Επισκέπτης
ξανααρχισε το κλαμμα γιατι το ξεκλειδωσε παλι..Υ.Γ.:Μπράβο Αlexx που το κλείδωσες.Καιρός ήταν να μπει φραγμός σε κάποια εμετικά κ πρόστυχα πράγματα.
ξανααρχισε το κλαμμα γιατι το ξεκλειδωσε παλι..Υ.Γ.:Μπράβο Αlexx που το κλείδωσες.Καιρός ήταν να μπει φραγμός σε κάποια εμετικά κ πρόστυχα πράγματα.
Άνοιξε το μπουρδελάκι με τα ...στράκια πάλι.
Υ.Γ.:Μπράβο Αlexx που το κλείδωσες.Καιρός ήταν να μπει φραγμός σε κάποια εμετικά κ πρόστυχα πράγματα.
δυστυχώς μερικοί έχετε φοβερό επίπεδο. μιλάμε για χαβούζα Ψυτάλια.Δυστυχώς αυτός είσαι. Τίποτα περισσότερο.
Δυστυχώς αυτός είσαι. Τίποτα περισσότερο.
τι ασχολείσαι με τον κάθε βόθρο? δεν θα τους λύσουμε εμείς τα υπαρξιακά προβλήματα.Δεν σε ρωτήσαμε κ αν σου αρέσει.Πήγαινε γρα΄ψε στον οχετό,που σηκώνουν σημαίες τούρκικες πάνω στην φανέλα της ΑΕΚ κ λένε τους Μικρασιάτες κ τους Κων/λίτες Τούρκους.Τέτοιοι που είστε τέτοια σας αξίζουν.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.Εκεί στο μπουρδέλο δεν έγραψες περι γραφικών.
εγώ ξέρω ότι μερικές φορές εδώ δίνουμε αξία σε μερικούς που δεν είναι ούτε για φτύσιμο.Τι ζόρι τραβάνε πάλι αυτά?Φοβούνται μην χάσουν το ενδέκατο???
Καλά τους τα είπε κάποτε ο Κάτανετς!!!
Συγχύζεσαι και πέφτεις σε λάθη μικρέ γραφικέ οπαδέ της ΑΕΚ44.Αλλος σου υπόδειξε το τι είσαι κι εγώ σε είπα γραφικό.3 αγωνιστικές μείνανε και θα ρθεις στα ισια σου κι εσυ οπως και πολλοι αλλοι τα τελευταια χρονια.Δεν σε ρωτήσαμε κ αν σου αρέσει.Πήγαινε γρα΄ψε στον οχετό,που σηκώνουν σημαίες τούρκικες πάνω στην φανέλα της ΑΕΚ κ λένε τους Μικρασιάτες κ τους Κων/λίτες Τούρκους.Τέτοιοι που είστε τέτοια σας αξίζουν.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.Εκεί στο μπουρδέλο δεν έγραψες περι γραφικών.
Άντε γεια σου πεστα κι εσύ μπας και μας ακούσει...Θα του δέσω τα χέρια να μην γράφει!!Dark απλά μην ασχολείσαι με τα "γνωστά-άγνωστα" παράσιτα του site.
Εντάξει φίλε,αρκετά για σήμερα...Συγχύζεσαι και πέφτεις σε λάθη μικρέ γραφικέ οπαδέ της ΑΕΚ44.Αλλος σου υπόδειξε το τι είσαι κι εγώ σε είπα γραφικό.3 αγωνιστικές μείνανε και θα ρθεις στα ισια σου κι εσυ οπως και πολλοι αλλοι τα τελευταια χρονια.
Υ.Γ. Εισαι τόσο μπερδεμένος που αυτοαναιρείσαι καθώς απο την μια επικροτείς το κλείδωμα του thread γιατί χρησιμοποιούνται κακές λεξούλες και αισχρές έννοιες,αποφεύγοντας να εστιάσεις στο ότι είσαι ο μοναδικός που προκαλείς σε σταθερή βάση και στα καπάκια ενημερώνεις ότι άνοιξε το thread με τα στρακια.Κριμα δεν ειναι να κανεις τον χαζο?Εκτος κι αν δεν τον κανεις...
λοιπόν φίλε άντε και βάλε το κεφάλι σου σε κανένα κουβά με νερό να δείς από που χάνεις.Συγχύζεσαι και πέφτεις σε λάθη μικρέ γραφικέ οπαδέ της ΑΕΚ44.Αλλος σου υπόδειξε το τι είσαι κι εγώ σε είπα γραφικό.3 αγωνιστικές μείνανε και θα ρθεις στα ισια σου κι εσυ οπως και πολλοι αλλοι τα τελευταια χρονια.
Υ.Γ. Εισαι τόσο μπερδεμένος που αυτοαναιρείσαι καθώς απο την μια επικροτείς το κλείδωμα του thread γιατί χρησιμοποιούνται κακές λεξούλες και αισχρές έννοιες,αποφεύγοντας να εστιάσεις στο ότι είσαι ο μοναδικός που προκαλείς σε σταθερή βάση και στα καπάκια ενημερώνεις ότι άνοιξε το thread με τα στρακια.Κριμα δεν ειναι να κανεις τον χαζο?Εκτος κι αν δεν τον κανεις...
λοιπόν φίλε άντε και βάλε το κεφάλι σου σε κανένα κουβά με νερό να δείς από που χάνεις.
Προσωπικά σταματάω να γράφω στα οπαδικά. Οι απόψεις είναι δυστυχώς ωσάν τις κωλοτρυπίδες. Άλλες μας αρέσουν κι άλλες οχι, άλλες μας βρωμίζουν κι άλλες οχι.
Παραείμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και δεν θα κάθομαι να ασχολούμαι αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.
Γραφικοί, εκατέρωθεν, έχετε καταντήσει οι περισσότεροι που δημοσιεύεται φώτο ή βίντεο και άλλα εμπρηστικά σχόλια. Εγώ θα σας τα σχολιάζω? Ή μήπως η γνώμη μου θα σας κάνει να αλλάξετε συμπεριφορά και σκέψη?
Καληνύχτα και καλή τύχη.
στο καλό και να μας γράφεις. απλά το πρόβλημα δεν είναι η πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας αλλά ο τρόπος που αντιδράτε και τα λόγια που λέτε.Προσωπικά σταματάω να γράφω στα οπαδικά. Οι απόψεις είναι δυστυχώς ωσάν τις κωλοτρυπίδες. Άλλες μας αρέσουν κι άλλες οχι, άλλες μας βρωμίζουν κι άλλες οχι.
Παραείμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και δεν θα κάθομαι να ασχολούμαι αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.
Γραφικοί, εκατέρωθεν, έχετε καταντήσει οι περισσότεροι που δημοσιεύεται φώτο ή βίντεο και άλλα εμπρηστικά σχόλια. Εγώ θα σας τα σχολιάζω? Ή μήπως η γνώμη μου θα σας κάνει να αλλάξετε συμπεριφορά και σκέψη?
Καληνύχτα και καλή τύχη.