Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Άραγε ρε μάγκες ποιος περίμενε όταν ξεκίναγε η σεζόν ότι θα πάλευαμε για πρωταθλημα μετά τα περσινά ξεφτιλικια? Σχεδόν κανείς νομίζω. Αφήσαμε τρίτο το χοντρό τον πετάξαμε έξω στο κύπελο κ παίξαμε και ωραία μπαλίτσα. Και γηπεδαρσ έχουμε. Η κούπα νομίζω παπαλά για φετος αλλά γύρισαμε πιο δυνατοι από ποτέ κ τώρα κάθε χρόνο θα είμαστε από τα φαβορί.. Από φέτος είμαι χαρούμενος και ακόμα πιο πολύ αν πάρουμε το κύπελλο. Πάντως τόσο κακό ξεκίνημα χωρίς πίεση κ τσαμπουκά σε ξεκίνημα ντέρμπι πρώτη φορά είδα στη Φιλαδέλφεια.. Κούραση ήταν η απογοήτευση από τη λεωφόρο ήταν? Ίσως. Αλλά του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα και πιο δυνατοί..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Συγχαρητήρια για άλλη μια σπουδαία εμφάνιση χτες...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
τωρα αυτο που μενει να γινει ειναι κοψει βαθμους ο γαυρος απο το βαζελο και εσεις να μην κερδισετε τον Αρη :tooth:
Πρωτη φορα βλεπω μια επιδοξη πρωταθλητρια να μην θελει το πρωταθλημα :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.091
Πόντοι
2.356
Άραγε ρε μάγκες ποιος περίμενε όταν ξεκίναγε η σεζόν ότι θα πάλευαμε για πρωταθλημα μετά τα περσινά ξεφτιλικια? Σχεδόν κανείς νομίζω. Αφήσαμε τρίτο το χοντρό τον πετάξαμε έξω στο κύπελο κ παίξαμε και ωραία μπαλίτσα. Και γηπεδαρσ έχουμε. Η κούπα νομίζω παπαλά για φετος αλλά γύρισαμε πιο δυνατοι από ποτέ κ τώρα κάθε χρόνο θα είμαστε από τα φαβορί.. Από φέτος είμαι χαρούμενος και ακόμα πιο πολύ αν πάρουμε το κύπελλο. Πάντως τόσο κακό ξεκίνημα χωρίς πίεση κ τσαμπουκά σε ξεκίνημα ντέρμπι πρώτη φορά είδα στη Φιλαδέλφεια.. Κούραση ήταν η απογοήτευση από τη λεωφόρο ήταν? Ίσως. Αλλά του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα και πιο δυνατοί..
ουτε εγω. με τζαβελλα να πας για πρωταθλημα και με τους τροχονομους τερματαδες?

μια αμυνα μονος του ο μουκουντι. ο κροατης ειναι μαγικη εικονα!

απο την αλλη θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παιζουν ενα καρο ξενοι στην αγιασοφια.... καντε ομαδα με ελληνες παικτες πυρηνα. ελεος πια! κραζω τζαβελλα αλλα χθες μεσα τον ηθελα με γαυρο οπως και γαλανοπουλο. γαμω την τρελα μου πια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των χανουμιών γίνεται πραγματικότητα την Κυριακή...ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!
Ελάτε πουτανες κοπιαστε
Αξυριστες σας θέλω
Να σας χυσουμε βασταγερά...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
ο βιντα δεν ειναι εμπιστος αμυντικος. ενα καρο λουφ και τσαφ κανει. στη φαση του γκολ προτιμησε να ρισκαρει να τον βγαλει οφσαηντ αντι να παρει βαθος 5 μετρα και να τον κοψει. τοσο εμπιστοσυνη στον εαυτο του εχει...

για μενα καλυτερα τζαβελλας σε τετοια ματς φωτια. μεταδιδει τον παλμο και την πορωση στους αλλους...

τα ντερμπι θελουν ελληνες παικτες μεσα σε τετοια καμινια. πιανουν αποδοση 300%.

αυτο δε χρειαζεται να εισαι προπονητης για να το καταλαβεις

Ο Βίντα ΔΕΝ είναι έμπιστος που κέρδισε το μπέναλτι στο Καραϊσκάκης;;;;; :think:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
τωρα αυτο που μενει να γινει ειναι κοψει βαθμους ο γαυρος απο το βαζελο και εσεις να μην κερδισετε τον Αρη :tooth:
Πρωτη φορα βλεπω μια επιδοξη πρωταθλητρια να μην θελει το πρωταθλημα :2funny:
Για πες μου τωρα εσυ τα βλεπεις ολα αυτα που γινονται φυσιολογικα?Γιατι εγω δεν..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Συγχαρητήρια για άλλη μια σπουδαία εμφάνιση χτες...

Φτιαξαμε και τις γραμμες δηλαδη?Και καθε φορα που κανουμε επιθεση γερνει το γηπεδο με μηχανισμο κατω απο το γηπεδο μαλλον...Ελεος ρε ας ειμαστε λιγο σοβαροι ρε παιδια...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Για πες μου τωρα εσυ τα βλεπεις ολα αυτα που γινονται φυσιολογικα?Γιατι εγω δεν..
βλεπω δυο διεκδικητες του τιτλου να μην εχουν τα κακαλα να σηκωσουν κεφαλι και να παρουν τα σημαντικοτερα ματς της σεζον.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι πλειοψηφικα η ελλαδα (και οσοι καρμιρηδες ευρωπαιοι εκαναν το λαθος να εμπιστευουν ελληνικες ομαδες φαβορι) χτες πηγε βαρυτατο κουβα με τις 2 ισοπαλιες σε δυο ματς τα οποια λογω εδρων και κινητρου ουρλιαζαν ασσοι.

Ακομα και το παραμυθακι οτι ολα γινονται για να το σηκωσει ο βαζελος, καταρριφθηκε μετα το χτεσινο καζο, ενω δυο βδομαδες πριν εκανε διπλο στην τουμπα...

Υπαρχει και το σεναριο βεβαια, ολα να ειναι οντως φυσιολογικα, απλα εχουμε μαθει ολοι οι ελληνες οπαδοι να ζουμε με καχυποψια, φαντασματα, στημενα και συνωμοσιες, και μας κακοφαινεται οι ομαδες να παιζουν τα ματς στα ισια και να μην ερχεται το αναμενομενο αποτελεσμα που εχουμε στο μυαλο μας. Οπως θα επρεπε να ειναι η μπαλα γενικοτερα δηλαδη.

Αν ημασταν παρατηρητες αντιστοιχων αποτελεσματων σε καποιο ξενο πρωταθλημα θα μιλαγαμε για "ενδιαφερον πρωταθλημα", για "μαχη μεχρι τελους", για τυχη και για πουτανα μπαλα. Αλλα επειδη ειναι το δικο μας, του αποδιδουμε την αντιστοιχη μιζερια που μας διακατεχει.

Περιμενω με τεραστια περιεργεια να δω τι αποτελεσματα θα ερθουν την Κυριακη. Και φυσικα, περιμενω με ποπ κορν στο χερι, τα μεθεορτια και τα κλαματα του χαμενου απο αυτα...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
βλεπω δυο διεκδικητες του τιτλου να μην εχουν τα κακαλα να σηκωσουν κεφαλι και να παρουν τα σημαντικοτερα ματς της σεζον.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι πλειοψηφικα η ελλαδα (και οσοι καρμιρηδες ευρωπαιοι εκαναν το λαθος να εμπιστευουν ελληνικες ομαδες φαβορι) χτες πηγε βαρυτατο κουβα με τις 2 ισοπαλιες σε δυο ματς τα οποια λογω εδρων και κινητρου ουρλιαζαν ασσοι.

Ακομα και το παραμυθακι οτι ολα γινονται για να το σηκωσει ο βαζελος, καταρριφθηκε μετα το χτεσινο καζο, ενω δυο βδομαδες πριν εκανε διπλο στην τουμπα...

Υπαρχει και το σεναριο βεβαια, ολα να ειναι οντως φυσιολογικα, απλα εχουμε μαθει ολοι οι ελληνες οπαδοι να ζουμε με καχυποψια, φαντασματα, στημενα και συνωμοσιες, και μας κακοφαινεται οι ομαδες να παιζουν τα ματς στα ισια και να μην ερχεται το αναμενομενο αποτελεσμα που εχουμε στο μυαλο μας.

Αν ημασταν παρατηρητες αντιστοιχων αποτελεσματων σε καποιο ξενο πρωταθλημα θα μιλαγαμε για "ενδιαφερον πρωταθλημα", για "μαχη μεχρι τελους", για τυχη και για πουτανα μπαλα. Αλλα επειδη ειναι το δικο μας, του αποδιδουμε την αντιστοιχη μιζερια που μας διακατεχει.

Περιμενω με τεραστια περιεργεια να δω τι αποτελεσματα θα ερθουν την Κυριακη. Και φυσικα, περιμενω με ποπ κορν στο χερι, τα μεθεορτια και τα κλαματα του χαμενου απο αυτα...
Ακομα δε ξερεις ποιος θα ειναι ο χαμενος?Περιεργο γιατι κανει μπαμ..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ακομα δε ξερεις ποιος θα ειναι ο χαμενος?Περιεργο γιατι κανει μπαμ..
παιξε το σπιτι σου στο στοιχημα τοτε.
μην εισαι χαζος, ευκολα λεφτα ειναι.
περιμενω να ανεβασεις δελτιο με τετραψηφιο πονταρισμα. Αντε γιαβρη μου :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Αστο φιλε το χασαμε χθες, η Γαβριελα θα στρωσει κωλο την Κυριακη Τρουμπισια οπως ξερει να κανει.
ελα κι εσυ σφιχτοκωλε
1683205515271.png

1683205552051.png

ουτε φορο δεν θα σας παρουν.
αφου ειστε σιγουροι, εχετε τα αρχιδια να το ριξετε το μπετ;
Παμε να μετρησουμε αντράκια και πουστρακια, ελα να σας δω :coffee:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
παιξε το σπιτι σου στο στοιχημα τοτε.
μην εισαι χαζος, ευκολα λεφτα ειναι.
περιμενω να ανεβασεις δελτιο με τετραψηφιο πονταρισμα. Αντε γιαβρη μου :coffee:
Πως αμε τρεχω να φτιαξω και την προικα μου..

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Σε καλη μερια τρυφτουλη, παρτα αφου τα εχεις και ανοιξε στην ανανεωμενη Τρουμπα μπαρακι, ξαναρχονται Αμερικανοι θα κονομησεις

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Σε καλη μερια τρυφτουλη, παρτα αφου τα εχεις και ανοιξε στην ανανεωμενη Τρουμπα μπαρακι, ξαναρχονται Αμερικανοι θα κονομησεις
Animation Eat GIF by DLGNCE

Ετσι, το κοτοπουλο. Στα λογια μαγκας στις πραξεις αδερφη.
Εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα αλλα δεν θες να βγαλεις φραγκα. Η επιτομη του χαζου. Ή του υποκριτη. Διαλεξε :coffee:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
χεστης λοιπον. Αλλα εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα.
Ετσι μπραβο
Ασε ρε τα χεστης κ τα ρεστα... Μη γινεσαι λακης τωρα μπορει και οι δυο να κανουν τα ιδια αποτελεσματα Μας εχεις αλισει με το διπλο στο τηγανι λες και δεν γινεται αλλοιως...Ξεκολα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ασε ρε τα χεστης κ τα ρεστα... Μη γινεσαι λακης τωρα μπορει και οι δυο να κανουν τα ιδια αποτελεσματα Μας εχεις αλισει με το διπλο στο τηγανι λες και δεν γινεται αλλοιως...Ξεκολα
Α οποτε ειναι μιλημενο να ερθουν παλι ισοπαλιες και τα 2;
βλεπεις που σου λεω οτι ο ελληνας οπαδος ειναι ψυχασθενεις και βλεπει φαντασματα παντου;

Αν υπαρχει εστω και μια υποψια στημενου οπως κοκορευεστε, τοτε θα ερθει το διπλο του βαζελου, γιατι αν δεν ερθει ο παο και κερδισει η αεκ στο 93' τοτε σηκωνει πρωταθλημα. Λες να παραταγαν ενα στημενο εκατομμυριων στην τυχη του;

Γιαυτο σου λεω, απλα λετε πιπες για να εχετε δικαιολογια μετα. Να λετε οτι δεν χασατε αλλα σας εκλεψαν.
Ελα τσαο, οταν βρειτε αρχιδια να στηριξετε τα λογια σας, τα ξαναλεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom