Ολυμπιακαρα ειμαστε αλλα να μαστε κι αντικειμενικοι.......Μας εχει καταξεκολιασει αυτη η ΑΕΚ......Ειδικα οι ανατροπες πονεσανε πολυ....Εκτος κυπελλου και πρωταθληματος μας εβγαλαν τα χανουμια.....με λιγα λογια μας κατεστρεψαν τη χρονια ολοκληρη.....Ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απο μικρο παιδι και αυτη την περιοδο νιωθω σαν να ειμαι πουτανα.....ΚΑΝε κατι μΑρινακη γιατι δεν αντεχω αλλο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βασικά δε κάναμε μια νίκη. 3 έχουμε κάνει (και μια ισοπαλία στο σβηστό). 2 με ανατροπή (έτσι για να χαρείτε) και μια κανονική που στο τέλος σας αφήσαμε να σκοράρετε για να ελπίζετε και μετά τέλος.
Κατά τα άλλα ο Μποτία τι κάνει; Σταμάτησε το κλάμα;
Υ.Γ Βγάλε επιτέλους τη πούτσα από το στόμα γιατί έχεις ζαλιστεί και δε ξέρεις τι γράφεις
7 νικες 1 ισοπαλια και 3 ηττες σε 11 ματς κυπελλου και πρωταθληματος απο την εποχη της ανοδου και με μπατζετ της πλακας, αμα παιζαμε και στα ιδια οικονομικα μεγεθη, θα απαγορευε το ΕΣΡ την μεταδοση αγωνων πριν τις 12 το βραδυ
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τύπε το ποστ σου στη σελίδα του ΟΣΦΠ γιατί το έσβησες; Ή σου το έσβησαν;Ολυμπιακαρα ειμαστε αλλα να μαστε κι αντικειμενικοι.......Μας εχει καταξεκολιασει αυτη η ΑΕΚ......Ειδικα οι ανατροπες πονεσανε πολυ....Εκτος κυπελλου και πρωταθληματος μας εβγαλαν τα χανουμια.....με λιγα λογια μας κατεστρεψαν τη χρονια ολοκληρη.....Ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απο μικρο παιδι και αυτη την περιοδο νιωθω σαν να ειμαι πουτανα.....ΚΑΝε κατι μΑρινακη γιατι δεν αντεχω αλλο....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Οι παίκτες της ΑΕΚ δέχτηκαν τη πρόσκληση του Μελισσάν και θα τζογάρουν 300χιλιάρικα έουρος. Βάση εσωτερικού κανονισμού η πρόκριση στους 32 προέβλεπε πριμ 300χιλιάρικα και ο Μελισσάν τους είχε πει να τα ποντάρουν. ΑΝ προκριθούν με τη Ντιναμό να πάρουν 1εκ έουρος αν όχι ΤΙΠΟΤΑ. Τα τσέπωσε τα 300χιλ ο Μελισσάν.
Έτσι και γίνει και περάσουν τον έχω ικανό να τους πει "διπλά ή τίποτα"
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Οι παίκτες της ΑΕΚ δέχτηκαν τη πρόσκληση του Μελισσάν και θα τζογάρουν 300χιλιάρικα έουρος. Βάση εσωτερικού κανονισμού η πρόκριση στους 32 προέβλεπε πριμ 300χιλιάρικα και ο Μελισσάν τους είχε πει να τα ποντάρουν. ΑΝ προκριθούν με τη Ντιναμό να πάρουν 1εκ έουρος αν όχι ΤΙΠΟΤΑ. Τα τσέπωσε τα 300χιλ ο Μελισσάν.
έτσι όπως το πάνε, στο τέλος θα του χρωστάνε του Μελισσανίδη :Ρ
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Θα τους πει κατακτηση γιουροπα και 1,5 μυριο η τιποτα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι ρε. Για πρόκριση στους 16 θα τους πει 2εκ ή τίποτα. Μετά 4 ή τίποτα και στο τέλος θα πάμε στα 8 ή τίποτα.Θα τους πει κατακτηση γιουροπα και 1,5 μυριο η τιποτα
Nik455
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Άσε και λίγο μαλακια για κανένα άλλο χανουμάκι μην είσαι πλεονέκτης. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και φέτος το πρωτάθλημα είναι του ΘΡΥΛΟΥ.Βασικά δε κάναμε μια νίκη. 3 έχουμε κάνει (και μια ισοπαλία στο σβηστό). 2 με ανατροπή (έτσι για να χαρείτε) και μια κανονική που στο τέλος σας αφήσαμε να σκοράρετε για να ελπίζετε και μετά τέλος.
Κατά τα άλλα ο Μποτία τι κάνει; Σταμάτησε το κλάμα;
Υ.Γ Βγάλε επιτέλους τη πούτσα από το στόμα γιατί έχεις ζαλιστεί και δε ξέρεις τι γράφεις
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Άσε και λίγο μαλακια για κανένα άλλο χανουμάκι μην είσαι πλεονέκτης. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και φέτος το πρωτάθλημα είναι του ΘΡΥΛΟΥ.
ΚΑι λες για μαλακία
Θα το διακινδυνέψω και θα σε ρωτήσω από που βγάζεις το συμπέρασμα;
Γιατί εγώ λέω ότι για το πρωτάθλημα τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.629
- Πόντοι
- 456
και τώρα μπουγάτσες (καλώς εχόντων των πραγμάτων) οι δυο μας
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ΚΑι λες για μαλακία
Θα το διακινδυνέψω και θα σε ρωτήσω από που βγάζεις το συμπέρασμα;
Γιατί εγώ λέω ότι για το πρωτάθλημα τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ
Όταν ρώταγα αν όλοι οι γαύροι εδώ μέσα είναι μισοκαθυστερημένοι, πέσατε να με φάτε :ρ Να τα τώρα
Επισκέπτης
Kαταρχάς δεν είμαι οπαδός καμμίας ομάδας ως τζογαδόρος, αλλά μια και τα ξέρεις όλα δεν πας να ποντάρεις υπέρ του ΟΣΦΠ να σε δω κουβά?Το κύπελλο είναι των Βουλγάρων και το πρωτάθλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!! Άντε γεια!!!
Στα θρεντ των κοριτσιών πετάγεσαι συνέχεια σαν την πορδή, ε να πετάγεσαι κι εδώ μέσα ΔΙΧΩΣ να κατέχεις το άθλημα, ένα θα σου πω: σταμάτα να εκτίθεσαι!!!!!!!
Συν τοις άλλοις, καλό είναι να προσέχεις το λεξιλόγιο σου, ΔΕΝ κολλάει η λέξη βούλγαροι για ελληνική ομάδα. Τα μίση στην άκρη σε πατριωτικά θέματα (κάτω από το αυλάκι είμαι παλιοτομάρι, αλλά ΠΟΤΕ δεν λέω τέτοιες λέξεις).
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι σκεφθηκε ρε ο σατανάς. Και ποιος να τολμησει να αρνηθει? "Δεν πιστευεις στην προκριση" θα του λεγανε.Οι παίκτες της ΑΕΚ δέχτηκαν τη πρόσκληση του Μελισσάν και θα τζογάρουν 300χιλιάρικα έουρος. Βάση εσωτερικού κανονισμού η πρόκριση στους 32 προέβλεπε πριμ 300χιλιάρικα και ο Μελισσάν τους είχε πει να τα ποντάρουν. ΑΝ προκριθούν με τη Ντιναμό να πάρουν 1εκ έουρος αν όχι ΤΙΠΟΤΑ. Τα τσέπωσε τα 300χιλ ο Μελισσάν.
Το γλυτωσε το 300αρι ο τιγρης.
Ρε δεν γινονται αυτα. Σε λιγο θα βαλει στοιχημα με τους παικτες να του δωσουν εκεινοι 300 χιλιαρικα ή να τους δωσει αυτος 3 εκατομμυρια για την προκριση στους 8.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
[size=50pt]Αεξαρες ηρθε η ωρα σας![/size]
Βγαλατε γλωσσα ρε αστεγα μουνια που επι μια 20ετια γυριζεις σαν τον γυφτο? Βγαλατε γλωσσα που πιστολιασατε οποιον μιλαει ελληνικα σε αυτη την χωρα?
[size=70pt]ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΩ!!![/size]
Σου γαμαμε ο,τι αγαπας ρε βλακα.
Ειμαστε αστεγοι και ειμαστε με την πουτσα μεχρι το λαρυγγι σας μεσα σας παμε κωλοφερατζα 100 χρονια.
Αν δεν ειχατε εσεις γηπεδο τοσα χρονια θα ειχατε βαρεσει διαλυση ρε πουτανας γιοι, πουτανοσπερματα γαμημενα κωλαρχιδα.
Τον πουλο και στο λαγουμι σου γαμω το μουνι που σας ξερασε ολους.
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Το ξερεις καλα μεσα σου και το νοιωθεις, πως θα γινεις [size=70pt]ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ!!![/size]
πάλι μαλαματίνα ήπιες μεσημεριάτικο ρε καρμοίρη?
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Tύπε με ποιον παιζει ο ΠΑΟΚ στην Ευρωπη την Πεμπτη?
Τον απέκλεισε ο ταλαιπωριακός της σουηδίας χεχε
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
πουτανες παρτε το πρωταθλημα
και του χρονου εννοια σας θα σας γαμησουμε εμεις το κωλαρακι σας
και του χρονου εννοια σας θα σας γαμησουμε εμεις το κωλαρακι σας
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά πριν από 6 μήνες σε γάμησε και με 10 παίκτες. Κράτα λίγο πισηνή.Το ξερεις καλα μεσα σου και το νοιωθεις, πως θα γινεις [size=70pt]ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ!!![/size]
Υ.Γ ΑΝ το πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ το κύπελο δε θα μου κάνει καμία μα καμία εκπληξη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις