Εσύ πως θα αντιδρούσες σ'αυτό?
Μην κάνουμε την νύχτα μέρα επειδή έτσι μας βολεύει
Και πάλι καλό σας βράδυ με όνειρα γεμάτα τίτλους
Καλά...άντε στο κλουβί σου τώρα..
Εσύ πως θα αντιδρούσες σ'αυτό?
Μην κάνουμε την νύχτα μέρα επειδή έτσι μας βολεύει
Και πάλι καλό σας βράδυ με όνειρα γεμάτα τίτλους
Καλημέρα στα κιτρινόμαυρα αδέλφια!!Κάποιος αδελφός θα κάνει αισθητή την απουσία του για μερικές ημέρες,μη χαρούν οι αλλόθρησκοι,δεν μπαναρίστηκε,απλώς θα λείψει για λίγο...
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες?στα αρχίδια μας!
εσεις κυριε τι ειστε???ο κυβερνητικος εκπροσωπος & μας κανετε τετοιες ανακοινωσεις???μου λυθηκε παντως η απορια περι της φαγουρας που ειχα ολο το βραδυ..Καλημέρα στα κιτρινόμαυρα αδέλφια!!Κάποιος αδελφός θα κάνει αισθητή την απουσία του για μερικές ημέρες,μη χαρούν οι αλλόθρησκοι,δεν μπαναρίστηκε,απλώς θα λείψει για λίγο...
τι να κάνουμε όταν ο Θεός έβρεχε μυαλό αυτοί γέμιζαν το κεφάλι με λέπια.Αδέρφια Ενωσίτες καλημέρα.Μην ασχολείστε με τους κομπλεξικούς γαύρους.Το έχουμε πει οι άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα με οτιδήποτε Αεκτζήδικο.
Πιο γήπεδο?? Κανονικά αύριο τελειώνω στις 22!! Αλλά θα τους διώξω γύρω στις 21:30 και μετά σφαίρα σε ένα φιλαράκι εκεί δίπλα για να το δω. Εσύ κουφαλίτσα θα είσαι μέσα!
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες?
Απευθύνθηκα στους Αεκτζήδες!Εσεις κύριε τι είστε?Και ποιος σας απηύθηνε το λόγο εφόσον δεν είστε Αεκτζής?Ή μήπως είστε....εσεις κυριε τι ειστε???ο κυβερνητικος εκπροσωπος & μας κανετε τετοιες ανακοινωσεις???μου λυθηκε παντως η απορια περι της φαγουρας που ειχα ολο το βραδυ..
......one click away....ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.
αλλοθρησκος ειμαι κυριε & ρωτησα γιατι αναφερθηκατε & σε εμας "μη χαρούν οι αλλόθρησκοι,δεν μπαναρίστηκε,απλώς θα λείψει για λίγο..."Απευθύνθηκα στους Αεκτζήδες!Εσεις κύριε τι είστε?Και ποιος σας απηύθηνε το λόγο εφόσον δεν είστε Αεκτζής?Ή μήπως είστε....