You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θΑ είναι ολα κανονισμένα.Μην ανησυχείτε.Με τον yiorgo παρέα κιολάς.Καλό απόγευμα σε όλους αδέρφια μου.
[move]Δεν σταματω να τραγουδώ με το μπε-μπε...[/move]
[move]Δεν σταματω να τραγουδώ με το μπε-μπε...[/move]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Εγώ θέλω κρεατικό-μπριζολίδι/ψήσε φέρε.www.smilies.4-user.de]
Μη[/URL] μου πείτε τίποτα καλαμαράκια και ιστορίες.Και το λέω αυτό γιατί πίσω από το Ναό είναι ένα γνωστό ψαρομάγαζο...
Επισκέπτης
πάμε πλατεία στον Δήμο που έχει παιδάκια και τα συναφή.Εγώ θέλω κρεατικό-μπριζολίδι/ψήσε φέρε.www.smilies.4-user.de] Μη[/URL] μου πείτε τίποτα καλαμαράκια και ιστορίες.Και το λέω αυτό γιατί πίσω από το Ναό είναι ένα γνωστό ψαρομάγαζο...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Oh yes!πάμε πλατεία στον Δήμο που έχει παιδάκια και τα συναφή.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
....θα κάτσω με χανούμια....θα κάτσω και με βαζέλες ????Δεν πάς καλά ρε ......χαχαχαχαχαχα.....μόνο αν φέρεις το Μαρινάκι που με 50 € την κρατάς 3 ώρες....τί την κρύβεις ρε αθεόφοβε ?????Δώσε το τήλ στον λαό του bourdela.com ...συγνώμη απο τους φίλους ΑΕΚτζήδες για το άσχετο πόστ....αλλά προκαλεί ο...βαζέλας !!!!!την χωριάτικη κουφάλες...............ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ......και δεν έρχομαι αν δεν καλέσετε και τον podo...να τον γ....τον π....τον γαύρο........
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ο Νίκος θα είναι????
ΥΓ--->Νίκο...κρύβε λόγια..... ;) ;) ;)
ΥΓ--->Νίκο...κρύβε λόγια..... ;) ;) ;)
Επισκέπτης
παιδάκι συνοδεία με το Μαρινάκη.....θα κάτσω με χανούμια....θα κάτσω και με βαζέλες ????Δεν πάς καλά ρε ......χαχαχαχαχαχα.....μόνο αν φέρεις το Μαρινάκι που με 50 € την κρατάς 3 ώρες....τί την κρύβεις ρε αθεόφοβε ?????Δώσε το τήλ στον λαό του bourdela.com ...συγνώμη απο τους φίλους ΑΕΚτζήδες για το άσχετο πόστ....αλλά προκαλεί ο...βαζέλας !!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Θα πάρω τηλ να έρθει και ο φίλος σου ο...mamba28!!!!!!παιδάκι συνοδεία με το Μαρινάκη.
Επισκέπτης
και τον λάκη 33 να του κόψω κουπόνια της οικονομικής εξόρμησης του κόμματος.Θα πάρω τηλ να έρθει και ο φίλος σου ο...mamba28!!!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τέτοια να λές εσύ....όπου να'ναι θα σκάσει μύτη......και τον λάκη 33 να του κόψω κουπόνια της οικονομικής εξόρμησης του κόμματος.
Επισκέπτης
ακόμη 2 ώρες για να σκάσουν μύτη τα φαντάσματα.Τέτοια να λές εσύ....όπου να'ναι θα σκάσει μύτη......
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Είπαμε να μαζευτούμε όλα τα αδέρφια άντε και πρώτα ξαδέρφια άντε και τα δεύτερα. Εδώ προμηνύεται ολόκληρη διαδήλωση. Θα μου πεις και στην προηγούμενη συνάντηση έσκασε ο παπανδρέου απροειδοποίητα με όλο το επιτελείο του!
[move]Θέλω pleasuregiver στην συνάντηση.... [/move]
[move]Θέλω pleasuregiver στην συνάντηση.... [/move]
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων είναι ο Dark, στήλε του πμ.ρε μαγκες εγω που επαιζα 9 χρονια μπασκετ στην αεκ να ερθω?εχω σηκωσει και 2 πρωταθληματα παιδικοεφηβικα ναουμε!!και ισπανια ειχα παει θυμαμαι τοτε!!ωραιες εποχες....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έχω αρχίσει να αισθάνομαι μαιτρ.Και το λέγα όταν έψαχνα τι θα κάνω.Τι τις θέλω τις σπουδές;;;δεν πάω να ράψω 2 κοστουμάκια να πάω να γίνω μαιτρ σε κανά χιλιόμετρο στην Εθνική οδό που έχει κ κονόμα;;;;αλλά ο μ....κας ήθελα σπουδές
dfwk αν πας να ανοίξεις αυτό που μου λεγες,αυτοπροτείνομαι για μαιτρ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Μπαααααααααα,θα έρθει κ ο μιλφάκιας-χοντάκιας-Ε9;;;;
Μπααααααααααααα...
Μαμά,φααααντάσματαααααααααα...
dfwk αν πας να ανοίξεις αυτό που μου λεγες,αυτοπροτείνομαι για μαιτρ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Μπαααααααααα,θα έρθει κ ο μιλφάκιας-χοντάκιας-Ε9;;;;
Μπααααααααααααα...
Μαμά,φααααντάσματαααααααααα...
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Πότε έναν αδελφό δεν τον "χώνεις" για δουλειά. Στον δερμάτινο καναπέ θα είμαστε, θα κάνουμε τα Cohiba μας και θα παίζουμε με τα *ουνάκια.dfwk αν πας να ανοίξεις αυτό που μου λεγες,αυτοπροτείνομαι για μαιτρ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Πολύ βραδινός έγινες τελευταία? Δεν πιστεύω να σε παράτησε το φροσάκι??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις