Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Βέβαια επιθετικός επιπέδου Ντέμη, θα κόστιζε στην εποχή μας 30 εκατομμύρια, άρα δύσκολο..( δεν μιλάμε για Θωμά Μαύρο , εκεί τα ποσά θα ξέφευγαν κι άλλο)

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Δεν ξέρει μπάλα, γι αυτο τα τζουφια πλασέ. Φαντάσου να είχαμε ένα καλό επιθετικό ( επιπέδου Ντέμη για παράδειγμα)
Επειγόντως σέντερ φορ . Δεν αντέχεται άλλο αυτός . Πολύ κακομοίρης..
Βρε έστω τον Αραούχο να είχαμε σήμερα....θα ήταν αλλιώς...

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Βρε έστω τον Αραούχο να είχαμε σήμερα....
Σίγουρα θα βοηθούσε, αλλά κι αυτός έχει μαλώσει με τον γκολ..
Δεν μπορούσαμε να είχαμε πάρει εμείς τον μακαμπου? Πολύ αποτελεσματικός είναι

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Έπρεπε να είχαμε κρατήσει λιβαγια. Θα έπαιζε ένα ημίχρονο θα έβαζε στάνταρ γκολ πάντα. Κακώς που δεν τον κράτησαν
Φορ περιοχής - τεχνίτης - ξέρει μπάλα και αλητεια- αυτός χρειαζόταν τώρα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.245
Πόντοι
28.246
Για τον Λιβαι το λες αυτο; Που σε αεκτζη οταν ητανε να τον παρετε εσεις η εμεις του ειπα αυτος ο παιχτης για να τον σταματησεις πρεπει να τον πυροβολησεις μακαρι να σας τον παρουμε εμεις. Αυτος δεν ειπε τιποτα μεχρι που τον ειδε να παιζει με την αεκ και μου απαντησε, ειχες δικιο, δεν σταματιεται!

Αλλα εχει ενα κακο. Ειναι μαυρος. Δεν το λεω ρατσιστικα. Αλλα οπως ολοι οι μαυροι θα σου βαλει γκολ που θα σηκωσει τον Μαραντονα απο τον ταφο αλλα θα σου γαμησει την φαση εκει που δεν το περιμενεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.245
Πόντοι
28.246
Σωστά,το 35% κατοχή μπάλας και το 1 κόρνερ στη Ν.Φιλαδέλφεια το λες κι επιτυχία για μια μικρή ομάδα.
Εκτος εδρας επαιζα με μια αγια σοφια να βραζει. Ποσο επρεπε να ειχα δηλαδη; Εσυ ησουνα υποχρεωμενος να κανεις το παιχνιδι σου οχι εγω.

Αεκτζηδηκες δικαιολογιες. Δηλαδη της πουτσας!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Έπρεπε να είχαμε κρατήσει λιβαγια. Θα έπαιζε ένα ημίχρονο θα έβαζε στάνταρ γκολ πάντα. Κακώς που δεν τον κράτησαν
Φορ περιοχής - τεχνίτης - ξέρει μπάλα και αλητεια- αυτός χρειαζόταν τώρα
Ναι,για να κάνει άνω κάτω τ΄αποδυτήρια.Άσε που ήταν ικανός να πάρει κόκκινη στο 1ο λεπτό.Καλός παίκτης αλλά ήταν βραδυφλεγής βόμβα στην ομάδα.Δε θυμάσαι στο CH.L πώς κρέμασε την ομάδα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.245
Πόντοι
28.246
Στον κώλο σου απόγονε του στόλου...
Όλο καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό.Και η Λαμία καλύτερα έπαιξε ση Φιλαδέλφεια
Εχω κατι ερυθρολευκες και σολο κοκκινες φανελες σπιτι.
Πωλούνται για την Κυριακη. Γι αυτο μην βριζεις γιατι ηδη Αεκτζης μου φωναξε μπροστα μου: ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Για τον Λιβαι το λες αυτο; Που σε αεκτζη οταν ητανε να τον παρετε εσεις η εμεις του ειπα αυτος ο παιχτης για να τον σταματησεις πρεπει να τον πυροβολησεις μακαρι να σας τον παρουμε εμεις. Αυτος δεν ειπε τιποτα μεχρι που τον ειδε να παιζει με την αεκ και μου απαντησε, ειχες δικιο, δεν σταματιεται!

Αλλα εχει ενα κακο. Ειναι μαυρος. Δεν το λεω ρατσιστικα. Αλλα οπως ολοι οι μαυροι θα σου βαλει γκολ που θα σηκωσει τον Μαραντονα απο τον ταφο αλλα θα σου γαμησει την φαση εκει που δεν το περιμενεις.
Δεν είναι για σέντερ φορ- είναι πολύ χασογκολης - για εξτρέμ είναι καλός - θα κάνει διείσδυση, θα κατεβάσει μπάλα κλπ όταν είναι μπροστά στο τέρμα είναι φουκαρας. Έχει βάλει γκολ γιατί κάνουμε πολλές φάσεις στην περιοχή του αντιπάλου, όχι γιατί είναι γκολτζης. Στα 10 που θα χάσει, θα βάλει και ένα γκολ

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Ναι,για να κάνει άνω κάτω τ΄αποδυτήρια.Άσε που ήταν ικανός να πάρει κόκκινη στο 1ο λεπτό.Καλός παίκτης αλλά ήταν βραδυφλεγής βόμβα στην ομάδα.Δε θυμάσαι στο CH.L πώς κρέμασε την ομάδα;
Εντάξει ναι, αλλά ήξερε μπάλα. Θα ήταν για να παίζει 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και να τον τροφοδοτούν στην περιοχή

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Τέλος πάντων - και εις άλλα με υγεία - βαρέθηκα τα 0-0. Για αυτό δεν είδα το ματς για να μη συγχυστω όπως προχθές - αν δεν κερδίζεις όταν πρέπει, χάνεις την αίγλη και το κύρος και φυσικά το πρωτάθλημα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.288
Πόντοι
2.536
Εγώ λέω ότι μας έδωσε ο Κοταρσκι το πρωτάθλημα κι εμείς το κλωτσήσαμε. Αν ο οσφπ παίξει τόσο μανιασμένα και με τόση ξάπλα και στο Καραϊσκάκη , όλα είναι ανοιχτά. Αλλά και να κάτσει να χάσει, αφού είναι γαύρος ντιγκινταγκας , η ευθύνη είναι όλη δική μας πια. Δεν ειμαι καθόλου σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει τον Άρη αν παίξει όπως σήμερα.

Η ΑΕΚ δεν ήταν σε καλή ημέρα. Στη Λεωφόρο άξιζε τη νίκη. Σήμερα θα μπορούσε να είχε νικήσει αλλά και να χάσει και η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Α ρε Λιβάι....

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Ο Γκαρσία έχω παρατηρήσει πως όταν είναι στην περιοχή η έγνοια του είναι να σουτάρει στην εστία - δε σημαδεύει στη γωνία ή στο παράθυρο για παράδειγμα - αυτό συμβαίνει γιατί δεν ξέρει να πλασάρει και να σουτάρει με τεχνικό τρόπο. Κάτι ξερομυτα βαράει κι ότι γίνει ή κάτι ξεψυχα πλασέ όπως σήμερα
Είναι καλός για διεισδύσεις και κεφαλιές
Άντε να τον πουλήσουν μπας κι έρθει κανονικός επιθετικός ή να τον ξαναβάλουν εξτρέμ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Ο Γκαρσία έχω παρατηρήσει πως όταν είναι στην περιοχή η έγνοια του είναι να σουτάρει στην εστία - δε σημαδεύει στη γωνία ή στο παράθυρο για παράδειγμα - αυτό συμβαίνει γιατί δεν ξέρει να πλασάρει και να σουτάρει με τεχνικό τρόπο. Κάτι ξερομυτα βαράει κι ότι γίνει ή κάτι ξεψυχα πλασέ όπως σήμερα
Είναι καλός για διεισδύσεις και κεφαλιές
Άντε να τον πουλήσουν μπας κι έρθει κανονικός επιθετικός ή να τον ξαναβάλουν εξτρέμ
Δεν είναι η θέση του.....
Είναι καλός παίκτης αλλά όχι για εκεί....
Έναν τύπου Μακαμπού θες.
Μην σου πω ότι με Σπόραρ θα είχες +7-8 γκόλ από ότι έχεις τώρα....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.091
Πόντοι
2.356
Μοιραίος ο Γκαρσία σήμερα...τι τζούφια πλασεδάκια ήταν αυτά...
Κρίμα...ήταν ευκαιρία....17 - 4 τελικές, 9 - 1 κόρνερ...65% - 35% κατοχή...
Βάλτε ένα ρε πούστη μου...
και μου βγαζει τον τσουμπερ που ειναι ο μοναδικος σουτερ της προκοπης!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.091
Πόντοι
2.356
Εντάξει πέρα από τις οπαδικες κόντρες ι Οσφπ που είναι φέτος καφενες μας έβαλε γκολ σήμερα, οριακά οφσάιντ. Αν δεν υπήρχε βάρ θα είχαμε χάσει. Στο άλλο ματς μας κέρδισε 3-1. Δηλαδή εντάξει κάτι δεν πάει καλά με μας που έχουμε κατοχή μπάλας κτλ και δεν κερδίζουμε. Τι να την κάνουμε την κατοχή αν δεν κερδίζουμε ( εντάξει είμαστε καλύτεροι από πέρσι κλπ, αλλά με πεθαμένο Οσφπ και τον Παο, Παοκ μέτριους κι ακόμα να είμαστε ισοβαθμοι με τον Παο, το πρόβλημα εμείς το έχουμε - προσωπικά προτιμώ σύστημα Χιμένεθ, παρά αυτό φέτος που σε κάθε φάση του αντιπάλου τρέμει το φυλοκαρδι ότι θα φάμε γκολ)
ο βιντα δεν ειναι εμπιστος αμυντικος. ενα καρο λουφ και τσαφ κανει. στη φαση του γκολ προτιμησε να ρισκαρει να τον βγαλει οφσαηντ αντι να παρει βαθος 5 μετρα και να τον κοψει. τοσο εμπιστοσυνη στον εαυτο του εχει...

για μενα καλυτερα τζαβελλας σε τετοια ματς φωτια. μεταδιδει τον παλμο και την πορωση στους αλλους...

τα ντερμπι θελουν ελληνες παικτες μεσα σε τετοια καμινια. πιανουν αποδοση 300%.

αυτο δε χρειαζεται να εισαι προπονητης για να το καταλαβεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom