proctologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2008
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
α ρε κουλη
μπεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεε
κρατά τα λεφτά τα έχεις ανάγκηΕπαναφέρω το νήμα στα καθαρά ποδοσφαιρικά:
Αεξάρες την έχετε την Αούστρια εκτός;
Τι να παίξω το Αούστρια-Πούστρια;
Έχω καλομάθει γιατί έχω πάει ταμείο 3 φορές μόνο με σας. Μη μου δώσετε μελισσανιδοπληροφορίες.
Αούστρια ασο και οβερ να παιξεις.Επαναφέρω το νήμα στα καθαρά ποδοσφαιρικά:
Έχω καλομάθει γιατί έχω πάει ταμείο 3 φορές μόνο με σας. Μη μου δώσετε μελισσανιδοπληροφορίες.
Επαναφέρω το νήμα στα καθαρά ποδοσφαιρικά:
κανονιστε...δεν θα ειναι καθε μερα κυριακη.να τα τα βάλεις στους Αυστριακούς, ακόμη τα σώβρακά σου...
κανονιστε...δεν θα ειναι καθε μερα κυριακη.
το πιο δυσκολο παιχνιδι σας φετος ειναι
δεν γραφεις και το ΑΕΚ ετσι Ααικ για να εισαι σωστοςι αεκ θα παρι το προταθλιμα
στι σουδια πεζι κε δε θα παρι προταθλιμαδεν γραφεις και το ΑΕΚ ετσι Ααικ για να εισαι σωστος
εισαι διαφορετικος μωρη κουλα?
γιαυτο μας δειχνεις την κωλοτρυπα σου στο προφιλ σου??
παντως δεν μπορω να σας καταλαβω... :S
μπαινω και γραφω για ενα μαγειρεμα που εκανε ο μελισσαν για να την σκαπουλαρει ο χιμενεθ και αντι να μου πειτε "ετσι γαμαει ο τιγρης", "καλα σας κανει" και τα σχετικα, αρχιζετε να μου λετε να μην μιλαω επειδη ειχαμε παραγκα τοσα χρονια...μεχρι και τωρα ηθικοι, αμολυντοι και ασπιλοι το παιζεται...σας παραδεχομαι ρε κουφαλες..
Επαναφέρω το νήμα στα καθαρά ποδοσφαιρικά:
φιλε δεκα χρονια και βαλε ειχε να συμβειΧ-2 παιξτο και θα πας ταμειο. Εξαλλου θα συναντησουμε και την Σπορτιγκ στους 32, οταν εσυ θα παιζεις με τη Μιλκο και τη Φαγε για το Κυπελλο..Γαλακτος! Παντως επαληθευτηκαν οι κανονισμοι των ομιλων στο Τσου Λου : Οι 2 πρωτοι περνανε στην επομενη φαση, ο 3ος πάει στο Γιουρόπα και ο 4ος πάει κλασσικά στον Πειραιά !
Απ'τον Αραούχο περιμέναμε, ο Λιβαγια μας βγηκε...Λιβαγια παικτουρα μεγαλη!