ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 456
Θα ανέβεται ρε πούστηδες ποτέ; 4 χρόνια πέρασανθα το παρετε βρε πουτανες το πρωταθλημα;
φετος ρε μαλακαΘα ανέβεται ρε πούστηδες ποτέ; 4 χρόνια πέρασαν
παρτο ρε μαλακα σε παρακαλω μην τυχον το παρει ο μπαοκ
Σίγουρα; Γιατί Παναχαϊκή και ΟΦΗ είναι στο κατόπι σουφετος ρε μαλακα
[size=70pt]ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΩ!!![/size]
Που να δεις πόσο έχυσαν χθες Λάζαρος και Σέρχιο.
Υ.Γ Που έφτασες ε; Να χύνεις με κάτι που γράφει οπαδός του γαύρου του βορρά....Α ρε ΑΕΚ τι τους έχεις κάνει φέτος...
οσο και να παρακαλας εγω θα...φετος ρε μαλακα
την κυριακη θα παρουμε εκδικηση
http://i0.wp.com/[URL unfurl="true"]www.peristerinews.gr/wp-content/uploads/2016/10/Theodoros-Kolokotronis.jpg?fit=1024%2C1024[/img[/URL]]
[/quote]
Για ποιο πράγμα θα πάρετε εκδίκηση παίχτη;
Ο Αστέρας Τριπολης εννοει, προφανως για λογαριασμο του Ολυμπιακου.Για ποιο πράγμα θα πάρετε εκδίκηση παίχτη;
Αααααααααααααααα. Άλλος ένας μαλάκας δηλαδή που αντί να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του (που είναι μια καλή και σταθερή ομάδα) δηλώνει ΟΣΦΠ (ή ΠΑΟ ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ) και Αστέρας (ή ΠΑΣ ή Ξανθη κτλπ)Ο Αστέρας Τριπολης εννοει, προφανως για λογαριασμο του Ολυμπιακου.
μωρη πατσαβουρα κοιτα να παρεις το πρωταθλημαΑααααααααααααααα. Άλλος ένας μαλάκας δηλαδή που αντί να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του (που είναι μια καλή και σταθερή ομάδα) δηλώνει ΟΣΦΠ (ή ΠΑΟ ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ) και Αστέρας (ή ΠΑΣ ή Ξανθη κτλπ)
Ποιος ειναι παλι αυτος ρε τύπε?ερχεται ο ΑΡΗΣ του τομ παπαδοπουλου
Ο συμπολίτης σου έχει το πάνω χέρι. ΕΠΟ και ΚΕΔ είναι ΚΥΡΙΩΣ του Ιβαν, άρα παίζει για να σου κάνει και άλλη καζούρα να σε αφήσει και φέτος εκεί εκεί στη Β Εθνική,μωρη πατσαβουρα κοιτα να παρεις το πρωταθλημα
μην τυχον το παρουν συμπολιτες μου
και του χρονου ετοιμασε την κωλαρα σου
ερχεται ο ΑΡΗΣ του τομ παπαδοπουλου
Κανένας γαμιάς του θα είναι μωρέ. Πάει ο λοχαγός του. Τώρα τρώει Ελληνοαμερικάνικη πούτσα...Ποιος ειναι παλι αυτος ρε τύπε?