κοιτα ειστε και σε ψιλοκαλη καταστα τωρα και ψυχολογικα επισης, αυτοι δεν εχουν την αιγλη του παρελθοντος αν σας βγει το ματς εδω εχετε βασιμες ελπιδες να περασετε αλλα εγω παντα επιφυλασσομαι με αυτες τις ομαδες ειναι πολυ περιεργες.. οσο για την εστερσουντ εχει αστρο φετος φιλε μου, οχι οτι δεν το αξιζανε. εχουνε χρονια εναν αγγλο προπονητη που τους εχει κανει σταδιακα ομαδα βημα βημα, ε μια χρονια τους βγηκε κιολας και κανανε κηδειες κατα συρροη. εγω τους γουσταρω ειναι σαν το γαλατικο χωριο αναμεσα σε ολες τις ομαδες με φραγκα και εμπειρια, παροτι μας αποκλεισανε.
Τώρα όμως είναι τα παλούκια. Καταρχάς ξαναμείναμε (για την Ευρώπη) από κέντρο. Έξω ο Κονέ για κανένα μήνα. Μας έμεινε ο Σιμόες ο Γαλανό και ο Αϊνταρεβιτς. Τώρα βέβαια παίζει να δούμε Μπακάκη να παίζει χαφ. ΑΝ ανταπεξέλθει τότε για μένα θα είναι ο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΣ παίκτης της Ελλάδος εδώ και πολλά χρόνια. Θα μένει να παίξει μετά φουνταριστός. Επίσης έχουμε στο πρωτάθλημα πρόγραμμα φωτιά. Αστέρα, ΠΑΟΚ εκτός, Πανιώνιο εντός (όχι δεν είναι εύκολος). Συν τα ματς του Κυπέλλου (το πρώτο τουλάχιστον).
3 καρπούζια δύσκολο να τα σηκώσει η ομάδα. Όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Εγώ θα προτιμούσα να βάλουμε πρώτη προτεραιότητα να περάσουμε στους 16. Και για τα χρήματα και θα τη θέση στο ράκιγκ και για το πρεστίζ. Μετά το πρωτάθλημα. Το κύπελλο στη μπουτζα μου.
Υ.Γ Ξαναλέω δε θα μου κάνει καμία έκπληξη ΑΝ ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ το κύπελλο. Ή για να το πάω πιο μακριά. ΑΝ φέτος κάνει το νταμπλ ο ΠΑΟΚ και του χρόνου που θα τελιώνουν τα έργα στο γήπεδο το κάνει η ΑΕΚ. ΜΑ ΚΑΜΙΑ