Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σχεδόν όλοι οι Βραζιλιάνοι είναι επιπόλαιοι εκτός από εξαιρέσεις (π.χ. Ρίμπο) αλλά έχουν άλλα προσόντα...
Στο είχα πει και παλιότερα ότι καλώς ή κακώς η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα μας φέτος και σου φάνηκε παράξενο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτσε να γράψω εδω γιατί στο Ανθελληνικό βρωμάει.

Το καταλαβαίνω εν μέρει ότι πιο πολύ έχει σημασία κ θα δωθεί βαρύτητα στο πρωτάθλημα,αλλά μην τα αφήνουμε κ όλα έρμαια.Με ένα σωστό rotation αλά ΠΑΟ με μας κ το Ευρωπαίκό,μπορεί να κάνεις δουλειά.

Ευελπιστώ ότι δεν θα είναι έτσι κ ότι θα δούμε την ομάδα να κατέβει για τη νίκη- και όχι τίποτα άλλο αναμένεται κ κόσμος.

Ο Παππάς για μένα πρέπει να κατεβαίνει βασικός κ ο Λύμπε καιρός είναι να βλέπει κ πάγκο.Στο Β' ημίχρονο χθες που όλη η ομάδα γάμαγε αυτός ήταν παλι απών.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα γίνουν αλλαγές αλλά όπως και να έχει για τη νίκη θα πάμε με τη Φιορεντίνα.Απ' ότι διάβασα στις δηλώσεις του Σέρα θα ξεκινήσει ο Τόζερ βασικός.Ο Λύμπε είναι πιο στατικός παίχτης,δεν μπορεί να συμμετέχει εύκολα όταν το παιχνίδι γίνεται γρήγορο,πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο πρώτο γκολ κάνει εξαιρετική κίνηση!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά δεν ξεχνιέται η μπαλλα ,αλλά ρε γαμώτη μου δεν ταιριάζει με το σύστημα που παίζουμε,με Ρίμπο κ Λύμπε μαζί.Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
Τόζερ θα ξεκινήσει;;;Πάω να αρχίσω το χαπάκωμα.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλά δεν ξεχνιέται η μπαλλα ,αλλά ρε γαμώτη μου δεν ταιριάζει με το σύστημα που παίζουμε,με Ρίμπο κ Λύμπε μαζί.Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
Τόζερ θα ξεκινήσει;;;Πάω να αρχίσω το χαπάκωμα.
Εδώ εχτές ο σέζαρ έπαιξε μπακ... :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Eνταξει ρε.Στο 4-0 χωράνε πειραματισμοί,δεν είναι κακό.Βασικός μην ξεκινήσει ως μπακ θα γελαμε.
Να βάλουμε τότε και τον Μορέτο να εκτελεί τα φάουλ!! ΝΑΙ στους υγιείς πειραματισμούς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με τα τσαρούχια που βαράει στα βολέ,μπορεί να βάλει κ κανένα,που ξέρεις;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλή εμφάνιση και για την μπασκετική ΑΕΚ που λύγισε στην παράταση!Θα έλεγα ότι λόγω επιπολαιότητας το χάσαμε το ματς!Μου αρεσαν πολύ ο Ουέσον και ο Κυρίτσης...αλλά η ομάδα δεν έχει βάθος...θα έπρεπε να αντικατασταθούν οι παίχτες που αποχώρησαν!Και φυσικά περιμένουμε περισσότερα από Χατζή και Ταπούτο... :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Διάβασα το thread των "ισόβιων" και έφριξα πάλι!!Τόσα γ@@@σταυρίδια μαζεμένα στον Dark δεν είχα ξαναδιαβάσει.Απο τα πολλά καντήλια θα τον πάρει ο Παπαγιώργης διάκο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Με προβλημάτισε η δήλωση του Φερέρ ότι θα διαφυλάξει παίχτες με την Φιορεντίνα ενόψει Άρη.Πάμε καλά ρε πούστη μου;;;;
Δηλαδή θα δούμε κανά Καπετάνο κ Ταχτσίδη στην ενδεκάδα;
Θα καθαρισει ο Παυλης!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια.εμενα παντως ρε παιδια δε με πειθει αυτη η ομαδα.δε ξερω ο φερερ φετος μου φαινεται πολυ αλλαγμενος σε σχεση με περυσι.δειχνει ακομα οτι ψαχνεται στο γηπεδο οτι δεν ειναι σιγουρος για τις επιλογες του και οτι εχει μια νευρικοτητα που τη μεταδιδει και στην ομαδα.θυμηθειτε ποσες φορες αλλαξε γνωμη για το πως θα παιξουμε με τον βαζελο.δε γινομαι μιζερος ουτε γκρινιαζω απλα λεω αυτα που βλεπω.φυσικα ομως πιστευω οτι μπορουμε να το παρουμε φετος με τα χαλια που εχουν οι αλλοι και επειδη εχουμε πιο πολλες λυσεις απο περυσι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλησπερα αδερφια.εμενα παντως ρε παιδια δε με πειθει αυτη η ομαδα.δε ξερω ο φερερ φετος μου φαινεται πολυ αλλαγμενος σε σχεση με περυσι.δειχνει ακομα οτι ψαχνεται στο γηπεδο οτι δεν ειναι σιγουρος για τις επιλογες του και οτι εχει μια νευρικοτητα που τη μεταδιδει και στην ομαδα.θυμηθειτε ποσες φορες αλλαξε γνωμη για το πως θα παιξουμε με τον βαζελο.δε γινομαι μιζερος ουτε γκρινιαζω απλα λεω αυτα που βλεπω.φυσικα ομως πιστευω οτι μπορουμε να το παρουμε φετος με τα χαλια που εχουν οι αλλοι και επειδη εχουμε πιο πολλες λυσεις απο περυσι.

Καταρχάς αδερφέ καλησπέρα.Χαιρομαι που σε βλέπω πάλι ΕΔΩ μετά απο καιρό.Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε.Δεν βλέπω κανέναν μας να πετάει με αυτό που βλέπει.ΧΘες παραλίγο να γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι κ με τις γριές στο Α' ημίχρονο.Μόνο που ήταν άσχετοι και άστοχοι.Ελπίζω κ εύχομαι γρήγορα να βρούμε τον ρυθμό μας κ να ανεβάσουμε στροφές όπως κάποια στιγμή πέρσι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Ζεράλντο Άλβες. Ο αμυντικός της ΑΕΚ, που μετά την αγκωνιά που δέχτηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ από τον Γκόραν Ντρούλιτς υπέστη ελαφρά διάσειση και διανυκτέρευσε στο «ΙΑΣΩ General», πήρε σήμερα εξιτήριο και από την Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Αυτό σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του Λορένσο Σέρα Φερέρ για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Φιορεντίνα για το Κύπελλο UEFA.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιούργκεν Μάχο, που προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του στο πρόσωπο από το φιλικό της 16ης Νοεμβρίου ανάμεσα στην Αυστρία και την Αγγλία στη Βιέννη. Ο 30χσρονος τερματοφύλακας υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή της «Ένωσης», στο χέρι του οποίου είναι να αποφασίσει αν θα τον επαναφέρει στο βασικό σχήμα ή θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μαρσέλο Μορέτο.

Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου, που έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική και ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν στις 19:00 στο ΟΑΚΑ ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έχει προαναγγείλει αλλαγές για τον αγώνα αυτό, αφού θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του, καθώς ακολουθεί την Κυριακή η πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
dark ειμαι καιγω μεσα για τη συναντηση.θυμησε μου μονο ημερομηνια και μερος.μπορει να μη στελνω συχνα αλλα παρακολουθω συνεχεια τι γινεται στο  site.θα χαρω να γνωρισω ολα τα παιδια και απο κοντα!

Επισκέπτης
dark ειμαι καιγω μεσα για τη συναντηση.θυμησε μου μονο ημερομηνια και μερος.μπορει να μη στελνω συχνα αλλα παρακολουθω συνεχεια τι γινεται στο  site.θα χαρω να γνωρισω ολα τα παιδια και απο κοντα!
14-12-07  στην Ν. Φιλαδελφεια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συννενοημένοι είμαστε?Τώρα έγραφα για τη συνάντηση στο thread "Συνάντηση μελών " που κανόνισαν για σήμερα στις 19.00 και μαζεύτηκαν ...ένας!!!!!!!!!!!!!!
[move] :rockon: :rockon: :rockon:ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Requiem τσέκαρε aδελφέ μου p.m..
Και Αρίων μην μου παραποιείς την ημερομηνία.13/12 ημέρα Πέμπτη στις 21.00 είναι η συνάντηση.Όποιος επιθυμεί να μάθει το μέρος ας μου στείλει p.m.

Πατέρα KALI,άλλο τα μέλη κ άλλο τα αδέρφια όπως είμαστε αποδεδειγμένα εμείς.Χθες για πλάκα μαζευτήκαμε στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ 7 αδέρφια,χωρίς να πέσει ούτε ένα τηλ.

Επισκέπτης
Και Αρίων μην μου παραποιείς την ημερομηνία.13/12 ημέρα Πέμπτη στις 21.00 είναι η συνάντηση.Όποιος επιθυμεί να μάθει το μέρος ας μου στείλει p.m.

Πατέρα KALI,άλλο τα μέλη κ άλλο τα αδέρφια όπως είμαστε αποδεδειγμένα εμείς.Χθες για πλάκα μαζευτήκαμε στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ 7 αδέρφια,χωρίς να πέσει ούτε ένα τηλ.
σόρυ συναγωνιστή το μπέρδεψα με άλλη έξοδο την επόμενη ημέρα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Προβλέπω κοσμοσυρροή την Πέμπτη.Μήπως να κλείσουμε τραπεζάκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom