ρε παιχτη λες δυο σωστες κουβεντες και μετα σε πιανει παρακρουση
εδω σωστος...
Υπαρχει και το σεναριο βεβαια, ολα να ειναι οντως φυσιολογικα, απλα εχουμε μαθει ολοι οι ελληνες οπαδοι να ζουμε με καχυποψια, φαντασματα, στημενα και συνωμοσιες, και μας κακοφαινεται οι ομαδες να παιζουν τα ματς στα ισια και να μην ερχεται το αναμενομενο αποτελεσμα που εχουμε στο μυαλο μας. Οπως θα επρεπε να ειναι η μπαλα γενικοτερα δηλαδη.
εσυ τι θα το παιξεις την κυριακη για πες μας...
πριν δυο βδομαδες τι ειχες παιξει στο 2-0 στη Λεωφορο στον γαυρο? περιμενω δειξε μας το κουπονι
εμενα με ανησυχει οτι η ΑΕΚ εσκασε και εξαιτιας προγραμματος στα playoffs και με την ιωση που τους χτυπησε στο πιο κομβικο σημειο, οποτε μονο σιγουρος δεν ειμαι για το παιχνιδι με τον Αρη κατω απο αυτες τις συνθηκες.
σε αυτο το επιπεδο δεν ειναι απλο πραγμα να στησεις ενα παιχνιδι, σε κλαμπ μεγαλα οπως τα 4 μεγαλα δικα μας. Αλλα αντε να πεισεις τον ελληνα συνωμοσιολογο.
Ποδοσφαιρικα ο μονος τροπος επιρροης ειναι να κατεβασεις μια ομαδα με 5-6 αλλαγες χωρις να υπαρχει λογος, αλλα εκει πρεπει να εχεις και τον κοουτς του χεριου σου (απο τους 4 μονο ο γαυρος δεν εχει προπονητη...)
Απο την αλλη εχεις αμφιβολιες για το οτι ο χοντρος δεν θελει με τιποτα να το παρει ο Μελισαν?
Τωρα για το τι ειναι ικανος να κανει ο χοντρος φετος και μεχρι που θα το φτασει...
Αν σου ελεγαν δηλαδη τον Σεπτεμβριο οτι τον Μαιο ο χοντρος θα κλωτσαει μπαλες μεσα στο καραισκακης θα το πιστευες?
anyway χαρηκαμε να βλεπουμε λιγο μπαλα φετος εμεις και ο βαζελος γιατι οι γαυροι δεν νομιζω να χαρηκαν την φετινη χρονια και οποιος το παρει απο τους δυο δικαια θα το παρει
εγω εχω δηλωσει ως γαυρος οτι αν επρεπε να διαλεξω πρωταθλητη θα διαλεγα την αεκ γιατι ο βαζελος ειναι ο αιωνιος μου αντιπαλος. Απλα,
λογικα και ομορφα. Και να μην γινει αυτο, στα αρχιδια μου, αφου δεν παιρνει τον τιτλο ο γαυρος, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ποιος θα τον παρει. Το παραπανω αποτελει απλουστατα μια οπαδικη προτιμηση, ουτε διακαη ποθο, ουτε θα αλλαξει κατι στη ζωη μου αν το παρει ο βαζελος. Αν το αξιζουν, μπραβο τους και να το χαρουν.
Αλλα οταν καποιοι συνοπαδοι σου ερχονται εριστικα να μου πουν οτι κοβουν τα αρχιδια τους πως το ματς θα ειναι στημενο (ή το πρωταθλημα γενικοτερα) και σιγουρο, αναρωτιεμαι, γιατι δεν βγαζουν φραγκα απο αυτο; Αφου δηλωνουν περισσεια σιγουρια...
Εγω οπως βλεπεις δεν δηλωνω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο, ασχετα αν πηγαινω στο νημα των βαζελων και κανω χαβαλε σε καθε πεναλτι που παιρνουν για να τους πικαρω. Ουτε δηλωνω σιγουρος οτι θα χασω στο καραισκακη (το οποιο αγωνιστικα δεν θα ειναι παραλογο να συμβει αλλωστε, ντερμπι ειναι και το κινητρο το εχει ο φιλοξενουμενος).
Ξαναδες τα μηνυματα που απαντησα, στα οποια ξεκινησε η ταχα "παρακρουση" μου. Δες με τι σιγουρια μιλανε οι συνοπαδοι σου για την επερχομενη ηττα μου στο φαληρο. Εγω απλα αναρωτιεμαι, αφου τα παιδια ξερουν κατι παραπανω και δηλωνουν σιγουροτατοι για την ηττα μας, γιατι δεν βγαζουν λεφτα απο αυτο; Χαζοι ειναι; Δωρακι δεν ειναι;
Ή απλα εχουν ετοιμη την δικαιολογια οτι ολοι ειναι στημενοι αν χασουν το πρωταθλημα; Δηλαδη, σε επιπεδο συζητησης και κουβεντας, οι παραπανω αεκτζηδες, ειναι "κερδισμενοι" οπως και να χει, γιατι αμα παρετε πρωταθλημα θα μας εχετε γαμησει ολους, ειστε οι καλυτεροι κτλ κτλ κτλ και αν το χασετε, ειναι στημενο, σας κλεψαμε κτλ...
Αντρικια λοιπον σε ρωταω μιας και φαινεσαι πιο λιγο πιο εξυπνος απο τα αλλα ντουβαρια, την βλεπεις την υποκρισια τους, ή θα με βγαλεις και εσυ τρελο;