Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
με βρίσκεις σύμφωνο δεν κρύβομαι, ούτε θεωρώ σωστό να σας έχω τόσο στη μπούκα.
το θέμα είναι ότι δημιουργούνται γενιές ρεβανσιστών οι οποίες θα έκαναν ως αντίποινα χειρότερα αν μπορούσαν (ή όποτε μπορέσουν) και για αυτό ευθύνεται η ομάδα σου, πήγε την αδηφαγία σε άλλο επίπεδο (τα 10 χρόνια χωρίς, έγιναν 20 με). εκείνα τα χρόνια δεν περίμενα να υπάρξει πιο μισητός άνθρωπος από Βαρδινογιάννη και ο Κόκκαλης το πήγε σε άλλο επίπεδο. ο Μαρινακης ή ο Σαββίδης είναι απλά γραφικοί μπροστά του, απλά με τα χρόνια οι υποχρεώσεις αλλάζουν και φυσικά είτε ξεχνάμε είτε ηρεμούμε...
το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κάνει κύκλους στα πέτρινα μου χρόνια έτρωγα τις σφαλιάρες εγώ και δεν μου άρεσε κι εμένα πίστεψέ με μετά γύρισαν τα Κόζα τις έριχνα εγώ και ουτο καθ' εξής τι να κάνουμε έτσι είναι τα πάντα στη ζωή τώρα το να ψάχνουμε ποια είναι η πιο παρθένα δεν οδηγεί κάπου νομίζω

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
δεν διαφωνώ σε κάτι φίλε παρά μόνο στο ότι όποιος έχει την δύναμη γαμει έτσι απλά, αυτό που δεν δέχομαι είναι το δάχτυλο που με δείχνει και μου λέει ότι εσύ τα έκανες όλα ναι ρε μαλακα τα έκανα αλλά σκουζεις γιατί δεν είχες την δύναμη να τα κάνεις εσύ μην μου το παίζεις αμεμπτου ηθικής και δεν αναφέρομαι σε σένα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

ωραιο το παραμυθακι οτι ολοι ειναι ιδιοι.σε βολευει  :effemine:

αυτο ισχυει σε μεγαλο βαθμο για τις διοικησεις

για τους οπαδους ομως υπαρχουν αλλοι που γουσταρουν πεναλτι στην σεντρα και οπαδοι που χαλιουνται να νικανε με πετσινο πεναλτι.

μαντεψε ποια ομαδα εχει πιο πολλους οπαδους απο την πρωτη κατηγορια και ποια απο την δευτερη και για ποιο λογο

:heavymetalbig:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.123
Πόντοι
6.635
1ον Δες αν γενικά βρίζω, και όταν το κάνω ποιους βρίζω
2ον Αν έχεις διαβάσει την απάντηση μου στον πυρκαυλο, το έχω διορθώσει. Πολύ απλά από τη ταχύτητα και τις πολλαπλές απαντήσεις δε πρόλαβα να το διορθώσω στον δικηγόρο
3ον Δεν είμαι βλακογέννητος σα μερικούς να πιστεύω ότι ο όποιος πρωθυπουργός της χώρας, ανεξαρτήτου κόμματος, θα μου φέρει δουλείες, ανάπτυξη, καλύτερους μισθούς, λιγότερους λαθρομετανάστες κτλπ κτλπ. Αυτά είναι για χαζούς. Το ΜΟΝΟ που μπορεί να κάνει ΠΛΕΟΝ η κάθε κυβέρνση είναι να μου φτιάξει γήπεδο (η ΑΕΚ ξεκίνησε να το φτιάχνει επί ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που απομώνοσε τον δικό της παπάρα πρώην δήμαρχο) να μου δώσει πρωτάθλημα να βοηθήσει κοινώς την ομάδα μου.
Εσύ πίστευε ότι πολιτική και ποδόσφαιρο δεν μπλέκονται. Δικαίωμά σου
4ο Μπαααααααααα. Λέω να παραμείνω ΑΕΚτζής και να τα χώνω σε όλους. Σε μη ΑΕΚτζήδες αλλά και σε γιαλατζί ΑΕΚτζήδες
εκτιθεσαι μην γραφεις μαλακιες ρε
ακου εκει οτι ο συριζα μας στηριξε στο νεο γηπεδο
βγαλε τα κοκκινα γυαλια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα το πέτυχε. Να καθαρίσει δηλαδή το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά. Ήρεμα και σβηστά. Η ομάδα έχει βρει την ηρεμία της και φαίνεται. Ναι δεν παίζει μπαλαρα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ο Καρντοσο άφησε καμμένη γη και θέλει πολύ δουλειά για να ανατραπεί η κατάσταση.
Σίγουρα θα έρθουν και οι στραβες και δ θα πρέπει να ζητάμε το κεφάλι του προπονητή ή του Χ, Ψ παίκτη

εκτιθεσαι μην γραφεις μαλακιες ρε
ακου εκει οτι ο συριζα μας στηριξε στο νεο γηπεδο
βγαλε τα κοκκινα γυαλια
ΟΚ. Μήπως θέλεις να μου πεις ποσό προχώρησε το έργο υπό τη διακυβέρνηση της ΝΔ. Γιατί εξοσον γνωρίζω από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιήθηκε από τον τότε δήμαρχο
Επίσης στα μέσα του 2016 ο τότε υπουργός υπέγραψε τη μελέτη. Μέσα σε 18 μήνες η τότε κυβέρνηση άλλαξε στάση και στήριξε την ΑΕΚ στο γηπεδικο. Από το 2003 έως του 2015 μπορείς να μου πεις τι έκαναν οι κυβερνήσεις;
Γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκαναν τίποτα. Και μπορεί να είναι η ισχυρή παρουσία του Μελισσανίδη που ξεκίνησε το γήπεδο αλλά αν δεν υπήρχε η θέληση από τη κυιθα έπαιρνε τα αρχιδια μου. Όπως τα πήραμε το 2093 που μπήκε σε μια νύχτα το Καραϊσκάκη στα Ολυμπιακά έργα. Όπως τα παίρνει για πολλά χρόνια ο ΠΑΟ. Και είμαι πεπεισμένος πως με ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις και για το γήπεδο του ΠΑΟ ενώ τώρα έχουν μείνει σε ευχολόγια από τη ΝΔ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
ματσαρα  :S :S :S

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σκατα παιζουμε...Ερχεται γκελα...Νικολα ευλόγησον... :priest: :priest: :priest: :priest:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
το πινηξε το κουνελι ο τερμας

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μονο ο ΜΑΡΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.167
Πόντοι
2.606
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
πολύ ωραία, αλλά να αρχίζει να βάζει και κανένας άλλος την μπάλα στα δίχτυα...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.167
Πόντοι
2.606
δείξε την μεταφράστρια ρε χασάπη... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.154
Πόντοι
12.056
Kουτσα στραβα...3 βαθμουλακια  :orchestra:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
Κωστένογλου.. με την βοήθεια της φρικαρισμενης προστάτιδας των Εξαρχείων +3 βαθμούς.. :headbaning2:  :headbaning2: :headbaning2:
Εξάρχεια-Αγιο Όρος μεσοτοιχία.. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γράφει ο ένας "ματσάρα", ο άλλος "μπαλάρα".
Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι οι παίκτες ήταν στα όρια του "καμμένου". Η προετοιμασία που έκανε ο χασάπης ήταν για τον πούτσο. Το προπονητικό τιμ έπρεπε στις 10 μέρες της διακοπής να κάνει μια μίνι προετοιμασία. Που ουσιαστικά δε μπορεί να συγκριθει με το να έχεις 2 μήνες μπροστά σου. Επίσης θα πρέπει από εδώ και πέρα μέχρι να έρθουν οι μετρήσεις στα ίσια τους να βαδίζουν σε μια λεπτη γραμμή. Πρώτον να προετοιμάζουν τους παίκτες για το επόμενο ματς, 2ον να κάνουν προπονήσεις που θα βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση και να επανέλθουν οι μετρήσεις τους στα φυσιολογικά όρια. Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολο, τότε ας στείλει βιογραφικό στη ΠΑΕ
Το ματς ΑΣΦΑΛΩΣ και δε θα ήταν εύκολο. Ο αντίπαλος δεν έχει μαζέψει βαθμούς οπότε θα πρόσεχε την άμυνά του. Από την άλλη με τον Γιακουμάκη καμμένο εδώ και περίπου 2 χρόνια, τον Ολιβέιρα εκτός λόγο τραυματισμού, τον Αλμπάνη να έχει προσπαθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής να ξε-καεί και τον Μάνταλο να επιστρέφει από τον τραυματισμό του ε δεν έχουν μείνει και πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά. Αλλά και πάλι η ομάδα το πάλεψε μέχρι το τέλος και όσο της επέτρεπαν οι δυνάμεις της.
Όποιος νομίζει ότι θα δει μπαλάρα φέτος βλέποντας την ΑΕΚ, ας μη τη βλέπει. Δεν πρόκειται (όχι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους). Εγώ πιστεύω ότι μπαλάρα δε θα δω από την ομάδα. Αλλά θα βλέπω μια ομάδα που θα το παλεύει μέχρι τέλος και δε θα χάνει με κάτω τα χέρια όπως με τη Ξάνθη ή τους Τούρκους ή πέρσι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο
Και ναι. Κουτσά στραβά 3 βαθμοί. Αυτό μετράει αυτή τη στιγμή. Η ομάδα να νικάει. Τίποτε άλλο

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
ξεροχυσα με ισοπαλιες στα "ντερμπυ" απο τα λιντλ  :wanker:

Stories