απυθμενη η χαζομαρα σας..
ατελειωτα τα ψυχολογικα σας..
αμετρητη η παρανοια σας..
ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΤΗΣ ΑNAL RECEIVER..
ΕΙΜΑΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ..
ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ???
ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΛΙ???
ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΣΤΡΑΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΤΙΓΚΡΙ ΠΛΕΟΝ..
ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΑΡΑΝΕ ΠΑΠΑΡΙΩΝΙΚΑ ΛΑΛΗΜΑΤΑ..
ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Κ ΦΕΤΟΣ??
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΨΩΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ..
ΑΣΕΒΑΣΤΕΣ..ΥΠΕΡΦΙΑΛΕΣ..ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ..
ΤΙΛΤΑΡΙΣΤΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΕΣ ΧΑΖΟΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ..
ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..
ΜΗ,ΜΗ,ΜΗ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ(ΜΕ ΥΦΟΣ-ΕΚΦΟΡΑ ΛΟΓΟΥ)====>ΣΚΙΣΕΜΕ Ν ΑΛΛΑΞΩ ΤΣΑΝΤΟΡ ΓΑΜΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΜΟΥ..
ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ..
ΒΡΕΣΤΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ..
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..
Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ..
ΚΑΛΥΠΤΩ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΩ,ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ..
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ..
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΧΥΣΟΔΟΧΕΙΑ..
ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΣΗ..
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ..
ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ..
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ,ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΡΙΣΚΟ..
ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ..
Θα κανω ερανο για να σου ραψουν τον κωλο μωρη τελειωμενη πρεζου.
Κατσε κανε τσιμπουκια σε πρακτορες πρεζεμπορες, το Στεφανο Μανο και τα αλλα πουτανογεννηματα που σε ειχαν στα οπα οπα επειδη ειστε τοσο μαλακες που ψηφιζετε ο,τι λεει ο πατερουλης σας.
Συρε και γαμησου οπως ξερεις εσυ καλυτερα, με τον κωλο πανω και τη μουρη κατω γαμημενε πρεζοπουστα.
Σας μετετρεψαν σε πουτανακια του πασοκ, της siemens, του προδοτη-πρακτορα, σας εκαναν να κελαηδατε για αυτους που σας εχουν ξεφτυλισει σα συλλογο και σας κανανε μαγαζακι για να τραβατε να τους ψηφιζετε με 20 ευρω μωρη ξεφτιλισμενη κοτα.
Γαμω τον πειραια και ο,τι πρεσβευετε και αγαπατε. Ειστε ο,τι πιο σαπιο και ανεπιθυμητο. Το συστημα της πουστιας της βρωμιας και της μποχας, η πουτσα που θα φατε στα χρονια που ερχονται θα ειναι τοση που δε θα χορταινετε.
Σκεψου την ψωλια που θα τρως οταν το budget σου γινει εφαμιλλο με το δικο μας, που τρως τωρα απειρη ψωλια με μπατζετ υπερδεκαπλασιο.
Τραβα γαμησου ξανα, με τα λεφτακια και τα αρχιδια του μπαμπα σας κανατε ο,τι κανατε τοσα χρονια, σε ολους τους τομεις. Οταν λειπει ο μπαμπας-προστατης ειστε μια τριχα απτα αρχιδια ολων και το ξερετε πολυ καλα. Γιαυτο απο την οσμη και μονο της πρωτης ψωλιας ( χαμενο κυπελλο απο ομαδα Β εθνικης -- ρε μαλακες σας πηρε το κυπελο ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ρε ξεφτιλισμενοι, νιωσε λιγο τι ξεφτιλα μπορει να ειναι αυτη... ) αρχισατε το λιμανισιο σκουξιμο και κλαμα που οταν κλαιτε εσεις ειστε ο,τι πιο μιζερο εχει ξεχεσει αυτος ο κοσμος.
Τετοιοι ειστε, τιποτενιοι, γαμημενοι τρυπημενοι και πουτανακια του μπαμπα σας. Ο,τι ειναι ο γιωργος σαββιδης σκεψου. Κομπλεξικοι, μικρονοες, κακομαθημενα και χιλιογαμημενα πουστοπαιδα.
Τον πουλο πρεζονι.