Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Βέβαια με ΒΑΡ όπως αυτό της πρώτης αγωνιστικής όχι και πολλά. Βέβαια στις εκλογές το είχα γράψει. Κάτι μαλακες ΑΕΚτζηδες Νέο Δημοκράτες ζούσαν σε παράλληλο σύμπαν

Vagelas Assistans Referee

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μήπως ο Ίβιτς θα φέρει το αδερφάκι του;

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
ΜΟΝΟ ΑΕΚ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Συνημμένα

• 63fd6578a3cdcd1837c22fc289beed84_675241.jpg
    63fd6578a3cdcd1837c22fc289beed84_675241.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 18

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356
εχουμε ντεμεκ ΒΑΡ και δεν δινουν ουτε καν επαναληψη το πεναλτι του Αστερα που ο αλλος εχει κανει εφαπτομενη με τον κυκλο και μπουκαρει στην περιοχη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Βέβαια με ΒΑΡ όπως αυτό της πρώτης αγωνιστικής όχι και πολλά. Βέβαια στις εκλογές το είχα γράψει. Κάτι μαλακες ΑΕΚτζηδες Νέο Δημοκράτες ζούσαν σε παράλληλο σύμπαν
Το VAR της πρωτης αγωνιστικης εφταιγε που ξεκινησαμε με ηττα 1-2 απο την Ξανθη, εχεις δικιο. Προφανως φταιει και ο Κουλης αλλά και ο κολλητος του Μαρινακη που μπηκε υφυπουργος Αθλητισμου. Βεβαια. Αυτα φταινε που ξεκινησαμε με προπονητη τον Κετσπαγια της Πορτογαλιας. Αυτα φταινε που μας εβαλε τρια η Τραμπζον για πλακα.
Αυτα φταινε. Βεβαιως. Συμφωνουμε.

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
περιμενανε την ήττα σήμερα οι μπουγατσοβουλγαρες και οι απόγονοι του στόλου για να μας ζαλίσουν άλλη μια φορά τ αρχίδια..
δυστυχώς για εσάς ο κύριος έχει πολλά γαμησια να σας δώσει ακόμα  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• bc1e2e2c1bb6e89add7798a7dedd3f76_675246.jpg
    bc1e2e2c1bb6e89add7798a7dedd3f76_675246.jpg
    181,9 KB · Εμφανίσεις: 27

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το VAR της πρωτης αγωνιστικης εφταιγε που ξεκινησαμε με ηττα 1-2 απο την Ξανθη, εχεις δικιο. Προφανως φταιει και ο Κουλης αλλά και ο κολλητος του Μαρινακη που μπηκε υφυπουργος Αθλητισμου. Βεβαια. Αυτα φταινε που ξεκινησαμε με προπονητη τον Κετσπαγια της Πορτογαλιας. Αυτα φταινε που μας εβαλε τρια η Τραμπζον για πλακα.
Αυτα φταινε. Βεβαιως. Συμφωνουμε.
Είσαι βλακενδυτος, αυτό είναι γνωστό. Αλλά ας το κάνω πενηντάρακια. Για τα προβλήματα της ΑΕΚ έχω γράψει ποιος φταίει. Για τον Καρντοσο έγραψα από τότε που ανακοινώθηκε ότι είναι μαθητευόμενος μάγος. Από περιέργεια θα δω τι έγραφες εσύ κάποια στιγμή.
Για το ΒΑΡ στο ματς του ΟΣΦΠ στη πρώτη αγωνιστική έχεις να πεις κάτι; Βλάκα. Για το γεγονός τ υπάρχει τράβηγμα φανέλας μπροστά στα μάτια του διαιτητή αλλά αυτός δε δίνει τίποτα και όταν πάει στο ΒΑΡ του δίνουν αλλά για αλλά; Ηλίθιε.
Για χθές στο δικό μας ματς τη μαρς κόκκινη που δε δίνει αλλά ούτε καν πάει στο ΒΑΡ θα πεις κάτι;
Αν εσύ δε βλέπεις από πίσω τον χοντρό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΌ ΤΗΣ ΝΔ είναι δικό σου θέμα.
Αλλά τι να πεις ρε βλακοστρωτε. Εδώ βάζει το κόμμα σου αρχηγό ΕΥΠ κάποιον που ήταν διευθυντής σε εταιρεία σεκιούριτι και εσύ βλέπεις ότι ήταν εξαιρετική κίνηση. Γαμησανε τις προϋποθέσεις που μπορούσε να γίνει κάποιος αρχηγός της ΕΥΠ και εσύ βλέπεις πουλάκια. Γαμανε τη ΔΕΗ για να τη πουλήσουν στα φιλαράκια τους όπως την Ολυμπιακή και εσύ ξεροχυνεις.
Κάνε μου τη χάρη και γίνε ΟΣΦΠ.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Νταξει ψηλε το Βαρ δειχνει οτι πριν το τραβηγμα στον Μπαραλες ειναι καμια δεκαρια παικτες του αστερα οφσαιντ,χτες ακυρωνει με Βαρ 3 γκολ που το ενα τουλαχιστον ειναι καθαροτατο,βεβαια μη σου χαλασουμε την καραμελα που θα λες για ολη την χρονια και το πεναλτι που δεν δινει στον Αστερα και δεν εχεις τι γραψεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νταξει ψηλε το Βαρ δειχνει οτι πριν το τραβηγμα στον Μπαραλες ειναι καμια δεκαρια παικτες του αστερα οφσαιντ,χτες ακυρωνει με Βαρ 3 γκολ που το ενα τουλαχιστον ειναι καθαροτατο,βεβαια μη σου χαλασουμε την καραμελα που θα λες για ολη την χρονια και το πεναλτι που δεν δινει στον Αστερα και δεν εχεις τι γραψεις.
Θα ήθελες για την οικονομία του λόγου να βάλεις φωτό από το ΒΑΡ που να δείχνει αυτό που λες ,για το οφσάιντ.
Όσο για χθες ποια είναι τα 3 γκολ; Γιατί το ματς δε το είδα και διάβασα για 2 γκολ. Α! Και πως το πέναλτι που κερδίσατε έγινε κατόπιν υπόδειξης του ΒΑΡ (δε ξέρω αν ήταν ή όχι απλά το λέω).
Α! Και κάτι ακόμα. Στο 2γκολ του αστέρα με εμάς ο διαιτητής δε πήγε ΚΑΝ στο ΒΑΡ. Το πήρε απάνω του. Σε εσάς παρότι έγινε μπροστά στα μάτια του έτρεξε να δεί και του έδειξαν το θέατρο του Πειραιά μάλλον.
Για να μη πω για τη μαρς κόκκινη σε παίκτη του αστέρα.
Αλλά ΟΚ σε καταλαβαίνω. Ο πρόεδρος σου είναι πρωθυπουργός της χώρας και λογικό είναι να υπερασπίζεσαι το στήσιμο που κάνει. Ο άλλος ο βλακενδυτος τι δικαιολογία έχει; Μα ναι. Με ΝΔ ζούμε καλύτερα. Οι καιρό σταμάτησαν να έρχονται, ο Ερντογάν δε κουνιέται πλέον και από Σεπτέμβριο η οικονομία απογειώνεται...

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Θα ήθελες για την οικονομία του λόγου να βάλεις φωτό από το ΒΑΡ που να δείχνει αυτό που λες ,για το οφσάιντ.
Όσο για χθες ποια είναι τα 3 γκολ; Γιατί το ματς δε το είδα και διάβασα για 2 γκολ. Α! Και πως το πέναλτι που κερδίσατε έγινε κατόπιν υπόδειξης του ΒΑΡ (δε ξέρω αν ήταν ή όχι απλά το λέω).
Α! Και κάτι ακόμα. Στο 2γκολ του αστέρα με εμάς ο διαιτητής δε πήγε ΚΑΝ στο ΒΑΡ. Το πήρε απάνω του. Σε εσάς παρότι έγινε μπροστά στα μάτια του έτρεξε να δεί και του έδειξαν το θέατρο του Πειραιά μάλλον.
Για να μη πω για τη μαρς κόκκινη σε παίκτη του αστέρα.
Αλλά ΟΚ σε καταλαβαίνω. Ο πρόεδρος σου είναι πρωθυπουργός της χώρας και λογικό είναι να υπερασπίζεσαι το στήσιμο που κάνει. Ο άλλος ο βλακενδυτος τι δικαιολογία έχει; Μα ναι. Με ΝΔ ζούμε καλύτερα. Οι καιρό σταμάτησαν να έρχονται, ο Ερντογάν δε κουνιέται πλέον και από Σεπτέμβριο η οικονομία απογειώνεται...

Συριζαιοαναρχοαπλυτος εισαι ?  Τα  τελευταια 4 χρονια  σε ποια χωρα ζουσες ?  Οσο  για το οφσαιντ  κοιτα...........

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είσαι βλακενδυτος, αυτό είναι γνωστό. Αλλά ας το κάνω πενηντάρακια. Για τα προβλήματα της ΑΕΚ έχω γράψει ποιος φταίει. Για τον Καρντοσο έγραψα από τότε που ανακοινώθηκε ότι είναι μαθητευόμενος μάγος. Από περιέργεια θα δω τι έγραφες εσύ κάποια στιγμή.
Για το ΒΑΡ στο ματς του ΟΣΦΠ στη πρώτη αγωνιστική έχεις να πεις κάτι; Βλάκα. Για το γεγονός τ υπάρχει τράβηγμα φανέλας μπροστά στα μάτια του διαιτητή αλλά αυτός δε δίνει τίποτα και όταν πάει στο ΒΑΡ του δίνουν αλλά για αλλά; Ηλίθιε.
Για χθές στο δικό μας ματς τη μαρς κόκκινη που δε δίνει αλλά ούτε καν πάει στο ΒΑΡ θα πεις κάτι;
Αν εσύ δε βλέπεις από πίσω τον χοντρό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΌ ΤΗΣ ΝΔ είναι δικό σου θέμα.
Αλλά τι να πεις ρε βλακοστρωτε. Εδώ βάζει το κόμμα σου αρχηγό ΕΥΠ κάποιον που ήταν διευθυντής σε εταιρεία σεκιούριτι και εσύ βλέπεις ότι ήταν εξαιρετική κίνηση. Γαμησανε τις προϋποθέσεις που μπορούσε να γίνει κάποιος αρχηγός της ΕΥΠ και εσύ βλέπεις πουλάκια. Γαμανε τη ΔΕΗ για να τη πουλήσουν στα φιλαράκια τους όπως την Ολυμπιακή και εσύ ξεροχυνεις.
Mαλλον εσυ πρεπει να μας κανεις την χαρη και να γινεις ΟΣΦΠ, ο τροπος και το στυλακι σου βγαζουν γαβρίλα και μαλιστα της χειροτερης μορφης. Ο ΑΕΚτζης ειναι αρχοντας, διαφορετικος, περηφανος.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
για τη τρίτη θέση λέει ο τύπος θα γίνει μάχη με τον Άρη..
τυπε εγω χαιρομαι που τωρα που εφυγε ο καραφλας μπορω και απο οτι φαινεται θα δωσω μαχη
τωρα για την θεση που λες... κρατα μικρο καλαθι
εχει δρομο ακομα το πρωταθλημα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
τυπε εγω χαιρομαι που τωρα που εφυγε ο καραφλας μπορω και απο οτι φαινεται θα δωσω μαχη
τωρα για την θεση που λες... κρατα μικρο καλαθι
εχει δρομο ακομα το πρωταθλημα
μακάρι τυπε εδώ θα είμαστε να τα λέμε....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
1ον εισαι απαραδεκτος με το στυλακι που γραφεις και βριζεις
2ον εχεις και υφακι και ρωτας αν εχει να σου πει κατι για το VAR και την φαση της αγκωνιας
ουτε καν το ματς δεν πρεπει να ειδες! και το παιζεις και ξυπνιος...
στη φαση της αγκωνιας λοιπον μαθε οτι πηγε και το ειδε στο VAR και δεν αλλαξε την αποφαση του μενοντας στην κιτρινη
δες και εδω και στο βιντεο του αγωνα και ξεστραβωσου
3ον μην μπερδευεις την πολιτικη με το ποδοσφαιρο... ειδικα εσυ που παραδεχτηκες δημοσια εδω μεσα οτι ψηφιζεις στις εκλογες με δεδομενο ποιο κομμα θα ωφελησει την ποδοσφαιρικη ομαδα που υποστηριζεις :headbang: ελεος ρε!
αν τυχει και το παρει φετος ο παοκ ή ακομα πιο τραβηγμενο η ΑΕΚ να σε δω τι θα λες για τον χοντρο και τη ΝΔ
4ον κανε μας την χαρη και γινε παοκ να μπορουμε να σε βριζουμε χωρις τυψεις

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1ον εισαι απαραδεκτος με το στυλακι που γραφεις και βριζεις
2ον εχεις και υφακι και ρωτας αν εχει να σου πει κατι για το VAR και την φαση της αγκωνιας
ουτε καν το ματς δεν πρεπει να ειδες! και το παιζεις και ξυπνιος...
στη φαση της αγκωνιας λοιπον μαθε οτι πηγε και το ειδε στο VAR και δεν αλλαξε την αποφαση του μενοντας στην κιτρινη
δες και εδω και στο βιντεο του αγωνα και ξεστραβωσου
3ον μην μπερδευεις την πολιτικη με το ποδοσφαιρο... ειδικα εσυ που παραδεχτηκες δημοσια εδω μεσα οτι ψηφιζεις στις εκλογες με δεδομενο ποιο κομμα θα ωφελησει την ποδοσφαιρικη ομαδα που υποστηριζεις :headbang: ελεος ρε!
αν τυχει και το παρει φετος ο παοκ ή ακομα πιο τραβηγμενο η ΑΕΚ να σε δω τι θα λες για τον χοντρο και τη ΝΔ
4ον κανε μας την χαρη και γινε παοκ να μπορουμε να σε βριζουμε χωρις τυψεις
1ον Δες αν γενικά βρίζω, και όταν το κάνω ποιους βρίζω
2ον Αν έχεις διαβάσει την απάντηση μου στον πυρκαυλο, το έχω διορθώσει. Πολύ απλά από τη ταχύτητα και τις πολλαπλές απαντήσεις δε πρόλαβα να το διορθώσω στον δικηγόρο
3ον Δεν είμαι βλακογέννητος σα μερικούς να πιστεύω ότι ο όποιος πρωθυπουργός της χώρας, ανεξαρτήτου κόμματος, θα μου φέρει δουλείες, ανάπτυξη, καλύτερους μισθούς, λιγότερους λαθρομετανάστες κτλπ κτλπ. Αυτά είναι για χαζούς. Το ΜΟΝΟ που μπορεί να κάνει ΠΛΕΟΝ η κάθε κυβέρνση είναι να μου φτιάξει γήπεδο (η ΑΕΚ ξεκίνησε να το φτιάχνει επί ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που απομώνοσε τον δικό της παπάρα πρώην δήμαρχο) να μου δώσει πρωτάθλημα να βοηθήσει κοινώς την ομάδα μου.
Εσύ πίστευε ότι πολιτική και ποδόσφαιρο δεν μπλέκονται. Δικαίωμά σου
4ο Μπαααααααααα. Λέω να παραμείνω ΑΕΚτζής και να τα χώνω σε όλους. Σε μη ΑΕΚτζήδες αλλά και σε γιαλατζί ΑΕΚτζήδες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Mαλλον εσυ πρεπει να μας κανεις την χαρη και να γινεις ΟΣΦΠ, ο τροπος και το στυλακι σου βγαζουν γαβρίλα και μαλιστα της χειροτερης μορφης. Ο ΑΕΚτζης ειναι αρχοντας, διαφορετικος, περηφανος.
Ρε κάνε μου τη χάρη που ξέρεις και πως είναι ο ΑΕΚτζής. Αυτά που γράφεις είναι σε εντάξυ και ξηγημένους ανθρώπους. Σε κάτι άλλους θυμάται το σκληρό πρόσωπό του, αυτόν που τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του πριν από 70+ χρόνια και τα γαμάει όλα.
Άντε τώρα κάτω στην Πειραιώς να δεις αν είναι στη θέση του το γραφείο του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ πρωθυπουργού και μετά από τη ναυτιλιακή του για να δηλώσεις αιώνια υποταγή και υποστήριξη

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1

κανει μαγια  :zfuck: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• AsueasrUTWO8QtpoS04Z.jpg
    AsueasrUTWO8QtpoS04Z.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 23

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Τσακίρης: «Μονιμοποιείται ο Κωστένογλου»
Από υπηρεσιακός... μόνιμος ο Νίκος Κωστένογλου. Ο Ίλια Ίβιτς αποφάσισε να διατηρήσει τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι και το τέλος της σεζόν... :2funny: :2funny: ξοδεύτηκε πάλι ο ΑΠΛΑΣ. :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom