ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ο Ηρακλής έχει 1 τίτλο στο ποδόσφαιρο νομίζω αλλά είναι τεράστια ομάδα.Ε ναι ρε φίλε. Αν τα 47 πρωταθλήματα και τα 28 κύπελλα αυτός τα αθροίζει 80, κάτι δεν πάει καλά.
Μια και μιλάμε για τίτλους, κοίταζα πόσους έχει η τρίτη ομάδα αλλού. Στην Αγγλία λοιπόν, η Άρσεναλ έχει 13 πρωταθλήματα αφού μάλλον χάνει το φετινό (όσα και η ΑΕΚ αν το πάρει αύριο) και 14 κύπελλα (η ΑΕΚ έχει 15 και ίσως 16 σε λίγες μέρες). Στην Ισπανία η Ατλέτικο έχει 11 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα. Στην Ιταλία όπου Ίντερ και Μίλαν αλλάζουν συνεχώς μεταξύ τους στην 2η και 3η θέση, η σήμερα 3η, Μίλαν έχει 19 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα. Στην Ολλανδία η Φέγενορντ έχει 15 πρωταθλήματα και 13 κύπελλα.
Δηλαδή οι τρίτες σε τίτλους ομάδες στις περισσότερες χώρες έχουν από 1-2 έως 7-8 τίτλους λιγότερους, σε περισσότερα χρόνια, σε σχέση με την ΑΕΚ.
Αντίστοιχο του Ολυμπιακού δεν βρίσκει κανείς ούτε στην Γερμανία που η Μπάγερν είναι πάρα πολύ μπροστά. Ούτε καν η Γιουβέντους με τις αφαιρέσεις πρωταθλημάτων... δεν κατάφερε να μαζέψει τόσα. Μόνο σε ποδοσφαιρικές μπανανίες γίνονται αυτά. Στον βαθμό λοιπόν που το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπανανία, το οφείλει κυρίως στον ΟΣΦΠ, που παίζει να είναι η πιο ληστρική και βρώμικη ομάδα στον κόσμο, αν κάποιος δει όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αν μάλιστα δούμε τους εγχώριους τίτλους τα τελευταία 26 χρόνια, παίζει να είναι και πρώτος στον κόσμο ο ΟΣΦΠ....
Έχουν καλομάθει τόσο που αν και σε δύσκολες/αμφισβητούμενες φάσεις παίρνουν κατά 90% δικό τους σφύριγμα, τις 10 που το παίρνει ο αντίπαλος τσιρίζουν σαν λουλούδες.
Ωστόσο, μια τόσο μεγάλη .... ομάδα, εκτός Ελλάδας έχει τις λιγότερες διακρίσεις και τα χειρότερα στατιστικά από όλους τους αντιπάλους του.
Τέτοιοι είστε, κωλογαυροι...
Τα πιστεύεις αυτά που λές ή απλά ιντριγκάρεις σαν γνωστός εγκάθετος που είσαι?των φίλων σας των βαζελινούληδων.
Τι δουλειά έχεις εσυ εδω ρε ΜΠΟΥΣΤΗ ???Breaking news....
Ο Μεξικάνος δύσκολα θα μείνει...
Και του αρέσει με τα 1000 εδώ η ζωή.
Δεν τσιμπάω τα δολώματα σου...Τι δουλειά έχεις εσυ εδω ρε ΜΠΟΥΣΤΗ ???
Ψαχνεις να σε παρει κανεις στην φιέστα σήμερα να τσιμπουκωσεις καμιά θυρα ολοκληρη
Σε ποια σουίτα θα είσαι σήμερα ...θες να έρθω με κανά ριχταρι!!!!!Τι δουλειά έχεις εσυ εδω ρε ΜΠΟΥΣΤΗ ???
Ψαχνεις να σε παρει κανεις στην φιέστα σήμερα να τσιμπουκωσεις καμιά θυρα ολοκληρη
ειμαι καλεσμένος αλλα δεν ξερω αν θα παω..Σε ποια σουίτα θα είσαι σήμερα ...θες να έρθω με κανά ριχταρι!!!!!
Καλά τσακο που είσαι και καλεσμένοςειμαι καλεσμένος αλλα δεν ξερω αν θα παω..
Θα εχει πολυ βαβουρα
θες να στειλω εσενα να πας εκει και μετα να παρω ενα τηλ να πω οτι εισαι γαυρος ;Καλά τσακο που είσαι και καλεσμένος
Σιγά μην εισαι προσκεκλημένος ρεθες να στειλω εσενα να πας εκει και μετα να παρω ενα τηλ να πω οτι εισαι γαυρος ;
Σιγά μην εισαι προσκεκλημένος ρε
Το ιδιο κανεις και εσυ Καπετανιε. Κοιτας κατασκευες γηπεδου, πανηγυριζεις ενα πρωταθλημα και χαλαλι σου, και το πανηγυριζεις (δικαιολογημενα) γιατι δεν εχεις και πολλα, και δεν προσπαθω να σου τη σπασω τωρα, αλλα κανεις σαν καποιον που ξανα γαμησε μετα απο δεκα χρονια στην φυλακη. Σου μιλανε σοβαρα και οχι οπαδικα για να στην σπασουν και αμεσως να βγεις να τον παρηγορησεις γιατι εσυ το βλεπεις οπαδικα απο τη χαρα σου.
Τα φαινομενα απατουν για το τι πιστευεις. Στο αν ειμαι καλος ή οχι.
Οσο για το τι πιστευεις εσυ. Χιλιες φορες να μου τελειωνε το νημα της ζωης μου στην κουνια ακομα παρα να γινομουνα αεκτζης. Ευτυχως γεννηθηκα απο αρχιδια ΓΑΥΡΟΥ!