Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι αλλα δε τον ηθελε ουτε η ντυναμο ντισκο πλατο..το καλυτερο 4αρι,που εχω δει,και ας ειναι τρελλος!
Ναι το ποιος ειναι αρχηγος μας χαλαει.Δεν κοιταζει να φερει κανα χριστιανο λεω εγω να ξερει λιγη μπαλιτσα να μην πονεσουν τα μας παλι φετος. >
Μανταλε δεν σε θέλουμε για αρχηγό ρε
Διαρκείας ανανέωσες/θα αγοράσεις;
Αν πηγαίνεις στο γήπεδο,και χωρίς διαρκείας,δικαιούσαι να έχεις άποψη.Αλλά κάποιοι που δεν πατάνε ποτέ διότι ο Μελισσανίδης δεν τους έφερε τον παίκτη που θαυμάζουν από το Fifa manager,πώς διάολο λέγεται,με εκνευρίζουν.
Ποιες ειναι οι "εξελιξεις στον ΠΑΟΚ"?Μετά από τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ πρώτο φαβορί για τον τίτλο είναι ο ΟΣΦΠ, δε χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί. Εμείς με τον ΠΑΟΚ θα παλέψουμε για τη 2η θέση.
Για κανε πενηνταρακια γιατί είναι καλό να φεύγει από την ομάδα ο προπονητής που έκανε το ντάμπλ 2 μέρες πριν την αρχή της προετοιμασίας και μάλιστα ξαφνικά.Ποιες ειναι οι "εξελιξεις στον ΠΑΟΚ"?
Οτι εφυγε ο Λουτσεσκου?
Καλο ειναι αυτο για τον ΠΑΟΚ
Δεν ηξερα οτι εχεις σε εκτιμηση τον Λουτσεσκου.Για κανε πενηνταρακια γιατί είναι καλό να φεύγει από την ομάδα ο προπονητής που έκανε το ντάμπλ 2 μέρες πριν την αρχή της προετοιμασίας και μάλιστα ξαφνικά.
Ασφαλώς και τον έχω σε εκτίμηση. Ανωτερος του Ουζουνίδη που τον είχαν κάποιοι ΑΕΚτζήδες σε εκτίμηση. Πρέπει να ξέρεις ένα δυο δράμια μπάλα για να μπορείς να αναπληρώσεις με επιτυχία το κενό του καλύτερού σου επιθετικού και του πρωταθλήματος (Πρίγιο) για να μπορέσεις να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς σοβαρό πρόβλημα στο γκολΔεν ηξερα οτι εχεις σε εκτιμηση τον Λουτσεσκου.
Ενας γραφικος ηταν, που όποτε ανοιγε το στομα του γελαγαμε.
Μπας και νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το πρωταθλημα χαρη σε αυτον?
Εγω παλι θεωρω οτι ο πιο αδυναμος κρικος του ΠΑΟΚ την τελευταια διετια ηταν ο προπονητης τουΑσφαλώς και τον έχω σε εκτίμηση. Ανωτερος του Ουζουνίδη που τον είχαν κάποιοι ΑΕΚτζήδες σε εκτίμηση. Πρέπει να ξέρεις ένα δυο δράμια μπάλα για να μπορείς να αναπληρώσεις με επιτυχία το κενό του καλύτερού σου επιθετικού και του πρωταθλήματος (Πρίγιο) για να μπορέσεις να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς σοβαρό πρόβλημα στο γκολ
Οπότε το πρωτάθλημα το πήρε και ο Ιβαν και ο Λουτσε
Καλός προπονητής ο Ρουμάνος αλλά όχι κάτι εξαιρετικό.Ασφαλώς και τον έχω σε εκτίμηση. Ανωτερος του Ουζουνίδη που τον είχαν κάποιοι ΑΕΚτζήδες σε εκτίμηση. Πρέπει να ξέρεις ένα δυο δράμια μπάλα για να μπορείς να αναπληρώσεις με επιτυχία το κενό του καλύτερού σου επιθετικού και του πρωταθλήματος (Πρίγιο) για να μπορέσεις να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς σοβαρό πρόβλημα στο γκολ
Οπότε το πρωτάθλημα το πήρε και ο Ιβαν και ο Λουτσε