alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μεγαλη μας τιμη να σας εχουμε στο νημα της ομαδαρας μας κυριε Τρουμπακηειναι διαφορετικο να εισαι αεκ
Μεγαλη μας τιμη να σας εχουμε στο νημα της ομαδαρας μας κυριε Τρουμπακηειναι διαφορετικο να εισαι αεκ
εννοειται και θα μιλαμε τυπε...εμεις δεν ειπαμε ουτε μια φορα την λεξη εξυγιανση και καθαρο ποδοσφαιρο...εσεις τα λεγατε μια ζωη και τωρα θα ειμαστε εδω να καταγραφουμε τις κωλοτουμπες σας και ποσες φορες θα ξεφτυλιζοσαστε...παντως μεσα σε 2 μηνες, εχετε ηδη πανηγυρισει ενα παπουτσελειο πενταλντι ενα μετρο εκτος περιοχης στα γιαννενα, μια στημενη αποφαση για τον χιμενεθ και συνεχιζουμε...
ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ
καλα πατε...ευγε.Μεγαλη μας τιμη να σας εχουμε στο νημα της ομαδαρας μας κυριε Τρουμπακη
Θα σου απαντησω λιγο τετριμμένα. Δεν εχω διαβασει την αποφαση και δεν μπορω να κανω σχόλιο επί σχολίου που αναρτηθηκε σε ενα σάιτ.3)και μετα απο λιγο βγαινει η αδεκαστη δικαστης (που μαλλον δεν πρεπει να εχει τελειωσει νομικη σχολη) και ολως τυχαιως βγαζει μια αποφαση οπως τα ελεγε ο ασβεστας....παρακαλειται ο αεκτσης νομικος - καλησπερακιας αλεξ να σχολιασει νομικα την σχετικη αποφαση :
εννοειται...απο το να εχει παραγκα ο μελισσανιδης ή ο βαρδινογιαννης, προτιμω την παραγκα του μαρινακη...οποιος δεν θελει παραγκες, ας ασχοληθει με το nba ή με την πρεμιερ λιγνκ ή οπου αλλου θελει..αλλα οταν ακουω εξυγιανση, ειμαστε καθαροι και θελουμε το 50-50, μου γυρνανε τα μυαλα...και ολα αυτα τα λεγατε εκ του ασφαλους τοσα χρονια γιατι δεν ησασταν στα πραγματα...τωρα που μελισσαν και ρωσοποντιος πηραν την επο, σφιξαν τα πραγματα, πανε τα 50-50 και η εξυγιανση, σειρα εχει το ξεβρακωμα...επομένως και ανεξάρτητα το τι έχει ειπωθεί από άλλους (ΑΕΚ, μΠΑΟΚ κλπ), το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είναι μπροστά με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, νόμιμο ή παράνομο, ηθικό ή ανήθικο ή όπως αλλιώς θες πες το.
για να ξέρουμε δλδ και τι συζητάμε...
πεντακαθαρη σκεψη ολυμπιακου που περασε πετρινα βαρδινογιανεια χρονια....εννοειται...απο το να εχει παραγκα ο μελισσανιδης ή ο βαρδινογιαννης, προτιμω την παραγκα του μαρινακη...οποιος δεν θελει παραγκες, ας ασχοληθει με το nba ή με την πρεμιερ λιγνκ ή οπου αλλου θελει..αλλα οταν ακουω εξυγιανση, ειμαστε καθαροι και θελουμε το 50-50, μου γυρνανε τα μυαλα...και ολα αυτα τα λεγατε εκ του ασφαλους τοσα χρονια γιατι δεν ησασταν στα πραγματα...τωρα που μελισσαν και ρωσοποντιος πηραν την επο, σφιξαν τα πραγματα, πανε τα 50-50 και η εξυγιανση, σειρα εχει το ξεβρακωμα...
η θεση η δικια μου ειναι ξεκαθαρη : θελω να σας γαμαμε με καθε τροπο...για αυτο και ποτε δεν εχω πει τιποτα σε καποιον αλλοθρησκο εδω μεσα που λεει οτι θα σας γαμησει ο μελισσαν ή ο σαββιδης...μονο σε αυτους που το παιζουν ηθικοι και εξυγιαντες, τους παω ασαλιωτα...
μα τω θεω τυπε...δεν θελω αλλα πρωταθληματα..μπουχτησα...θελω 5 χρονια με μελισσαν και σαββιδη στην επο...και οι τυφλοι θα δουν και οι βαζελογαυροι θα ξυπνησουν...πεντακαθαρη σκεψη ολυμπιακου που περασε πετρινα βαρδινογιανεια χρονια....
πιπα κωλο σε ολα τα επιπεδα
και εγω τυπε....καταλαβαινω απολυτα τι λεςμα τω θεω τυπε...δεν θελω αλλα πρωταθληματα..μπουχτησα...θελω 5 χρονια με μελισσαν και σαββιδη στην επο...και οι τυφλοι θα δουν και οι βαζελογαυροι θα ξυπνησουν...
αν τελειώσατε να παίρνετε πίπες ο ένας στον άλλο μπορείτε να πάτε στο νήμα σας και να μας αδειάσετε την γωνία ....εδώ κατανόηση δεν θα βρείτεκαι εγω τυπε....καταλαβαινω απολυτα τι λες
τυπε τι κατανοηση? :Sαν τελειώσατε να παίρνετε πίπες ο ένας στον άλλο μπορείτε να πάτε στο νήμα σας και να μας αδειάσετε την γωνία ....εδώ κατανόηση δεν θα βρείτε
απλώς γίνεστε ρεζίλι... παραδέχεσαι οτι τόσα χρόνια είχες συνηθίσει να είναι όλα μονόπλευρα ...αποφασίσεις διαιτητικές, αθλητικών δικαστηρίων κτλ και τώρα σου κακοφαίνεται. Είσαι η πιο σιχαμένη ομάδα στην Ευρώπη και με οπαδούς πρόβατα... τόσα χρόνια σανό δεν βαρέθηκες ;;;τυπε τι κατανοηση? :S
εδω μονο για να σας ξεβρακωνουμε λιγο θα μπαινουμε και μετα θα φευγουμε...ολα καλα
αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος...δεν μας λες ομως την αλλη οψη..γιατι?ντρεπεσαι?απλώς γίνεστε ρεζίλι... παραδέχεσαι οτι τόσα χρόνια είχες συνηθίσει να είναι όλα μονόπλευρα ...αποφασίσεις διαιτητικές, αθλητικών δικαστηρίων κτλ και τώρα σου κακοφαίνεται. Είσαι η πιο σιχαμένη ομάδα στην Ευρώπη και με οπαδούς πρόβατα... τόσα χρόνια σανό δεν βαρέθηκες ;;;
τυπε τι κατανοηση? :S
εδω μονο για να σας ξεβρακωνουμε λιγο θα μπαινουμε και μετα θα φευγουμε...ολα καλα
παντως δεν μπορω να σας καταλαβω... :S
μπαινω και γραφω για ενα μαγειρεμα που εκανε ο μελισσαν για να την σκαπουλαρει ο χιμενεθ και αντι να μου πειτε "ετσι γαμαει ο τιγρης", "καλα σας κανει" και τα σχετικα, αρχιζετε να μου λετε να μην μιλαω επειδη ειχαμε παραγκα τοσα χρονια...μεχρι και τωρα ηθικοι, αμολυντοι και ασπιλοι το παιζεται...σας παραδεχομαι ρε κουφαλες..