Προσκυνά εσύ τον χοντρό που με 200 μύρια κέρδος σου κάνε πλάκα η ΑΕΚ με 18 τελικές των 0 εσόδων και άσε μας εμάς.Α και που σαι χούλιγκαν του καπς λοκ μην βήχεις γιατί θα φτύνεις σπέρμα του Λαζαρου
τοις πασοι γνωστο οτι εισαι θεοχαζος..
ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΛΚΗΣ,γι αυτο ακριβως τον λογο το τοπι ειναι ο βασιλιας των σπορ..
οι δυστυχεις εξαυλωμενες πρεζουδες του μεταξιου(Μαρια φυλακισμενη ας πουμε),που γαμιουνται φουλ με οποιον πληρωνει ενα δεκαρικακι,την ιδια ακριβως αισθηση με εσενα εχουν οταν ο νταβας τους τις πηγαινει στα αραπακια της Θηβων μια φορα τον χρονο..
επειδη εχω γαμησει την αρσεναλ μεσα στο σπιτι της με 2-3 να τους κανω κωλοδαχτυλα κλπ βλακειες οπως εσυ???
εσυ σπιτι σου,με καραστησιμο,με χορογραφημενη-εντεταλμενη τραμπουκα,με ψυχακια προπονητη,με ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ τερματορουφα,εκει που σπαρταρουσες με ρογχο θανατου,ο αλλαχ σου εδωσε την παραταση που εχω προ πολλου συμφωνησει μαζι του..
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΨΟΦΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ..
δεν ασχολουμαι μαζι σου..
πας οπως σ εχω κουρδισει..
μια χαρα,10 λυπες..
τα ψωμια του λαθρεμπορα τελειωνουν μαζι με του αλεξη..
ο γατακος δεν ειναι ουτε θειος,ουτε βαρδηνοτζον,ουτε καν μακαρος..
ξερει τα τι κ τα πως..
το εχει αποδεχτει,του αρεσει,ξερει να το δουλευει..
δεν χωνει χαρτι,γιατι γνωριζει εξαρχης πως το τζαμι θα μεινει για παντα στα σχεδια(Αντε να σας φτιαξουμε ενα χωρο για ομαδικο σεπουκου πανω στα μπαζα του αεκαρα Γρανιτσα)..
ξερει ποιος κανει κουμαντο..
ξερει πως δεν προκειται να γινει αποδεκτος απ την νομεκλατουρα,οσα χαρτια κ αν βγαλει..
η αληταμπουριαση ειναι αποδεκτη(εντος οριων για τους μη γαλαζοαιματους)..
πεζοδρομιακος αληταμπουρας ο γαμιας-συζηγος της μαριαννας/εκλεπτυσμενος προικοθηρας ολκης ο κασιδοκωστας..
αυτοελεγχεται,ξερει ποσο,που,ποτε,σε ποιον,με ποιον..γι αυτο απολαμβανει ακομη κ τωρα..
ο πουστης κ πρεζακιας ειναι γονος=ισοβια ασυλια..ο ρινγκο ηταν αδελφος=ισοβια ασυλια..
μακαρος/τιγρακος/ταμπυ/διαμαντιας/βουλινος/μπεος/τροχανας/καρρας/φιλιππιδης/βγενο/κουγιας=αναλωσιμοι με ευθραυστη ασυλια..
σαλτιμπαγκοι,ανεμοδουρες,πουληταρια,αναξιοπιστοι,παρτακηδες,αδιστακτοι,χαζοχαζοι,κουτσαβακηδες..
μαριονετες δηλαδη οπως κ οι πολιτευτες δουλοι τους,τα ταγματα ασφαλειας τους,ολοι οι απαραιτητοι κομπαρσοι λακεδες τους..
λιγοι την ανθιζονται κ διατηρουν τα κεκτημενα-μερος των κεκτημενων,αλλαζοντας στρατοπεδο εγκαιρως..
μηπως δεν ξερετε οτι το ξερει???
μηπως δεν το εχει κανει???
ποιος μας εφερε τον βατραχα ρε ζωα???
ποιος σας καταξεφτιλησε αναιμακτα???
ποιος ανθρωπος μας τρεχει το δικο σας προτζεκτ???
ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ???
ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..
ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΩΝΕΣ..
ΚΛΑΨΤΕ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ..