Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
ΑΕΚΑΡΑ με χιόνια και βροχές
ΑΕΚΑΡΑ στις δύσκολες στιγμές..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έτσι ακριβώς. Εν τω μεταξύ απο χτες έχουν σκάσει και οι γαύροι στο νήμα μας και μας βρίζουν πρωί βράδυ.. Ανησυχούν τα παιδιά . 2 χρόνια άτιτλοι και τα έχουν παίξει ήδη.. Δεν έχουν μάθει στα δύσκολα, για αυτό φαίνεται, εμείς όμως έχουμε , γιατί ακόμα και στην Γ εθνική που ήμασταν, ήμασταν πάντα ενωμένοι και δίπλα στην ομάδα μας , δεν την εγκαταλείψαμε ποτε και δεν διαλύθηκε η ΑΕΚ όσο και αν το ήθελαν κάποιοι, όπως ήθελαν να συμβεί και πέρυσι με τον ΠΑΟ. Αντίθετα με το που ήρθαμε πήραμε κύπελλο, πρωτάθλημα και 3 σερί χρονιές φιναλίστ στο κύπελλο, για να μην ξεχάσω ότι αποκλειστήκαμε στο τσακ στους 32 χάρη στα εκτός έδρας γκολ και όντας αήτητοι σε όλη την διοργάνωση, κάτι που κανείς τους δεν έχει κάνει ποτε. Δυστυχώς δεν θα απαλλαγείτε έτσι εύκολα παλικάρια μου  απο μας και με τα μυαλά που κουβαλάτε μερικοί, σας βλέπω για καιρό στην ''αντιπολίτευση''..... :cum:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δυο κουβεντες για να πεσουν οι τονοι:
-Πρωτον εφυγε ο καρκίνος και πηρε μαζι του και τον αχρηστο Λυμπε..Ερχονται καλυτερες μερες..
-Δευτερον για τον Whois..Επειδη ειναι παρα πολλά χρονια εδω μεσα ,εχει υιοθετησει ενα διαφορετικό υφος γραφής το οποίο
ενοχλεί όσους δεν τον ξερουν..Και καλά κανουν κι εγω το ιδιο θα ειχα ενοχληθει αν μου κατεβαζαν μπινελίκια με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Θα παρακαλούσα λοιπόν τον παλαιό εδω μέσα φίλο Pleasure να κατεβασει λιγο ταχυτητα γιατι οι ΑΕΚτζήδες ειμαστε πανω απ'όλα δικαιοι και δεν βριζουμε...ΚΑι κραταμε τη σελιδα μας σε ενα επίπεδο..

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Δυο κουβεντες για να πεσουν οι τονοι:
-Πρωτον εφυγε ο καρκίνος και πηρε μαζι του και τον αχρηστο Λυμπε..Ερχονται καλυτερες μερες..
-Δευτερον για τον Whois..Επειδη ειναι παρα πολλά χρονια εδω μεσα ,εχει υιοθετησει ενα διαφορετικό υφος γραφής το οποίο
ενοχλεί όσους δεν τον ξερουν..Και καλά κανουν κι εγω το ιδιο θα ειχα ενοχληθει αν μου κατεβαζαν μπινελίκια με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Θα παρακαλούσα λοιπόν τον παλαιό εδω μέσα φίλο Pleasure να κατεβασει λιγο ταχυτητα γιατι οι ΑΕΚτζήδες ειμαστε πανω απ'όλα δικαιοι και δεν βριζουμε...ΚΑι κραταμε τη σελιδα μας σε ενα επίπεδο..
Άλλο φίλε κανουμε μια αντιπαράθεση για τις ομάδες μας, δεκτό αυτό και άλλο αφήνουμε σεξουαλικά υπονοούμενα και πιάνουμε στο στόμα μας τον πατέρα και την μητέρα του άλλου , χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις. Υπάρχουν και κάποια όρια σε αυτά που πρέπει να λέμε και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει αν ήταν άντρας με το Α κεφαλαίο θα  ήταν να ζητήσει μια συγνώμη γιατί ξεπέρασε τα όρια και θα τελείωνε εκεί . Εδώ ούτε που τον μπλόκαραν , ούτε μια συγνώμη δεν ειπώθηκε έστω και ψεύτικη,  απλώς σβήσανε το μήνυμα(έχω αντίγραφο παρολα αυτά) ,  τι να συζητάμε τώρα.
ΥΓ. Αν εγώ έκανα το ίδιο θα με είχαν μπλοκάρει την ίδια στιγμή. Πάμε στοίχημα; Εγώ όμως δε θα το κάνω αυτό, δεν είναι στον χαρακτήρα μου και δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να μαι καιρό δίπλα σας.
Άστα ας πούμε μόνο για την ΑΕΚ απο εδω και πέρα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άλλο φίλε κανουμε μια αντιπαράθεση για τις ομάδες μας, δεκτό αυτό και άλλο αφήνουμε σεξουαλικά υπονοούμενα και πιάνουμε στο στόμα μας τον πατέρα και την μητέρα του άλλου , χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις. Υπάρχουν και κάποια όρια σε αυτά που πρέπει να λέμε και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει αν ήταν άντρας με το Α κεφαλαίο θα  ήταν να ζητήσει μια συγνώμη γιατί ξεπέρασε τα όρια και θα τελείωνε εκεί . Εδώ ούτε που τον μπλόκαραν , ούτε μια συγνώμη δεν ειπώθηκε , έστω και ψεύτικη, τι να συζητάμε τώρα. Άστα ας πούμε μόνο για την ΑΕΚ.
Σου απαντησα αδερφε..Εχεις χιλια δικια,αλλα μην ψαχνεις δικαίωση σε ενα bou site...Συνεχίζουμε με την ΑΕΚΑΡΑ όπως ειπες κι εσυ... :rockon: :rockon:

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Σου απαντησα αδερφε..Εχεις χιλια δικια,αλλα μην ψαχνεις δικαίωση σε ενα bou site...Συνεχίζουμε με την ΑΕΚΑΡΑ όπως ειπες κι εσυ... :rockon: :rockon:
Εγώ θέλω να υπάρχει ένα επίπεδο και εδώ. Δεν υποτιμώ το site, το σέβομαι και θέλω να υπάρχει ένα επίπεδο και εδώ, και ας μην είναι ένα επιστημονικό site. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Απλώς στεναχωρέθηκα που για να με πικάρει κάποιος αναφέρθηκε στον πατέρα μου που έχει πεθάνει και στην μητέρα μου με μια χυδαία λέξη, χωρίς να ακούσω έστω μια συγνώμη. Τελοςπάντων, ελπίζω να μην έχω ξανά τέτοια εμπειρία εδώ μέσα και να μιλάμε με πολιτισμένο επίπεδο και ας διαφωνούμε.
Πως την είδες την επιλογή του νέου  coach φιλε;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ θέλω να υπάρχει ένα επίπεδο και εδώ. Δεν υποτιμώ το site, το σέβομαι και θέλω να υπάρχει ένα επίπεδο και εδώ, και ας μην είναι ένα επιστημονικό site. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Απλώς στεναχωρέθηκα που για να με πικάρει κάποιος αναφέρθηκε στον πατέρα μου που έχει πεθάνει και στην μητέρα μου με μια χυδαία λέξη, χωρίς να ακούσω έστω μια συγνώμη. Τελοςπάντων, ελπίζω να μην έχω ξανά τέτοια εμπειρία εδώ μέσα και να μιλάμε με πολιτισμένο επίπεδο και ας διαφωνούμε.
Πως την είδες την επιλογή του νέου  coach φιλε;
Θελω να πιστευω ότι θα κανει καλυτερη διαχειριση από τον "Αλεφαντο" της Πορτογαλίας..Ειμαι επιφυλακτικός..

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Θελω να πιστευω ότι θα κανει καλυτερη διαχειριση από τον "Αλεφαντο" της Πορτογαλίας..Ειμαι επιφυλακτικός..
Mακάρι πριν τα χάσουμε όλα. Αλλά ειλικρινά το ότι αποχαιρετούμε την Ευρώπη τόσο νωρίς με στεναχωρεί κάπως. Πέρυσι περάσαμε την Σέλτικ που ήταν μια σαφώς καλύτερη ομάδα και φέτος δυστυχώς δεν..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έτσι ακριβώς. Εν τω μεταξύ απο χτες έχουν σκάσει και οι γαύροι στο νήμα μας και μας βρίζουν πρωί βράδυ.. Ανησυχούν τα παιδιά . 2 χρόνια άτιτλοι και τα έχουν παίξει ήδη.. Δεν έχουν μάθει στα δύσκολα, για αυτό φαίνεται, εμείς όμως έχουμε , γιατί ακόμα και στην Γ εθνική που ήμασταν, ήμασταν πάντα ενωμένοι και δίπλα στην ομάδα μας , δεν την εγκαταλείψαμε ποτε και δεν διαλύθηκε η ΑΕΚ όσο και αν το ήθελαν κάποιοι, όπως ήθελαν να συμβεί και πέρυσι με τον ΠΑΟ. Αντίθετα με το που ήρθαμε πήραμε κύπελλο, πρωτάθλημα και 3 σερί χρονιές φιναλίστ στο κύπελλο, για να μην ξεχάσω ότι αποκλειστήκαμε στο τσακ στους 32 χάρη στα εκτός έδρας γκολ και όντας αήτητοι σε όλη την διοργάνωση, κάτι που κανείς τους δεν έχει κάνει ποτε. Δυστυχώς δεν θα απαλλαγείτε έτσι εύκολα παλικάρια μου  απο μας και με τα μυαλά που κουβαλάτε μερικοί, σας βλέπω για καιρό στην ''αντιπολίτευση''..... :cum:
Ενα δάκρυ κυλησε .....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα σε όλους τους αετούς.... :headbaning1:

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά....
Θα παρακαλέσω τα αδέρφια να μην ασχολούνται με τα άξεστα "τρωκτικά" που εισβάλλουν κατά καιρούς στο thread μας.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.931
Πόντοι
606
κολλησε η βελονα δεν αισθανομαι καλα  :rockon:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τωρα με τον κυρ Ηλια αρχιζω να ειμαι καλυτερα :rockon:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.899
Πόντοι
9.931
Ιλια Ιβιτς: Κι επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ.

Η Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιλια Ιβιτς ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της Ενωσης. Για 2+2 χρόνια η συμφωνία των δύο πλευρών.
Ο Ίλια Ίβιτς είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από το πόστο του μετά την ήττα από την Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε εκφράσει την επιθυμία του για την πρόσληψη του Σέρβου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τις δύο πλευρές να έχουν ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

ΑΕΚ και Ίβιτς κατέληξαν σε συμφωνία για δύο συν δύο χρόνια και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του με τον Σέρβο να επιστρέφει στην Ένωση. Μάλιστα το απόγευμα θα βρεθεί και στα Σπάτα για την προπόνηση της ομάδας.

Πλέον αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις και στο θέμα προπονητή, με τον Γκουστάβο Πογέτ να αποτελεί την πρώτη επιλογή, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τον Ουρουγουανό κόουτς για την επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών.

Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
Άσχετο,ο Ίβιτς μαζί με τον Πετράκη, δεν έκλεβαν τον γέροκόκκαλη; :S

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• 20190827_183228-kdcollage.jpg
    20190827_183228-kdcollage.jpg
    149,9 KB · Εμφανίσεις: 46

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Συνημμένα

• 67711000_680827582380946_8268846736781344768_n.jpg
    67711000_680827582380946_8268846736781344768_n.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom