Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
Α οποτε ειναι μιλημενο να ερθουν παλι ισοπαλιες και τα 2;
βλεπεις που σου λεω οτι ο ελληνας οπαδος ειναι ψυχασθενεις και βλεπει φαντασματα παντου;

Αν υπαρχει εστω και μια υποψια στημενου οπως κοκορευεστε, τοτε θα ερθει το διπλο του βαζελου, γιατι αν δεν ερθει ο παο και κερδισει η αεκ στο 93' τοτε σηκωνει πρωταθλημα. Λες να παραταγαν ενα στημενο εκατομμυριων στην τυχη του;

Γιαυτο σου λεω, απλα λετε πιπες για να εχετε δικαιολογια μετα. Να λετε οτι δεν χασατε αλλα σας εκλεψαν.
Ελα τσαο, οταν βρειτε αρχιδια να στηριξετε τα λογια σας, τα ξαναλε
Δε στρβει το μυαλο σου ρε αδερφακι με τιποτα

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Animation Eat GIF by DLGNCE

Ετσι, το κοτοπουλο. Στα λογια μαγκας στις πραξεις αδερφη.
Εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα αλλα δεν θες να βγαλεις φραγκα. Η επιτομη του χαζου. Ή του υποκριτη. Διαλεξε :coffee:

Animation Eat GIF by DLGNCE

Ετσι, το κοτοπουλο. Στα λογια μαγκας στις πραξεις αδερφη.
Εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα αλλα δεν θες να βγαλεις φραγκα. Η επιτομη του χαζου. Ή του υποκριτη. Διαλεξε :coffee:
Βρε μπετοβλακα ειμαι αρκετα ΟΚ απο λεφτα και δεν θελω να περιμενω τιποτα απο τις κοκκινες πουτανες, θα στηθειτε σαν καλες πουτανες που ειστε να χασετε και αν σου λειπει κανα διφραγκο παιξτο να πας να φας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
ελα οριστε @Iso13

1683206227970.png

βαλε 2 χιλιαρικα νικητη βαζελο, και βγαλε 1Κ+ κερδος. Αφου εισαι σιγουρος για τον πρωταθλητη αλλα φοβασαι τις ταυτοχρονες γκελες.
Ελα τυπε, στο πιατο στα δινω. Βρηκες αρχιδια ή να περασω μετα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
Βρε μπετοβλακα ειμαι αρκετα ΟΚ απο λεφτα και δεν θελω να περιμενω τιποτα απο τις κοκκινες πουτανες, θα στηθειτε σαν καλες πουτανες που ειστε να χασετε και αν σου λειπει κανα διφραγκο παιξτο να πας να φας.
ναι εισαι πλουσιος :2funny:
ελα κοτοπουλε, τα λεγαμε.
Οταν φυτρωσεις παπαρια ελα να μας μιλησεις. Εισαι και σιγουρος, μπινε. χφτου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Hell Yeah Chicken GIF by 8it

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Ρε λυμουτζη ποσα σου λειπουνε? Τραβα κυλισου στα σεντονια με τα χυσια των Πακιστανων ,ασχολησου με την μπουρδελοομαδα σου και κανε μας την χαρη βλακα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
ελα οριστε @Iso13

1683206227970.png

βαλε 2 χιλιαρικα νικητη βαζελο, και βγαλε 1Κ+ κερδος. Αφου εισαι σιγουρος για τον πρωταθλητη αλλα φοβασαι τις ταυτοχρονες γκελες.
Ελα τυπε, στο πιατο στα δινω. Βρηκες αρχιδια ή να περασω μετα;
Πρεπει δηλαδη να αρχισω να παιζω στοιχημα για να σου κανει εσενα?Εχεις χαζεψει τελειως ετσι?Εγω τα βλεπω οπως τα ειπα γιατι πρεπει να παω να πονταρω?Τι εχεις παθει ρε.Και αν πεσω εξω?Σωνει και ντε να τζογαρω??Μαλακα ελεος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
Πρεπει δηλαδη να αρχισω να παιζω στοιχημα για να σου κανει εσενα?Εχεις χαζεψει τελειως ετσι?Εγω τα βλεπω οπως τα ειπα γιατι πρεπει να παω να πονταρω?Τι εχεις παθει ρε.Και αν πεσω εξω?Σωνει και ντε να τζογαρω??Μαλακα ελεος
αφου κανει μπαμ ποιος θα ειναι ο χαμενος του πρωταθληματος
Ακομα δε ξερεις ποιος θα ειναι ο χαμενος?Περιεργο γιατι κανει μπαμ..
Τωρα δεν κανει πια; :confused:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456

Ναι ρε κανει μπαμ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..Γιατι να παω να πονταρω ρε?Ασε με ρε μεσημεριατικα εμενα βρηκες?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.368
Πόντοι
8.355

ρε παιχτη λες δυο σωστες κουβεντες και μετα σε πιανει παρακρουση

εδω σωστος...
Υπαρχει και το σεναριο βεβαια, ολα να ειναι οντως φυσιολογικα, απλα εχουμε μαθει ολοι οι ελληνες οπαδοι να ζουμε με καχυποψια, φαντασματα, στημενα και συνωμοσιες, και μας κακοφαινεται οι ομαδες να παιζουν τα ματς στα ισια και να μην ερχεται το αναμενομενο αποτελεσμα που εχουμε στο μυαλο μας. Οπως θα επρεπε να ειναι η μπαλα γενικοτερα δηλαδη.

εσυ τι θα το παιξεις την κυριακη για πες μας...

πριν δυο βδομαδες τι ειχες παιξει στο 2-0 στη Λεωφορο στον γαυρο? περιμενω δειξε μας το κουπονι

εμενα με ανησυχει οτι η ΑΕΚ εσκασε και εξαιτιας προγραμματος στα playoffs και με την ιωση που τους χτυπησε στο πιο κομβικο σημειο, οποτε μονο σιγουρος δεν ειμαι για το παιχνιδι με τον Αρη κατω απο αυτες τις συνθηκες.

σε αυτο το επιπεδο δεν ειναι απλο πραγμα να στησεις ενα παιχνιδι, σε κλαμπ μεγαλα οπως τα 4 μεγαλα δικα μας. Αλλα αντε να πεισεις τον ελληνα συνωμοσιολογο.
Ποδοσφαιρικα ο μονος τροπος επιρροης ειναι να κατεβασεις μια ομαδα με 5-6 αλλαγες χωρις να υπαρχει λογος, αλλα εκει πρεπει να εχεις και τον κοουτς του χεριου σου (απο τους 4 μονο ο γαυρος δεν εχει προπονητη...)
Απο την αλλη εχεις αμφιβολιες για το οτι ο χοντρος δεν θελει με τιποτα να το παρει ο Μελισαν?
Τωρα για το τι ειναι ικανος να κανει ο χοντρος φετος και μεχρι που θα το φτασει...
Αν σου ελεγαν δηλαδη τον Σεπτεμβριο οτι τον Μαιο ο χοντρος θα κλωτσαει μπαλες μεσα στο καραισκακης θα το πιστευες?
anyway χαρηκαμε να βλεπουμε λιγο μπαλα φετος εμεις και ο βαζελος γιατι οι γαυροι δεν νομιζω να χαρηκαν την φετινη χρονια και οποιος το παρει απο τους δυο δικαια θα το παρει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
ρε παιχτη λες δυο σωστες κουβεντες και μετα σε πιανει παρακρουση

εδω σωστος...
Υπαρχει και το σεναριο βεβαια, ολα να ειναι οντως φυσιολογικα, απλα εχουμε μαθει ολοι οι ελληνες οπαδοι να ζουμε με καχυποψια, φαντασματα, στημενα και συνωμοσιες, και μας κακοφαινεται οι ομαδες να παιζουν τα ματς στα ισια και να μην ερχεται το αναμενομενο αποτελεσμα που εχουμε στο μυαλο μας. Οπως θα επρεπε να ειναι η μπαλα γενικοτερα δηλαδη.

εσυ τι θα το παιξεις την κυριακη για πες μας...

πριν δυο βδομαδες τι ειχες παιξει στο 2-0 στη Λεωφορο στον γαυρο? περιμενω δειξε μας το κουπονι

εμενα με ανησυχει οτι η ΑΕΚ εσκασε και εξαιτιας προγραμματος στα playoffs και με την ιωση που τους χτυπησε στο πιο κομβικο σημειο, οποτε μονο σιγουρος δεν ειμαι για το παιχνιδι με τον Αρη κατω απο αυτες τις συνθηκες.

σε αυτο το επιπεδο δεν ειναι απλο πραγμα να στησεις ενα παιχνιδι, σε κλαμπ μεγαλα οπως τα 4 μεγαλα δικα μας. Αλλα αντε να πεισεις τον ελληνα συνωμοσιολογο.
Ποδοσφαιρικα ο μονος τροπος επιρροης ειναι να κατεβασεις μια ομαδα με 5-6 αλλαγες χωρις να υπαρχει λογος, αλλα εκει πρεπει να εχεις και τον κοουτς του χεριου σου (απο τους 4 μονο ο γαυρος δεν εχει προπονητη...)
Απο την αλλη εχεις αμφιβολιες για το οτι ο χοντρος δεν θελει με τιποτα να το παρει ο Μελισαν?
Τωρα για το τι ειναι ικανος να κανει ο χοντρος φετος και μεχρι που θα το φτασει...
Αν σου ελεγαν δηλαδη τον Σεπτεμβριο οτι τον Μαιο ο χοντρος θα κλωτσαει μπαλες μεσα στο καραισκακης θα το πιστευες?
anyway χαρηκαμε να βλεπουμε λιγο μπαλα φετος εμεις και ο βαζελος γιατι οι γαυροι δεν νομιζω να χαρηκαν την φετινη χρονια και οποιος το παρει απο τους δυο δικαια θα το παρει
εγω εχω δηλωσει ως γαυρος οτι αν επρεπε να διαλεξω πρωταθλητη θα διαλεγα την αεκ γιατι ο βαζελος ειναι ο αιωνιος μου αντιπαλος. Απλα, λογικα και ομορφα. Και να μην γινει αυτο, στα αρχιδια μου, αφου δεν παιρνει τον τιτλο ο γαυρος, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ποιος θα τον παρει. Το παραπανω αποτελει απλουστατα μια οπαδικη προτιμηση, ουτε διακαη ποθο, ουτε θα αλλαξει κατι στη ζωη μου αν το παρει ο βαζελος. Αν το αξιζουν, μπραβο τους και να το χαρουν.

Αλλα οταν καποιοι συνοπαδοι σου ερχονται εριστικα να μου πουν οτι κοβουν τα αρχιδια τους πως το ματς θα ειναι στημενο (ή το πρωταθλημα γενικοτερα) και σιγουρο, αναρωτιεμαι, γιατι δεν βγαζουν φραγκα απο αυτο; Αφου δηλωνουν περισσεια σιγουρια...

Εγω οπως βλεπεις δεν δηλωνω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο, ασχετα αν πηγαινω στο νημα των βαζελων και κανω χαβαλε σε καθε πεναλτι που παιρνουν για να τους πικαρω. Ουτε δηλωνω σιγουρος οτι θα χασω στο καραισκακη (το οποιο αγωνιστικα δεν θα ειναι παραλογο να συμβει αλλωστε, ντερμπι ειναι και το κινητρο το εχει ο φιλοξενουμενος).

Ξαναδες τα μηνυματα που απαντησα, στα οποια ξεκινησε η ταχα "παρακρουση" μου. Δες με τι σιγουρια μιλανε οι συνοπαδοι σου για την επερχομενη ηττα μου στο φαληρο. Εγω απλα αναρωτιεμαι, αφου τα παιδια ξερουν κατι παραπανω και δηλωνουν σιγουροτατοι για την ηττα μας, γιατι δεν βγαζουν λεφτα απο αυτο; Χαζοι ειναι; Δωρακι δεν ειναι;
Ή απλα εχουν ετοιμη την δικαιολογια οτι ολοι ειναι στημενοι αν χασουν το πρωταθλημα; Δηλαδη, σε επιπεδο συζητησης και κουβεντας, οι παραπανω αεκτζηδες, ειναι "κερδισμενοι" οπως και να χει, γιατι αμα παρετε πρωταθλημα θα μας εχετε γαμησει ολους, ειστε οι καλυτεροι κτλ κτλ κτλ και αν το χασετε, ειναι στημενο, σας κλεψαμε κτλ...

Αντρικια λοιπον σε ρωταω μιας και φαινεσαι πιο λιγο πιο εξυπνος απο τα αλλα ντουβαρια, την βλεπεις την υποκρισια τους, ή θα με βγαλεις και εσυ τρελο;

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.368
Πόντοι
8.355
εγω εχω δηλωσει ως γαυρος οτι αν επρεπε να διαλεξω πρωταθλητη θα διαλεγα την αεκ γιατι ο βαζελος ειναι ο αιωνιος μου αντιπαλος. Απλα, λογικα και ομορφα. Και να μην γινει αυτο, στα αρχιδια μου, αφου δεν παιρνει τον τιτλο ο γαυρος, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ποιος θα τον παρει. Το παραπανω αποτελει απλουστατα μια οπαδικη προτιμηση, ουτε διακαη ποθο, ουτε θα αλλαξει κατι στη ζωη μου αν το παρει ο βαζελος. Αν το αξιζουν, μπραβο τους και να το χαρουν.
λογικο
Αλλα οταν καποιοι συνοπαδοι σου ερχονται εριστικα να μου πουν οτι κοβουν τα αρχιδια τους πως το ματς θα ειναι στημενο (ή το πρωταθλημα γενικοτερα) και σιγουρο, αναρωτιεμαι, γιατι δεν βγαζουν φραγκα απο αυτο; Αφου δηλωνουν περισσεια σιγουρια...

Εγω οπως βλεπεις δεν δηλωνω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο, ασχετα αν πηγαινω στο νημα των βαζελων και κανω χαβαλε σε καθε πεναλτι που παιρνουν για να τους πικαρω. Ουτε δηλωνω σιγουρος οτι θα χασω στο καραισκακη (το οποιο αγωνιστικα δεν θα ειναι παραλογο να συμβει αλλωστε, ντερμπι ειναι και το κινητρο το εχει ο φιλοξενουμενος).

Ξαναδες τα μηνυματα που απαντησα, στα οποια ξεκινησε η ταχα "παρακρουση" μου. Δες με τι σιγουρια μιλανε οι συνοπαδοι σου για την επερχομενη ηττα μου στο φαληρο. Εγω απλα αναρωτιεμαι, αφου τα παιδια ξερουν κατι παραπανω και δηλωνουν σιγουροτατοι για την ηττα μας, γιατι δεν βγαζουν λεφτα απο αυτο; Χαζοι ειναι; Δωρακι δεν ειναι;
Ή απλα εχουν ετοιμη την δικαιολογια οτι ολοι ειναι στημενοι αν χασουν το πρωταθλημα; Δηλαδη, σε επιπεδο συζητησης και κουβεντας, οι παραπανω αεκτζηδες, ειναι "κερδισμενοι" οπως και να χει, γιατι αμα παρετε πρωταθλημα θα μας εχετε γαμησει ολους, ειστε οι καλυτεροι κτλ κτλ κτλ και αν το χασετε, ειναι στημενο, σας κλεψαμε κτλ...
παιχτη αυτα ειναι κουβεντες καφενιου, ναχαμε να λεγαμε
φιλικα το παρακρουση
Αντρικια λοιπον σε ρωταω μιας και φαινεσαι πιο λιγο πιο εξυπνος απο τα αλλα ντουβαρια, την βλεπεις την υποκρισια τους, ή θα με βγαλεις και εσυ τρελο;
φυσικα και υπαρχει υποκρισια σε αυτους που αναφερεις πιο πανω, αλλα στα πλαισια της καφενιακης κουβεντας και της καβλαντας που γινεται εδω μεσα, τι ζητας κι εσυ.
Και μην μου πεις οτι στο δικο σας θρεντ δεν βλεπεις αντιστοιχη υποκρισια...
Πηγε ο χοντρος και εδωσε φετος ενα σκασμο εκατ. και τα εκανε ολα σκατα στην ομαδα, απο επιλογες και αλλαγες προπονητων και παιχτων, κλαιει σε καθε δηλωση που κανει, πεταει μπαλες μεσα, τι να λεμε τωρα...ολυμπιακος ειναι αυτος?
και ο "υποκριτης" οπαδος γαυρος του φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο τον χοντρο...anyway

Σου ειπα δεν στηνεις ευκολα σε τετοιο λεβελ. Το μονο που με προβληματισε ηταν που εφυγε ο Μιτσελ σε αυτη την χρονικη στιγμη...δεν υπηρχε λογικη ποδοσφαιρικη σε αυτο, τον κρατας και τελειωνεις την σεζον και μετα βλεπεις. Ετσι θα εκανε καθε σοβαρο κλαμπ και ο γαυρος ηταν σοβαρο κλαμπ τα τελευταια 3 χρονια. Εκει δεν ξερω τι ρολο επαιξε ο χοντρος και με τι κινητρο.
Μηπως ο Ανιγκο ειναι μαριονετα του χοντρου και του δινει χαρτακι με την 11αδα με ανταλλαγμα να τον κρατησει και του χρονου τεχν διευθυντη. Βεβαια απο αυτο μεχρι να λεμε για στησιμο εχει μεγαλη αποσταση. Τι να πω...
Για πες γνωμη για φυγη Μιτσελ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.603
Πόντοι
11.956
Και τώρα....τι?....πάλι την Κυριακή μέσα στο άγχος!!!!θέλω γνώμη από μύστη τι θα γίνει τι βλέπει?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.684
Πόντοι
28.246
@Iso13

Δεν μου λες. Για τα Κυριακατικα την εχω εκφράσει την αποψη μου και φοβια μου γιατι για εμενα στ αρχιδια μου ποιος απο τους δυο σας μαλακες θα το σηκωσει.

Ερωτηση. Στον τελικο κυπελλου, αν βγει ο Ολυμπιακος τριτος η Αεκ θα το διεκδικήσει το κυπελλο;
Σε περιπτωση που βγει ο Παοκ τριτος θα του το χαρισει του Παοκ ή θα το παιξει για να το παρει;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΣ :grin::grin::grin::confused::confused::confused::grin::grin::grin::2funny::2funny::2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
@Iso13

Δεν μου λες. Για τα Κυριακατικα την εχω εκφράσει την αποψη μου και φοβια μου γιατι για εμενα στ αρχιδια μου ποιος απο τους δυο σας μαλακες θα το σηκωσει.

Ερωτηση. Στον τελικο κυπελλου, αν βγει ο Ολυμπιακος τριτος η Αεκ θα το διεκδικήσει το κυπελλο;
Σε περιπτωση που βγει ο Παοκ τριτος θα του το χαρισει του Παοκ ή θα το παιξει για να το παρει;
Eγω λεω οτι θα παμε για να το παρουμε οπως και να εχει

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.684
Πόντοι
28.246
Eγω λεω οτι θα παμε για να το παρουμε οπως και να εχει
Εγω λεω οτι επιβεβαιωσες αυτο που υποψιαζομουνα. Οτι εισαι ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ.
Δηλαδη ο Μαρινακης χαριζει για να την φτιαξει στον Μελισσανιδη, ο Μελισσανιδης δεν χαριζει να την φτιαξει στον Μαρινακη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εγω λεω οτι επιβεβαιωσες αυτο που υποψιαζομουνα. Οτι εισαι ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ.
Δηλαδη ο Μαρινακης χαριζει για να την φτιαξει στον Μελισσανιδη, ο Μελισσανιδης δεν χαριζει να την φτιαξει στον Μαρινακη.
βαρύ σαν τον baros :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom