skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μια Κερατέα σε κάθε γειτονιά..
https://[URL unfurl="true"]www.ethnos.gr/sites/default/files/styles/gallery_inner/public/images/2019/04/2130346.jpg?itok=850_XmQZ[/img[/URL]]
[move][b][size=90pt]ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018-2019!!![/size][/b][/move]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
[/quote]
[move][b][size=90pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ[/size][/b][/move]
Καταρχάς δεν είναι 900 άτομα είναι πολύ λιγότερα. Νομίζω 200 προσκλήσεις ανά ομάδα. Το γελοίο είναι ότι οι αστυνομία ζήτησε να καθήσουν τα 200 αυτά άτομα στα αντικριστά πέταλα για να μην γίνει φασαρία.....Και 3000 στρουμφ για 900 ατομα.Δευτερο κυπελλο που δε θα το δουμε απο κοντα...Ξεφτιλα.
Καταρχάς δεν είναι 900 άτομα είναι πολύ λιγότερα. Νομίζω 200 προσκλήσεις ανά ομάδα. Το γελοίο είναι ότι οι αστυνομία ζήτησε να καθήσουν τα 200 αυτά άτομα στα αντικριστά πέταλα για να μην γίνει φασαρία.....
Εξήγησε λίγο αν θέλεις φυσικά, αυτό το "δικό σας έκτρωμα είναι αυτό με το χωρίς θεατές". Επίσης εξήγησε λίγο και αυτό περί αναβολής τελικού. ΑΝ θέλεις πάλι φυσικάδικο σας εκτρωμα ειναι αυτο με το διχως θεατες και καποτε το ξεκινησατε με ξενους διαιτητες με αναβολη τελικου κλπ κλπ οποτε λουστειτε το
Καλα εκανε η αστυνομιαΚαταρχάς δεν είναι 900 άτομα είναι πολύ λιγότερα. Νομίζω 200 προσκλήσεις ανά ομάδα. Το γελοίο είναι ότι οι αστυνομία ζήτησε να καθήσουν τα 200 αυτά άτομα στα αντικριστά πέταλα για να μην γίνει φασαρία.....
Έγινες χαμουτζης κ νοτιομακεδονας με κούπες γεμάτες φασόλια Πρεσπών..[move]οοοοοοοο φερτε το γιατρο Πρωταθλημα και Κυπελο στον Πυργο τον Λευκο!!!!![/move]