Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα στα κιτρινόμαυρα αδέλφια!!Κάποιος αδελφός θα κάνει αισθητή την απουσία του για μερικές ημέρες,μη χαρούν οι αλλόθρησκοι,δεν μπαναρίστηκε,απλώς θα λείψει για λίγο...

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα στα κιτρινόμαυρα αδέλφια!!Κάποιος αδελφός θα κάνει αισθητή την απουσία του για μερικές ημέρες,μη χαρούν οι αλλόθρησκοι,δεν μπαναρίστηκε,απλώς θα λείψει για λίγο...

στα αρχίδια μας!

Επισκέπτης
εσεις κυριε τι ειστε???ο κυβερνητικος εκπροσωπος & μας κανετε τετοιες ανακοινωσεις???μου λυθηκε παντως η απορια περι της φαγουρας που ειχα ολο το βραδυ..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kaλημέρα αδέλφια,ξαδέλφια κ φίλοι.Καλημέρα σε όλον τον κόσμο.
Αλλη μια μέρα έμεινε για το σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ αύριο με την Φιορεντίνα στις 21.00(που δεν πιστεύω να κάτσετε σπίτι να το δείτε;).
Ο Φερέρ ετοιμάζει στο βασικό σχήμα λέει,Ρίμπο-Ζορρό,που αποδεικνύει μόνο αδιάφορο ότι δεν μας είναι το ματς.Θα είναι μια ακλή ευκαιρία ενάντια σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του Καμπιονάτο φέτος,να τις θυμίσουμε τι έγινε με την Μίλαν πέρσι.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ.:Καλή επιτυχία στην ομάδα του Ολυμπιακού σήμερα στην προσπάθεια του να προκριθεί.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια Ενωσίτες καλημέρα.Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς γαύρους.Το έχουμε πει οι άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα με οτιδήποτε Αεκτζήδικο.

Επισκέπτης
Αδέρφια Ενωσίτες καλημέρα.Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς γαύρους.Το έχουμε πει οι άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα με οτιδήποτε Αεκτζήδικο.
τι να κάνουμε όταν ο Θεός έβρεχε μυαλό αυτοί γέμιζαν το κεφάλι με λέπια.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα και από μένα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου .dfwk αύριο θα μπορέσεις για το γήπεδο;;;;

Και μην ξεχνάτε Αεκτζήδικη οικογένεια,την συνάντηση που έχουμε την Πέμπτη στις 13/12 στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 21.00 για κρασάκι,κουβέντα κ πλακίτσα...και για να απόδείξουμε ότι πάνω από όλα είμαστε αδέρφια κ μια ακλή παρέα.

Άντε να κεράσω κ στον φίλο talo την χωριάτικη που του χρωστάω.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις τον ξάδερφο teras να φάει μόνος του ολά τα κοψίδια;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πιο γήπεδο?? Κανονικά αύριο τελειώνω στις 22!! Αλλά θα τους διώξω γύρω στις 21:30 και μετά σφαίρα σε ένα φιλαράκι εκεί δίπλα για να το δω. :headbang: Εσύ κουφαλίτσα θα είσαι μέσα! :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πιο γήπεδο?? Κανονικά αύριο τελειώνω στις 22!! Αλλά θα τους διώξω γύρω στις 21:30 και μετά σφαίρα σε ένα φιλαράκι εκεί δίπλα για να το δω. :headbang: Εσύ κουφαλίτσα θα είσαι μέσα! :headbang:

ΠΑΝΤΑ!!!!Κατευθείαν από Σπάρτη ερχόμενος.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες?

όχι μόνο έχω αλλά τα βλέπω κιόλας!
τι εννοώ:
απάντησε μου σε κάτι απλό: μπορείς να δείς τα παπάρια σου όταν εισαι όρθιος και γυμνός κοιτώντας προς τα κάτω?
επειδή κάτι μου λέει οτι είσαι σαπιοκοιλιάς μάλλον δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, το μόνο που βλέπεις είναι η μπάκα σου...
Και ξέρεις τι λένε οι γιατροί για αυτούς που δεν έχουν οπτική επαφη με τα γεννητικά τους όργανα... άστο καλύτερα!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εσεις κυριε τι ειστε???ο κυβερνητικος εκπροσωπος & μας κανετε τετοιες ανακοινωσεις???μου λυθηκε παντως η απορια περι της φαγουρας που ειχα ολο το βραδυ..
Απευθύνθηκα στους Αεκτζήδες!Εσεις κύριε τι είστε?Και ποιος σας απηύθηνε το λόγο εφόσον δεν είστε Αεκτζής?Ή μήπως είστε....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα παρακαλέσω να μείνουν εκτός θρεντ οι βρισιές μεταξύ μελών.Όποιος έχει να πει κατι για αθλητικά οποιασδηποτε φύσεως ας πει. Αλλιώς θα τον παρακαλέσω να πάει να βρει καποιον οχετό κ να βρίσει.Αν ψάξει καλά θα βρει πολλούς...ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Επισκέπτης
Απευθύνθηκα στους Αεκτζήδες!Εσεις κύριε τι είστε?Και ποιος σας απηύθηνε το λόγο εφόσον δεν είστε Αεκτζής?Ή μήπως είστε....
αλλοθρησκος ειμαι κυριε & ρωτησα γιατι αναφερθηκατε & σε εμας "μη χαρούν οι αλλόθρησκοι,δεν μπαναρίστηκε,απλώς θα λείψει για λίγο..."

Υ.Γ εγω δεν σε εβρισα..ακου αεκτζης..για προσεχε λιγο τις εκφρασεις σου..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα παρακαλέσω να μείνουν εκτός θρεντ οι βρισιές μεταξύ μελών.Όποιος έχει να πει κατι για αθλητικά οποιασδηποτε φύσεως ας πει. Αλλιώς θα τον παρακαλέσω να πάει να βρει καποιον οχετό κ να βρίσει.Αν ψάξει καλά θα βρει πολλούς...ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον πούλο χθες στο μπασκετ από Ευρώπη.Ήττα με 23 πόντους από Σολέ κ γεια σας.Δεν πάμε ΚΑΛΑ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom