

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.791
Πόντοι
2.356
Απο την ημερα που γεννηθηκα μεχρι και σημερα ζω την καλυτερη ζωη. 80 κουπες μονο στο ποδοσφαιρο εχω σηκωσει. 80 (ογδοντα) Δεν εχω αναγκη απο... κατι απο ζωη που ζειτε εσεις.
αμα μετρας τις επιτυχιες σου στη ζωη συμφωνα με τις κουπες του γαυρου σου εχω δυσαρεστα νεα για τη ζωη σου

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Ρε συ μην είσαι τόσο απαρηγόρητος. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος που σας γάμησε η ΑΕΚ και ο λαός της. Να σου στείλω κάπου έστω πολίτικα μπακλαβαδάκια να γλυκαθείς λίγο;
Baklavas Σύνταγμα ή αλλιώς Karaköy Güllüoğlu

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
αμα μετρας τις επιτυχιες σου στη ζωη συμφωνα με τις κουπες του γαυρου σου εχω δυσαρεστα νεα για τη ζωη σου
Ε ναι ρε φίλε. Αν τα 47 πρωταθλήματα και τα 28 κύπελλα αυτός τα αθροίζει 80, κάτι δεν πάει καλά.

Μια και μιλάμε για τίτλους, κοίταζα πόσους έχει η τρίτη ομάδα αλλού. Στην Αγγλία λοιπόν, η Άρσεναλ έχει 13 πρωταθλήματα αφού μάλλον χάνει το φετινό (όσα και η ΑΕΚ αν το πάρει αύριο) και 14 κύπελλα (η ΑΕΚ έχει 15 και ίσως 16 σε λίγες μέρες). Στην Ισπανία η Ατλέτικο έχει 11 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα. Στην Ιταλία όπου Ίντερ και Μίλαν αλλάζουν συνεχώς μεταξύ τους στην 2η και 3η θέση, η σήμερα 3η, Μίλαν έχει 19 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα. Στην Ολλανδία η Φέγενορντ έχει 15 πρωταθλήματα και 13 κύπελλα.

Δηλαδή οι τρίτες σε τίτλους ομάδες στις περισσότερες χώρες έχουν από 1-2 έως 7-8 τίτλους λιγότερους, σε περισσότερα χρόνια, σε σχέση με την ΑΕΚ.

Αντίστοιχο του Ολυμπιακού δεν βρίσκει κανείς ούτε στην Γερμανία που η Μπάγερν είναι πάρα πολύ μπροστά. Ούτε καν η Γιουβέντους με τις αφαιρέσεις πρωταθλημάτων... δεν κατάφερε να μαζέψει τόσα. Μόνο σε ποδοσφαιρικές μπανανίες γίνονται αυτά. Στον βαθμό λοιπόν που το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπανανία, το οφείλει κυρίως στον ΟΣΦΠ, που παίζει να είναι η πιο ληστρική και βρώμικη ομάδα στον κόσμο, αν κάποιος δει όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν μάλιστα δούμε τους εγχώριους τίτλους τα τελευταία 26 χρόνια, παίζει να είναι και πρώτος στον κόσμο ο ΟΣΦΠ....

Έχουν καλομάθει τόσο που αν και σε δύσκολες/αμφισβητούμενες φάσεις παίρνουν κατά 90% δικό τους σφύριγμα, τις 10 που το παίρνει ο αντίπαλος τσιρίζουν σαν λουλούδες.

Ωστόσο, μια τόσο μεγάλη .... ομάδα, εκτός Ελλάδας έχει τις λιγότερες διακρίσεις και τα χειρότερα στατιστικά από όλους τους αντιπάλους του.

Τέτοιοι είστε, κωλογαυροι...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Δεν περνα η μέρα σημερα....
Εχω βάλει να μου βαψουν το σπίτι,μπας και περάσει λίγο η ώρα...Όποιος θέλει, να περάσει να δώσει ενα χεράκι....

Συνημμένα

• 314741460_5536204739748757_1802961507329835937_n.mp4
    656,7 KB · Εμφανίσεις: 3

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.603
Πόντοι
11.956
Η ΑΕΚ έχει φτάσει όμως στους 4 του Ουέφα όταν εκεί έπαιζαν ομαδάρες....μια φορά...ο Ολυμπιακός έχει φτάσει ποτέ εκεί????...τώρα εάν κάτσουμε και μετρήσουμε τα πρωταθλήματα εκεί είναι μεγάλη η συζήτηση με ποιους έπαιζε ο καθένας και με πόθο τρόπο το πήρε....και όπως είναι γνωστό όταν η ΑΕΚ έχει ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο γενικά ....όταν ο Ολυμπιακός πήρε όλα αυτά τα πρωταθλήματα έπαιζε την καλύτερη μπάλα ?????

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
Καταρχην δεν ειμαστε φιλοι. Τους διαλλεγω με μεγαλη προσοχη τους φιλους μου ακομα και μη Ολυμπιακους.

Τον κομπλεξισμο τον βγαζεις εσυ. Θελεις και αποδειξη; Εσυ ερχεσαι και μου κουνιεσαι οτι εχεις πιο δυνατο γηπεδο σε κατασκευη. Στα αρχιδια μου. Σου απανταω σχετικα με ο,τι μου εγραψες και εσυ μου κουνιεσαι για το πρωταθλημα που θα σηκωσεις. Παλι στα αρχιδια μου. Αλλα λογια.... Βαζελοφερνεις, να το κοιταξεις.

Την προσκληση και το κερασμα σου βαλτα στον κωλο σου λοιπον. Ασε που αν ερθω εγω, ενας γαυρος, θα σου θυμησω με την παρουσια μου και μονο, τα γαμησια που σου εχει κανει εκει μεσα ο Ολυμπιακος και ως Νικος Γκουμας και ως opap arena.
Ωχ να τα κ τα νευρακιααα.. :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.697
Πόντοι
28.246

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.603
Πόντοι
11.956
47 πρωταθλημα, 28 κυπελλα, 4 σουπερ καπ, 1 βαλκανικο.

Κανε σουμα.
Χαχαχαχα ένα βαλκανικό...μετράς και αυτό.... κύπελλο ραπαν....το θυμάσαι...χαχαχα τι ακούμε!!!!!!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.697
Πόντοι
28.246
Χαχαχαχα ένα βαλκανικό...μετράς και αυτό.... κύπελλο ραπαν....το θυμάσαι...χαχαχα τι ακούμε!!!!!!

Έχετε πάρει και ένα κύπελλο Χριστουγέννων αλλά το ξέχασες
Αμα βαλω και τα νταμπλ μεσα βγαινουν οσο ΟΛΟΚΛΗΡΗ ζωη σας.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.603
Πόντοι
11.956
Εγώ πάντως δεν έχω δει κάποιον σοβαρό αεκτζη να πάει να γράψει τόσα πολλά στο νήμα του Ολυμπιακού....δεν μας νοιάζει ο Ολυμπιακός...ο μύστης σαν απάτημενος σύζυγός κάνει και βγάζει χολή χαχαχα...

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Αμα βαλω και τα νταμπλ μεσα βγαινουν οσο ΟΛΟΚΛΗΡΗ ζωη σας.
Σίγουρα! Γι'αυτό αύριο θα πανηγυρίσουμε τρελά το καυλί που σας ρίξαμε και εσάς και των φίλων σας των βαζελινούληδων. Κάτσε να δεις γιατί στην Τούμπα θα φάτε πούτσα.
Εγώ πάντως δεν έχω δει κάποιον σοβαρό αεκτζη να πάει να γράψει τόσα πολλά στο νήμα του Ολυμπιακού....δεν μας νοιάζει ο Ολυμπιακός...ο μύστης σαν απάτημενος σύζυγός κάνει και βγάζει χολή χαχαχα...
Εγώ μια φορά έγραψα ένα ελαφρύ ποστ εκεί. Ο Ζεμπου έχει πάθει υστερία. Γράφει εδώ, ποσταρει τις κούραδες του προέδρου του που κρατάει στην κατάψυξη, λέει ο,τι του κατέβει. Αλλά είναι καλό παιδί

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.603
Πόντοι
11.956
Σίγουρα! Γι'αυτό αύριο θα πανηγυρίσουμε τρελά το καυλί που σας ρίξαμε και εσάς και των φίλων σας των βαζελινούληδων. Κάτσε να δεις γιατί στην Τούμπα θα φάτε πούτσα.

Εγώ μια φορά έγραψα ένα ελαφρύ ποστ εκεί. Ο Ζεμπου έχει πάθει υστερία. Γράφει εδώ, ποσταρει τις κούραδες του προέδρου του που κρατάει στην κατάψυξη, λέει ο,τι του κατέβει. Αλλά είναι καλό παιδί
Και εγώ έχω γράψει ποστ στο νήμα του Ολυμπιακού πόθο πολύ για χαβαλε και πικαρισμα....αλλά ο μύστης το έχει τερματίσει....αφού δεν έχει σχέση με αυτό το νήμα δεν είναι η ομάδα του ....είναι σαν να γράφει σχόλια και κριτικές ένας γκέι για μια κορασίδα ....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Και εγώ έχω γράψει ποστ στο νήμα του Ολυμπιακού πόθο πολύ για χαβαλε και πικαρισμα....αλλά ο μύστης το έχει τερματίσει....αφού δεν έχει σχέση με αυτό το νήμα δεν είναι η ομάδα του ....είναι σαν να γράφει σχόλια και κριτικές ένας γκέι για μια κορασίδα ....
ειναι κρυφοχανουμης και δεν μπορει να εκφραστει, εδω βρισκει παρηγορια απο την αλλη ζωη τη πικρη, του Ολυμπιακου:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.697
Πόντοι
28.246
εγώ σου μέτρησα 7 στο νήμα του Ολυμπιακού. Και κανένα από τα 7 ποστ δεν είναι χαλαρο. Κωλοτουμπες, καπετάνιε; Και σε ένα από αυτα έτρεμε το φιλοκαρδι σου μην κάνω και χάσω από τον βαζελο. Συγγνώμη.... το ειχες δεδομένο ότι θα κάτσω να χάσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom