Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
Εγω λεω οτι επιβεβαιωσες αυτο που υποψιαζομουνα. Οτι εισαι ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ.
Δηλαδη ο Μαρινακης χαριζει για να την φτιαξει στον Μελισσανιδη, ο Μελισσανιδης δεν χαριζει να την φτιαξει στον Μαρινακη.
Γιατι ρε ψωλομουρη ειμαι αναρχιδος?Ο βαζελος θα παρει το πρωταθλημα και η ΑΕΚ το κυπελλο..Αυτο πιστευω..Τι να κανουμε τωρα αν δε σου κανει αυτο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.687
Πόντοι
28.246
Γιατι ρε ψωλομουρη ειμαι αναρχιδος?Ο βαζελος θα παρει το πρωταθλημα και η ΑΕΚ το κυπελλο..Αυτο πιστευω.. Και θα βγαλω τον Παοκ τριτο με σφαγη σου μεσα στην Τουμπα δωρο απο τον Τιγρη για να βγει ο Παοκ europa. Τι να κανουμε τωρα αν δε σου κανει αυτο.
Στο εσιαξα.

Μην τα γραφεις μισα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΣ :grin::grin::grin::confused::confused::confused::grin::grin::grin::2funny::2funny::2funny:
δεν ξερω ρε φιλε, απλα αν εγω ημουν σιγουρος για το στησιμο ενος παιχνιδιου ή ενος πρωταθληματος, θα φορτωνα ενα χιλιαρικο στο αποτελεσμα που ειμαι σιγουρος και θα εβγαζα τις διακοπες μου. Ακομα και στοιχημα να μην επαιζα. Δεν τους ειπα να πανε στο Εβερεστ να σηκωσουν σημαια της ομαδας τους, μεχρι το προπατζιδικο να πανε να βγαλουν λεφτακια. Αφου ειναι σιγουροι....

Δεν θες να βαλεις χιλιαρικο γιατι εισαι χεστης; Βαλε ενα κατοσταρικο ξερω γω...
Δηλαδη τι στο πουτσο σημαινει "ειμαι σιγουρος οτι ειναι στημενο" αν δεν εισαι σιγουρος;

Και ειναι και τοσο κουτοπονηροι, που οπως βλεπεις αντι να μου πουν με θρασος "ναι ρε μουνι θα παω να παιξω λεφτα στο βαζελο" κι ας ειναι ψεμα, αρχιζουν να σφυρανε αδιαφορα, να κοιτανε το πατωμα, να κανουν τους κινεζους, δεν ξερουν, δεν ειδαν, εγιναν πλουσιοι, μονο οτι "απο σημερα δεν υποστηριζω την ΑΕΚ" δεν μου ειπαν :2funny:

Ριξαν αδεια να πιασουν γεματα τα παιδια, αλλα τελικα η θαλασσα ειχε ΛΟΥΤΣΟΥΣ :tooth:

Ευχομαι γκελα βαζελου στο καραισκακη, και γκελα αεκ στην θεσσαλονικη. Θα γελαμε για 1 μηνα με τους κλοουν.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.608
Πόντοι
6.536
Και τώρα....τι?....πάλι την Κυριακή μέσα στο άγχος!!!!θέλω γνώμη από μύστη τι θα γίνει τι βλέπει?
Oh My God Omg GIF by Laff

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.791
Πόντοι
2.356
Ο Βίντα ΔΕΝ είναι έμπιστος που κέρδισε το μπέναλτι στο Καραϊσκάκης;;;;; :think:
ε και τι εγινε? για ενα μπεναλτι εχει κανει 20 τσαφ που κοστισαν (η δε κοστισαν)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.687
Πόντοι
28.246
Ο γαυρος ακομα και τριτος να βγει τοτε θα το χαρισω στον Παοκ. Θα κανει την καρδια του πετρα ο Μελισσανιδης και θα του το δωσει. Τέτοιο γαμησι στον χοντρο εχει μεγαλυτερη αξια. .ΛΕΩ ΕΓΩ
Παλι σου το εσιαξα. Θα γραφεις αληθειες.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
δεν ξερω ρε φιλε, απλα αν εγω ημουν σιγουρος για το στησιμο ενος παιχνιδιου ή ενος πρωταθληματος, θα φορτωνα ενα χιλιαρικο στο αποτελεσμα που ειμαι σιγουρος και θα εβγαζα τις διακοπες μου. Ακομα και στοιχημα να μην επαιζα. Δεν τους ειπα να πανε στο Εβερεστ να σηκωσουν σημαια της ομαδας τους, μεχρι το προπατζιδικο να πανε να βγαλουν λεφτακια. Αφου ειναι σιγουροι....

Δεν θες να βαλεις χιλιαρικο γιατι εισαι χεστης; Βαλε ενα κατοσταρικο ξερω γω...
Δηλαδη τι στο πουτσο σημαινει "ειμαι σιγουρος οτι ειναι στημενο" αν δεν εισαι σιγουρος;

Και ειναι και τοσο κουτοπονηροι, που οπως βλεπεις αντι να μου πουν με θρασος "ναι ρε μουνι θα παω να παιξω λεφτα στο βαζελο" κι ας ειναι ψεμα, αρχιζουν να σφυρανε αδιαφορα, να κοιτανε το πατωμα, να κανουν τους κινεζους, δεν ξερουν, δεν ειδαν, εγιναν πλουσιοι, μονο οτι "απο σημερα δεν υποστηριζω την ΑΕΚ" δεν μου ειπαν :2funny:

Ριξαν αδεια να πιασουν γεματα τα παιδια, αλλα τελικα η θαλασσα ειχε ΛΟΥΤΣΟΥΣ :tooth:

Ευχομαι γκελα βαζελου στο καραισκακη, και γκελα αεκ στην θεσσαλονικη. Θα γελαμε για 1 μηνα με τους κλοουν.
στηρίζω πλην γκέλας τριφυλλιού :rockon:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
Ο γαυρος θα βγει γιουροπα..ΛΕΩ ΕΓΩ

Έχει βάζελο εντός και ΠΑΟΚ εκτός και βρίσκεται στο +3
Του υπολείπονται μαθηματικά 4 βαθμοί ώστε να κατακτήσει το καλό εισιτήριο του Europa League.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.687
Πόντοι
28.246
Ο χοντρος γαμηθηκε ετσι κ αλλοιως αλλα πρεπει να του δωσει και την χαριστικη.
Αλλο ενα σιαξιμο.

Προσεχε ομως που θα κρυφτείτε οταν ξυπνήσει το θηριο που λεγεται Μαρινακης...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.687
Πόντοι
28.246
Του υπολείπονται μαθηματικά 4 βαθμοί ώστε να κατακτήσει το καλό εισιτήριο του Europa League.
Αν θελεις σε κανω να μην κοιμηθεις αποψε και εσενα. Γιατι για τον Μαρινακη μιλαμε και ισως εχει κρατησει την τελευτσια κινηση να την κανει συτος.

Θα στο κανω με κουιζ. Σε τι ευρωπαικο θεσμο θα παιζει ο Λουτσεσκου του χρονου; Στην Τουμπα θα ερθει με το γνωστο του σκουφακι ή... με κρανος;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
Του υπολείπονται μαθηματικά 4 βαθμοί ώστε να κατακτήσει το καλό εισιτήριο του Europa Le
Ο γαυρος με 2 χ παει 69 και ο παοκ νικη με βολο και χ με γαυρο παει 68

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.462
Πόντοι
5.006
Αν θελεις σε κανω να μην κοιμηθεις αποψε και εσενα. Γιατι για τον Μαρινακη μιλαμε και ισως εχει κρατησει την τελευτσια κινηση να την κανει συτος.

Θα στο κανω με κουιζ. Σε τι ευρωπαικο θεσμο θα παιζει ο Λουτσεσκου του χρονου; Στην Τουμπα θα ερθει με το γνωστο του σκουφακι ή... με κρανος;
Έχει γαμηθει εσύ σονι και ντε να πάρουμε το μουνοπανο προπονητη

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546

Με βάζελο ΔΕΝ ξέρω τί θα κάνει.. αλλά Τούμπα τελευταία αγωνιστική ΔΕΝ κερδίζεις!

Ο γαυρος με 2 χ παει 69 και ο παοκ νικη με βολο και χ με γαυρο παει 68

Ο ΠΑΟΚ μόνο νίκες χρειάζεται ώστε να κατακτήσει από την κανονική διάρκεια το καλό εισιτήριο και να παίξει άνετα δίχως άγχος τελικό κυπέλλου με χανούμι.. οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια αυτομάτως τον αφήνει τέταρτο...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Καλά βρε χιλιοχυμενες πουτανες
Γαμω το προποτζιδικο σας και τον πουστη τον λαθρεμπορα...τον φωτιά βάλατε διαιτητή,Έλληνες διαιτητές
Γαμω την επο σας τουρκοποντιοι

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
Αυτη θα ειναι η βαθμολογια