Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.608
Πόντοι
6.536
Δεν έπαιζαν τα τρελά φράγκα που δίνει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κόκκαλης πήρε Ολυμπιακό όταν τα φράγκα έγιναν πάρα πολλά.

Αν δεν υπήρχε αυτό το άθλιο σύστημα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ήταν όπως παλιά , πρωταθλητριών , κυπελλούχων , Ουέφα (που ήταν και το λογικό και όχι να παίζουν πρωταθλητριών 4 αγγλικές και 4 ισπανικές ξέρω γω) οι ισορροπίες θα ήταν καλύτερες.

Τέλος, λέω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ πιο κοντά στον Βαζελο σε τίτλους από ότι ο Βαζελος στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι τα νούμερα και δεν είναι τα δικά μου , είναι αυτά που ισχύουν. Ντροπή σας που κάνατε συμμαχία με τον Γαύρο. Του χρόνου θα είστε 4οι στην καλύτερη περίπτωση.
Εσείς(ο admiral ξεκίνησε)λέγατε οτι στην παντοκρατορία Βαρδινογιάννη τα επαιρνε όλα.
Κάτι που δεν ισχύει.
Στην καλύτερη 4η λες?
Και φέτος τα ίδια λέγατε.
Κοίτα την ομάδα σου και άσε εμάς.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.791
Πόντοι
2.356
Επαγγελματικό πριν Κοκκαλη έχουμε 6-4.....
Μια χαρά είσαι.....
Αν είχε την παντοδυναμία στον βαθμό που λέτε θα είχε πάρει αλλά 5-6....
1984, 1986, 1990, 1991, 1995, 1996, 2004, 2010 για βαζελο απο επαγγελματικα... 8.

η ΑΕΚ εχει 5
αν δεν ειχε χασει ενα στην ισοβαθμια και του βαλνερ θα ηταν μια ανασα πισω σου.

γαυρος 27. με σαλιαρεληδες με κοσκωταδες και κοκκαλη και θεμιτους και αθεμιτους τροπους. με γηπεδα που πεταξε εξω τις αλλες ομαδες, με χαρισμενα χρεη που δε χρειαστηκε ποτε να ξεπληρωσει η να πεσει γιατι ΤΟΣΟ ευνοια ειχε...

απο κοσκωτα και μετα δεν επρεπε να υπαρχει σαν σωματειο αλλα ολοι καταλαβαν οτι χανουν ψηφους.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Εσείς(ο admiral ξεκίνησε)λέγατε οτι στην παντοκρατορία Βαρδινογιάννη τα επαιρνε όλα.
Κάτι που δεν ισχύει.
Στην καλύτερη 4η λες?
Και φέτος τα ίδια λέγατε.
Κοίτα την ομάδα σου και άσε εμάς.
Φίλε Μαρκήσιε, εγώ δεν έλεγα τα ίδια. Έπαιξα πρωταθλητή Βαζελο πριν μπει ακόμα στη Ν.Φιλαδελφεια η ΑΕΚ. Γιατί; Επειδή δεν είχα καταλάβει τι ομάδα φτιάχνει ο Αλμέιδα και επειδή είχα προσέξει ότι ο Βαζελος σπάει τα σερί Γαύρου όταν έχει εκλογές (οι πολιτικοί γλείφουν οποίο παπαρι βρουν προεκλογικά και οι γαύροι είναι χορτασμένοι). Επίσης λίγο η φάση με τον Βοτανικο και την Λεωφόρο , λίγο τα κόλπα Μπακογιάννη πριν τις δικές του εκλογές, λίγο που ανέβηκε η Νότιγχαμ και ήθελε πιο πολλά φράγκα, έπαιξα Βαζελο. Σωστό ή λάθος, έτσι το σκέφτηκα.

Του χρόνου θεωρώ βέβαιο πως θα το χτυπήσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός και βλέπω ΠΑΟΚ τρίτο , εκτός αν πάρετε καλούς επιθετικούς . Δεν βάζετε γκολ με την καμία εκτός απο πέναλτι.

Εύχομαι νίκες σήμερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Τρέξε Μαρκήσιε

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.235
Πόντοι
6.236

Tavros21+

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Φετος η ΑΕΚ ειναι η μόνη ομαδα που αξιζει το Double.

Οποιος δε το παραδεχεται είτε ειναι αμπαλος ειτε χάζος που ένα πρωταθλημα θα του γλυκανει το χάπι.
Και σε ένα σωστό πρωτάθλημα θα επρεπε η ΑΕΚ να ηταν 10 βαθμούς μπροστα απο τους άλλους ήδη. Οπότε οι υπόλοιποι να κοιταχθειτε στον καθρεφτη να δείτε ποιοι κανουν τις πουστιες και ευνούνται..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.791
Πόντοι
2.356
Φετος η ΑΕΚ ειναι η μόνη ομαδα που αξιζει το Double.

Οποιος δε το παραδεχεται είτε ειναι αμπαλος ειτε χάζος που ένα πρωταθλημα θα του γλυκανει το χάπι.
Και σε ένα σωστό πρωτάθλημα θα επρεπε η ΑΕΚ να ηταν 10 βαθμούς μπροστα απο τους άλλους ήδη. Οπότε οι υπόλοιποι να κοιταχθειτε στον καθρεφτη να δείτε ποιοι κανουν τις πουστιες και ευνούνται..
αμα ειχαμε γκολτζη θα ημασταν!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.608
Πόντοι
6.536
Καλαμάτα θα έρθω όντως αύριο! Φοβερή σύμπτωση! Μπύρα, όμως, δεν παίζει!

Για πες το πιο καλό φαγάδικο και το πιο δυνατό μπαρ της πόλης!
Φαγητό Βατουριώνας.
Δυνατό...Κρεατικά.

Επίσης Χαγιάτι στην μαρίνα τίμιο.

Μετέωρο στο καστράκι στην Βέργα

Για βράδυ δεν ξέρω και πολλά αφού παω σε μαγαζί φίλου στο ιστορικό κέντρο συνήθως.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Φαγητό Βατουριώνας.
Δυνατό...Κρεατικά.

Για βράδυ δεν ξέρω και πολλά αφού παω σε μαγαζί φίλου στο ιστορικό κέντρο συνήθως.
Έχεις κανένα οικόπεδακι εκεί που έχετε τα σωστά χώματα, να το κάνουμε Τζαμάικα;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.608
Πόντοι
6.536
Φίλε Μαρκήσιε, εγώ δεν έλεγα τα ίδια. Έπαιξα πρωταθλητή Βαζελο πριν μπει ακόμα στη Ν.Φιλαδελφεια η ΑΕΚ. Γιατί; Επειδή δεν είχα καταλάβει τι ομάδα φτιάχνει ο Αλμέιδα και επειδή είχα προσέξει ότι ο Βαζελος σπάει τα σερί Γαύρου όταν έχει εκλογές (οι πολιτικοί γλείφουν οποίο παπαρι βρουν προεκλογικά και οι γαύροι είναι χορτασμένοι). Επίσης λίγο η φάση με τον Βοτανικο και την Λεωφόρο , λίγο τα κόλπα Μπακογιάννη πριν τις δικές του εκλογές, λίγο που ανέβηκε η Νότιγχαμ και ήθελε πιο πολλά φράγκα, έπαιξα Βαζελο. Σωστό ή λάθος, έτσι το σκέφτηκα.

Του χρόνου θεωρώ βέβαιο πως θα το χτυπήσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός και βλέπω ΠΑΟΚ τρίτο , εκτός αν πάρετε καλούς επιθετικούς . Δεν βάζετε γκολ με την καμία εκτός απο πέναλτι.

Εύχομαι νίκες σήμερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Τρέξε Μαρκήσιε
Αυτά με τις εκλογές μου θυμίζει ψεκασμένη φάση,κάτι που δεν σου ταιριάζει....
Του χρόνου η Αεκ νομίζω έχει το πρώτο λόγο.
Ο γαύρος ότι και να κάνει θα χρειαστεί χρόνο.
Εμείς κοντά θα είμαστε.
Ο Παοκ κάτσε μην φύγει ο Σαββίδης και έχουμε άλλα...
Δεν έχει από ότι φάνηκε την ομάδα για να είναι παραπάνω από εκεί που θα τερματίσει....
Επίσης μην ξεχνάς ότι ο νο1 σκόρερ μου είναι εκτός από την αρχή σχεδόν....

Πιο μετά,τώρα τρέχω με τη δουλειά γιατί μου γαμήσατε το πρωινό...

:cry:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.608
Πόντοι
6.536

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.235
Πόντοι
6.236
Φαγητό Βατουριώνας.
Δυνατό...Κρεατικά.

:hi:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.603
Πόντοι
11.956
"Αεκ,Θρύλος ενωμένοι και όλοι οι άλλοι γαμημένοι".....
Το θυμάστε έ?
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.....

:coffee:
Ν Φιλαδέλφεια....ΑΕΚ Ολυμπιακός 3-1...και στις πάσες του Ολυμπιακού όλο το γήπεδο φωναζε όλε....ο Παναθηναϊκός εάν θυμάμαι καλά την ίδια ώρα έπαιζε στο Καραϊσκάκη με τον εθνικό

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.791
Πόντοι
2.356
αιντε ρε ΑΕΚαρα!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246
Αποδεδειγμενα όμως, η αεκ δεν μπορει να κερδισει δυο φορες τον Ολυμπιακο την ιδια χρονια. Δεν τα εχει... Χρειαζεται σπρωξιμο
Δεν μπορεί, είναι λίγη, είναι πολύ μικρή, δεν τα έχει για να κερδίσει δεύτερη φορά σε μια χρονιά χωρίς σπρώξιμο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ η αεκ.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Δεν μπορεί, είναι λίγη, είναι πολύ μικρή, δεν τα έχει για να κερδίσει δεύτερη φορά σε μια χρονιά χωρίς σπρώξιμο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ η αεκ.
ρε μαλάκα στραβώθηκα στο τέλος...
που κρυβόσουν?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.482
Πόντοι
5.006
Κάτσε θε βγει και ο isso13 τριαρες κτλ έλεγε του λέω μη βιαζεσαι

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom