skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
[move][size=90pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΑΥΡΕ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!![/size][/move]
Έτσι είναι καλύτερα!
[move][size=90pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΑΥΡΕ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ !!![/size][/move]
εχουμε να δουμε ομορφιες και με το βαρ :S :S
Eννοειται... Το βαρ θα είναι έγκλημα και δεν πρέπει να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.. Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα...
Το βαρ το μόνο που σου δείχνει είναι πχ αν η μπάλα ακούμπησε σε χερι... Από εκεί και πέρα είναι και πάλι στην κρίση του κόρακα αν αυτό το χέρι είναι πέναλτι ή όχι...
Αν και εκεί που θα δούμε όργια στην Ελλάδα με το βαρ είναι στα κορνερ με τα τζαρτζαρισματα και τα σκουντηγματα..
Απο του χρονου οποιαδηποτε επαφη της μπαλας με το χερι ακομα κ με καραμπολα θα ειναι χερι δλδ παραβαση.Eννοειται... Το βαρ θα είναι έγκλημα και δεν πρέπει να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.. Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα...
Το βαρ το μόνο που σου δείχνει είναι πχ αν η μπάλα ακούμπησε σε χερι... Από εκεί και πέρα είναι και πάλι στην κρίση του κόρακα αν αυτό το χέρι είναι πέναλτι ή όχι...
Αν και εκεί που θα δούμε όργια στην Ελλάδα με το βαρ είναι στα κορνερ με τα τζαρτζαρισματα και τα σκουντηγματα..
Απο του χρονου οποιαδηποτε επαφη της μπαλας με το χερι ακομα κ με καραμπολα θα ειναι χερι δλδ παραβαση.
Το βαρ χρησιμοποιείτε σε συγκεκριμένες φάσεις κ οχι για κορνερ σκουντηματα κωλοδαχτυλα κτλ
Απο του χρονου οποιαδηποτε επαφη της μπαλας με το χερι ακομα κ με καραμπολα θα ειναι χερι δλδ παραβαση.
Το βαρ χρησιμοποιείτε σε συγκεκριμένες φάσεις κ οχι για κορνερ σκουντηματα κωλοδαχτυλα κτλ
Mια από τις περιπτώσεις που χρησιμοποιειται το βαρ είναι σε ανατροπές εντός περιοχής... Οπότε με τα νορμάλ πάρα πολλά τραβήγματα που υπάρχουν σε κάθε κόρνερ, θα δούμε όργια στην Ελλάδα με το βαρ όταν το θέλει ο κόρακας...
Κοιτα κ τα δυο πέναλτυ ήταν.το καταλαβαμε τυπε απο την πρωτη εφαρμογη στον τελικο με την χερουκλα που δεν δωθηκε τιποτα
οπως και με την φαση με τον λιβαγια που αποφασισανε να μην χρησιμοποιησουν το βαρ
δεν πειραζει αρκει που χωρανε στα στοματα σας τυπε. το να εχεις γινει το πουτανακι μου και να μιλας κιολας εχει φαση παντωςΠως θα χωρέσουν όλα αυτά τα τρόπαια στην τροπαιοθήκη ενυδρείο σας δεν ξέρω ....
δεν πειραζει αρκει που χωρανε στα στοματα σας τυπε. το να εχεις γινει το πουτανακι μου και να μιλας κιολας εχει φαση παντως
βρε πουτανακι ποια προιστορια και ιστορια μας λες τωρα. οπου βρεις παρηγορια βεβαια δικαιωμα σου. εσυ δες την προιστορια και αναρωτησου υπαρχει μεγαλυτερο πουτανακι απο σενα να χασει 3 σερι τελικους απο την ιδια ομαδα στους οποιους δν εκανε ουτε καν στο συνολο 10 τελικες και εβαλε ενα γκολ επειδη τοε βαλε μονος του ο αντιπαλος τερματοφυλακας? βρε με ομαδες β εθνικης να παιζαμε τους τελικους πιο ανταγωνιστικοι θα ηταν. ποσο μαλλον οταν η ομαδα πουτανακι θεωρει οτι ειναι κ μεγαλυτερο μεγεθος και την χυνει η μιρκοτερη ειναι η απολυτη καβλα. εσυ κοιτα την ιστορια και την προιστορια οσο εγω σε γλενταω σε καθε μεγαλο ματς που παιζουμε.Δες λίγο την προϊστορία και μετά πες μου ξανά ποιος είναι το πουτανακι. Είστε μια μικρομεσαία ομάδα που έκανε την υπέρβαση φέτος. Καλά κανείς και χαίρεσαι.
μεγαλο ματς με μικρη ομαδα?βρε πουτανακι ποια προιστορια και ιστορια μας λες τωρα. οπου βρεις παρηγορια βεβαια δικαιωμα σου. εσυ δες την προιστορια και αναρωτησου υπαρχει μεγαλυτερο πουτανακι απο σενα να χασει 3 σερι τελικους απο την ιδια ομαδα στους οποιους δν εκανε ουτε καν στο συνολο 10 τελικες και εβαλε ενα γκολ επειδη τοε βαλε μονος του ο αντιπαλος τερματοφυλακας? βρε με ομαδες β εθνικης να παιζαμε τους τελικους πιο ανταγωνιστικοι θα ηταν. ποσο μαλλον οταν η ομαδα πουτανακι θεωρει οτι ειναι κ μεγαλυτερο μεγεθος και την χυνει η μιρκοτερη ειναι η απολυτη καβλα. εσυ κοιτα την ιστορια και την προιστορια οσο εγω σε γλενταω σε καθε μεγαλο ματς που παιζουμε.
οτι πουνε τα πελατακια μας χατηρι δεν χαλαμε. αντε και του χρονου για αλλον εναν ξεκουραστο τελικα ρε γιγαντες της β κ γ εθνικης!μεγαλο ματς με μικρη ομαδα?
ξεμπλεξε τα ζμπουτια σου.
βρε πουτανακι ποια προιστορια και ιστορια μας λες τωρα. οπου βρεις παρηγορια βεβαια δικαιωμα σου. εσυ δες την προιστορια και αναρωτησου υπαρχει μεγαλυτερο πουτανακι απο σενα να χασει 3 σερι τελικους απο την ιδια ομαδα στους οποιους δν εκανε ουτε καν στο συνολο 10 τελικες και εβαλε ενα γκολ επειδη τοε βαλε μονος του ο αντιπαλος τερματοφυλακας? βρε με ομαδες β εθνικης να παιζαμε τους τελικους πιο ανταγωνιστικοι θα ηταν. ποσο μαλλον οταν η ομαδα πουτανακι θεωρει οτι ειναι κ μεγαλυτερο μεγεθος και την χυνει η μιρκοτερη ειναι η απολυτη καβλα. εσυ κοιτα την ιστορια και την προιστορια οσο εγω σε γλενταω σε καθε μεγαλο ματς που παιζουμε.
βρε φαντασμενοι τι φαπες να δωσετε? ακομα τα ψωλοχυματα μου εχετε στις μαπες σας ειστε σε θεση κ να δινετε κ φαπες πιστευεις? μελανιασμενες ειστε ολες σας ασε τις μαλακιες και πες τι εχεις να πεις για τη συνεντευξη του αρχηγου του κομματος σου εχθες στον σροιτερ?Πάλι ξύνεσαι να φας φάπες, δεν κρατιέσαι, ε;