Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
o βασιλιας του μαρμαρου του καναδαΠοιος ειναι παλι αυτος ρε τύπε?
o βασιλιας του μαρμαρου του καναδαΠοιος ειναι παλι αυτος ρε τύπε?
βεβαια εχει το πανω χεριΟ συμπολίτης σου έχει το πάνω χέρι. ΕΠΟ και ΚΕΔ είναι ΚΥΡΙΩΣ του Ιβαν, άρα παίζει για να σου κάνει και άλλη καζούρα να σε αφήσει και φέτος εκεί εκεί στη Β Εθνική,
Ναι έρχεται ο Τομ Παπαδόπουλος όπως ερχόντουσαν τόσα χρόνια δε ξέρω και εγώ πόσοι
o βασιλιας του μαρμαρου του καναδα
μωρη πελοπονησια πορνηΚανένας γαμιάς του θα είναι μωρέ. Πάει ο λοχαγός του. Τώρα τρώει Ελληνοαμερικάνικη πούτσα...
Ο Αστέρας Τριπολης εννοει, προφανως για λογαριασμο του Ολυμπιακου.
1ον Δεν είμαι από την Πελοπόννησο. Είμαι από νησί και "άντρες" σα και σένα όσο και να μας παρακαλάνε δε τους γαμάμε.μωρη πελοπονησια πορνη
στην τριπολη που ημουν στο κεντρο φανταρος
επειδη δεν ειχα λεφτα τοτε, γαμουσα κατι πουστρακια
παιζει να σε εχω σκισει τα κωλοβαρδουλα και να μην σε θυμαμαι
Ενώ εσείς ε; Μερακλήδες. Γι αυτό έχετε κάτσει δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια στη Β. Γιατί έχετε ανοιχτοχέρηδες προέδρους.βεβαια εχει το πανω χερι
με τον αλλο τον καβουρια που εχετε
εσυ αν ειχες ανοιχτοχερι ρε μαλακαΕνώ εσείς ε; Μερακλήδες. Γι αυτό έχετε κάτσει δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια στη Β. Γιατί έχετε ανοιχτοχέρηδες προέδρους.
στα νησια παντως εχει πολλες αιμομιξιες1ον Δεν είμαι από την Πελοπόννησο. Είμαι από νησί και "άντρες" σα και σένα όσο και να μας παρακαλάνε δε τους γαμάμε.
2ον Εκεί υπηρέτησα εγώ, "άντρες" σα και σένα τους έπιανε ο διοικητής μας, και αφού τους έκοβε τ αρχίδια, τους έστεινε στον τοίχο και αφού τους γαμούσε μετά μας έλεγε να τους εκτελέσουμε γιατί χαλάνε το Ελληνικό έθνος.
3ον Το έχεις γράψει παλιότερα (3-4-5 χρόνια πίσω δε θυμάμαι) ότι σε πηδούσε λοχαγός
4ον Ήσουν μπατήρης και γαμούσες πουστράκια; Γιατί; Για να σου δώσουν λεφτά ή για να ξεχαρμανιάσεις;
την κυριακη θα παρουμε εκδικηση
http://i0.wp.com/[URL unfurl="true"]www.peristerinews.gr/wp-content/uploads/2016/10/Theodoros-Kolokotronis.jpg?fit=1024%2C1024[/img[/URL]]
[/quote]
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
οχι ρε πουστη :S :S
Τεραστια νίκη σημερα. Το φοβομουν πολυ αυτο το ματς. Μετα τα τρια ματς με τον Ολυμπιακο και με την Ντιναμό να ακολουθεί, ήταν ισως το πιο "αβολο" παιχνιδι του προγραμματος.
Γιατί το φοβήθηκες? Αφού ως είναι γνωστό αν δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα ματς θα καθαρίσει η διαιτησία με μουφα πέναλτι....,όπως δηλαδή έγινε για πολλοστή φορά και σήμεραΤεραστια νίκη σημερα. Το φοβομουν πολυ αυτο το ματς. Μετα τα τρια ματς με τον Ολυμπιακο και με την Ντιναμό να ακολουθεί, ήταν ισως το πιο "αβολο" παιχνιδι του προγραμματος.
και σε χαλασε εσενα που δε τα μπορεις αυταΓιατί το φοβήθηκες? Αφού ως είναι γνωστό αν δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα ματς θα καθαρίσει η διαιτησία με μουφα πέναλτι....,όπως δηλαδή έγινε για πολλοστή φορά και σήμερα
Περαστικά στον κυρ Σάββα..Γιατί το φοβήθηκες? Αφού ως είναι γνωστό αν δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα ματς θα καθαρίσει η διαιτησία με μουφα πέναλτι....,όπως δηλαδή έγινε για πολλοστή φορά και σήμερα
δινουμε το γηπεδο στον ολυμπιακο καθε καλοκαιρι για προπονησειςΑααααααααααααααα. Άλλος ένας μαλάκας δηλαδή που αντί να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του (που είναι μια καλή και σταθερή ομάδα) δηλώνει ΟΣΦΠ (ή ΠΑΟ ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ) και Αστέρας (ή ΠΑΣ ή Ξανθη κτλπ)
Καλωστονε....ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ητανε οχι χερι...Εκτος αν εσυ εχεις ποδια και στους ωμους.....Αντε μην αρχισω βραδιατικα...Αν ειχε γινει σε σας αυτη η φαση,θα τον ειχαν εκτελέσει επιτόπου τον αμυντικο....Γιατί το φοβήθηκες? Αφού ως είναι γνωστό αν δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα ματς θα καθαρίσει η διαιτησία με μουφα πέναλτι....,όπως δηλαδή έγινε για πολλοστή φορά και σήμερα
Και ως γνωστον εσεις οι ολυμπιακοι δεν ξερετε τιποτα απο αυτα και σοκαρεστε...Γιατί το φοβήθηκες? Αφού ως είναι γνωστό αν δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα ματς θα καθαρίσει η διαιτησία με μουφα πέναλτι....,όπως δηλαδή έγινε για πολλοστή φορά και σήμερα