Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

be water

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
242
Πόντοι
280
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη ξανασχοληθω αλλά οταν αγαπάς τον οσφπ μεσα/εξω και μάλιστα με ανατροπές η κατρακύλα στην αρρώστια είναι πολύ δύσκολο να σταματηθει

Επισκέπτης
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ΜΙΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.png
    ΜΙΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.png
    337,7 KB · Εμφανίσεις: 27

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
"Δεν είναι καλή, έχει το πιο ρηχό ρόστερ, δεν μοιάζει να έχει καθαρό μυαλό ο προπονητής της, αλλά είναι ομάδα, είναι τυχερή"
Από αυτό και μονο κανονικα θα έπρεπε να σταματήσω να διαβάζω. Ρηχό ρόστερ όταν έχεις 3 επιθετικούς (Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο) 2 εκ των οποίων μπορούν να παίξουν και εκτός περιοχής όταν στον ΠΑΟΚ μετά τον Πρίγιο, το χάος. Ρηχό ρόστερ η ομάδα που έχει 2 από τα καλύτερα αριστερά μπακ (Λόπεζ, και τώρα Χουλτ έστω και αν δεν είναι έτοιμος) όταν ο ΠΑΟΚ έχει 1 (χαρηστικά). Όταν στους κεντρικούς αμυντικούς έχει Βράνιες και Τσιγκρί, και αν ήταν και λιγότερο άτυχος ο Τσόσιτς τότε θα μιλούσαμε για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ αμυντική 3άδα στο πρωτάθλημα. Στα χαφ, αν βγάλεις τον Αϊντάρε (δώστε τον ρεεεεεεεεεε) έχουμε (πλην του τραυματία Σουηδού), έναν από τους καλύτερους κόφτες, τον Γαλανόπουλο, τον Κονέ (που μπορεί να μην είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά βλέπει γήπεδο και μπορεί να κρατάει μπάλα και να τη μοιράζει σωστά). Βάλε τον Ισπανό (που γνώμη μου είναι μέτριος μεν, αλλά μπορεί να δώσει ανάσες απέναντι σε ευκολότερους αντιπάλους). Και πως γίνεται αυτό το γαμημένο ρηχό ρόστερ να είναι στους 32 της Ευρώπης (όταν το πιο πλούσιο ρόστερ του ΠΑΟΚ τον είπιε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ από τους ψαράδες της Σουηδίας) μια ανάσα από τους 4 για το κύπελο και φυσικά μέσα στο πρωτάθλημα.
Υ.Γ Από τέτοια άρθρα των δημοσιογράφων του μΠΑΟΚ καταλαβαίνεις ότι λες λαλακίες όταν λες ότι ο Μελισσαν το έχει πουλήσει. ΑΝ το είχε κάνει δημοσιογράφοι σαν αυτόν και τον Κόλκα ακόμα θα ασχολιόντουσαν με τις δηλώσεις Μαρινάκη και όχι με την ΑΕΚ
Σωστά τα λες φίλε.Γενικά οι Παοκτσήδες έχω πάθει πλάκα με το πόση υπεροψία έχουν αποκτήσει πραγματικά λες και έχουν κατακτήσει 30 σερί πρωταθλήματα.Είναι απίστευτη η υπεροψία τους και το βλέπεις απο πολλούς.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Σωστά τα λες φίλε.Γενικά οι Παοκτσήδες έχω πάθει πλάκα με το πόση υπεροψία έχουν αποκτήσει πραγματικά λες και έχουν κατακτήσει 30 σερί πρωταθλήματα.Είναι απίστευτη η υπεροψία τους και το βλέπεις απο πολλούς.
Χανουμακια ως εδω ησασταν! Σας θελω απο τωρα ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ!
Και που ειστε Πουτανες Μην χασετε τον Δρομο! :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σαν και εσάς νομίζεις ότι είμαστε ρε που χάνεστε όταν περνάτε Τέμπη; Εμείς τον δρόμο για τον μπουρδέλο σας τον ξέρουμε καλά. Σας έχουμε σοδομήσει ουκ ολίγες φορές :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:. (φιλικά πάντα)
Υ.Γ Πόσα οφσάιντ της κλίμακας Πέλκα θα έχουμε σήμερα για να το παίξουμε στο στοίχημα ξέρεις ξάδερφε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχεις την μοναδικη ευκαιρια να ξαναπαρεις πρωταθλημα μετα απο περιπου 30 χρονια
αλλα θα περιοριστεις στην θεση του θεατη αντικριζοντας τον παοκ να στεφεται πρωταθλητης

πως αισθανεσαι;;;    
Πουτάνα μου
[move][size=80pt]ΞΕΡΟΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
Πως αισθάνεσαι με τα ζεστά χύσια του Λάζαρου και του Αραούχο μέσα στις 2 τρυπούλες. Τι σου έκαναν πάλι τα παλιόπαιδα τα ατίθασα;
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Γαυρε το βορρά που πριν 2 σελίδες το παίζες ξαδελφος..
Γαμω εσένα και τις σερβες αδελφές σου,βούλγαρογυφτε..
Θα σε γαμησω μέσα στην Τούμπα, κοίτα να είσαι καθαρός μόνο, γιατί οι γαύροι Πειραιά δεν πρόλαβαν να σκουπίσουν απο το κυριακατικο ξεκώλιασμα..
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296

Συνημμένα

• 18275268_10212866445956236_1171935348998769269_n.jpg
    18275268_10212866445956236_1171935348998769269_n.jpg
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 6

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
[size=50pt]Αεξαρες ηρθε η ωρα σας![/size] :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Βγαλατε γλωσσα ρε αστεγα μουνια που επι μια 20ετια γυριζεις σαν τον γυφτο? Βγαλατε γλωσσα που πιστολιασατε οποιον μιλαει ελληνικα σε αυτη την χωρα?

[size=70pt]ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΩ!!![/size] :rockon: :rockon:

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
 ΡΕ  ΤΙ ΑΚΟΎΜΕ??????????????

ΕΣΥ ΡΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΘΕ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Μ ΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....
ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΟ  ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΑΣΤΟ...................

1 ΝΙΚΗ ΣΕ 10 ΜΑΤΣ  ΝΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΩ  ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..

ΜΙΑ ΖΩΗ   ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ  ...  ΕΞΑΛΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ  ΕΙΣΑΙ  

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι ειναι τουτος παλι..Περυσι ειχαμε το Γαμαικανό να μας βριζει,τωρα εχουμε αυτόν...
τι παθαίνουνε ολοι μαζι μας.....

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296

Βγαλατε γλωσσα ρε αστεγα μουνια που επι μια 20ετια γυριζεις σαν τον γυφτο? Βγαλατε γλωσσα που πιστολιασατε οποιον μιλαει ελληνικα σε αυτη την χωρα?

θα ασχοληθούμε μαζί σου όταν ξεπεράσεις σε τίτλους την ΑΕΛ.... βλακακο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Βασικά και εσύ πιστόλιασες. Μη κοιτάς που με νόμο μιας νύχτας πάγωσαν οι τόκοι και τα πανοτόκια από τον Βενιζέλο και πλήρωσες μόνο το κεφάλαιο (και απ αυτό μέρος του). Παγωμένα για μια 10ετία ήταν. Αν έτρεχαν κανονικά τα χρωστούμενά σου θα ήταν ένα μικρό μνημόνειο.
Α! Και που είσαι πριν 6 μήνες με 10 σου έκανε μάγια η πούτσα του Λιβάγια.
(αν και μεταξύ μας τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα τον έχεις εσύ)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Που να δεις πόσο έχυσαν χθες Λάζαρος και Σέρχιο.
Υ.Γ Που έφτασες ε; Να χύνεις με κάτι που γράφει οπαδός του γαύρου του βορρά....Α ρε ΑΕΚ τι τους έχεις κάνει φέτος...

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
και ακόμα που είσαι   ερχονται  κιάλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom