Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Βέβαια επιθετικός επιπέδου Ντέμη, θα κόστιζε στην εποχή μας 30 εκατομμύρια, άρα δύσκολο..( δεν μιλάμε για Θωμά Μαύρο , εκεί τα ποσά θα ξέφευγαν κι άλλο)
Βρε έστω τον Αραούχο να είχαμε σήμερα....θα ήταν αλλιώς...Δεν ξέρει μπάλα, γι αυτο τα τζουφια πλασέ. Φαντάσου να είχαμε ένα καλό επιθετικό ( επιπέδου Ντέμη για παράδειγμα)
Επειγόντως σέντερ φορ . Δεν αντέχεται άλλο αυτός . Πολύ κακομοίρης..
Σίγουρα θα βοηθούσε, αλλά κι αυτός έχει μαλώσει με τον γκολ..Βρε έστω τον Αραούχο να είχαμε σήμερα....
Δεν μπορω να φυγω τωρα, ελα εσυ.Και ο Αστέρας έκανε ευκαιρίες,πιο πολλές από σένα.
Όλο κάτω ήταν οι παίκτες σας....
Έλα τώρα...
Για να δούμε...Προϋποθεση να παιξει μπαλα ο γαυρος, πραγμα που λογικα θα κάνει για λόγους υπόληψης.
Για τον Λιβαι το λες αυτο; Που σε αεκτζη οταν ητανε να τον παρετε εσεις η εμεις του ειπα αυτος ο παιχτης για να τον σταματησεις πρεπει να τον πυροβολησεις μακαρι να σας τον παρουμε εμεις. Αυτος δεν ειπε τιποτα μεχρι που τον ειδε να παιζει με την αεκ και μου απαντησε, ειχες δικιο, δεν σταματιεται!Δεν ξέρει μπάλα
Εκτος εδρας επαιζα με μια αγια σοφια να βραζει. Ποσο επρεπε να ειχα δηλαδη; Εσυ ησουνα υποχρεωμενος να κανεις το παιχνιδι σου οχι εγω.Σωστά,το 35% κατοχή μπάλας και το 1 κόρνερ στη Ν.Φιλαδέλφεια το λες κι επιτυχία για μια μικρή ομάδα.
Στον κώλο σου απόγονε του στόλου...Δηλαδη της πουτσας!
Ναι,για να κάνει άνω κάτω τ΄αποδυτήρια.Άσε που ήταν ικανός να πάρει κόκκινη στο 1ο λεπτό.Καλός παίκτης αλλά ήταν βραδυφλεγής βόμβα στην ομάδα.Δε θυμάσαι στο CH.L πώς κρέμασε την ομάδα;Έπρεπε να είχαμε κρατήσει λιβαγια. Θα έπαιζε ένα ημίχρονο θα έβαζε στάνταρ γκολ πάντα. Κακώς που δεν τον κράτησαν
Φορ περιοχής - τεχνίτης - ξέρει μπάλα και αλητεια- αυτός χρειαζόταν τώρα
Εχω κατι ερυθρολευκες και σολο κοκκινες φανελες σπιτι.Στον κώλο σου απόγονε του στόλου...
Όλο καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό.Και η Λαμία καλύτερα έπαιξε ση Φιλαδέλφεια
Δεν είναι για σέντερ φορ- είναι πολύ χασογκολης - για εξτρέμ είναι καλός - θα κάνει διείσδυση, θα κατεβάσει μπάλα κλπ όταν είναι μπροστά στο τέρμα είναι φουκαρας. Έχει βάλει γκολ γιατί κάνουμε πολλές φάσεις στην περιοχή του αντιπάλου, όχι γιατί είναι γκολτζης. Στα 10 που θα χάσει, θα βάλει και ένα γκολΓια τον Λιβαι το λες αυτο; Που σε αεκτζη οταν ητανε να τον παρετε εσεις η εμεις του ειπα αυτος ο παιχτης για να τον σταματησεις πρεπει να τον πυροβολησεις μακαρι να σας τον παρουμε εμεις. Αυτος δεν ειπε τιποτα μεχρι που τον ειδε να παιζει με την αεκ και μου απαντησε, ειχες δικιο, δεν σταματιεται!
Αλλα εχει ενα κακο. Ειναι μαυρος. Δεν το λεω ρατσιστικα. Αλλα οπως ολοι οι μαυροι θα σου βαλει γκολ που θα σηκωσει τον Μαραντονα απο τον ταφο αλλα θα σου γαμησει την φαση εκει που δεν το περιμενεις.
Εντάξει ναι, αλλά ήξερε μπάλα. Θα ήταν για να παίζει 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και να τον τροφοδοτούν στην περιοχήΝαι,για να κάνει άνω κάτω τ΄αποδυτήρια.Άσε που ήταν ικανός να πάρει κόκκινη στο 1ο λεπτό.Καλός παίκτης αλλά ήταν βραδυφλεγής βόμβα στην ομάδα.Δε θυμάσαι στο CH.L πώς κρέμασε την ομάδα;
Δεν είναι η θέση του.....Ο Γκαρσία έχω παρατηρήσει πως όταν είναι στην περιοχή η έγνοια του είναι να σουτάρει στην εστία - δε σημαδεύει στη γωνία ή στο παράθυρο για παράδειγμα - αυτό συμβαίνει γιατί δεν ξέρει να πλασάρει και να σουτάρει με τεχνικό τρόπο. Κάτι ξερομυτα βαράει κι ότι γίνει ή κάτι ξεψυχα πλασέ όπως σήμερα
Είναι καλός για διεισδύσεις και κεφαλιές
Άντε να τον πουλήσουν μπας κι έρθει κανονικός επιθετικός ή να τον ξαναβάλουν εξτρέμ
και μου βγαζει τον τσουμπερ που ειναι ο μοναδικος σουτερ της προκοπης!Μοιραίος ο Γκαρσία σήμερα...τι τζούφια πλασεδάκια ήταν αυτά...
Κρίμα...ήταν ευκαιρία....17 - 4 τελικές, 9 - 1 κόρνερ...65% - 35% κατοχή...
Βάλτε ένα ρε πούστη μου...
ο βιντα δεν ειναι εμπιστος αμυντικος. ενα καρο λουφ και τσαφ κανει. στη φαση του γκολ προτιμησε να ρισκαρει να τον βγαλει οφσαηντ αντι να παρει βαθος 5 μετρα και να τον κοψει. τοσο εμπιστοσυνη στον εαυτο του εχει...Εντάξει πέρα από τις οπαδικες κόντρες ι Οσφπ που είναι φέτος καφενες μας έβαλε γκολ σήμερα, οριακά οφσάιντ. Αν δεν υπήρχε βάρ θα είχαμε χάσει. Στο άλλο ματς μας κέρδισε 3-1. Δηλαδή εντάξει κάτι δεν πάει καλά με μας που έχουμε κατοχή μπάλας κτλ και δεν κερδίζουμε. Τι να την κάνουμε την κατοχή αν δεν κερδίζουμε ( εντάξει είμαστε καλύτεροι από πέρσι κλπ, αλλά με πεθαμένο Οσφπ και τον Παο, Παοκ μέτριους κι ακόμα να είμαστε ισοβαθμοι με τον Παο, το πρόβλημα εμείς το έχουμε - προσωπικά προτιμώ σύστημα Χιμένεθ, παρά αυτό φέτος που σε κάθε φάση του αντιπάλου τρέμει το φυλοκαρδι ότι θα φάμε γκολ)