λοιπών με την ευκαιρία να παραθέσω τη γνώμη μου για τα τελευταία γεγονότα.
1.επειδή εμπιστεύομαι με χίλια ιβιτς
2.επειδή η γνώμη των παικτών μετράει
3.επειδή τα αποτελέσματα και κυρίως η παρουσία μετράει
4.επειδή σοβαρός νέος προπονητής δε έρχεται τέτοια περίοδο
για τους παραπάνω λόγους η πρόσληψη Κωστενογλου θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο.
Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέμα χρημάτων ήταν στην πρόσληψη Καρντοσο και καλοκαιρινών μεταγραφών.
Στην παρούσα φάση κάνεις σοβαρός προπονητής δεν πάει σε ομάδα να κάνει τον διαχειριστή με παίκτες που δεν έχει ούτε επιλέξει ούτε προπονήσει.
Το ρίσκο είναι τεράστιο και η αποτυχία πολύ πιθανή.
Ούτε ο Μουρινιο δε θα ερχόταν αφού τι να προλάβαινε να συμμαζέψει.
Ο Κωστενογλου σε πρώτη φάση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι η βέλτιστη λύση. Γνωρίζει απαιτήσεις συλλόγου και φιλάθλων και εμπνέει αξιοκρατία.
Ο ιβιτς για να μη φέρνει προπονητή σημαίνει ότι δεν έχει στη παρούσα φάση κάτι καλύτερο ή πιο σίγουρο να βγάλει την χρονιά από τον Κωστενογλου. είναι έξυπνος εργατικός και γνωρίζει και αυτός τις απαιτήσεις και την νοοτροπία συλλόγου και φιλάθλων. Οπότε είμαι σίγουρος ότι αν είχε λύση προπονητή με καλύτερες πιθανότητες από κωστενογλου θα την πρότεινε αφού στην τελική αυτός θα έβγαινε πιο κερδισμένος όπως είχε βγει με παίκτες στο παρελθόν που έφερε στον σύλλογο και του πιστώνεται η επιτυχία.
οι παίκτες το ότι δε θα παίζουν με ένα εμονικο σύστημα φοβισμένοι ότι το παραμικρό λάθος θα τους αφήσει ξεκρέμαστους ακόμα και στη περίπτωση που ισχύει οποιοσδήποτε πέραν του Καρντοσο είναι καλός, σίγουρα θα είναι πιο ξενιαστοι και ευχαριστημένοι και αυτό μετράει.
Τα αποτέλεσμα η παρουσία αλλά και η διαχείριση του ροστερ στα 2 τελευταία παιχνίδια δικαιολογεί την εμπιστοσύνη στον προπονητή Κωστενογλου.
Προσωπικά θέλω να δω βασιλαντωνοπουλο και αλμπανη ντελετιτς και κανα μικρο πριν τους στείλει οποιοσδήποτε προπονητής αλλού, πιθανόν ως ελεύθερους.
Κρίμα για τον Τσοσιτς πιστεύω ότι και αυτός θα ανέβαινε.
Αυτά για το νέο μας προπονητή. θέματα αεκοφροσυνης δεν σκοπεύω να σχολιάσω.
θέματα πολιτικής επίσης.
Πιστεύω ότι κάποια πράγματα καλύτερα να τα κρατάς για την πάρτη σου και όχι να τα συζητάς με τυχαία ανώνυμα αβαταρ, εκτός αν ψάχνεσαι...
Πάντως την γνώμη του gregory35 για πολιτικούς και γήπεδα συμμερίζονται οπαδοί όλων των ομάδων και ακούγεται αυτή η γνώμη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπου οι οπαδοί έχουν βήμα κυρίως σε περιόδους προεκλογικούς.
καλώς η κακώς ισχύει/συμβαίνει, το κατανοώ και ας μη με βρίσκει σύμφωνο.
Εμένα με τιμάει να ασχολούνται οι οπαδοί της πιο πετυχημένης(?) και βρόμικης ομάδας με την δική μου.
στην τελική τις περισσότερες ήττες στην ιστορία τους δεν τις έχει από τον παναθηναϊκό αλλά από την Α.Ε.Κ..
Φυσικά διάλογο δε σκοπεύω να ανοίξω με κανέναν ας ποσταρουν ότι μαλακία θέλουν αφού έχουν την αβάντα της διαχείρισης.
Ότι ποσταρω, σε θρεντ της Α.Ε.Κ. γράφω, δεν γράφω σε δικό τους οπότε δε θεωρώ ότι προκαλώ.
υ.γ. πρώτο παιχνίδι που είχα δει την Α.Ε.Κ. ήταν σε φιλικό με τον ολυμπιακο στο καραισκακη (1-1, βαιτσης, μητροπουλος) σε ανάμεικτη θύρα, υπήρχε και θύρα για τους φιλοξενούμενους...
υ.γ. Α.Ε.Κ. whiskey και Iron maiden δισκοι