Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
4.435
Like
2.531
Πόντοι
456
[size=15pt]ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ[/size] μαζί με τα πουτανάκια τα μικυ μάους θα μετανιώσετε τη μέρα που γεννηθήκατε

[size=25pt]ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΓΑΜΙΟΛΕΣ[/size]
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΑΕΚτζής είναι (κατά 99%). Μη σε μπερδεύει το 13 στο νικ

Οχι και 99...101 ναι να συμφωνησω.

Χαιρετίζω λοιπόν κ εγώ με τη σειρά μου όλους όσους είναι 101+% ΑΕΚ στα εύκολα και 1000%  ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα!

Μετά τη λαίδη Άντζελα, κάνω και γω comeback στο νήμα και θα απλώσω για λίγο τις σκέψεις μου για τα αγωνιστικά και μη τεκταινόμενα στον Δικέφαλο. Θα ξεκινήσω με το μπάσκετ, όπου η ομάδα ναι μεν έπραξε το αυτονόητο μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για κύπελο και πρωτάθλημα με εύκολους αντιπάλους (Ρέθυμνο-Τρίκαλα), ωστόσο ακολούθησε η απογοητευτική ήττα από την Εστουδιάντες για τον όμιλο του Champions League (sic). Πολλά καινούρια πρόσωπα και φέτος στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποιον παίχτη σε αυτές της αναμετρήσεις, ωστόσο μου έκανε (αρνητική) εντύπωση το γεγονός, πως για βασικό 5άρι φέτος υπάρχει μόνο ο Μαυροειδής, που μπορεί πράγματι να είναι ένα φιλότιμο εργαλείο σε μια ομάδα, όμως κατά την άποψη μου παραμένει ένας μέτριος σέντερ. Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ με τους «φοιτητές» της Ισπανίας ήταν ένα κρίσιμο τεστ, όσον αφορά την δυναμική της ομάδας φέτος και δυστυχώς δεν μπορεί να πει κανείς πως τα πήγε καλά. Και ναι μεν η διαιτησία ήταν τουλάχιστον αλλόκοτη, με πολλά ανάποδα σφυρίγματα, αλλά παραμένει γεγονός πως κυνηγούσαμε στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ όταν η διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο και κοντά στη λήξη, μειώθηκε στον έναν πόντο και μας δόθηκε η ευκαιρία να περάσουμε μπροστά (ή έστω να ισοφαρίσουμε) η επίθεση όχι μόνο χάθηκε και σε αυτό δεν έχουν ευθύνη οι διαιτητές, αλλά δεχτήκαμε και  τρίποντο που ουσιαστικά έκοψε τα πόδια των παικτών και «κλείδωσε» το ματς για τους Ισπανούς. Ήταν προφανές ότι η 4η του Ισπανικού πρωταθλήματος (να θυμίσω ότι το ch.l. πέρυσι το πήρε μια άλλη ισπανική η Τενερίφη) θα ήταν μια πολύ δύσκολη αντίπαλος και το επιβεβαίωσε μες στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Μια καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος ο Δικέφαλος μπορεί και να κάνει. Λογικά στην επόμενη φάση θα περάσει, όμως εκτιμώ πως τυχόν είσοδος στην 4άδα του Ch.l. θα αποτελέσει ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία για τη φετινή ομάδα. Με βάσει αυτά καταλαβαίνει κανείς πως δεν τρέφω μεγάλες ελπίδες για σπάσιμο του διδύμου της κορυφής στην Ελλάδα (μακάρι να διαψευστώ), τουλάχιστον για φέτος.

Πρέπει να ομολογήσω βεβαίως πως η ΑΕΚ μετά την επάνοδο της κάνει κάθε χρόνο έστω και ένα μικρό βήμα προόδου. Πέρυσι το ζητούμενο από τον κόσμο της ομάδας, μετά και την σταθεροποίηση στην 3η θέση, αφήνοντας πίσω Άρη και Παοκ (οριστικά πια) ήταν μια «μεγάλη» νίκη, δηλαδή απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο, είτε από το εγχώριο πρωτάθλημα ή με κάποια ευρωπαική από προηγμένο πρωτάθλημα, όπως ήταν και παραμένει η Μπεσίκτας ή ακόμα και η Εστουδιάντες. Η ΑΕΚ το κατάφερε πέρυσι στον 2ο αγώνα των play off, κερδίζοντας στον πόντο μεν, πανάξια δε τον μετέπειτα πρωταθλητή Παο. Δυστυχώς όμως η προσπάθεια αυτή δεν είχε συνέχεια και αντιθέτως επέφερε και μια εντός έδρας συντριβή (30+)στο τελευταίο ματς. Για φέτος αυτό που ακούς στις μπασκετικές κουβέντες του κόσμου της ΑΕΚ δεν είναι άλλο από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλου, που εκτός από διακαή πόθο των οπαδών θα έπρεπε να αποτελεί και (βασικό) στόχο της ομάδας, ως προϋπόθεση της προόδου της. Ο πρωταθλητής βάζελος αποτελεί (πολύ) δύσκολο εμπόδιο, αλλά και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίχτες ν’ αποδείξουν πράγματα τόσο στον κόσμο της ΑΕΚ, όσο και στον εαυτό τους, καθώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο πια και για αγωνιστική εκδίκηση. Δεν χρειάζεται φυσικά να πω ότι αποκλείοντας στα ημιτελικά τον πρωταθλητή και νυν πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (μετά και τη νίκη επί του γαύρου), πέραν του ότι σε έναν τελικό όλα μπορούν να γίνουν, όχι μόνο αυξάνονται μαθηματικά οι πιθανότητες, για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά αναπτερώνεται και το ηθικό εντός και εκτός ομάδας για τη συνέχεια. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 5 Νοεμβρίου (Κυριακή) στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχο (και κατ’ επέκταση τον κόσμο κοντά της) την ΑΕΚ, ενώ εκκρεμεί μόνο η ώρα διεξαγωγής του ματς. Σίγουρα το γεγονός πως την ίδια μέρα η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα αγωνίζεται στις 7.30 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παοκ (10η αγ. slg,), μπορεί να παίξει ρόλο τόσο στην ώρα διεξαγωγής του ημιτελικού, όσο και στην προσέλευση περισσότερου κόσμου, η οποία μέχρι σήμερα δυστυχώς θα χαρακτηριζόταν έως και απογοητευτική. Ας τα κρατήσουμε όλα αυτά στο μυαλό μας μέχρι εκείνη την ημέρα και όσοι περισσότεροι μπορούμε ας δώσουμε για άλλη μια φορά τουλάχιστον το παρόν και έπειτα ώθηση στην ομάδα για μια πολύ μεγάλη (και απαραίτητη) πρόκριση. Είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο και φάνηκε τόσο στο παιχνίδι που τελικά κέρδισε η ομάδα τον Παο πέρυσι, όσο και στο τελευταίο με τους «φοιτητές». Σε σχέση με όλα τα «μεγάλα» ραντεβού των προηγούμενων χρόνων , ο κόσμος έχει μειωθεί αισθητά και νομίζω πως αυτή τη φορά οφείλουμε όλοι μας (μπασκετόφιλοι και μη) να ήμαστε συνεπείς και ίσως και κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις. Για όσους δυσκολεύονται αυτές τις εποχές και δεν είναι λίγοι να αναφέρω πως τα τελευταία χρόνια με εισιτήριο ή χωρίς, όλοι θα μπούμε μέσα, αρκεί να ήμαστε ΕΚΕΙ, κοντά στη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Θα είναι τουλάχιστον κρίμα να μαζευτούμε για το μπάσκετ περίπου 3000 και για το ποδόσφαιρο κοντά ή και πλέον των 20000, όπως είναι αναμενόμενο. Think about it μάγκες.

Και για το ποδόσφαιρο στο οποίο περνάω αμέσως, είναι αναμενόμενο να μαζευτεί 20000+ κόσμος για το ματς της 10ης αγωνιστικής με τον Παοκ, αφού είναι σίγουρο πως θα διακυβεύονται  πάρα πολλά σε εκείνο το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ και η ΠΑΕ μετά την έφεση που έκανε και κέρδισε, κατάφερε να μειώσει την ποινή των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών σε μία (για την γνωστή ιστορία με τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά), με αποτέλεσμα να περιμένει τον κόσμο της. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚΑΡΑ φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 6 αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα κερδίσει τον πρωταθλητή Οσφπ, με τον ατελείωτα ηδονικό τρόπο, που όλοι απολαύσαμε και έστειλε ένα ολόκληρο λιμάνι για συνεδρία με «ψυχίατρο». Βρισκόμαστε ένα βαθμό μπροστά από Παοκ  (2ος), δύο από το Νιόνιο (3ος) και πέντε από το gayρο (7ος). Οι ζέλες είναι εκτός συναγωνισμού φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παραμένουν ικανοί για ζημιές, ωστόσο έχουν έναν γολγοθά να ανέβουν και προσωπικά δεν τους υπολογίζω ως διεκδικητές οποιουδήποτε τίτλου. Λογικό και επόμενο με όλα αυτά να επικρατεί μεν ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης, αλλά και (όχι ιδιαίτερα έντονος) προβληματισμός, μετά το στραπάτσο και την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στην Τρίπολη. Γιατί μπορεί η ήττα με 2-0 από τον Αστέρα να μην κόστισε βαθμολογικά, ένεκα των κάζων οσφπ και παοκ με ατρόμητο και Αελ αντίστοιχα την ίδια αγωνιστική, ωστόσο προκάλεσε δυσαρέσκεια η μεν εμφάνιση της ομάδας συνολικά (συμπεριλαμβανομένου του Ανδαλουσιανού κόουτς) και ερωτηματικά σχετικά με το βάθος του φετινού ρόστερ, η απόδοση των (εναλλακτικών κυρίως) επιλογών του Χιμένεθ. Εφόσον διεκδικείς και μάλιστα με αξιώσεις το πρωτάθλημα η βαθμολογική σου συγκομιδή στα εκτός έδρας πρέπει να βελτιωθεί. Ακόμα εκτός έδρας νίκη δεν έχουμε πάρει και αυτό καθίσταται πλέον απαραίτητο όταν κάνεις πρωταθλητισμό.

Παρόλαυτα ποτέ κανένα πρωτάθλημα δεν κερδήθηκε, ούτε χάθηκε μόλις στην 6η αγωνιστική. Ούτε καν ακόμα τα χρόνια που ο Θρήνος μεσουρανούσε σε έπο/κεδ, επιτροπές διαιτησίας και δικαστικές αίθουσες. Ας μην προτρέχουμε, ακόμα και αν είναι αυτονόητη η υποχρέωση του Δικεφάλου να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δεν πέρασε αρκετός καιρός εξάλλου από τότε, που οι «μπουγάτσες» βγάζανε πρωτοσέλιδα με τον Κλάους και τα δάχτυλα των παιχτών του Παοκ, που όλοι είδαμε στο τέλος που τα βάλανε. Βεβαίως τα κόζια έχουν πια αλλάξει και το βραβείο «Μάρθα Βούρτση» απονέμεται δικαίως στους gayρους (όπως και το «Αρτέμης Μάτσας»). Οφείλουμε μολαταύτα να παραμείνουμε προσγειωμένοι, καθώς ακολουθεί βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΚΑΡΑ, που όμως μέχρι το τέλος της 11ης αγωνιστικής, με την μέχρι τότε διαμορφωθείσα βαθμολογία, θα δείξει πολλά για τις δυνατότητες της φέτος. Αρκεί ν’ αναφέρω το πρόγραμμα της Ένωσης για να γίνει κατανοητό αυτό, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική (7η) και το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, η οποία ούτως ή άλλως είναι κιτρινόμαυρη. Ακολουθεί το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τον Ατρόμητο (8η) και η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Νιόνιο (9η) στη Νέα Σμύρνη. Εν συνεχεία η ΑΕΚ αφού πρώτα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τη Μίλαν για το Europa league, θα περιμένει, με τον κόσμο της όπως προείπαμε, τον Παοκ (10η) στις 5/11 και θα κλείσει  με το εκτός έδρας παιχνίδι με τις ζέλες (11η) και το προτελευταίο ματς για τους ευρωπαϊκούς ομίλους στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τους κροάτες της Ριέκα (ελπίζουμε και αυτό με κόσμο). Τα επόμενα παιχνίδια της Ένωσης είναι από εκείνα που εύκολα ή δύσκολα θα (πρέπει να) κερδίσει έχοντας τρία εντός έδρας με Πλατανιά (12η), Κέρκυρα (14η) και Απόλλωνα (15η) και ένα μόνο εκτός στη Λιβαδειά (13η). Νομίζω πως θα συμφωνήσουμε όλοι ότι μετά και το ματς με τον Πάο θα μπορούμε να μιλάμε πάνω σε μια πιο στέρεα βάση και φυσικά ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα ‘χουμε ως τότε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η άποψη μου είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Διατηρώντας τον ίδιο κορμό που οδήγησε την ομάδα σε δυο διαδοχικούς τελικούς κυπέλου και μια κατάκτηση, με την ομάδα να τερματίζει 2η στα play off πέρυσι και να αγωνίζεται μετά από αρκετά χρόνια ξανά για το champions league, παρά τον αναμενόμενο αποκλεισμό από τους Ρώσους της ΤΣΣΚΑ, αλλά και την υπέρβαση με τον αποκλεισμό της Μπριζ και την είσοδο στους ομίλους του Europa, απ’όπου διεκδικεί και μάλιστα με αξιώσεις την πρόκριση της στην επόμενη φάση των 32 και φυσικά το δικαίωμα να υπερηφανεύεται πως θα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελληνική ομάδα, που θ’ αγωνίζεται στην Ευρώπη το μήνα Φεβρουάριο, προνόμιο που μέχρι σήμερα είχε ο οσφπ για ευνόητους λόγους. Πλην του Κλωναρίδη που είναι φανερά ντεφορμέ (κατ’εμέ είναι και «λίγος»), υπήρξαν στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες (Λιβάια, Αραούχο, Λόπες, Τσόσιτς), που σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο παιχτών όπως ο Μπακάκης (εξαιρετικός φέτος) και ο Λάζαρος (aka ψυχίατρος), αλλά και τη συνολική απόδοση της ομάδας έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, που μπορεί και να μην απέχουν από την πραγματικότητα. Όπως και να ‘χει η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει και επειδή στον αθλητισμό παίζει πάντα μεγάλο ρόλο η ψυχολογία, έχουμε υποχρέωση να πιστέψουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι σε αυτή την ομάδα, προκειμένου η πίστη αυτή να μεταδοθεί σε ολόκληρο τον οργανισμό της ποδοσφαιρικής Ένωσης που ενδόμυχα νομίζω πως υπάρχει και είναι λογικό, αλλά δεν εκδηλώνεται (κι αυτό λογικό), ακριβώς επειδή υφίσταται ανάγκη για αυτοσυγκράτηση. Μεγάλο ρόλο φυσικά σε αυτό, εκτός από τον κόσμο και τη στήριξη του, θα παίξει και ο Χιμένεθ, που έχει καταφέρει προς το παρόν να κερδίσει ακόμα περισσότερους φίλους σε αυτή τη 2η θητεία του στο τιμόνι της Ένωσης και να διατηρεί το καλό κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και ν’ απορροφάει τους κραδασμούς. Γιατί είπαμε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, όμως η παράδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα υποδεικνύει πως ο «πρωταθλητής χειμώνα» είναι στο τέλος και αυτός που σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο. Και ας έχουν ήδη κλείσει κάποιοι για τη φετινή φιέστα τον… Φερεντίνο. Μπορεί στο τέλος να μη Φέρει τίποτα.

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους μας μέχρι τότε και περιμένουμε ήδη με ανυπομονησία τα ματς με Μίλαν και Πάοκ. Ο επόμενος μήνας προβλέπεται κρίσιμος για την πορεία της Ένωσης. Και μια τελευταία παραίνεση σε όλα τα αλάνια με τα καπνογόνα, τους πυρσούς και τις κροτίδες. Να διευκρινίσω αφενός ότι γουστάρω τη φάση και θεωρώ μεγάλη μαλακία το νόμο. Ωστόσο αποδείξατε στο ματς με τους Αυστριακούς πως άμα θέλετε μπορείτε και χωρίς αυτά. Όχι δεν θα κλαφτώ για το διαρκείας μου, αφού δεν το αγοράζω από υπολογιστική διάθεση για να μου βγει πιο φτηνά το κάθε παιχνίδι, αλλά καθαρά για να στηρίξω την ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Ενδεχομένως να μην έχω το ίδιο πάθος με σας (γεράματα), επειδή όμως είμαι το ίδιο «άρρωστος» με σας και δεν (θέλω να) χάνω παιχνίδι της ΑΕΚΑΡΑΣ (ασχέτως αντιπάλου), όπως και πολλοί άλλοι σαν και εμένα, μη το στερήσετε αυτό από τον κόσμο, αλλά και την ομάδα και ειδικά φέτος. Μια καλύτερη διαχείριση, αλλά και πιο στοχευμένη χρήση των μέσων για τη δημιουργία ατμόσφαιρας, νομίζω πως απαιτείται φέτος. Και για να είμαι ειλικρινής, όχι δεν προτείνω να τα κρατήσετε όλα για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, αφού ντέρμπυ χωρίς pyroshow θα με ξένιζε (μπορεί και να με ενοχλούσε κιόλας), αλλά στα εκτός έδρας ή ακόμα και στα εντός με μικρομεσαίες ομάδες και κατά βάσει λιγότερο κόσμο και νόημα δεν έχει και (μεγάλο) κακό μπορούν να προκαλέσουν. Και επειδή ο νόμος ναι μεν σκληρός, αλλά παραμένει νόμος και θα εφαρμόζεται τουλάχιστον για φέτος, ας ήμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί. Καραδοκούν εξάλλου και οι ρουφιάνοι πλέον με την καταγγελία στο χέρι…

Καλό σας απόγευμα.


ΑΕΚΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ’ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΑΕΚΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩ Κ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ
ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
Ω!Ω!Ω! ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ
Ω!Ω!Ω! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Ω!Ω!Ω! ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ
Ω!Ω!Ω! Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Υ.Γ. 1 Για όσους «βαράνε στερητικά» το πρώτο ιστορικό παιχνίδι στο χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Όμιλο Χαρβαρντ-Ξυνή (οσφπ) θα διεξαχθεί αύριο στις 17:15 (ΕΡΤ2) στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Διατίθενται 550 κομμάτια αποκλειστικά από τα γραφεία της «Μάνας ΑΕΚ». Κόλαση, κόλαση μέσα στο τζαμί…

Υ.Γ.2 Προς (γνωστούς-αγνώστους) αλλόθρησκους πάσης φύσεως, αποχρώσεως και διαβάθμισης καφρίλας.
Απευθύνομαι αποκλειστικά σε Ενωσίτες. Τυχόν σχόλια σας ακόμα και καλοπροαίρετα (σπάνιο φαινόμενο) τα απαξιώ, αφού δεν με ενδιαφέρουν. Τις βρισιές (σιγουράκι) σας τις επιστρέφω. Τυχόν απειλές σας δε με αγγίζουν και τις έχω γραμμένες. Παίξτε το πουλάκι σας καλύτερα και μην ασχολείστε ούτε μαζί μου, ούτε με την ΑΕΚ. Αλλά για να ασχολείστε είτε σας ΤΣΟΥΖΕΙ ακόμα, είτε είστε διανοητικά ανάπηροι. Διαλέγετε και παίρνετε.

Υ.Γ.3 Δεν χαλαρώνουμε...
[move][size=18pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ[/size][/move]
 

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Μηνύματα
693
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Δεν εχω να βγαλω τιποτα απο πουθενα.Να διαβαζεις καλυτερα πριν σχολιασεις λεω εγω.
εντάξει χαλάρωσε τώρα. Υπάρχουν και χειρότερα. Θα μπορούσα να πω ότι είσαι γαύρος. Γράψε λάθος
 

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Μηνύματα
4.543
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
456
εντάξει χαλάρωσε τώρα. Υπάρχουν και χειρότερα. Θα μπορούσα να πω ότι είσαι γαύρος. Γράψε λάθος


Xαλαρος ειμαι οπως καταλαβαινεις...Αλλα οχι και να μας πεις βαζελους επειδη δε σου αρεσει το νικ..5 χρονια εδω μεσα και ποσταρισμα σε αλλο θρεντ ομαδων δεν εχω κανει.Και οχι τωρα που ειμαστε καλα ετσι για να μην μπερδευεσαι...
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Γίνονται έργα και κάθε μέρα πρέπει να ελέγχονται τα πάντα :babycry:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Τεράστια πρόοδος στα έργα της «Αγιάς Σοφιάς»! (pics)

Οι εργασίες συνεχίζονται με απίθανα γρήγορο τρόπο για το γήπεδο της ΑΕΚ που είναι μπροστά συγκριτικά με το χρονοδιάγραμμα και το φωτογραφικό υλικό το επιβεβαιώνει


Μπορεί τις τελευταίες δυο μέρες με αφορμή την αναμενόμενη εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ για την ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου να ασχολούμαστε κυρίως με τα προβλήματα που επιχειρεί να δημιουργήσει ο δήμαρχος, κάτι που αποδείχτηκε και από την αρνητική (όπως επίσης αναμενόταν) απόφαση του Δ.Σ. για την υπογειοποίηση, ωστόσο η πορεία των εργασιών δεν επηρεάζεται.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η εξέλιξη των έργων είναι τεράστια τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε από τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου όσα υποστηρίζαμε στο σχετικό ρεπορτάζ εδώ στο gazzetta.gr σύμφωνα με το οποίο η πρόοδος είναι τουλάχιστον έξι μέρες μπροστά από όσα προβλέπονταν να γίνουν στο χρονοδιάγραμμα τέτοια εποχή. Κάτι πολύ σημαντικό όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Αυτό αποδεικνύει ότι όχι μόνο τα έργα συνεχίζονται κανονικά -κάτι που επισημαίνουμε διότι είναι πολλά τα σχετικά ερωτήματα που έχουμε δεχθεί- αλλά πως είναι τέτοιος ο ρυθμός δουλειάς που αποδεικνύει πως το έργο θα υλοποιηθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με όσα γίνονται από τους... εχθρούς εντός κι εκτός ΑΕΚ) νωρίτερα ίσως από το προβλεπόμενο.

Το γεγονός ότι δεν υπηρεάζεται από όλες τις κινήσεις (την προσφυγή που εκδικάζεται την επόμενη εβδομάδα και την καταγγελία στην διεύθυνση Δασών) που γίνονται από τους πολέμιους της «Αγιάς Σοφιάς» η οικοδομική άδεια επιβεβαιώνει το φωτογραφικό υλικό αφού συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες, κάτι που υπογράμμισε ο κ. Ανδριόπουλος (θυμίζουμε πρότζεκτ μάνατζερ και στη δημιουργία του νέου «Καραϊσκάκης» και στην «AEL FC Arena».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι βάσει του χρονοδιαγράμματος έως τα τέλη το τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να πέσουν τα θεμέλια του γηπέδου.

Ήδη οι εκσκαφές έχουν φτάσει σε βάθος άνω των πέντε μέτρων, τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη οι μετρήσεις υπεδάφους όπως και τα έργα αντιστήριξης, τα οποία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Νοεμβρίου προκειμένου την ίδια εποχή όπως προαναφέραμε να έχουμε και τα θεμέλια (το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα).

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, δεν αποκλείεται έως το τέλος του μήνα που διανύουμε ή έστω τον Νοέμβριο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα οργανώσει (λογικά) συνέντευξη Τύπου, ή έστω θα ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης τις εμπορικές συμφωνίες (μερικές εκ των οποίων σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας έχουν ήδη επιτευχθεί) οι οποίες όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το γήπεδο και την ΑΕΚ.  


 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Κατι ακουγεται για Vodafone ,και για την ονομασια του γηπεδου αλλα και για χορηγος για τα επομενα χρονια.
 

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Μηνύματα
184
Like
42
Πόντοι
1
3 (ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ) σερί άσοι!!!! η μεγαλύτερη παράδοση στα ομαδικά αθλήματα διαπλανητικα!
πουτσα πουτανες κοτες γαμιολες χανουμισες
[move]ΜΟΝΟ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ[/move]
 
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
4.435
Like
2.531
Πόντοι
456
αναστήσαμε πάλι τον πουστάρη, αλλά και έτσι, πάλι πούτσα θα έχει φέτος για τα απλήρωτα σκουλίκια

επιτέλους! είδαμε σήμερα τον οσφπ που άλοι αγαπήσαμε μισήσαμε
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Εντάξει αυτό που έγινε σήμερα δεν υπάρχει...Με ανύπαρκτο φάουλ ισοφαρίζει ,με ανυπαρκτο πέναλτι παίρνει πάλι προβάδισμα ,και δεν δίδεται καθαρότατο πέναλτι στον Πανιώνιο.
 

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Μηνύματα
266
Like
4
Πόντοι
1
Εντάξει αυτό που έγινε σήμερα δεν υπάρχει...Με ανύπαρκτο φάουλ ισοφαρίζει ,με ανυπαρκτο πέναλτι παίρνει πάλι προβάδισμα ,και δεν δίδεται καθαρότατο πέναλτι στον Πανιώνιο.

υπάρχει τύπε
και δεν έχεις και δικαίωμα πλέον να διαμαρτυρείσαι.


 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.477
Like
21.846
Πόντοι
5.006
Εντάξει αυτό που έγινε σήμερα δεν υπάρχει...Με ανύπαρκτο φάουλ ισοφαρίζει ,με ανυπαρκτο πέναλτι παίρνει πάλι προβάδισμα ,και δεν δίδεται καθαρότατο πέναλτι στον Πανιώνιο.

http://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/styles/ogimage_thumb/public/article/2016/07/06/μαρθα.jpg?itok=1B38Fn8M[/img[/URL]]
[/quote]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom