Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
Εσείς(ο admiral ξεκίνησε)λέγατε οτι στην παντοκρατορία Βαρδινογιάννη τα επαιρνε όλα.Δεν έπαιζαν τα τρελά φράγκα που δίνει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κόκκαλης πήρε Ολυμπιακό όταν τα φράγκα έγιναν πάρα πολλά.
Αν δεν υπήρχε αυτό το άθλιο σύστημα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ήταν όπως παλιά , πρωταθλητριών , κυπελλούχων , Ουέφα (που ήταν και το λογικό και όχι να παίζουν πρωταθλητριών 4 αγγλικές και 4 ισπανικές ξέρω γω) οι ισορροπίες θα ήταν καλύτερες.
Τέλος, λέω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ πιο κοντά στον Βαζελο σε τίτλους από ότι ο Βαζελος στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι τα νούμερα και δεν είναι τα δικά μου , είναι αυτά που ισχύουν. Ντροπή σας που κάνατε συμμαχία με τον Γαύρο. Του χρόνου θα είστε 4οι στην καλύτερη περίπτωση.
1984, 1986, 1990, 1991, 1995, 1996, 2004, 2010 για βαζελο απο επαγγελματικα... 8.Επαγγελματικό πριν Κοκκαλη έχουμε 6-4.....
Μια χαρά είσαι.....
Αν είχε την παντοδυναμία στον βαθμό που λέτε θα είχε πάρει αλλά 5-6....
Αλήθεια, Καλαμάτα είσαι;Θα πάω στο στάδιο Καλαμάτας μετά την δουλειά.
Ίσα που θα προλαβω τα ματς....
![]()
Μέχρι αύριο.Αλήθεια, Καλαμάτα είσαι;
Φίλε Μαρκήσιε, εγώ δεν έλεγα τα ίδια. Έπαιξα πρωταθλητή Βαζελο πριν μπει ακόμα στη Ν.Φιλαδελφεια η ΑΕΚ. Γιατί; Επειδή δεν είχα καταλάβει τι ομάδα φτιάχνει ο Αλμέιδα και επειδή είχα προσέξει ότι ο Βαζελος σπάει τα σερί Γαύρου όταν έχει εκλογές (οι πολιτικοί γλείφουν οποίο παπαρι βρουν προεκλογικά και οι γαύροι είναι χορτασμένοι). Επίσης λίγο η φάση με τον Βοτανικο και την Λεωφόρο , λίγο τα κόλπα Μπακογιάννη πριν τις δικές του εκλογές, λίγο που ανέβηκε η Νότιγχαμ και ήθελε πιο πολλά φράγκα, έπαιξα Βαζελο. Σωστό ή λάθος, έτσι το σκέφτηκα.Εσείς(ο admiral ξεκίνησε)λέγατε οτι στην παντοκρατορία Βαρδινογιάννη τα επαιρνε όλα.
Κάτι που δεν ισχύει.
Στην καλύτερη 4η λες?
Και φέτος τα ίδια λέγατε.
Κοίτα την ομάδα σου και άσε εμάς.
Καλαμάτα θα έρθω όντως αύριο! Φοβερή σύμπτωση! Μπύρα, όμως, δεν παίζει!Μέχρι αύριο.
Έλα για καμμιά μπύρα....
αμα ειχαμε γκολτζη θα ημασταν!Φετος η ΑΕΚ ειναι η μόνη ομαδα που αξιζει το Double.
Οποιος δε το παραδεχεται είτε ειναι αμπαλος ειτε χάζος που ένα πρωταθλημα θα του γλυκανει το χάπι.
Και σε ένα σωστό πρωτάθλημα θα επρεπε η ΑΕΚ να ηταν 10 βαθμούς μπροστα απο τους άλλους ήδη. Οπότε οι υπόλοιποι να κοιταχθειτε στον καθρεφτη να δείτε ποιοι κανουν τις πουστιες και ευνούνται..
Φαγητό Βατουριώνας.Καλαμάτα θα έρθω όντως αύριο! Φοβερή σύμπτωση! Μπύρα, όμως, δεν παίζει!
Για πες το πιο καλό φαγάδικο και το πιο δυνατό μπαρ της πόλης!
Έχεις κανένα οικόπεδακι εκεί που έχετε τα σωστά χώματα, να το κάνουμε Τζαμάικα;Φαγητό Βατουριώνας.
Δυνατό...Κρεατικά.
Επίσης Χαγιάτι στην μαρίνα τίμιο.
Μετέωρο στο καστράκι στην Βέργα
Για βράδυ δεν ξέρω και πολλά αφού παω σε μαγαζί φίλου στο ιστορικό κέντρο συνήθως.
Αυτά με τις εκλογές μου θυμίζει ψεκασμένη φάση,κάτι που δεν σου ταιριάζει....Φίλε Μαρκήσιε, εγώ δεν έλεγα τα ίδια. Έπαιξα πρωταθλητή Βαζελο πριν μπει ακόμα στη Ν.Φιλαδελφεια η ΑΕΚ. Γιατί; Επειδή δεν είχα καταλάβει τι ομάδα φτιάχνει ο Αλμέιδα και επειδή είχα προσέξει ότι ο Βαζελος σπάει τα σερί Γαύρου όταν έχει εκλογές (οι πολιτικοί γλείφουν οποίο παπαρι βρουν προεκλογικά και οι γαύροι είναι χορτασμένοι). Επίσης λίγο η φάση με τον Βοτανικο και την Λεωφόρο , λίγο τα κόλπα Μπακογιάννη πριν τις δικές του εκλογές, λίγο που ανέβηκε η Νότιγχαμ και ήθελε πιο πολλά φράγκα, έπαιξα Βαζελο. Σωστό ή λάθος, έτσι το σκέφτηκα.
Του χρόνου θεωρώ βέβαιο πως θα το χτυπήσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός και βλέπω ΠΑΟΚ τρίτο , εκτός αν πάρετε καλούς επιθετικούς . Δεν βάζετε γκολ με την καμία εκτός απο πέναλτι.
Εύχομαι νίκες σήμερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Τρέξε Μαρκήσιε
Εχει ο τυπος @messiniaΈχεις κανένα οικόπεδακι εκεί που έχετε τα σωστά χώματα, να το κάνουμε Τζαμάικα;
Φαγητό Βατουριώνας.
Δυνατό...Κρεατικά.
Επίσης Χαγιάτι στην μαρίνα τίμιο.
Μετέωρο στο καστράκι στην Βέργα
Για βράδυ δεν ξέρω και πολλά αφού παω σε μαγαζί φίλου στο ιστορικό κέντρο συνήθως.
Ν Φιλαδέλφεια....ΑΕΚ Ολυμπιακός 3-1...και στις πάσες του Ολυμπιακού όλο το γήπεδο φωναζε όλε....ο Παναθηναϊκός εάν θυμάμαι καλά την ίδια ώρα έπαιζε στο Καραϊσκάκη με τον εθνικό"Αεκ,Θρύλος ενωμένοι και όλοι οι άλλοι γαμημένοι".....
Το θυμάστε έ?
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.....
![]()
Κουτσος στον καμπο ετρεχε να πιάσει καβαλαρη.
Δεν μπορεί, είναι λίγη, είναι πολύ μικρή, δεν τα έχει για να κερδίσει δεύτερη φορά σε μια χρονιά χωρίς σπρώξιμο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ η αεκ.Αποδεδειγμενα όμως, η αεκ δεν μπορει να κερδισει δυο φορες τον Ολυμπιακο την ιδια χρονια. Δεν τα εχει... Χρειαζεται σπρωξιμο
ρε μαλάκα στραβώθηκα στο τέλος...Δεν μπορεί, είναι λίγη, είναι πολύ μικρή, δεν τα έχει για να κερδίσει δεύτερη φορά σε μια χρονιά χωρίς σπρώξιμο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ η αεκ.
Κάτσε θε βγει και ο isso13 τριαρες κτλ έλεγε του λέω μη βιαζεσαιΔεν μπορεί, είναι λίγη, είναι πολύ μικρή, δεν τα έχει για να κερδίσει δεύτερη φορά σε μια χρονιά χωρίς σπρώξιμο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ η αεκ.