You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Στο διάολο να πάνε και οι δύο. Μας κατέστρεψαν και μας έχουν θέσει ήδη εκτός Ευρώπης απο τον Άυγουστο και με ήττα στην έδρα μας απο την ξάνθη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Και όχι μόνο να χάνουμε , αλλά να παρουσιάζουμε μια τραγική εικόνα που σίγουρα ΔΕΝ είναι ΑΕΚ αυτό. Πώς το πε κάποτε ο Βαγγέλας στον Ολυμπιακό να παίζουμε με την ομάδα νέων αντί για αυτούς;; Mήπως πρέπει και εδώ να εφαρμοστεί , γιατί ναι μεν και οι δύο αυτοί είναι ηλίθιοι, αλλά και οι παίκτες μας αν εξαιρέσεις 2-3 είναι όλοι για τα μπάζα. Δεν ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν. Ελπίζω σε άμεσες αλλαγέςΤέλος Καρντοσο - Λυμπεροπουλος!!!
ΥΓ. Ελπίζω αυτή η εικόνα αυτού του ανθρώπου να ήταν η τελευταία στην ομάδα μας.
Συνημμένα
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
κωστακη ζεις???Μήπως να αναλάβεις εσύ την ΠΑΕ;;; Καλύτερα θα πάμε, χειρότερα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται..
Μην φευγεις κουλα..
Στασου μυγδαλααααααα..
Εεεεεε..
Που πας???
Θα το γυρισουμε κουλα..
Γιατι ρε κουλα πεφτεις κατω???
Γιατι ρε κουλα φευγεις???
Με πακιστανο ρε κουλα???
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΤΙΓΡΑΚΟΣ Μ ΕΜΑΣ..
ΓΡΑΨΕ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ..
ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ..
ΔΥΟ ΚΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΤΑΣ Κ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΦΡΕΤΟ ΤΗΣ..
ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ..
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΚΑΡΧΗ ΝΙΑΟΥ,ΣΥΝ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΕΚΑΡΧΗ ΚΟΝΤΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ..
ΥΓ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ..
ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΤΕ..
ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..
ΚΛΠ,ΚΛΠ..
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ..
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ..
ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ..
ΠΩ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΗ..
ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΟΥΛΑ..
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΟΥΛΑ..
ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ Κ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΠΟΥ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΕΚΑΡΧΗΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΚΟΥΛΑ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
Συνημμένα
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
;;;;; Τώρα αν τον βρίσω χοντρά θα φταίω;; Δεν πήρε την δόση του χτες και να τα αποτελέσματα... ΑΧΧ κακομοίρη, αχχ...κωστακη ζεις???
Μην φευγεις κουλα..
Στασου μυγδαλααααααα..
Εεεεεε..
Που πας???
Θα το γυρισουμε κουλα..
Με πακιστανο ρε κουλα???
ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ..
ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ..
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΚΑΡΧΗ ΝΙΑΟΥ,ΣΥΝ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΕΚΑΡΧΗ ΚΟΝΤΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ..
ΚΛΠ,ΚΛΠ..
ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ..
ΠΩ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΗ..
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΟΥΛΑ..
ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ Κ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΠΟΥ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΕΚΑΡΧΗΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΚΟΥΛΑ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.076
- Πόντοι
- 5.396
τοσο τραγικοι που εχει γινει αστειο.
τι να λεμε.
υ.γ1. μακαρι να φυγει και ας γινει νεος ζαρντιμ, εδω δεν...
υ.γ2 α ρε λυμπε τι μεσον εχεις ποια...
υ.γ3. εγω το διαρκειας μου για μπασκετ το τσιμπησα, εκει τουλαχιστον προσπαθουν.
τι να λεμε.
υ.γ1. μακαρι να φυγει και ας γινει νεος ζαρντιμ, εδω δεν...
υ.γ2 α ρε λυμπε τι μεσον εχεις ποια...
υ.γ3. εγω το διαρκειας μου για μπασκετ το τσιμπησα, εκει τουλαχιστον προσπαθουν.
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Ντροπιάζεις όλους τους ολυμπιακούς με το βρωμόστομα σου. Ειλικρινά ντρέπομαι για εσένα, γιατί μόλις ξεφτιλίστηκες για άλλη μια φορά. Κρίμα για σένα.κωστακη ζεις???
Μην φευγεις κουλα..
Στασου μυγδαλααααααα..
Εεεεεε..
Που πας???
Θα το γυρισουμε κουλα..
Με πακιστανο ρε κουλα???
ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ..
ΚΛΠ,ΚΛΠ..
ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ..
ΠΩ ΠΩ ΚΟΥΡΑΣΗ..
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΟΥΛΑ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.076
- Πόντοι
- 5.396
ΝΝΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Δεν νομίζω να ξανάρθει και θα έχει και δίκιο. Τον φέραμε πίσω μας έκανε ανθρώπους ξανά και μας έβαλε σε έναν δρόμο και τον διώξαμε αμέσως για να πάρουμε κάποιον για να παίζουμε καλύτερη μπάλα. Και ορίστε η καλύτερη μπάλα.Πάντως επιστροφή Χιμένεθ θα είναι ξεφτίλα.
ΥΓ. Το χειρότερο είναι ότι ακούω κάποιους να λένε για Ουζουνίδη, ξεχνώντας ότι και τότε η ομάδα δεν πέταγε, απλώς δεν είχε αυτό το χάλι.
ΥΓ2. Ένας Δέλλας είναι ότι χρειάζεται αυτή η ομάδα τώρα και να μείνει για χρόνο, όχι αλλαγή στην αλλαγή.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
Κωστακη νεοπα..
Τραβα να δεις τι εγραφα στην φωτεινουλα κ τον παπαριωνα στις αρχες του θρεντ..
pleasuregiver παιχτη..
ΑΒΕΡΤΟΣ PLEASUREGIVER FOR EVER..
ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΟ ΣΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΕΚΑΡΧΗΣ..
ΤΙ ΩΡΑ???
ΥΓ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΡΙΤΕΖΑ ΜΟΥ???
ΑΕΚΑΡΧΗΣ Κ ΑΥΤΟΣ Ε???
ΝΑΙ ΚΟΥΛΑ..
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΚΟΥΛΑ..
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΩ Κ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ..
Η ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΤΕ(ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ)..
ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΤΕ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ???)ΠΡΟ 2ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΛΟΥΚΑΡΕΙ???ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑΣ ΣΑΣ???
ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ???
ΠΟΣΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ???
ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ ΕΦΑΓΕ Ο ΝΙΑΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ???
ΤΙ ΩΡΑ???
ΚΟ ΚΟ ΚΟ Κ ΠΑΛΙ ΧΕΣΙΜΟ..
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ..
ΕΡΧΟΝΤΑΙ 6ΑΡΕΣ ΛΕΜΕ..
Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΕΣ..
ΚΛΑΨΕ ΚΩΣΤΑΚΗ..
pleasuregiver παιχτη..
ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΟ ΣΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΕΚΑΡΧΗΣ..
ΤΙ ΩΡΑ???
ΥΓ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΡΙΤΕΖΑ ΜΟΥ???
ΑΕΚΑΡΧΗΣ Κ ΑΥΤΟΣ Ε???
ΝΑΙ ΚΟΥΛΑ..
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΚΟΥΛΑ..
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΩ Κ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ..
Η ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΤΕ(ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ)..
ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΤΕ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ???)ΠΡΟ 2ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΛΟΥΚΑΡΕΙ???ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑΣ ΣΑΣ???
ΤΙ ΩΡΑ???
ΚΟ ΚΟ ΚΟ Κ ΠΑΛΙ ΧΕΣΙΜΟ..
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ..
ΕΡΧΟΝΤΑΙ 6ΑΡΕΣ ΛΕΜΕ..
ΚΛΑΨΕ ΚΩΣΤΑΚΗ..
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Σταμάτα να γράφεις ρε κανένας δεν σε διαβάζει. Πήγαινε αλλού. Αλλά βρίσκεις και τα κάνεις αυτά εδώ και δεν σε κάνουν ban , γιατί όλοι ξέρουμε τον λόγο.... Αν εγώ έβριζα έτσι στο θέμα του ΟΣΦΠ τώρα θα ήμουν στην εξορία ...Κωστακη νεοπα..
pleasuregiver παιχτη..
ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΟ ΣΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΥ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΕΚΑΡΧΗΣ..
ΤΙ ΩΡΑ???
ΑΕΚΑΡΧΗΣ Κ ΑΥΤΟΣ Ε???
ΝΑΙ ΚΟΥΛΑ..
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΚΟΥΛΑ..
ΤΙ ΩΡΑ???
ΚΟ ΚΟ ΚΟ Κ ΠΑΛΙ ΧΕΣΙΜΟ..
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ..
ΕΡΧΟΝΤΑΙ 6ΑΡΕΣ ΛΕΜΕ..
ΚΛΑΨΕ ΚΩΣΤΑΚΗ..
ΥΓ. Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στον φίλο...
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
μπορω να στα γραψω κ κονιορδιστικα ρε βλακεντιε..Ντροπιάζεις όλους τους ολυμπιακούς με το βρωμόστομα σου. Ειλικρινά ντρέπομαι για εσένα, γιατί μόλις ξεφτιλίστηκες για άλλη μια φορά. Κρίμα για σένα.
Το νοημα δεν αλλαζει..
Τι απ οσα γραφω δεν ισχυει???
Γαργαρα..
Ποιος δελλας ρε γκιοζη???
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΜΠΙΓΚΟΝΙΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ..
ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ 300 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ..
ΝΤΕΤΑΡΙ-ΦΟΥΝΕΣ-3 ΜΙΓΚ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΡΙΞΩ Κ ΤΑ ΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ???
ΥΓ Η ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ???
ΓΙΑΤΙ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ???
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ???
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
τι λεει παλι το ματριξ που ζεις μωρη καριολιτσα???Σταμάτα να γράφεις ρε κανένας δεν σε διαβάζει. Πήγαινε αλλού. Αλλά βρίσκεις και τα κάνεις αυτά εδώ και δεν σε κάνουν ban , γιατί όλοι ξέρουμε τον λόγο.... Αν εγώ έβριζα έτσι στο θέμα του ΟΣΦΠ τώρα θα ήμουν στην εξορία ...
ΥΓ. Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στον φίλο...
13 μελη κ 13 επισκεπτες ποιον διαβαζουν μωρη χαζη???
εσενα κ τ αλλα χαζα που σας φταιει το σαμαρι κ οχι ο γαιδαρος???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Να ψοφήσεις εσύ σου εύχομαι και όσο πιο σύντομα γίνεται. Ειλικρινά αφού σε αφήνουν ακόμα να μας βρίζεις έτσι χυδαία , τι να πω, συνέχισε μόνος σου , αποχωρώ γιατί συχαίνομαι τα σκουπίδια. Γράφε μόνος σου και συνέχισε να μας βρίζεις όσο θες , δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, έχεις φάει πολύ ξύλο μικρός , για αυτό δεν σε παρεξηγώ. Καλή σου νύχτα.μπορω να στα γραψω κ κονιορδιστικα ρε βλακεντιε..
Το νοημα δεν αλλαζει..
Τι απ οσα γραφω δεν ισχυει???
Γαργαρα..
Ποιος δελλας ρε γκιοζη???
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΜΠΙΓΚΟΝΙΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ..
ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ 300 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ..
ΝΤΕΤΑΡΙ-ΦΟΥΝΕΣ-3 ΜΙΓΚ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΡΙΞΩ Κ ΤΑ ΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ???
ΥΓ Η ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ???
ΓΙΑΤΙ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ???
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ???
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Μόνο αυτό θα πω. Ευχαριστούμε πολύ την διεύθυνση που αφήνει να περνάνε τέτοιου είδους χυδαία μηνύματα τα οποία προσβάλλουν έτσι τόσους ανθρώπους. Κρίμα παιδιά. Λίγος σεβασμός και σε εμάς τους Αεκτζήδες(όσο και αν δεν μας χωνεύετε) θα ήταν καλό να τον δείχνατε , όπως τον δείχνω και εγώ προσωπικά σε εσάς και κάθε φορά μπαίνω και σας συγχαίρω για τις μεγάλες σας νίκες , χωρίς ποτέ να έχω βρίσει την ομάδα σας ή κάποιον οπαδό σας
Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ whois. Γειά σου τώρα.
Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ whois. Γειά σου τώρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 990
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις