Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πολύ αργό και άτεχνο τον έκοψα.και ο Πορτογάλος μπροστά αρκετά αργος.ειδωμεν
Με τον Ολιβέιρα και τον Βέρντε μπορώ να κάνω λίγη υπομονή ακόμα (3-4 παιχνίδια ακόμα) γιατί υπάρχει η (πολύ σοβαρή) διακιολογία ότι δεν ήταν από την προετοιμασία, δεν έχει δέσει ακόμα κτλπ

Εισαι βεβαιος οτι εγω ειμαι ο εριστικος?
Μπροστά στις δηλώσεις του Καρντόσο όχι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακούγεται για Δέλλα.Δεν υπάρχει σωτηρία

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακούγεται για Δέλλα.Δεν υπάρχει σωτηρία
ΜΑΚΑΡΙ ο Δέλλας. Καλύτερος από αυτόν που έχουμε τώρα.
Αν και θα ηθελα να δώσεις και λινκ, γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε κανένα ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός δεν λέει ότι υπάρχει θέμα προπονητή.

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Μη ξεχάσετε είναι ελεύθερος και ο Σουλης ο Παπάδοπουλος με μία τύροπιτα την ημέρα συμφέρει... :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπαααααααααααα. Τάκης Λεμονής

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να κατσω να ξαναγραψω για το μαλακα?
Τα λεγαμε,δεν τα λεγαμε?Και αυτός εχει τη μεγαλυτερη ευθύνη αλλα και τα ΠΑΛΤΑ που ψωνισαμε από τις εκπτωσεις...
Από τη χτεσινη 11αδα θα σταθώ στον ψωνισμένο γκολκίπερ μας ,που του βαλανε και ρητρα 10 εκατομυρια μη και τον χασουμε,και στην ελλειψη ενος αξιόπιστου ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΓΜΤ!!!!!
Ο Ντόμπος-τον θυμαστε?-θα ηταν χιλιες φορές καλυτερος από τους χτεσινους που παιξανε στη θεση αυτη...
Καλυτερα παντως που εγινε ετσι,να ξεκουμπιστει ο λουστρος και να παρουμε μπρος..
Α, κι ενισχυση το Γεναρη, Καβουρια ακούς???!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Χιμενεθ οπως παει θα το σπασει το ρεκορ του Τακη.
Δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του (δυστυχώς)

Σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας με εμένα στη θέση του Χιμένεθ:

Τηλέφωνο χτυπάει

Εγώ: "Παρακαλώ"
Τίγρης : "Έλα προπονητάρα μου. Τι λέει; Τι κάνεις;"
Ε: "Ποιος είναι;"
Τ: "Καλά ρε συ, με ξέχασες κιόλας; Ο πρόεδρος είμαι. Ο Τίγρης με το όνομα"
Ε: "Α! Έλα. Τι λέει; Τι έγινε;"
Τ: "Να μωρέ ξέρω ότι τον Μάιο είπα ότι θέλω η ομάδα να παίζει καλύτερα και πιο θεαματικά, αλλά με ξεγέλασαν και πήρα έναν παπάρα ανύπαρκτο προπονητή που πολύ θεωρία και από μπαλίτσα τίποτα και η ομάδα έγινε ο περίγελος της Ελλάδας και της Ευρώπης, και αναρωτήθηκα αν είσαι λεύτερος τούτο τον καιρό"
Ε: "Ναι είμαι"
Τ: "Τέλεια. Μπες στο πρώτο αεροπλάνο και έλα να τα πούμε"
Ε: "Ώπα μαν. Στάκα. Για να μπω θα πρέπει να μου στείλεις υπογεγραμμένο από μέρους σου ένα συμβόλαιο με διάρκεια 2.5 χρόνια κλειστό και καθαρές ετήσιες απολαβές 1μύριο καθαρά. Επίσης να υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι τον Γενάρη θα σκάσεις 2 με 3 μύρια για ενισχύσεις και του χρόνου το καλοκαίρι μίνιμουμ 6 με 7"
Τ: "Έλα τώρα, άσε τις μαλακίες.......Κόουτς με ακούς; Δε σε ακούω. Είσαι εκεί;"
τουουουουουουουουουουουουουουουουτ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να κατσω να ξαναγραψω για το μαλακα?
Τα λεγαμε,δεν τα λεγαμε?Και αυτός εχει τη μεγαλυτερη ευθύνη αλλα και τα ΠΑΛΤΑ που ψωνισαμε από τις εκπτωσεις...
Από τη χτεσινη 11αδα θα σταθώ στον ψωνισμένο γκολκίπερ μας ,που του βαλανε και ρητρα 10 εκατομυρια μη και τον χασουμε,και στην ελλειψη ενος αξιόπιστου ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΓΜΤ!!!!!
Ο Ντόμπος-τον θυμαστε?-θα ηταν χιλιες φορές καλυτερος από τους χτεσινους που παιξανε στη θεση αυτη...
Καλυτερα παντως που εγινε ετσι,να ξεκουμπιστει ο λουστρος και να παρουμε μπρος..
Α, κι ενισχυση το Γεναρη, Καβουρια ακούς???!!!
Βέρντε και Ολιβέιρα έχουν από μένα περίοδο υπομονής μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία. Ο ανύπαρκτος, αν και το έλεγα από τότε που ανακοινώθηκε ότι δε κάνει, δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ υπομονή και στήριξη. Σχεδόν 2 μήνες στο τιμόνι με την προετοιμασία δική του για να δούμε για 2ο (ουσιαστικά 3ο, αλλά στο πρώτο μετά το 0-2 μπήκαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί) συνεχόμενο παιχνίδι αυτό το συνοθύλευμα; Με τα χαφ να έχουν σύνθετους ρόλους που ΚΑΝΕΝΑ δε μπορεί να ανταπεξέλθει γιατί είναι τέτοια η ποιότητά τους που μπορούν να κάνουν ΕΝΑ το ΠΟΛΥ ΔΥΟ πράγματα (ο Σιμόες δεν μπορεί ΚΑΙ να κόψει ΚΑΙ να μοιράσει τη ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ να ανέβει ψηλά). Με ακραία μπακ που παραανεβαίνουν ψηλά αφήνοντας τους αμυντικούς μετά τα τρέχουν να μπαλώσουν τις τρύπες που αφήνουν
Ο Μελισσάν δε πρόκειται να παραδεχτεί ΠΟΤΕ και τόσο νωρίς ότι έκανε λάθος. Με τον Κετσπάγια πιάσαμε Οκτώβρη μήνα (αν και φώναζε από τον Αύγουστο ότι έγινε μαλακία). Με τον Ουζουνίδη Γενάρη μήνα (αν και από Οκτώβρη μήνα η ομάδα δε τραβούσε). Έτσι και με αυτόν. Θα πιάσουμε Οκτώβρη ίσως και Νοέμβρη μέχρι να πεί "οκ μαλακία". Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το ρίξει στους παίκτες όπως πέρσι.
Είναι όμως κρίμα για τον Σβαρνά να καίγεται έτσι. Το παιδί δεν μπορεί να σταθεί με ΤΙΠΟΤΑ στην Ευρώπη. Θα έπρεπε να υπολογίζεται ως 5ος αμυντικό και να έπαιζε στα ματς του κυπέλλου και με ομάδες που είναι στην ουρά της βαθμολογίας. Αλλά ΟΚ, διώξαμε τον Λαμπρόπουλο που έκανε τα αποδυτήρια πουτάνα πέρσι (ΝΟΤ) και γλιτώσαμε και 100χιλιάρικα και όλα καλά. Α! Και μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ δε θα πάρει αμυντικό. Με αυτούς τους 3.5 θα πορευτούμε (ο μισός είναι ο Τσίγκρι που αν παίξει φέτος 15 παιχνίδια θα είναι θαύμα)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι κωλομαδα ειναι αυτη που εχετε
θα σας βαλουμε απο κατω φετος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι κωλομαδα ειναι αυτη που εχετε
θα σας βαλουμε απο κατω φετος
Με βάση την εικόνα του Άρη στο ματς με τη Μόλντε εντός και τη δική μας χθες αλλά και στο 2ο παιχνίδι με τους Ρουμάνους, ΕΥΚΟΛΑ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Με βάση την εικόνα του Άρη στο ματς με τη Μόλντε εντός και τη δική μας χθες αλλά και στο 2ο παιχνίδι με τους Ρουμάνους, ΕΥΚΟΛΑ
αντε καιρος να αλλαξεις ομαδα
ο τιγρης μεχρι να γινει το γηπεδο δεν σπαει φραγκο

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του (δυστυχώς)

Σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας με εμένα στη θέση του Χιμένεθ:

Τηλέφωνο χτυπάει

Εγώ: "Παρακαλώ"
Τίγρης : "Έλα προπονητάρα μου. Τι λέει; Τι κάνεις;"
Ε: "Ποιος είναι;"
Τ: "Καλά ρε συ, με ξέχασες κιόλας; Ο πρόεδρος είμαι. Ο Τίγρης με το όνομα"
Ε: "Α! Έλα. Τι λέει; Τι έγινε;"
Τ: "Να μωρέ ξέρω ότι τον Μάιο είπα ότι θέλω η ομάδα να παίζει καλύτερα και πιο θεαματικά, αλλά με ξεγέλασαν και πήρα έναν παπάρα ανύπαρκτο προπονητή που πολύ θεωρία και από μπαλίτσα τίποτα και η ομάδα έγινε ο περίγελος της Ελλάδας και της Ευρώπης, και αναρωτήθηκα αν είσαι λεύτερος τούτο τον καιρό"
Ε: "Ναι είμαι"
Τ: "Τέλεια. Μπες στο πρώτο αεροπλάνο και έλα να τα πούμε"
Ε: "Ώπα μαν. Στάκα. Για να μπω θα πρέπει να μου στείλεις υπογεγραμμένο από μέρους σου ένα συμβόλαιο με διάρκεια 2.5 χρόνια κλειστό και καθαρές ετήσιες απολαβές 1μύριο καθαρά. Επίσης να υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι τον Γενάρη θα σκάσεις 2 με 3 μύρια για ενισχύσεις και του χρόνου το καλοκαίρι μίνιμουμ 6 με 7"
Τ: "Έλα τώρα, άσε τις μαλακίες.......Κόουτς με ακούς; Δε σε ακούω. Είσαι εκεί;"
τουουουουουουουουουουουουουουουουτ
Μήπως να αναλάβεις εσύ την ΠΑΕ;;; Καλύτερα θα πάμε, χειρότερα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται..

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Breaking news........................

68691071_2302859253165346_3263711984276733952_n.jpg

[move]K A Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο Σ[/move]

gregory35